Gheorghe Piperea către România Nesupusă: Am depus la MS și DSP cererea de eliberare a certificatului „verde” pentru imunitate naturală. Marți voi milita în Parlament contra actului fascistoid emis de Cîțu

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vă anunț că am depus la MS și DSP cererea de eliberare a certificatului „verde” pentru imunitate naturală, urmând a depune curând și acțiunea în instanță pentru obligarea MS și a DSP la eliberarea acestui certificat, pe motiv că, în condițiile Regulamentului UE, imunitatea naturală este, științific probat, echivalentă celei artificiale. Ba chiar mai eficientă și mai durabilă în prevenirea transmiterii agentului patogen.

Testul pe care l-am efectuat nu este un test de anticorpi, ci un test imunitate celulară, de transformare limfoblastică.

Cu toate acestea, Regulamentul UE permite și utilizarea unui test de anticorpi pentru proba imunității naturale. În această situație sunt milioane de cetățeni români care au avut de-a face cu acest agent patogen, cu sau fără cunoștința faptului că au fost infectați. Oricine poate utiliza acest model de acțiune: mai întâi, se formulează o petiție la MS și DSP, după care, în caz de refuz de răspuns sau în caz de răspuns negative, se formulează o acțiune în contencios administrativ, la Curtea de apel unde fiecare are domiciliul.

Precizez că această acțiune este o încercare de a învinge cu armele sale cabala care a pus la punct acest instrument totalitar. Acțiunea nu este un abandon al principiilor și argumentelor anti-apartheid pe care le-am emis aici în ultimele 20 de ani. Prin această acțiune nu accept, nu validez și nu promovez certificatul „verde”, pe care îl consider un nazipass, chiar și în varianta îndulcită pe care Regulamentul (UE) 2021/953. Cu atât mai puțin, nu este vorba de a reduce din intensitatea luptei pentru drepturi și libertăți*.

Ca să fie clar – vreau să obțin de la instanță confirmarea probei științifice că imunitatea naturală este tot atât de eficientă ca și „imunizarea” artificială cu acest așa-zis v … (care este, de fapt, un tratament genetic, așa cum susținea ieri un șef de la Bayer - Monstanto). Poate cu mult mai eficientă. De asemenea, vreau să demonstrez semenilor mei care, până în 2023, vor fi obligați să se injecteze cu minim 7 doze (de la doza 8, nimic nu va mai fi „gratuit”, căci se va fi epuizat stocul lui Cîțu, de 120 de milioane de doze), că se poate trăi și fără „minuni” ale biotehnologiei injectate forțat în corp, și fără discriminarea celorlalți, și fără incitarea la ură, și fără semnalizarea virtuții de supus al „progresului”.

1. În privința testului de transformare limfoblastică, laboratorul Synevo arată că „[…] Răspunsul imun celular, […], joacă un rol central în apărarea antivirală, limfocitele T cu memorie persistă câțiva ani si conferă protecție împotriva reinfecțiilor severe”.

2. Potrivit principiului 7 din preambulul Regulamentului UE 2021/953 „ […] Libera circulație a persoanelor care, potrivit unor dovezi științifice solide, nu reprezintă un risc semnificativ pentru sănătatea publică, de exemplu pentru că sunt imune și nu pot să transmită S…, nu ar trebui să fie restricționată, întrucât astfel de restricții nu ar fi necesare pentru realizarea obiectivului de protecție a sănătății publice”.

În lumina acestui principiu 7 din preambul, persoanele care dovedesc imunizarea pe căi naturale trebuie, în mod similar celor imunizate artificial sau testate, să fie exceptate de la restricții. O concluzie contrară ar echivala cu o discriminare. De vreme ce dovedesc că sunt imunizat în mod natural pe termen lung și nu prezint pericol pentru sănătatea publică, nu pot fi discriminat în raport cu persoanele imunizate artificial.

Regulamentul prevede expres interdicția oricăror discriminări. De exemplu, la art. 1 alin.6-7 - „deținerea certificatelor […] nu este o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului de liberă circulație […]; eliberarea certificatelor […] nu duce la discriminare pe baza deținerii unei anumite categorii de certificate”. Potrivit principiului 20 din preambul, eliberarea certificatelor nu ar trebui să conducă la acte de discriminare bazate pe deținerea unei anumite categorii de certificate”. De asemenea, conform principiului 36 din preambulul, „este necesar să se prevină discriminarea directă sau indirectă împotriva persoanelor care nu sunt v…, de exemplu din motive medicale […] sau au ales să nu se v… […] deținerea unui certificat de v… […] nu ar trebui să fie o condiție prealabilă pentru exercitarea dreptului de liberă circulație […]; prezentul regulament nu poate fi interpretat ca instituind un drept sau o obligație de a fi v…”.

De vreme ce nu se acceptă discriminarea între persoanele v… și persoanele nev…, cu atât mai puțin nu poate fi acceptată o discriminare a persoanelor care dovedesc imunizarea naturală pe termen lung.

3. Scopul Regulamentului este eliminarea în mod coordonat a restricțiilor în acord cu cele mai recente dovezi științifice disponibile. Principiul 59 din preambul prevede că „Pentru a ține seama de progresul științific înregistrat în ceea ce privește limitarea răspândirii pandemiei […] competența de a adopta acte în conformitate cu articolul 290 din TFUE ar trebui delegată Comisiei pentru a modifica dispozițiile prezentului regulament privind certificatul de vindecare, autorizând eliberarea acestuia […] pe baza pe baza oricărei alte metode fiabile din punct de vedere științific”, urmând a adăuga câmpuri care să conțină perioada de valabilitate maximă, care poate depinde de tipul de test efectuat”. De vreme ce o astfel de competență nu a fost delegată Comisiei, înseamnă că acastă competență aparține statului membru al EU, îm speță, României. Idea este repetată în cuprinsul art. 7 alin.4 din Regulament.

4. În altă ordine de idei, principiul 10 din preambulul Regulamentului (UE) 2021/953 arată că certificatul de v … se implementează în urma studiilor științifice care ar urma să demonstreze că persoanele v… nu răspândesc boala. Dar este deja dovedit empiric, epidemiologic și știintific că persoanele v… răspândesc boala la fel ca și (sau chiar mai abitir decât) persoanele nev… Presa, informările oficiale ale EMA și rapoartele științifice notorii arată că, în țările cu mare acoperire v …, unde s-a instalat deja valul V, infectările au ajuns la valori mai înalte decât cele înregistrate în valul IV. De exemplu, în Olanda, țară cu grad enorm de acoperire v… (peste 90%) s-a dispus azi carantină pe termen de 3 săptămâni. Din perspectiva principiului 10, mai sus citat, atât v…, cât și utilizarea certificatului „verde”, ar trebuie urgent oprite. Pe baza unor multiple probe factuale și științifice, este evident azi că nici v…, nici certificatul „verde” nu au oprit răspândirea bolii. Dimpotrivă, au potențat-o, având în vedere că posesorii de certificate au putut circula și intra liber în mari și agglomerate comunități, răspândit agentul patogen.

Cu atât mai mult s-ar impune eliminarea oricărei discriminări a persoanelor imunizate natural, care sunt scuturi naturale, pe terme lung, contra infectărilor, inclusiv contra celor multiple sau a celor cu variante sau tulpini ale agentului patogen.

Notă: Marți voi fi în Camera Deputaților, ca să militez, cu argumente, pentru abandonarea actului normativ fascistoid emis de Cîțu, sub cuvânt că implementează acest Regulament european

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Enya 12.11.2021 22:57
  NU nazipass si nici unei variante aberante ale sale! Totul e nazism! Nazism medical! PUNCT!

  Avocatii trebuie sa se bata cu criminalii sa ii infranga si sa anuleze aceasta dictatura medicala de care rad si curcile! S-a ajuns intr-o faza atat de avansata a ridicolului, orice prost stie ca nu e nici un virus/covid!

  Dumneavoastra chiar faceti ceva sau va invartiti in jurul cozii?!???
 • Bradita 12.11.2021 23:31
  Ai dreptate Enya.
  Asa-zisul certificat pentru imunitate naturala nu face altceva decat sa valideze nazipass-ul!!!!
 • Augusta 13.11.2021 00:38
  Boris Johnson și colab. trimit trupe la granița cu Belarus, singura țară din Europa care a refuzat și a rezistat loviturii de stat biopfasciste (Fără blocaje, mască sau mandate de „vaccin” în Belarus)

  https://t.me/rtnews/14952

  ☢ Boris Johnson duce Marea Britanie spre o confruntare militară cu Rusia.

  Acest lucru este în mod clar peste refuzul lui Lukașenko de a încuia oamenii acasă, de a le ordona să poarte măști și de a fi injectat cu un experiment științific potențial letal și imprudent.

  Pe măsură ce Europa începe o nouă rundă de blocări (Austria, Țările de Jos...), pfazciștii trebuie să facă presiuni asupra lui Lukașenko pentru a se bloca de data aceasta, pentru a nu-i face pe politicienii marionete europeni să arate din nou rău sau să pară că nu există niciun „Covid”. urgență” și, prin urmare, nicio știință în spatele blocajelor.

  Rusia, pe de altă parte, nu dorește ca NATO să preia Belarus și se va afla imediat în Belarus și chiar la granița cu Polonia dacă există semne de escaladare militară.
 • VigilantCititzen 12.11.2021 23:03
  Foarte bine domnule Piperea, trebuie luptat pe toate caile pentru evitarea instaurării dictaturii medicale.
 • Enya 12.11.2021 23:04
  Asa-zisul certificat pentru imunitate naturala nu face altceva decat sa valideze nazipass-ul!!!!

  Fratilor, nu trebuie sa le cerem noi concesii criminalilor, ci criminalii trebuie fortati prin justitie sa dea inapoi tot ce-au furat (libertati si drepturi) si sa plateasca pentru mortii genocidului!

  Sa incetam cu aberatiile si sa facem ceea ce trebuia facut de acum 21 luni: ca politicienii si medicii sa fie obligati sa demonstreze STIINTIFIC, in instanta, existenta inexistenului sars-cov2/covid! Atat si nimic altceva!
 • fiinta umana 13.11.2021 08:08
  De acord cu tine,Enya.Asta e calea pe care trebuie sa o urmam
 • Filipan Daniel Marius 12.11.2021 23:27
  Nu trebuie sa renuntam la drepturile noastre doar pentru ca cineva ne dicteaza .
  Foarte bine, treaba cu anticorpii este o smecherie, in mod natural numarul de anticorpi scade in timp, organismul face asta deoarece daca ar mentine in sange toti anticorpii pentru toate infectiile invatate sangele si-ar schimba consistenta si nu si-ar mai putea indeplini functia . Doar necunoscatorii si excrocii pot sa daca legatura dintre nivelurile de anticorpi si capacitatea unui organism de a se apara . Acesti anticorpi se produc rapid intr-un organism sanatos, la nevoie, in caz de infectie .
  Mergem pana in panzele albe, nu ne lasam !
 • Tic 12.11.2021 23:41
  Imunitate naturala la ce? Asta se cheamă om sănătos, natural, care nu are nevoie de atestare. Virusul? Cum facem proba mutațiilor, variantelor, testelor, imunității când nu avem corpul delict? Are dreptate Enya. Eu unul as dona pt acțiunea dvs, fiindcă fără finanțe nu putem combate sistemul asta închegat pe crima, dar nu avem nevoie de certificat.! Libertatea de a respira fără botnita, de a întâlni pe ai mei, de a canta și de a râde este data omului de când este pe lume.
 • Sweeping 13.11.2021 00:05
  Oroare medicală - STUDIU - Proteina Spike a vaccinului intră în nucleele celulelor, suprimă motorul de reparare a ADN-ului pentru organism

  Această constatare poate fi descrisă doar ca o adevărată „groază” în implicațiile ei. O nouă cercetare uimitoare publicată în Viruses, parte a ediției SARS-CoV-2 Host Cell Interactions a MDPI (Open Access Journals) dezvăluie că proteinele vârf ale vaccinului intră în nucleele celulelor și provoacă ravagii asupra mecanismului de reparare a ADN-ului celulelor, suprimând repararea ADN-ului la fel de mult. ca 90 la sută.

  Rezultatul îngrozitor al acestei descoperiri este că persoanele care au luat vaccinuri ARNm se vor confrunta cu repararea ADN-ului suprimată, expuneri crescânde care odată au fost considerate a fi probleme minore la amenințări semnificative la adresa sănătății lor.

  Cu alte cuvinte, persoanele expuse la radiații 5G, examene de mamografie, plastifianți chimici din produsele alimentare și substanțe cancerigene din produsele de îngrijire personală (detergenți de rufe, parfumuri, șampoane, loțiuni pentru piele etc.) nu vor putea repara deteriorarea ADN-ului cauzată de aceste expuneri. În urma expunerilor relativ mici, ei vor începe să sufere mutații și să dezvolte cancere în tot corpul lor.


  https://www.naturalnews.com/2021-11-02-science-horror-vaccine-spike-protein-enters-cell-nuclei-suppresses-dna-repair-engine-of-the-human-body-cancer-aging.html
 • Augusta 13.11.2021 00:44
  Orchestra Covid, Consiliul de administrație

  „Numele oamenilor care ucid umanitatea” compilat de Dr David Martin.


  1. Al Gore, vicepreședinte al Statelor Unite (1993-2001), președinte și co-fondator, Generation Investment Management LLP
  2. Andre Hoffmann, vicepreședinte, Roche
  3. Angel Gurria, QECD
  4. Bill Gates, Fundația Bill & Melinda Gates
  5. Christine Lagarde, președinte Băncii Centrale Europene
  6. Chrystia Freeland, viceprim-ministru și ministru al finanțelor, biroul viceprim-ministrului Canadei
  7. David M. Rubenstein, co-fondator și co-președinte executiv, Carlyle Group
  8. Dustin Moskovitz, Open Philanthropy
  9. Fabiola Gianotti, director general, Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN)
  10. Feike Sybesma, Președintele Consiliului de Supraveghere, Royal Philips
  11. H.M. Regina Rania Al Abdullah a Regatului Hașemit al Iordaniei, Regina Regatului Hașemit al Iordaniei, Biroul S.M. Regina Rania Al Abdullah
  12. Heizo Takenaka, profesor emerit, Universitatea Keio
  13. Herman Gref, director executiv și președinte al Consiliului, Sberbank
  14. Jim Hagemann Snabe, președinte Siemens
  15. Julie Sweet, director executiv, Accenture
  16. Klaus Schwab, fondator și președinte executiv, Forumul Economic Mondial
  17. Kristalina Georgeva, director general, Fondul Monetar Internațional (FMI)
  18. L. Rafael Reif, președinte, Massachusetts Institute of Technology
  19. Larry Page, Google
  20. Laurence D Fink, președinte și director executiv, BlackRock
  21. Luis Alberto Moreno, Membru al Consiliului de Administrație al Forumului Economic Mondial
  22. Marc Benioff, președinte și director executiv, Salesforce
  23. Mark Carney, trimis special al Națiunilor Unite pentru acțiune și finanțare climatică, Națiunile Unite
  24. Mark Schneider, director executiv, Nestle
  25. Mark Zuckerberg, Facebook
  26. Mukesh D Ambani, președinte și director general al Reliance Industries
  27. Orit Gadiesh, președinte, Bain & Company
  28. Patrice Motsepe, fondator și președinte executiv, African Rainbow Minerals
  29. Paula Ingabire, Ministrul Tehnologiei Informației și Inovării, Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor și Inovării din Rwanda
  30. Peter Brabeck-Latmathe, Vicepreședinte al Consiliului de Administrație, Forumul Economic Mondial
  31. Peter Maurer, Președinte, Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR)
  32. Robert Mercer, Fondul Renașterii
  33. Tharman Shanmugaratnam, ministru principal, Guvernul Singapore
  34. Thomas Buberi, Chief Executive Officer, AXA
  35. Yo-Yo Ma, violoncelist
  36. Zhu Min, președinte, Institutul Național de Cercetare Financiară


  https://bestnewshere.com/explosive-dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity-video/
 • Pentru fiica mea 13.11.2021 03:10
  Sa ne ajute Bunul Dumnezeu, să trecem prin naprasma asta, Mulțumim domnule Piperea!
 • UN_OM 13.11.2021 07:20
  Déjà vu, sau , 's-a rezolvat , nu se poate', ' dezaxații lumii'' și-au asigurat anterior 'colaborarea internațională '
  ' !
 • GITTA 13.11.2021 07:33
  DOMNULE AVOCAT GHEORGHE PIPEREA sunteti GANDUL,SIMTIREA,CUNOASTEREA si GLASUL oamenilor ...milioanelor de oameni normali din tara asta!Suntei CUVANTUL LEGITIM in ACTIUNE!
  STIMA si RECUNOSTINTA!
 • fiinta umana 13.11.2021 08:05
  Cred ca ar trebui sa facem si sa semnam o (mare) plangere penala impotriva celor care,incalcand legile in vigoare,impun restrictiile acestea disciminatorii si cu intentie de genocid,adica impotriva lui arafat,catu,johannis si toti ceilalti inculti si nesimtiti de felul lor.Ar trbui o mare plangere penala semnata de zeci de mii,de sute de mii,inclusiv impotriva impunerii purtarii mastii(masca e prima care te priveza de oxigen,are efecte secundare negative asupra sanatatii,ca sa nu mai spun ca acceptarea impunerii ei e un semn de supunere nedemna,un semn de sclavie. .
  Mi se strange inima cand ii vad pe atat de multi cum poarta supusi,prea supusi ,masca aia lipita de fata lipita de nas,ca in indicatiile "pretioase",uitand ca pt a fi intr-adevar viu si om intreg trebuie sa ai si un minim de demnitate si sa te straduiesti sa gandesti. . .-oamenii astia chiar nu au un minim respect pt corpul lor ,pt viata lor,sunt atat de inculti incat nu-si dau seama ca ce a creat Natura sau Bunul Dumnezeu e mai presus decat ce impun niste creaturi inferioare,lase,precum arafat/johannis?!!Trebuie sa facem si sa semnam o mare plangere penala impotriva lor deoarece,asa cum ar fi fost normal-pt ca se incalca drepturile omului,constitutia etc.(dar ce nu se incalca!de bunul simt nici nu se mai vorbeste!) procurorul general doar mananca salariul platit de popor,dar nu-si face si datoria fata de popor(ce foame urata au astia in ei. .
 • I 13.11.2021 11:33
  Eu cred ca e important sa se demonstreze ca imunitatea naturala este superioara celei obtinute prin vaccin.
  Am avut test pcr pozitiv in martie, test anticorpi in mai si septembrie: cel din septembrie cu valoare mai mare a anticorpilor. Si test de imunitate celulara in noiembrie care arata un raspuns imun semnificativ. As vrea sa ma alatur actiunii depuse la MS si DSP. Va rog sa imi spuneti care sunt pasii de urmat. Multumesc
 • hannah 13.11.2021 18:02
  CURAJUL OMULUI LIBER, Cristian Terheș Europarlamentarul Român
  https://www.youtube.com/watch?v=tJ4eDo6dGOg
 • DanielaBMED 14.11.2021 00:05
  Dumnezeu sa ne ajute ! Dumnezeu sa va lumineze si sa va ocroteasca, domnule avocat ! Dumnezeu sa va mantuiasca ! Va multumim pentru tot ce faceti pentru cei multi..! Sa ne fiti mijlocitor si aparator cu putere data de Bunul Dumnezeu !
 • mandrei 15.11.2021 22:08
  Va apreciez pentru gradul de cultură (dovedit de corectitudinea limbii române în care vă exprimați) si educația in Drept de excepție pe care le prezentați. Vă urmăresc pentru că sunteți bine informat și mă interesează să aflu cum se poate lupta cât mai eficient cu aceste biete creaturi bipede (”biete” ca anvergură intelectuală și umană, dar compensând altfel prin nesimțire și aroganță!) conducătoare de popoare. Vă urez să aveți succes în acțiunile pe care le întreprindeți! Doamne ajută, nu vom renunța la luptă!
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici