Gheorghe Piperea: Revenim în plin comunism ceaușist. La București, Arafat va pune să se execute aceleași ordine sumbre ca și la Timișoara. Ce joc face acest Vlăduț Voiculescu?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cam ce joc face, totuși, acest Vlăduț?

După ce a dat alte cifre ale bolnavilor de la ATI și ale vaccinărilor, mult mai mici decât cele oficiale, acum susține că rata de infectare în București e mult mai mare decât cea oficială (5,46 la mie) și că în curând întregul oraș va intra în carantină. Inclusiv vaccinații - conform lui Vlăduț, care este un specialist de mare clasă în medicină, virusologie și matematici superioare, cu înalte studii de economie și banking la Viena, vaccinații pot să transmită în continuare boala, deci stau și ei în carantină, supunerea lor la riscurile serurilor injectate fiind inutilă.

Colac peste pupăză, Vlăduț declară că întârzierile în plata salariilor personalului medical (pentru asta, un reprezentant al acestui segment, dl. Săndesc, amenință cu demisia în bloc, ca un erou ce se află) sunt cauzate de un funcționar, care a "uitat” că tre’ să semneze niște hârtii. De două luni. Și spune asta cu un calm și o detașare de zici că vorbește despre câinele său de casă. Cam așa vorbesc toți acești politicieni "noi” - cu calm, cu superioritate, ca și când nu ar fi dat foc lumii panicând oră de oră populația cu știri catastrofice despre "acest nenorocit de virus ucigaș”, cu o rată de fatalitate de 0,1%...

Nu că nu m-ar încânta, totuși, că cineva oficial îl contrazice pe sumbrul și distrugătorul Arafat, dar aici e vorba de ceva mult mai important - pierderea azimutului unei populații complet terorizată, tulburată emoțional în cel mai periculos mod, blazată, aflată în pragul colapsului. Mai ales copiii, mai ales cei pe care îi așteaptă examene, sunt afectați. Nu te poți juca cu așa ceva.

Mai există guvern? A existat vreodată în acest răstimp? Sau toți s-au ascuns în spatele micilor dictatori cu halate albe, care au profitat din plin de banii aruncați cu lopata pe fereastră de Vasilică Cîțu, în timp ce medicii adevărați, cu suflet și compasiune, cu credință în jurământul lui Hipocrate, au fost aruncați în focuri, să se descurce singuri, iar acum sunt lăsați fără salarii, dați pe mâna gauleiterilor din colegiul medicilor și puși cu spatele la zid de viitoarele procese de malpraxis, pentru care Arafat s-a spălat deja, regulamentar, pe mâini?

PS: Am aflat dintr-o postare a dlui Sorin Faur că luminile stradale se sting după ora 21. Apă caldă în București nu e de mult - ne-au asigurat de asta votanții entuziaști ai lui N. Dan. Urmează să ne ia și curentul după ora 22 și gata, revenim în plin comunism ceaușist. E, de-abia atunci vreau să îi văd pe anti-comuniști cum se simt. Noi o să supraviețuim - am mai fost sub bocancul comunist și nu ne-am sufocat. Cum veți rezista voi, băieți dă driapta? Fără curent și internet?

Cazul Timișoara

V-am spus astă vară că i-ați acordat prea multă încredere și putere acestui auto-intitulat "comandant al acțiunii”. I-ați pus pe tavă Legea nazistoidă a carantinării nr.136/2020. Legea chiar îi dă dreptul să instituie carantina unde vrea, când vrea*, chiar și peste capetele autorităților locale - a se vedea art.12 alin.1. Ordinele sale se execută, nu se discută - a se vedea art.15 alin.1. La fel ca în cazul Timișoarei, și în București i se vor executa ordinele sumbre și implacabile, chiar dacă autoritățile locale vor fi votat contra carantinării.

În orice caz, să combați o pandemie, în anul 2021, când lumea de 8 mld oameni este într-o continuă și ultra-rapidă mișcare browniană, cu mijloace din 1400, când lumea de 750 de mil de oameni trăia la distanțe între orașe care se străbăteau cu săptămânile (deci izolarea timp de 40 de zile avea sens) este de cea mai înaltă finețe științifică, o mare cucerire birocratică de sănătate publică. "Coerența” și "competența” autorităților - care nu mai contenesc să se contrazică și să își adapteze din mers discursul "educat” și "consistent” - sunt parfum pentru încrederea populației, mai ceva ca tămâia, motiv pentru care 85% dintre infectați se tratează acasă. Afirmația de acum 3 ore a lui Voiculescu V.V. că nu e cazul ca vaccinații să fie scutiți de la restricțiile carantinei pentru că vaccinul NU asigură oprirea răspândirii infecției este de pus în ramă. Adică, cel puțin în opinia acestui "specialist” fără vreo diplomă, vaccinurile sunt inutile**. Să tot ai încredere în vaccinuri, mai ales în condițiile în care vedem ce riscuri antrenează cel de la AstraZeneca.

PS: Să nu plătești medicii și personalul medical din centrele de vaccinare, să proiectezi reduceri de 48% ale salariilor medicilor, mai ales ale celor de la ATI, să concediezi masiv personal medical pe motiv că este vorba de simpli TESA și sunt neesențiali (deși spitalele iau foc pe bandă rulantă, sunt în stare deplorabilă, punând viața pacienților și a medicilor în pericol, și sunt nevoite să cumpere servicii de la clinicile și laboratoarele aparținând, în conflict de interese, managerilor sau șefilor de secții) înseamnă nu să fii mafiot, ci iresponsabil și prost și totalmente lipsit de inimă și compasiune.

*chestia cu evaluarea specialiștilor e vax albina - s-a văzut la Timișoara că "specialiștii” au cerut carantină, dar comitetul local de situații de urgență a votat contra; concluzie - carantina e chestie politică, nu medicală

**invariabil, când altcineva spune asta, nu numai că devine imediat țintă pentru toate blestemele, dar este supus imediat tirului de întrebări leit-motiv - dacă e sau nu medic, dacă se pricepe, dacă nu cumva să i se pregătească niște lumânări la ATI etc.; dar domnul Voiculescu nu e medic și, cu toate astea, este crezut pe cuvânt când emite astfel de sentințe

Gheorghe Piperea
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Dan C. 22.03.2021 16:49
  Se umflă mămăliga. S-ar putea să-i explodeze în față dlui Arafat.
 • DDaniel 22.03.2021 20:51
  " Puțini știu că punerea în funcție a lui Vlad Voiculescu ca ministru al Sănătății în anul 2016, în Guvernul Cioloș, a fost precedată de o campanie PR foarte bine susținută financiar și mediatic. Aceasta a avut la bază lansarea și promovarea filmului „REȚEAUA” .....

  https://gazetadecluj.ro/scriitorii-care-au-vaslit-la-barca-usr-plus-pentru-a-l-pune-in-functie-pe-voiculescu-campania-pr-a-ministrului/
 • Madeleine 22.03.2021 21:28
  Cum adica in Bucuresti ca la Timisoara? Se vede ca nu aveti peste 65 de ani. INTAI a fost la Bucuresti, cu 3 ore exact intre 10.00 si 13.00, intotdeauna cu hartia in care scriai toate prostiile. Multi amarati nu au avut-o sau nu au completat-o cum trebuie. Si normal, amenda. Ati uitat de acea doamna care a cazut in genunchi in fata politistului care a "prins-o" ca nu avea hartie dar isi plimba ilegal catelul?
  Ati uitat si de scandalul orelor- dupa ce ca erau doar 3 ore, erau puse exact in perioada de varf a pietelor si magazinelor. Toate huidumele se ingramadeau fix in acele ore iar batranii cadeau din picioare la cozi uriase, De multe ori nu apucau sa cumpere nimic ori intarziau 10 minute sa intre in casa si evident, capatau amenda.
  Toata lumea s-a ingrozit de ce se intampla la Timisoara dar se pare ca toti au uitat ca Bucurestiul a fost primul cu cizma pe grumaz.
 • Nenea Iancu 23.03.2021 11:32
  „Să tot ai încredere în vaccinuri, mai ales în condițiile în care vedem ce riscuri antrenează cel de la AstraZeneca”. Pentru corectitudine, Comirnaty de la Pfizer a dat mai mulți morți decât AstraZeneca. E drept că într-un interval de timp mai mare. Nici cu ModeRNA nu mi-e ruține. Motiv pentru care nu am încredere în nici unul dintre aceste produse EXPERIMENTALE, produse în 3 luni și testate în următorii 3 ani pe pielea noastră (adică a cui le caută cu lumânarea).
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:40

OMS, profund îngrijorată de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate au fost mortale

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1