Gheorghe Piperea: Vă dați seama că deștepții ăștia nu au reușit să convingă să se înțepe nici măcar 10% din populație?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un euro-parlamentar român, Rareș B., încercând să facă propagandă vaxinării, a spus că în minim 8 județe, persoanele înscrise pe listele de așteptare sunt sub 100.

(De fapt, conform unei documentări făcute de ActiveNews, sunt mai puțin de 40 în fiecare dintre aceste județe; în Giurgiu, județul meu natal, sunt 25).

Ca să arate ce eficienți și civici suntem noi, a mai spus că din 28 de milioane de vaxinați europeni, 2 milioane sunt români - cică Olanda și Belgia ar fi la "cota” de 300 de mii.

Bun, eu nu am absolut nicio încredere în ce spune și face Rareș B. Este unul dintre cei mai falși și stridenți politicieni din istorie.

Dar, să zicem că nu sunt doar 28 de milioane, la nivel de UE, care s-au înțepat cu serul magic, ci 30-40. În UE sunt peste 500 de milioane de locuitori (446 mil, fără Marea Britanie)! Vă dați seama că deștepții ăștia nu au reușit să convingă să se înțepe nici măcar 10% din populație? Vă dați seama ce "încredere” are lumea în ei? Înțelegeți disperarea lor de a insinua peste tot că "trebuie” să ne înțepăm ca să putem circula și exista, pricepeți de ce au ajuns să copieze naziștii în ideile de segregare pe criterii sanitare? Și de ce insistă atât birocrații Comisie, cât și iobagii Big Pharma din Parlamentul European pe pașaportul/certificatul/adeverința verde, ca instrument de "facilitare” a circulației, chestie care, de fapt, este un oribil instrument totalitar?

Precizez că săptămâna viitoare se adoptă în PE un regulament privitor la "adeverința verde”, pe baza căreia cetățenii europeni, "liberi”, "egali în drepturi” și educați întru democrație și toleranță, vor fi împărțiți în trei șepteluri - posesori de adeverință*, neînțepați și infectați. Primii reprezintă, până acum, cam 7% din populația UE. Poate în 2 ani, cât mai durează experimentul plandemic, vor fi în număr dublu (să zicem). Să ținem cont și că persoanele sub 16 sunt scutite - slabă Domnului - de înțepare. Ce societate poate fi aia în care 15% din cetățeni se mișcă "liber”, iar 85% sunt legați de glie? Ce altceva decât o distopie oribilă, care va fi oprită cu prețul unor mari revolte populare generatoare de anarhie?

Ce e cu această nebunie care a cuprins lumea?

PS: Un ONG care nu e sponsorizat de Big Tech, Pharma sau Finance, și nici agreat de Big Brother, denumită Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept, a inițiat o campanie de avertizare a euro-parlamentarilor asupra riscurilor acestei "adeverințe verzi”. Nemernicii de șefi administrativi ai PE au setat fire wall - uri, cică, pentru a rejecta mailurile pe această temă, pe motiv că regulamentul nu ar încălca niciun drept. Panzerele înaintează neabătut, pănă colapsul total al Uniunii Sovietice Europene. S-a inițiat și o petiție online, care cere oprirea acestei reglementări.

PPS: Personal cred că eficiente ar putea fi două acțiuni : (i) un proces colectiv la Tribunalul UE și la CJUE care să tindă la anularea acestor instrumente ale totalitarismului sanitar; (ii) o inițiativă cetățenească europeană, cu minim 2 milioane de semnatari, pentru interzicerea înțepării obligatorii și a pașaportului/certificatului/adeverinței verzi care să înpartă lumea în secte, șepteluri și grupuri populaționale.

*aceștia vor fi "liberi” să călătorească și să se întrunească oriunde, cu condiția să se înțepe de 3-4 ori pe an cu serurile magice sau cu orice altceva i-ar trece prin cap vreunui bilgheiț, chiar cu xenoboți, că tot au fost recent puși la punct, din celule de broască

* * *

„Conspiraționiștii” de la ActiveNews au intrat și în posesia contractelor confidențiale dintre Comisia Europeană și producătorii serurilor - minune anti - Covid. Înțeleg că aceste contracte au parvenit de la o avocată din Italia, care face parte din rețeaua europeană care intenționează să declanșeze acel proces Nurenberg II de care am vorbit și eu cândva, și că „scăparea” a fost deja diseminată în Italia.

Deocamdată, curaj „local” au avut doar cei de la ActiveNews.

Ei au atras atenția că prețul real al serurilor a fost ascuns (iar rumânii noștri s-au lăsat păcăliți că serurile sunt gratuite), iar „negociatorii” nemaipomenit de eficienți și inteligenți ai C.E. au acceptat pre-condiția pusă de producători: trecerea răspunderii pentru efectele adverse pe seama statelor membre ale U.E., adică pe seama noastră, a contribuabililor.

Iată, în mare, ce le-am răspuns eu celor de la ActiveNews, care mi-au solicitat opinia: Avocatul Gheorghe Piperea, reacție la Scandalul Contractelor companiilor Pfizer și Moderna „imune” în fața reacțiilor adverse: Dreptul UE nu permite exonerarea de răspundere a producătorilor de vaccinuri. EXCLUSIV

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • aspenter2002 23.04.2021 08:57
    Militarul cu cap pătrat Valeriu Gheorghiță trage la țintă,iar noi suntem gloanțele.
  • Vali Ren 23.04.2021 09:04
    NU POT SĂ CRED: av. Gh. Piperea ne lasă pe mîna medicilor MENGELE? 4 ian.: ,,Din documentele oficiale ale Agenției Europene a Medicamentului rezultă că acest vaccin este autorizat condiționat, temporar (până la 31 august 2021)'' 22 apr.: ,,Poate în 2 ani, cât mai durează experimentul plandemic''??? Deci cele firme încasează la greu parai fără să fi făcut testări nici pe porcușori de Guineea iar cobaii UMANI  2 ani ,guinea pigs'!!! Trăgeam nădejde că ne va apăra, pornind o campanie de sensibilizare a întregii EUROPEAN UTOPIA cu privire la modul cum și-au băgat picioarele-n 2 prospecte birocrații de la EMA:Vaccine Comirnaty: ,This exemption ceases to be valid on 31 August 2021.' Vaccine Moderna: ,This exemption ceases to be valid on 31 January 2021.' ??? For Vaccine AstraZeneca - CONFIDENTIAL??? REMEMBER: ,If a medicine is labelled with the black triangle, this means that it is being monitored even more intensively than other medicines. This is generally because there is less information available on it than on other medicines, for example because it is new to the market or there is limited data on its long-term use.'  https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/post-authorisation/pharmacovigilance/medicines-under-additional-monitoring
  • UN_OM 23.04.2021 10:10
    PPS-ul , venit din partea unui profesionist, este ridicol , acțiunile vor fi 'nule' din start deoarece se vor fi adresat 'lupilor cu blăni de oaie', adicătelea, celor puși și plătiți de către cei care camandă /execută porunca
  • Orizont 23.04.2021 12:28
    STERILIZAREA femeilor prin serul satanic :
    https://odysee.com/@AlexJonesChannel:c/MSM-Admits-Covid-19-Vaccines-Sterilizing-Women:1
  • Enya 23.04.2021 15:07
    Exceptional, ERATA! Un punct de vedere exceptional, un adevar de care trebuie sa ne folosim sa punem capat genocidului mascat prin vaccinare, eliminarii dreptului fundamental de a respira (botnita) si crimelor impotriva umanitatii prin netratarea bolilor cronice sau tratarea de un virus inexistent (nedemonstrat stiintific) prin protocoale aberante, a bolnavilor in spitale!
  • Vali Ren 24.04.2021 09:43
    Sunt guvernele celor 27 de state din UE doar DE DECOR? Comisia Europeană a decis să comande ser Pfizer pt. încă 2 ani deși derogarea EMA expiră pe 31 aug. 2021. https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-eu-vonderleyen/eu-to-conclude-deal-for-18-bln-vaccines-with-pfizer-biontech-in-days-idUSB5N2B302M
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan