Horațiu Rădulescu: Clarificări despre viața duală sub noile ”neLegi ale Justiției”

De Horațiu Rădulescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așadar ”neLegile Justiției” au fost votate în Senat, cu toate aberațiile și nenorocirile anticonstituționale semnalate de profesioniștii în drept din România!

Nu a contat și nici nu au fost băgate în seamă argumentele valide aduse de către aceștia, în încercarea lor de a arăta că parlamentarii care votează așa ceva comit clar un act de trădare împotriva statului român și implicit împotriva românilor!

Așa cum a fost caracterizată prin ”dubla măsură”, încă de la cel mai înalt nivel preluarea și exercitarea puterii de către Coaliția PNL-USR-UDMR și ulterior de către echipa PSD-PNL-UDMR; exercitare a puterii care s-a transpus în practica politică, legislativă și administrativă a României, așa s-a votat ieri de către senatori, pentru continuarea acesteia.

Adică atitudinea duală, bivalentă în tot și-n toate!!

Pe principiul ”cine poate oase roade, cine nu, nu!”, sau ”cine-i șmecher beneficiază de legi favorabile și posibilități de îmbuibare ilegală, cine nu, nu!”.

Cum a zis-o Hohanu încă de la început: ”românii mei” – majoritatea haștagiști, și românii care-l încurcă și trebuie eliminați.

Ciolacu, Ciucă, Hunor, Bârnă asta au ”orchestrat” ieri prin parlamentarii de partid!

Chiar dacă la Art. 147, alin. (4) din Constituția României scrie clar că deciziile CCR sunt general obligatorii, prin modificările aduse de trădătorul ministru Cătălin Predoiu – slugă a sistemului și a intereselor externe – judecătorii nu mai sunt obligați să respecte în deciziile lor Constituția României, pentru că nu mai există sancționarea pentru abaterile sau încălcarea dispozițiilor acesteia. Și magistrații se pot prevala de ”deciziile Curții Europene”!!! Și știți cum a motivat Predoiu trădarea de ieri din Senat? A susținut că: ”dacă s-ar păstra abaterea disciplinară pentru judecători și procurori în cazul în care aceștia nu respectă deciziile Curții Constituționale, atunci s-ar încălca independența acestora”! Și știți ce-i culmea?! Tot Predoiu a susținut introducerea în lege a sancționării magistraților...

Concluzia: dualism (dublă măsură) în politică, în legislație, în administrație!!!

Conform acestui dualism, dacă judecătorul/politicianul/U.E./șmecherul are chef să-ți ia casa, ți-o va lua! Vrea să- ți ia banii, ți va lua! Vrea să te îngăurească vac-ci-nos, te va obliga, altfel poate să decidă orice împotriva ta, inclusiv cu privarea de libertate! N-ai bani să susții escrocheriile din furnizarea utilităților, ești la cheremul ”legilor justiției lui Predoiu”, poți rămâne și fără casă și cu ”muncă-n folosul comunității”! Cum ar veni, se va oficializa ceea ce există deja mascat: muncești să plătești taxele, impozitele și scumpirile statului, impuse așa cum ”vrea mușchii săi”! 
Vedeți bine, dacă ești Clostride, Mucișor Ban, Grindeanu etc, D.N.A. sau Parchetele ”cercetează” până la expirarea posibilității tragerii la răspundere ... sau nu! Tot de ”mușchii lor va depinde”...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Corina George 19.10.2022 10:56
    SI TOTUSI DOMNULE NU TE LAS! PE CIND NE DEZVALUI TOATE ROBINSONADELE ACESTUI INDIVID PARCA DESPRINS DIN PICTURILE SI SCULPTURILE COMUNISTE CEI CU CEAFA GROASA SI FETE CIOPLITE. USOR DE FACUT DINTR-O DALTA SI UN CIOCAN IN MAI PUTIN DE 2 MINUTE - MA REFER LA RADU TUDOR. CEL PUTIN SPUNETI-NE DECE NU... BANUIESC CA AU FOST AMENINTATARI . BANUIESC MULTE. CEL PUTIN ATI INCEPUT CURAJOS SI TERMINATI CHIAR ASA?
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România