Gheorghe Piperea, despre trimiterea în judecată a cioclului Musta: Unul dintre eroii din linia întâi, în care atâta amar de lume a avut încredere. Avea un laborator privat unde efectua, pe banii oamenilor și ai CNAS, teste RT-PCR

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre "eroii din linia întâi” în care atâta amar de lume a avut încredere și care a fost intens mediatizat în plandemie a fost trimis în judecată de DNA. 

E vorba de onestul și bine intenționatul domn Musta Virgil Filaret, de la Spitalul de Infecțioase din Timișoara, care avea un laborator privat unde efectua, pe banii oamenilor și ai cnas, teste RT-PCR. Mulți ca domnia sa au făcut banul gros din exacerbarea proporțiilor plandemiei și din colectarea datelor noastre biometrice. Poate că DNA îi va dibui cândva și pe ăștia… Plus doctorii sponsorizați de big pharma. Plus influencerii grețoși de la tv. 

De amnistiat și iertat asemenea specimene:nțț

https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=11633#


*

Banii de taxa covid înapoi!
Asociatia Parakletos
  ·
În perioada pandemiei, o mare parte a (hyper)magazinelor au perceput o „taxă cou_veed”, a cărei legalitate și legitimitate nu au fost niciodată clare. S-au încasat zeci de milioane lunar cu acest „titlu”, direct de la consumatori, pe chitanță/factură. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis în două rânduri, recent, că HG-urile referitoare la restricțiile pe bază de „certificat verde” sunt ilegale și neconstituționale. Este vorba atât de HG-uri din octombrie - decembrie 2021, cât și de HG - uri din ianuarie - februarie 2022.

Aceste decizii au anulat retroactiv toate restricțiile, cu consecința că și această taxă inventată de (hyper)magazine este ilegală și, deci, trebuie să fie restituită consumatorilor. 

Cei care mai dețin bonuri/chitanțe/facturi care evidențiează plata acestei taxe ilegale, pot cere toți banii implicați înapoi. 

Pașii de urmat/făcut sunt : 

(i) cerere de restituire către (hyper)magazin; 

(ii) sesizare la ANPC sau la Parakletos (pentru a sesiza comerciantul și ANPC, în vederea restituirii); 

(iii) proces colectiv, în instanță. 

Pentru cazurile în care aceste chitanțe nu mai există și nici consumatorii nu mai pot fi identificați(hyper)magazinele ar trebui să constituie fonduri speciale în care să vireze acești bani, cu titlu de donații pentru asociații de protecția consumatorilor, a copiilor, a săracilor și a drepturilor și libertăților cetățenești, mai ales că vin Sărbătorile. Dacă vor amnistie de la o societate traumatizată de o politică de apartheid sanitar, din care au făcut zeci de miliarde de euro încasări, (hyper)magazinele, acționarii, managerii și influencerii lor ar trebuie să înceapă cu a da acești bani înapoi societății, bani pe care îi dețin ilegal și fără just temei. 

Cum procedăm? Scrieți la adresa office@asociatia-parakletos.ro

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Tic 30.11.2022 19:34
  Hai ca începe și prin Germania sa îl ia lumea la întrebări pe "dr" Drosten de la Elias Berlin(Charité) cu privire la faimosul lui PCR! Căci asta este baza crimei!
 • claudiu mincu 01.12.2022 10:29
  Dl Musta este al doilea cioclu care este anchetat de DNA. Ca si colega-i intru propovaduirea inteparii de la Iasi, d-na Dorobat, ei reprezinta plevusca. Pestii cei mari inoata in continuare fara sa le tulbure cineva apele.
  Cand le va bate DNA-ul la usa dlor. Cercel ( cel care cerea din primele zile ale plandemiei sa nu care cumva sa vina astia pe urma si sa-i ia la intrebari ), Voiculescu, Catu samd si mai apoi rechinilor Arafat, Gheorghita atunci putem spera ca se va face dreptate. Ultimii doi ar trebui anchetati si de parchetul general pentru multiple crime.
  Evident ca nimic din toate astea nu se va intampla, o sa mai cada 2- 3 bibani si toata lumea va fi multumita.

  LA MULTI ANI ROMANIA !
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină