Gheorghe Piperea, despre trimiterea în judecată a cioclului Musta: Unul dintre eroii din linia întâi, în care atâta amar de lume a avut încredere. Avea un laborator privat unde efectua, pe banii oamenilor și ai CNAS, teste RT-PCR

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre "eroii din linia întâi” în care atâta amar de lume a avut încredere și care a fost intens mediatizat în plandemie a fost trimis în judecată de DNA. 

E vorba de onestul și bine intenționatul domn Musta Virgil Filaret, de la Spitalul de Infecțioase din Timișoara, care avea un laborator privat unde efectua, pe banii oamenilor și ai cnas, teste RT-PCR. Mulți ca domnia sa au făcut banul gros din exacerbarea proporțiilor plandemiei și din colectarea datelor noastre biometrice. Poate că DNA îi va dibui cândva și pe ăștia… Plus doctorii sponsorizați de big pharma. Plus influencerii grețoși de la tv. 

De amnistiat și iertat asemenea specimene:nțț

https://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=11633#


*

Banii de taxa covid înapoi!
Asociatia Parakletos
  ·
În perioada pandemiei, o mare parte a (hyper)magazinelor au perceput o „taxă cou_veed”, a cărei legalitate și legitimitate nu au fost niciodată clare. S-au încasat zeci de milioane lunar cu acest „titlu”, direct de la consumatori, pe chitanță/factură. 

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis în două rânduri, recent, că HG-urile referitoare la restricțiile pe bază de „certificat verde” sunt ilegale și neconstituționale. Este vorba atât de HG-uri din octombrie - decembrie 2021, cât și de HG - uri din ianuarie - februarie 2022.

Aceste decizii au anulat retroactiv toate restricțiile, cu consecința că și această taxă inventată de (hyper)magazine este ilegală și, deci, trebuie să fie restituită consumatorilor. 

Cei care mai dețin bonuri/chitanțe/facturi care evidențiează plata acestei taxe ilegale, pot cere toți banii implicați înapoi. 

Pașii de urmat/făcut sunt : 

(i) cerere de restituire către (hyper)magazin; 

(ii) sesizare la ANPC sau la Parakletos (pentru a sesiza comerciantul și ANPC, în vederea restituirii); 

(iii) proces colectiv, în instanță. 

Pentru cazurile în care aceste chitanțe nu mai există și nici consumatorii nu mai pot fi identificați(hyper)magazinele ar trebui să constituie fonduri speciale în care să vireze acești bani, cu titlu de donații pentru asociații de protecția consumatorilor, a copiilor, a săracilor și a drepturilor și libertăților cetățenești, mai ales că vin Sărbătorile. Dacă vor amnistie de la o societate traumatizată de o politică de apartheid sanitar, din care au făcut zeci de miliarde de euro încasări, (hyper)magazinele, acționarii, managerii și influencerii lor ar trebuie să înceapă cu a da acești bani înapoi societății, bani pe care îi dețin ilegal și fără just temei. 

Cum procedăm? Scrieți la adresa office@asociatia-parakletos.ro
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie, în 2004: Eu am militat pentru Mitropolia Tomisului!

Cine plătește pentru milioanele de decese provocate de vaccinurile Covid?

Prof. Constantin Barbu la ActiveNews și Starea de Libertate: Mitropolia Tomisului - Războiul și pacea documentelor

VIDEO: Marea Resetare contra BOR. Cum lovește România, Ortodoxia și păstorii ei, cu Ținta Teodosie. Emisiunea ActiveNews - Starea de Libertate cu Adrian Pătrușcă, Victor Roncea și Pompiliu Diplan:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Tic 30.11.2022 19:34
  Hai ca începe și prin Germania sa îl ia lumea la întrebări pe "dr" Drosten de la Elias Berlin(Charité) cu privire la faimosul lui PCR! Căci asta este baza crimei!
 • claudiu mincu 01.12.2022 10:29
  Dl Musta este al doilea cioclu care este anchetat de DNA. Ca si colega-i intru propovaduirea inteparii de la Iasi, d-na Dorobat, ei reprezinta plevusca. Pestii cei mari inoata in continuare fara sa le tulbure cineva apele.
  Cand le va bate DNA-ul la usa dlor. Cercel ( cel care cerea din primele zile ale plandemiei sa nu care cumva sa vina astia pe urma si sa-i ia la intrebari ), Voiculescu, Catu samd si mai apoi rechinilor Arafat, Gheorghita atunci putem spera ca se va face dreptate. Ultimii doi ar trebui anchetati si de parchetul general pentru multiple crime.
  Evident ca nimic din toate astea nu se va intampla, o sa mai cada 2- 3 bibani si toata lumea va fi multumita.

  LA MULTI ANI ROMANIA !
 1. ”Noaptea, ca hoții!” Primăria Municipiului Iași a instalat o ”Hidră” jignitoare în fața Grupului Statuar al Voievozilor. ACTUALIZARE: Curatoare ”operei” este Ioana Ciocan, cea cu blasfemia de la ART SAFARI - FOTO/VIDEO

 2. Șoc și groază pe culoarele puterii globaliste: Dan Puric președinte!

 3. Pericolul Iohannis: Tornada Ucraineană amenință să înghită România

 4. Scrisoarea lui Dan Puric către conducătorii României de azi

 5. Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

 6. Omenirea a fost deja infectată cu nanotehnologie de supraveghere de ultimă oră? Dr. Ana-Maria Mihalcea: Vaccinații Covid emit o strălucire fluorescentă, vizibilă sub o lumină UV - Luciferaza și fenomenul Ochiul lui Horus - VIDEO

 7. Breaking News: CANDIDEAZĂ LA PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI! Dan Puric - Gladiatorul Președinte - ridică mănușa și intră în cușca cu lei de la Antena 3, azi, la orele 21.45. Va candida sau nu va candida? - aceasta este marea întrebare. VIDEO ÎN DIRECT

 8. Franța: Opoziția față de “vaccinurile” ARNm, infracțiune care ar putea fi pedepsită cu până la 3 ani închisoare și 45.000 de euro amendă - Fascism medical în ascensiune

 9. Instanța și ActiveNews spulberă MAE în scandalul Canalului Bâstroe declanșat exact acum un an. Tribunalul București obligă Ministerul Afacerilor Externe să ne spună cine a semnat pentru Afacerea Bâstroe. Adică CINE A TRĂDAT - DOCUMENT

 10. Marea Resetare este Satanistă: Un grup de Psihopați vrea să distrugă Lumea creată de Dumnezeu

Ultima oră

13:00

Av. Elena Radu: Cât de nereprezentați sunt avocații din Baroul București

12:51

Sorin Roșca Stănescu: Nici Șoșoacă nici Macovei ci Iovanovici

11:35

Pauză de șase săptămâni în războiul din Gaza. Biden a făcut anunțul

11:17

Ion Cristoiu: Piedone - otrava lui Marcel Ciolacu pentru Gabriela Firea

10:27

Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Enesel

09:58

Un fotbalist din Sibiu a murit la doar 40 de ani, după un cancer diagnosticat vara trecută

09:03

Fermierii din UE, front comun împotriva Ucrainei

08:45

Macron nu exclude trimiterea de trupe NATO în Ucraina: ”Vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că Rusia nu poate câștiga”

07:00

Marele Duhovnic al Ortodoxiei de la Marea Neagră, categoric pentru Mitropolia Tomisului. Părintele Arsenie Papacioc alături de IPS Teodosie: Eu am militat pentru Mitropolie! Înaltpreasfințite, Dobrogea și Sf. Andrei vă așteaptă de 2000 de ani! VIDEO 2004

06:30

27 februarie: Sfinții Cuvioși Mărturisitori Procopie și Talaleu

23:10

Părintele Ioan Istrati: Cum se naște un izvor

22:21

Morți subite în ultimele zile în rândul unor persoane tinere din România – tănăr de 25 de ani, sănătos - infarct miocardic; decese cauzate de cancer: pancreas diagnosticat înaintea Crăciunului; cancer mamar diagnosticat în vara 2022; și alte cazuri

22:00

Monahul Filotheu, mărturie despre Părintele Marcu Dumitru de la Sihăstria – Mărturisitorul lui Hristos (+26 Februarie 1999). Declarație în fața Securității, la Aiud: ”Adevărata libertate ne-o dă Dumnezeu, adică eliberarea din păcat”

21:33

Prof. Constantin Barbu: Erudiții Patriarhiei plagiază și falsifică Istoria Ortodoxiei doar pentru a contesta reactivarea Mitropoliei Tomisului. Patriarhul știe? Mitropolitul Marcus al Tomisului a participat la primul Sinod de la Niceea din anul 325 (III)

20:59

Chatbotul Google Gemini AI, întrebat de un utilizator, a dat răspunsuri halucinante: “comunismul nu trebuie judecat printr-o lentilă negativă”, “a spune că toți pedofilii sunt răi este greșit” - VIDEO