Gheorghe Piperea: Omicron nu a apărut în Africa de sud, ci în Europa, denumirea „științifică” a noii variante fost utilizată în iulie, acum fiind doar re-botezată

De Av. Gheorghe Piperea  /  

FOTO: The Guardian

FOTO: The Guardian

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Când minți, e nevoie de atenție acută, de tensiune ca o coardă întinsă la maxim, de inteligență peste medie și de o mare capacitate de a te preface și de a simula credibil. E nevoie, desigur, și de o grămadă de idioți utili, dispuși să te creadă dincolo de limitele ridicolului, fix ca în basmul lui Hans Christian Andersen, Hainele cele noi ale împăratului. 

Când minți instituțional, oficial, global susținut de toată mass media mainstream și de toată  social media și de toată cenzura totalitară, trebuie să fii coerent, trebuie să nu ratezi niciun element al puzzle-lui, trebuie să îți biciuiești algoritmi și să îți ciomăgești "inteligențele artificiale”, ca să nu încurce borcanele cu minciuni sau alambicurile cu seruri alchimice și cu nano-vietăți produse în laborator și scăpate „accidental” în natură. 

În această plandemie, însă, țesătura minciunilor a fost de atât de multe ori greșită și re-cusută, încât cu greu mai poate fi asemuită cu un plan (că politică de sănătate publică este, deja, un termen prea pretențios). De fapt, plandemia a început să semene acea regină wannabe care s-a dus la măritiș nici frumoasă, nici deșteaptă, nici bună, dar încălecată greșit pe un iepure șchiop, nici călare, nici pe jos, nici îmbrăcată, nici dezbrăcată, . 

Ultima ispravă plandemică este comisă, involuntar, dar în tandem, de omese și de forumul economic mondial de la Davos. 

Urmăriți cu atenție pozele - e despre noua spaimă, varianta Omicron a agentului patogen.

Deci, Omicron nu a apărut în Africa de sud (acolo doar a fost secvențiat pentru prima oară), ci în Europa, denumirea „științifică” a noii variante fost utilizată în iulie, acum fiind doar re-botezată, iar în Botswana toate cele 4 cazuri de la care s-a pornit în noua narațiune a hiper-variantei cu multiple mutații au fost cazuri de infectare post-doză completă.
 
Ar putea fi o imagine cu text care spune „WORLD ECONOMIC FORUM Join us Explainer: This is how scientists detect new variants of COVID-19 Scientists have discovered a new COVID variant in South Africa. Image: Unsplash/Fusion Medical Animation 12 Jul 2021 Douglas Broom Senior Writer, Formative Content”
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „Stacey Rudin @stacey_rudin They re starting to make mistakes WHO just said that 'Omicron' was first reported by South Africa on 11/24/21. However, WEF reported this EXACT same 'variant' -B.1.1.529 out of South Africa-way back in July. Oops. weforum.org/ weforum.org/agenda/2021/07 ç who.int Classification of Omicron (B.1.1.529): SARS- CoV-2 Variant of Concern”
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • Lolek Bolek 29.11.2021 12:21
    Vorbeste lume prin oras (pe net) despre OMICRÓN:

    OMI+CRON

    Old Myocardial Infarction (OMI) is one of the most important pathological manifestations in sudden cardiac death. Fatal arrhythmia arising from a fibrotic scar has been determined as the cause of death in most cases with old myocardial infarction.

    CRON
    noun - COMPUTING
    a command to an Operating System or server for a job that is to be executed at a specified time. => "a cron job"

    Combinatia celor doua ar insemna: o comanda data la un anume moment "OS", sa execute OMI = Miocardita / Infarct. Adica, au inoculat Sistemul de Operare in trup via mARN si la un moment dat, cand doresc "ei", se da comanda CRON sa execute sarcina: MIOcardita / Infarct.

    SF?
    Nu stiu...
  • Alizee 29.11.2021 13:26
    Ați văzut ultimul film cu James Bond, lansat recent la Londra? Este fix despre OMI CRON, cum explicați dvs.!!!
  • Lolek Bolek ► Alizee 29.11.2021 15:00
    Nu am vazut filmul, nu stiu despre ce este vorba. Am spus doar ce au scris alte persoane pe net, habar nu am sa explic asa ceva.
  • UN_OM 29.11.2021 12:30
    Pentru conformitate, medicul căruia i se atribuie descoperirea acestei noi mutații a declarat că simptomele sunt diferite nu gravitatea sa., dar, 'casandrele' tot 'casandre' !
  • Rothschild 29.11.2021 15:42
    Cine se mai indoieste ca suntem in razboi mondial ? Un doctor german si chimist renumit care se pare ca a fost sinucis din cauza acestui material postat. https://beforeitsnews.com/alternative/2021/11/murder-just-hours-after-publishing-the-secret-of-the-vax-the-dr-is-dead-video-3762507.html?fbclid=IwAR0wCgik3TRwFxDhZxZU2M9lfJfcruNqd2dpvpbwu-atzVlXwis5Ul64a-c
    Spune de ce mor sportivii, de ce sunt atatea cazuri de miocardite si accidente vasculare si ca povestea cu tehnologia MRNA este o diversiune, doctorii habar n-au si ca sunt completi depasiti de ceea ce se gaseste in vaxinuri, iar cei care stiu si totusi sunt de acord cu aceste vaxinuri sunt criminali

    In Noiembrie 2020 a fost luat pe sus din casa in timp ce era live pe Youtube https://www.bitchute.com/video/Ju3wAZKJbFYG/?fbclid=IwAR1C7jhTJuaS3vRVziFTAjwcTpkrMkEsYHTMVruYO7tD323wCSVfGExwRlg
  • A.C. 29.11.2021 18:27
    De decenii sunt "sinucisi" sute de microbiologi, virologi, imunologi care erau adevaratii experti in domeniu, dar care contraziceau agenda. Nu e de mirare ca si dr. Noack a fost omorat, era prea vocal si prea avea dreptate!
  • A.C. 29.11.2021 18:31
    O-M-I-C-R-O-N = M-O-R-O-N-I-C

    Jon Rappoport: "The new African virus mutation: right on time; a kindergarten covert op for the ignorant."

    In iulie inca nu era "botezata" "varianta" asta...Trebuia sa vina ca semnal exact in perioada asta a anului.
Ultima oră

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni

23:00

La Mănăstirea Paltin – Petru Vodă, maicile adună plante medicinale și le transformă în leacuri pentru lume. Cum puteți comanda - Reportaj VIDEO excepțional

21:50

A apărut revista „Familia Ortodoxă”, numărul din aprilie - Tema numărului: De ce suntem dezbinați? - FOTO

20:57

Internetul Corpurilor “va duce la dezvoltarea Internetului Creierelor” până în 2050 – studiu RAND Corporation, organizație strâns legată de Comisia Trilaterală – Apariția trans-omului: tehnologiile de augmentare umană

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”