Gheorghe Piperea către România Nesupusă: Am depus la MS și DSP cererea de eliberare a certificatului „verde” pentru imunitate naturală. Marți voi milita în Parlament contra actului fascistoid emis de Cîțu

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă anunț că am depus la MS și DSP cererea de eliberare a certificatului „verde” pentru imunitate naturală, urmând a depune curând și acțiunea în instanță pentru obligarea MS și a DSP la eliberarea acestui certificat, pe motiv că, în condițiile Regulamentului UE, imunitatea naturală este, științific probat, echivalentă celei artificiale. Ba chiar mai eficientă și mai durabilă în prevenirea transmiterii agentului patogen.

Testul pe care l-am efectuat nu este un test de anticorpi, ci un test imunitate celulară, de transformare limfoblastică.

Cu toate acestea, Regulamentul UE permite și utilizarea unui test de anticorpi pentru proba imunității naturale. În această situație sunt milioane de cetățeni români care au avut de-a face cu acest agent patogen, cu sau fără cunoștința faptului că au fost infectați. Oricine poate utiliza acest model de acțiune: mai întâi, se formulează o petiție la MS și DSP, după care, în caz de refuz de răspuns sau în caz de răspuns negative, se formulează o acțiune în contencios administrativ, la Curtea de apel unde fiecare are domiciliul.

Precizez că această acțiune este o încercare de a învinge cu armele sale cabala care a pus la punct acest instrument totalitar. Acțiunea nu este un abandon al principiilor și argumentelor anti-apartheid pe care le-am emis aici în ultimele 20 de ani. Prin această acțiune nu accept, nu validez și nu promovez certificatul „verde”, pe care îl consider un nazipass, chiar și în varianta îndulcită pe care Regulamentul (UE) 2021/953. Cu atât mai puțin, nu este vorba de a reduce din intensitatea luptei pentru drepturi și libertăți*.

Ca să fie clar – vreau să obțin de la instanță confirmarea probei științifice că imunitatea naturală este tot atât de eficientă ca și „imunizarea” artificială cu acest așa-zis v … (care este, de fapt, un tratament genetic, așa cum susținea ieri un șef de la Bayer - Monstanto). Poate cu mult mai eficientă. De asemenea, vreau să demonstrez semenilor mei care, până în 2023, vor fi obligați să se injecteze cu minim 7 doze (de la doza 8, nimic nu va mai fi „gratuit”, căci se va fi epuizat stocul lui Cîțu, de 120 de milioane de doze), că se poate trăi și fără „minuni” ale biotehnologiei injectate forțat în corp, și fără discriminarea celorlalți, și fără incitarea la ură, și fără semnalizarea virtuții de supus al „progresului”.

1. În privința testului de transformare limfoblastică, laboratorul Synevo arată că „[…] Răspunsul imun celular, […], joacă un rol central în apărarea antivirală, limfocitele T cu memorie persistă câțiva ani si conferă protecție împotriva reinfecțiilor severe”.

2. Potrivit principiului 7 din preambulul Regulamentului UE 2021/953 „ […] Libera circulație a persoanelor care, potrivit unor dovezi științifice solide, nu reprezintă un risc semnificativ pentru sănătatea publică, de exemplu pentru că sunt imune și nu pot să transmită S…, nu ar trebui să fie restricționată, întrucât astfel de restricții nu ar fi necesare pentru realizarea obiectivului de protecție a sănătății publice”.

În lumina acestui principiu 7 din preambul, persoanele care dovedesc imunizarea pe căi naturale trebuie, în mod similar celor imunizate artificial sau testate, să fie exceptate de la restricții. O concluzie contrară ar echivala cu o discriminare. De vreme ce dovedesc că sunt imunizat în mod natural pe termen lung și nu prezint pericol pentru sănătatea publică, nu pot fi discriminat în raport cu persoanele imunizate artificial.

Regulamentul prevede expres interdicția oricăror discriminări. De exemplu, la art. 1 alin.6-7 - „deținerea certificatelor […] nu este o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului de liberă circulație […]; eliberarea certificatelor […] nu duce la discriminare pe baza deținerii unei anumite categorii de certificate”. Potrivit principiului 20 din preambul, eliberarea certificatelor nu ar trebui să conducă la acte de discriminare bazate pe deținerea unei anumite categorii de certificate”. De asemenea, conform principiului 36 din preambulul, „este necesar să se prevină discriminarea directă sau indirectă împotriva persoanelor care nu sunt v…, de exemplu din motive medicale […] sau au ales să nu se v… […] deținerea unui certificat de v… […] nu ar trebui să fie o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului de liberă circulație […]; prezentul regulament nu poate fi interpretat ca instituind un drept sau o obligație de a fi v…”.

De vreme ce nu se acceptă discriminarea între persoanele v… și persoanele nev…, cu atât mai puțin nu poate fi acceptată o discriminare a persoanelor care dovedesc imunizarea naturală pe termen lung.

3. Scopul Regulamentului este eliminarea în mod coordonat a restricțiilor în acord cu cele mai recente dovezi științifice disponibile. Principiul 59 din preambul prevede că „Pentru a ține seama de progresul științific înregistrat în ceea ce privește limitarea răspândirii pandemiei […] competența de a adopta acte în conformitate cu articolul 290 din TFUE ar trebui delegată Comisiei pentru a modifica dispozițiile prezentului regulament privind certificatul de vindecare, autorizând eliberarea acestuia […] pe baza pe baza oricărei alte metode fiabile din punct de vedere științific”, urmând a adăuga câmpuri care să conțină perioada de valabilitate maximă, care poate depinde de tipul de test efectuat”. De vreme ce o astfel de competență nu a fost delegată Comisiei, înseamnă că acastă competență aparține statului membru al EU, îm speță, României. Idea este repetată în cuprinsul art. 7 alin.4 din Regulament.

4. În altă ordine de idei, principiul 10 din preambulul Regulamentului (UE) 2021/953 arată că certificatul de v … se implementează în urma studiilor științifice care ar urma să demonstreze că persoanele v… nu răspândesc boala. Dar este deja dovedit empiric, epidemiologic și știintific că persoanele v… răspândesc boala la fel ca și (sau chiar mai abitir decât) persoanele nev… Presa, informările oficiale ale EMA și rapoartele științifice notorii arată că, în țările cu mare acoperire v …, unde s-a instalat deja valul V, infectările au ajuns la valori mai înalte decât cele înregistrate în valul IV. De exemplu, în Olanda, țară cu grad enorm de acoperire v… (peste 90%) s-a dispus azi carantină pe termen de 3 săptămâni. Din perspectiva principiului 10, mai sus citat, atât v…, cât și utilizarea certificatului „verde”, ar trebuie urgent oprite. Pe baza unor multiple probe factuale și științifice, este evident azi că nici v…, nici certificatul „verde” nu au oprit răspândirea bolii. Dimpotrivă, au potențat-o, având în vedere că posesorii de certificate au putut circula și intra liber în mari și agglomerate comunități, răspândit agentul patogen.

Cu atât mai mult s-ar impune eliminarea oricărei discriminări a persoanelor imunizate natural, care sunt scuturi naturale, pe terme lung, contra infectărilor, inclusiv contra celor multiple sau a celor cu variante sau tulpini ale agentului patogen.

Notă: Marți voi fi în Camera Deputaților, ca să militez, cu argumente, pentru abandonarea actului normativ fascistoid emis de Cîțu, sub cuvânt că implementează acest Regulament european

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Enya 12.11.2021 22:57
    NU nazipass si nici unei variante aberante ale sale! Totul e nazism! Nazism medical! PUNCT!

    Avocatii trebuie sa se bata cu criminalii sa ii infranga si sa anuleze aceasta dictatura medicala de care rad si curcile! S-a ajuns intr-o faza atat de avansata a ridicolului, orice prost stie ca nu e nici un virus/covid!

    Dumneavoastra chiar faceti ceva sau va invartiti in jurul cozii?!???
  • Bradita 12.11.2021 23:31
    Ai dreptate Enya.
    Asa-zisul certificat pentru imunitate naturala nu face altceva decat sa valideze nazipass-ul!!!!
  • VigilantCititzen 12.11.2021 23:03
    Foarte bine domnule Piperea, trebuie luptat pe toate caile pentru evitarea instaurării dictaturii medicale.
  • Enya 12.11.2021 23:04
    Asa-zisul certificat pentru imunitate naturala nu face altceva decat sa valideze nazipass-ul!!!!

    Fratilor, nu trebuie sa le cerem noi concesii criminalilor, ci criminalii trebuie fortati prin justitie sa dea inapoi tot ce-au furat (libertati si drepturi) si sa plateasca pentru mortii genocidului!

    Sa incetam cu aberatiile si sa facem ceea ce trebuia facut de acum 21 luni: ca politicienii si medicii sa fie obligati sa demonstreze STIINTIFIC, in instanta, existenta inexistenului sars-cov2/covid! Atat si nimic altceva!
  • fiinta umana 13.11.2021 08:08
    De acord cu tine,Enya.Asta e calea pe care trebuie sa o urmam
  • Filipan Daniel Marius 12.11.2021 23:27
    Nu trebuie sa renuntam la drepturile noastre doar pentru ca cineva ne dicteaza .
    Foarte bine, treaba cu anticorpii este o smecherie, in mod natural numarul de anticorpi scade in timp, organismul face asta deoarece daca ar mentine in sange toti anticorpii pentru toate infectiile invatate sangele si-ar schimba consistenta si nu si-ar mai putea indeplini functia . Doar necunoscatorii si excrocii pot sa daca legatura dintre nivelurile de anticorpi si capacitatea unui organism de a se apara . Acesti anticorpi se produc rapid intr-un organism sanatos, la nevoie, in caz de infectie .
    Mergem pana in panzele albe, nu ne lasam !
  • Tic 12.11.2021 23:41
    Imunitate naturala la ce? Asta se cheamă om sănătos, natural, care nu are nevoie de atestare. Virusul? Cum facem proba mutațiilor, variantelor, testelor, imunității când nu avem corpul delict? Are dreptate Enya. Eu unul as dona pt acțiunea dvs, fiindcă fără finanțe nu putem combate sistemul asta închegat pe crima, dar nu avem nevoie de certificat.! Libertatea de a respira fără botnita, de a întâlni pe ai mei, de a canta și de a râde este data omului de când este pe lume.
  • Sweeping 13.11.2021 00:05
    Oroare medicală - STUDIU - Proteina Spike a vaccinului intră în nucleele celulelor, suprimă motorul de reparare a ADN-ului pentru organism

    Această constatare poate fi descrisă doar ca o adevărată „groază” în implicațiile ei. O nouă cercetare uimitoare publicată în Viruses, parte a ediției SARS-CoV-2 Host Cell Interactions a MDPI (Open Access Journals) dezvăluie că proteinele vârf ale vaccinului intră în nucleele celulelor și provoacă ravagii asupra mecanismului de reparare a ADN-ului celulelor, suprimând repararea ADN-ului la fel de mult. ca 90 la sută.

    Rezultatul îngrozitor al acestei descoperiri este că persoanele care au luat vaccinuri ARNm se vor confrunta cu repararea ADN-ului suprimată, expuneri crescânde care odată au fost considerate a fi probleme minore la amenințări semnificative la adresa sănătății lor.

    Cu alte cuvinte, persoanele expuse la radiații 5G, examene de mamografie, plastifianți chimici din produsele alimentare și substanțe cancerigene din produsele de îngrijire personală (detergenți de rufe, parfumuri, șampoane, loțiuni pentru piele etc.) nu vor putea repara deteriorarea ADN-ului cauzată de aceste expuneri. În urma expunerilor relativ mici, ei vor începe să sufere mutații și să dezvolte cancere în tot corpul lor.


    https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html
  • Pentru fiica mea 13.11.2021 03:10
    Sa ne ajute Bunul Dumnezeu, să trecem prin naprasma asta, Mulțumim domnule Piperea!
  • UN_OM 13.11.2021 07:20
    Déjà vu, sau , 's-a rezolvat , nu se poate', ' dezaxații lumii'' și-au asigurat anterior 'colaborarea internațională '
    ' !
  • GITTA 13.11.2021 07:33
    DOMNULE AVOCAT GHEORGHE PIPEREA sunteti GANDUL,SIMTIREA,CUNOASTEREA si GLASUL oamenilor ...milioanelor de oameni normali din tara asta!Suntei CUVANTUL LEGITIM in ACTIUNE!
    STIMA si RECUNOSTINTA!
  • fiinta umana 13.11.2021 08:05
    Cred ca ar trebui sa facem si sa semnam o (mare) plangere penala impotriva celor care,incalcand legile in vigoare,impun restrictiile acestea disciminatorii si cu intentie de genocid,adica impotriva lui arafat,catu,johannis si toti ceilalti inculti si nesimtiti de felul lor.Ar trbui o mare plangere penala semnata de zeci de mii,de sute de mii,inclusiv impotriva impunerii purtarii mastii(masca e prima care te priveza de oxigen,are efecte secundare negative asupra sanatatii,ca sa nu mai spun ca acceptarea impunerii ei e un semn de supunere nedemna,un semn de sclavie. .
    Mi se strange inima cand ii vad pe atat de multi cum poarta supusi,prea supusi ,masca aia lipita de fata lipita de nas,ca in indicatiile "pretioase",uitand ca pt a fi intr-adevar viu si om intreg trebuie sa ai si un minim de demnitate si sa te straduiesti sa gandesti. . .-oamenii astia chiar nu au un minim respect pt corpul lor ,pt viata lor,sunt atat de inculti incat nu-si dau seama ca ce a creat Natura sau Bunul Dumnezeu e mai presus decat ce impun niste creaturi inferioare,lase,precum arafat/johannis?!!Trebuie sa facem si sa semnam o mare plangere penala impotriva lor deoarece,asa cum ar fi fost normal-pt ca se incalca drepturile omului,constitutia etc.(dar ce nu se incalca!de bunul simt nici nu se mai vorbeste!) procurorul general doar mananca salariul platit de popor,dar nu-si face si datoria fata de popor(ce foame urata au astia in ei. .
  • I 13.11.2021 11:33
    Eu cred ca e important sa se demonstreze ca imunitatea naturala este superioara celei obtinute prin vaccin.
    Am avut test pcr pozitiv in martie, test anticorpi in mai si septembrie: cel din septembrie cu valoare mai mare a anticorpilor. Si test de imunitate celulara in noiembrie care arata un raspuns imun semnificativ. As vrea sa ma alatur actiunii depuse la MS si DSP. Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat. Multumesc
  • hannah 13.11.2021 18:02
    CURAJUL OMULUI LIBER, Cristian Terheș Europarlamentarul Român
    https://www.youtube.com/watch?v=tJ4eDo6dGOg
  • DanielaBMED 14.11.2021 00:05
    Dumnezeu sa ne ajute ! Dumnezeu sa va lumineze si sa va ocroteasca, domnule avocat ! Dumnezeu sa va mantuiasca ! Va multumim pentru tot ce faceti pentru cei multi..! Sa ne fiti mijlocitor si aparator cu putere data de Bunul Dumnezeu !
  • mandrei 15.11.2021 22:08
    Va apreciez pentru gradul de cultură (dovedit de corectitudinea limbii române în care vă exprimați) si educația in Drept de excepție pe care le prezentați. Vă urmăresc pentru că sunteți bine informat și mă interesează să aflu cum se poate lupta cât mai eficient cu aceste biete creaturi bipede (”biete” ca anvergură intelectuală și umană, dar compensând altfel prin nesimțire și aroganță!) conducătoare de popoare. Vă urez să aveți succes în acțiunile pe care le întreprindeți! Doamne ajută, nu vom renunța la luptă!
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”