Gheorghe Piperea: TOPUL celor mai mari minciuni din pandemie

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La emisiunea de la A3 a lui Răzvan Dumitrescu, din data de 17 februarie 2022 am fost solicitat să fac, după aprecierea mea, topul celor mai mari minciuni din pandemie. 

Ca să rămână scris, voila: 

(i) starea de alertă a fost impusă și menținută perpetuu, timp de aproape 2 ani, ca măsură de politică sanitară. Fals. 

În realitate, a fost excepționalism economic și juridic, care a permis (și permite) unor tehnocrați auto-mandatați și guvernului prostocrat să facă lucruri niciodată permise în situații normale: achiziții de stat confidențiale, conflicte de interese, corupție, discreționarism administrativ (mutarea oricui, oricând, oriunde, cultivarea sinecurilor politice, hărțuirea și șantajul la locul de muncă), subordonarea justiției, transformarea poliției, a jandarmilor și a funcționarilor sanitari în armă totalitară. 

(ii) măștile au fost eficiente. Fals.
 
De la "masca nu are nicio relevanță în afara spitalelor”, la "masca e sfântă”, la "necesitatea” a trei măști, la utilitatea "acoperitoarelor faciale” (în realitate, măști neconforme), până la "măștile sunt mai eficiente ca vaccinul”, totul a fost fals. Pandemia nu s-a terminat. Se va termina curând, dar prin imunizare naturală. Fără mască, pandemia ar fi durat 6 luni. Cu mască, durează 2 ani. Bine că CCR a desființat oug care impunea obligativitatea inutilei cârpi
(iii) testele pisiar sunt relevante și fiabile. Fals. 

CDC din SUA le-a scos din uz pentru că nu făceau distincția între gripă și c… și că dădeau rezultate fals pozitive chiar și la 3-4 luni după infectare. 

Autoritățile europene admit că 30% din rezultate sunt fals pozitive. 
În Suedia s-a dat cifra de 90%… 

Notă suplimentară: CDC a spus recent pe tuiter că cel puțin 10% din numărul total al materialelor genetice, rezultate ale testelor, au fost colectate (clandestin) pentru a fi folosite pentru secvențieri genetice. Iată adevăratul scop al testării: crearea unei baze de date globale cu privire la amprenta genetică a individului, cu tot cortegiul de riscuri antrenate. 

(iv) vakseenul a fost eficient : protectiv și sigur. Fals. 

Varianta Omicron a probat totala ineficiență a vakseenului. Doza a treia a demonstrat caracterul pur temporar al "eficienței”. Nu a existat imunizare individuală, nu a existat imunitate de turmă, nu s-a oprit plandemia (dimpotrivă, doza "completă” a cauzat mare parte din valul 4, iar doza a treia, valul 5). Nu contează că, statistic, au putut apărea cifre (forțate) care arată un număr de cazuri ușoare mai mare în cazul "imunizării”, în raport de ne-"imunizare”. Contează minciuna enormă și criminală confirm căreia vakseenarea este singura soluție de vindecare și prevenție, iar persoanele "imunizate” sunt în siguranță, protejându-i și pe ceilalți. 
 
(v) codul QR a ajutat "luptei” contra plandemiei.  Fals. 
Nu a avut niciun efect pozitiv epidemiologic. Dimpotrivă, a favorizat răspândirea bolii, pentru că posesorii codului, chiar pozitivi fiind, au intrat liber în mari și aglomerate comunități, infectându-le. 

În realitate, codul QR este un nazipass, care a restrâns totalitar drepturi și a pregătit introducerea în Europa a creditului social de tip chinezesc. Adică, dictatura digitală și apartheidul sanitar.

Citiți și Idioții din cauza cărora au murit oameni în România. Rafila: Masca e mai eficientă decât vaccinarea!

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Zeta 18.02.2022 08:38
    Am urmărit emisiunea. Apoi, la romaniatv au fost dr Alberts, Pieleanu și Chireac (vajnici propovăduitori ai tratamentului genic) și Ilie Serbănescu. Ăia doi o țineau lângă cu eficiența de 95% (în urma "cercetării" lui pieleanu, prin telefon, întrebându-i pe directorii de spitale câți nevaxați le-a murit și de pe site-ul MS de unde invoca niște statistici pe care dr Monica Pop le-a desființat ptr singurul fapt că nu există publicat așa ceva). S-au adus argumente cum ca în Israel a fost minunat cu vaxul și nimeni, ori nu a avut curajul ori nu au avut informația, nu a spus ca de fapt în Israel se moare cam 60% nevaxati.

    https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral

    La acest link este site-ul MS din Israel care publică multe situații inclusiv una cu decesele zilnice ptr nevax, vax expirat și fully vax. Dacă luați cifrele din ultimele 2 săptămâni și socotiți va va da ce am zis mai sus. Bașca între 12 și 31 ianuarie procentul nevax-vax a fost de 32-68%
  • Elina 18.02.2022 09:20
    L-am vazut si eu pe pieleanu aseara. Aproape ca facea spume la gura, omul era avea cheita invartita rau. Avea ordinul in buzunar si ordinul trebuia executat: cantarea vaxx cu orice pret. Apoi a inceput sa vb morsa infecta numita chiriac si nu am mai avut nervi
  • OMAGA 18.02.2022 08:43
    Minciuna numarul 1: vaccinul este eficient si sigur. Ar trebui aratata ca proba in instanta inregistrarea video in care iohanis a facut aceasta afirmatie. Si nu doar el, ci si gheorghita, arafat, tataru, etc.
  • Zeta 18.02.2022 09:03
    O ERATĂ la ultimul procent, înainte de link 40%.

    Și între timp am refăcut calcule, ptr ca după update-ul zilnic al cazurilor (deoarece și ei raportează cazuri anterioare însă le alocă zilelor respective din urmă astfel că în fiecare zi cifrele din urmă se pot schimba) azi ieșit cam asa:

    15 ian-15 feb 2022
    Decese nevax-vax 38,9-61,1%
    Tot ce am îs e verificabile mai sus (pagina suportă și english)
  • Zeta 18.02.2022 11:11
    Erată: la ultimul procent înainte de link E 40%


    Și ptr azi am refăcut calculele (ptr ca și ei le updateaza) și iese ptr 15 ian-15 feb 2022 procente nevax-vax la decese de 39-61%
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”