Gheorghe Piperea: Tâmpenia mileniului este că vaccinarea obligatorie contra variantei Delta și a tulpinelor Omicron se va face cu serurile inventate și autorizate în 2 săptămâni, anul trecut, pentru varianta alpha

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sub constrângerea politică și birocratică tot mai grea și insistentă a Comisiei Europene, tot mai multe state membre europene, unele cu un trecut care ar trebui să le îndemne la mai multă precauție și smerenie*. În același timp, însă, Senatul american a votat împotriva ordinului lui Biden de a impune vaccinarea obligatorie (obligația fiind însoțită de sancțiuni dure pentru angajatori și de pierderea locului de muncă pentru angajații "recalcitranți”). 

Unul dintre inițiatori a spus, simplu: decizia de a te vaccina sau nu trebuie să fie o decizie individuală, bazată pe un consult medical prealabil - sub nicio formă nu ar trebui să fie o decizie a unui politician, mai ales când aceasta este președintele. 

Tâmpenia mileniului este că vaccinarea obligatorie contra variantei Delta și a tulpinelor Omicron** se va face cu serurile inventate și autorizate în 2 săptămâni, anul trecut, pentru varianta alpha, care nu mai există azi. Cum bine spunea Ion Robu, a vaccina pentru Omicron cu serul inventat pentru alpha îndeamnă a da viagra unui eunuc. 

Nemernicia mileniului este că, deși știrea relativă la palma aplicată de Senatul american lui Biden datează din 8 decembrie și este peste tot în mass-media main stream, inclusiv în New York Times și în Washington Post, veți vedea, practic, imediat cum această postare e cenzurată de feisbuc prin anunțul automatic conform căruia vaccinul este riguros testat și atent monitorizat și că, pentru informații despre vaccin, tre’ să vă duceți la "resursele” oficiale. Adică, la alea falsificate și coafate mereu, pentru manipulare. Adică la alea în care, cel puțin în România, nu mai are încredere nici dreacu. 

În orice caz, pe tuiterul ziarului Jerusalem Post, pentru care aveți o captură în comentarii, scrie că, după administrarea vaccinului la un număr de peste 2 miliarde de oameni, este timpul să se verifice dacă vaccinul este eficient și ce efecte secundare poate avea, pe termen mediu și lung. Pricepeți? După un an de experiment pe 2 miliarde de oameni, deștepții mileniului se gândesc că ar trebui să verifice post-factum niște chestii insignifiante, cum ar fi riscul de deces/boli grave și eficiența unui ser pentru care democrația și chiar condiția umană au fost aproape distruse prin apartheid sanitar și experimente mengeliene. 

*prima lege emisă în 1933 de cancelarul german Hitler, mai cunoscut sub numele de fuhrer, a fost legea purității rasiale - cei ce nu s-au supus tratamentului obligatoriu creat de medici și de oameni de știință pentru eliminarea riscului de transmitere ereditară a impurității ereditare a sângelui, au fost sterilizați; au cam 400 de mii; în UE, cei ce nu vor să se vaccineze depășesc suta de milioane; vor fi aruncați extra muros, doar pentru că Ursula nu va mai putea să dea în consum celr 2 miliarde de doze pre-cumpărate de la big pharma, cu care se află în conflict de interese

 **sau ce alte drăcii vor mai inventa ăștia pentru a ține aprinsă flacăra stării de urgență/calamitate/alertă și, deci, vii afacerile de furt, corupție și conflicte de interese ale tehnocraților cu big pharma și big tech

https://www.npr.org/.../in-a-largely-symbolic-move-the...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • manu_fx 12.12.2021 14:21
    Dovada ca nu e vorba despre nici un fel de virus; vorbim despre o raceala, dar te injectez cu seruri care iti modifica ADN-ul ca sa te transform intr-un cyborg si sa te controlez de la distanta. Minciuna are picioare scurte. Alfa,delta, omicron, sunt doar aburelile cu care agenda merge inainte.
  • A.C. 13.12.2021 04:31
    Premisa este gresita, domnule Piperea, cu tot respectul. Aceste injectii nu sunt vaccinuri clasice, care lucreaza pe anumite variante/ tulpini virale. Ele sunt tratamente genetice, care lucreaza asupra organismului uman. Deci, relevanta tulpinilor alpha, beta, omicron, teta, omega...nu exista. Ca sa se legitimeze si sa pacaleasca turmele de prosti, producatorii se prefac ca ar modifica, vezi, Doamne!, injectiile acestea dupa "variante".
    In rest, absolut corect!! Izolare, diviziune sociala, invrajbire, presiune publica, toata lista "bufetului" fascist de dictatura corporatista, cu exceptia epurarii etnice, care se transforma in contemporana epurare dupa IQ, se pare, in cele din urma. Gandirea intra muros este cea pe care trebuie sa o depasim, iesirea din "cetate" ne va salva. Si nu vorbesc de zidurile de piatra, ci de cele mentale, care ne determina tipicul ratiunii.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!