Gheorghe Piperea: S-a găsit încă un motiv pentru ca cetățenii români obișnuiți să fie suspectați: testele anti-drog în școli

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Educației va constitui comisii care vor decide dacă unuia sau mai multor elevi urmează să li se recomande un test anti-drog. Testul se va face numai cu acordul părinților (sau al elevului, dacă e major). 

Este destul de clar că această vânătoare de suspecți nu va duce la nimic bun, dar contează că: 

(i) autoritățile se prefac că fac; 

(ii) elevii și părinții lor preiau vina autorităților (care, vorba ministrului de interne, au pierdut lupta cu drogurile), în calitate de țapi ispășitori. 

Evident, autoritățile și liderii de opinie omit să sancționeze moral propaganda ubicuă a consumului de droguri, singura soluție realistă pe termen mediu și lung. 

Ca să fie eficientă și onestă, iar nu inutilă și ipocrită, testarea anti-drog ar trebui să înceapă cu politicienii de la putere. 

Campania ar trebui să continue cu șefii și șefuleții nenumăratelor organe de control și prevenție. Ar trebui incluși funcționarii Agenției Naționale Antidrog, polițiștii și procurorii anti-drog, funcționarii corespunzători din Oficiul Național pentru Prevenția și Combaterea Spălării Banilor, șefii și funcționarii corespunzători ai rețelelor de socializare (care sunt foarte înverșunați contra feicniuzului și contra conspiraționiștilor, dar și foarte eficienți la propaganda mascată pro-drog), șefii și crainicii posturilor de radio friendly cu consumul de iarbă de calitate, influencerii care nici nu mai fac un secret din consum și propagandă… Puteți completa, că sunt mulți cei care contribuie la creșterea explozivă a consumului și, deci, a traficului de droguri. 

Dacă tot se vorbește de teste anti-drog în școli, cel mai indicat mod de a proba onestitatea și eficiența unei astfel de campanii ar fi să se înceapă cu ministrul, secretarii ce stat și directorii generali și să se continue cu rectorii, decanii, inspectorii, directorii, secretariatul, psihologii școlari și chiar cu președinții asociațiilor de părinți. 

Fără drogați și bețivi în funcții publice - ce ziceți? Oricum, nu e voie ca inocența copiilor să fie pusă în dubiu de niște autorități ignorante și total ineficiente.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei