Gheorghe Piperea: NaziPass-ul sanitar al lui Cîțu discutat marți în Senat înainte de votul în plen. Pe Arafat, Constituția îl lasă rece

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Azi va fi grevă generală în Italia. 

Dacă va merge în Italia, va merge și în Franța și va fi importată și în România. Colaboraționismul consiliului național al rectorilor, care a decis ieri obligarea tututor studenților la procurarea unui pașaport sanitar ca o condiție de acces la cursuri, nu va mai avea nicio relevanță. 

De asemenea, lipsite se relevanță vor fi fost eforturile disperate ale influencerilor și propagandiștilor vakseenării, care apasă tare pe pedala emoțională a lipsei paturilor de la ATI (ca și când intensificarea propagandei nazzipass-ului ar face să răsară noi paturi la ATI). 

 
Luni, la Cluj, se depune o acțiune colectivă a unui număr de 9 avocați, printre care și subsemnatul, împotriva noii hotărâri de guvern de prelungire a ilegalei stări de alertă. 

Marți, cu 2 ore înainte de votul în plen, Senatul organizează o dezbatere online cu privire la oug-ul lui Cîțu referitor la nazzipass-ul sanitar. Am fost invitat și eu să particip. 

Nu știu dacă voi fi lăsat să vorbesc și nici dacă dezbaterea va putea să schimbe decizia senatorilor de a transforma în lege actul totalitar al demisului Cîțu. Ca și legea 55/2020 și legea 136/2020, și asta va trece, probabil, ca panzerul prin lanul de porumb, căci așa vrea Arafat, pe care Constituția îl lasă rece ca piatra de mormânt pusă peste cei 50 de oameni uciși prin incinerare la secțiile "sale” de ATI. Dacă nu ați observat, această entitate malefică a crescut în putere și influență cu fiecare nenorocire nouă (pe care nu și-a propus niciodată să o evite, întrucât se hrănește din nenorociri). A reușit să smurdifice lumea noastră, pentru că noi nu am reușit să o doborâm în stradă sau în justiție*. 

Nu știu dacă mai contează logica dar, presupunând că nazzipass-ul va fi devenit obligatoriu până în decembrie, și ținând cont că, până atunci, schema "completă” va fi însemnat 4 doze, iar un număr de 3,5 milioane de doze vor fi expirat, atunci:  

(i) eu, "ne-vakseenatul”, voi fi injectat obligatoriu cu patru (4) doze, sau cu una?
 
(ii) cele 3,5 milioane de doze expirate*** vor fi înlocuite cu altele noi, adică alți bani, altă "distracție”, alte comisioane babane pentru ciracii lui Cîțu? 

*Justiția, la cel mai înalt nivel, s-a cam pus la picioarele "salvatorului” Arafat, confirmându-i și cele mai prostești și ilegitime hotărâri

**Nu doar că aceste doze expirate ne-au costat inutil cca 20 de milioane de euro, dar o să ne coste încă pe atât, întrucât medicamentele nu se aruncă în canal sau la tomberon, ci trebuie distruse prin proceduri ecologice extrem de scumpe
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Enya 11.10.2021 08:43
    Cetatenii ii pot invinge pe tradatori in multe forme. Dumneavoatra, domnule avocat, doar prin procese, in instanta!
    Si-atunci, de ce nu-i bateti cu armele lor cu care au instaurat dictatura nazista medicala?
    Care sunt acestea? Un "virus"! Asa-zisul sars-cov2!

    E atat de simpul sa-i chemati in judecata sa vina sa demonstreze ca exista, ca l-au purificat/izolat fizic si chimic in laborator, cantarit, secventat, fotografiat, clasificat etc!... De ce n-o faceti? Nu pricepe nimeni ca nici dupa 20 luni nu au adus lumii dovezile, ci au aruncat prin presa si pe net doar niste fotografii falsificate pe computer (CGI), cu niste baloane hipercolorate in niste culori ce nu au fost sau vor fi vreodata in corpul uman (cyclamen, turcoaz, portocaliu, albastru indigo, verde, mov), impanate in cea mai mare batjocura cu urechile multiplicate ale personajului de desene animate, Shrek?!? Si ca oamenii mor doar in spitale, la ATI, niciodata pe strada, acasa, pe camp, la supermarketuri, in taxiuri, in mijloace de transport in comun, in institutii, la birou, in piata, pe trotuar, asa cum ar fi trebuit sa se intample intr-o pandemie cu un "virus ucigas", ca testele impostoare PCR nu au cum sa evidentieze un virus inexistent, ca cifrele si statisticile sunt din pix, ca totul e o uriasa si criminala minciuna si frauda medicala, cea mai mare din toata istoria umanitatii????

    Proces impotriva politicienilor si a medicilor

    SA DEMONSTREZE EXISTENTA INEXISTENTULUI SARS-COV2!

    Si aici s-ar sfarsi "pandemia" (inexistenta si ea)!
    Si nazismul medical!
    Iar oamenii si-ar recupera drepturile si libertatile furate!
  • MV 11.10.2021 13:03
    1. Sa se dovedeasca existenta virusului SARS-CoV-2 prin izolarea si purificarea conforma a acestuia in laborator;

    2. Sa se dovedeasca, in mod riguros, prin mai multe experimente controlate la nivel international caracterul contagios al acestui virus si mecanismul de transmitere de la om la om;

    3. Sa se dovedeasca prin studii si cercetari gradul de periculozitate ridicat al bolii pricinuite de acest virus SARS-CoV-2, la oameni;

    Dupa aia putem incepe discutia despre vaccinuri, medicamente, tratamente alternative, ivermectine etc.
  • Loda 11.10.2021 13:27
    Felicitări ptr.comentariu! Unii, ori nu vor sa înțeleagă ca acest "virus" n-a îndeplinit postulatele lui Koch, ori sunt în misiune. Dacă groparii drepturilor și libertăților noastre, criminalii care au încasat și încasează zeci sau sute de milioane de euro de la BigPharma, ptr. a ne eutanasia ar fi chemați în instanta, (sa demonstreze existenta acestui bau-bau, prin publicații științifice, care NU EXISTA), atunci s-ar dărâmă castelul de nisip.
  • Cristache 11.10.2021 11:42
    Afara cu golanul din tara!
  • MV 11.10.2021 11:57
    Domnule Piperea, ar trebui sa stiti ca proiectul de lege va fi discutat si votat marti in Camera Deputatilor si nu in Senat. Camera Deputatilor este camera decizionala in acest caz.
  • ahs 11.10.2021 12:15
    profit de posibilitatea de a-mi exprima si aici, liber, pct de vedere si ca sa echilibrez comentariul Enyei, eu imi afirm convingerea ca acest virus exista, face revagii in randul celor vulnerabili si a celor pt care bunul Dumnezeu ingaduie asta si avem obligatia morala si civica de a respecta cateva reguli de igiena, f stricte. pe care ar tb de altfel sa le practicam uzual.
    altfel, este revoltatoare si condamnabila dictatura instaurata de acesti descreierati, corupti si incompetenti, prin care restrang sau chiar elimina drepturi si libertati elementare si fundamentale, sub pretextul "binelui public".
    totodata, ma deranjaza aruncarea responsabilitatii pe spinarea avocatilor si a medicilor pt a dejuca aceasta campanie mizerabila a guvernului. ex: medicii sa vb, medicii sa iasa in strada, medicii sunt criminali, avocatii sunt corupti, sa faca, sa dreaga ... etc.
    f usor pt alte tagme sa vb, uitand ca si medicii si avocatii sunt oameni, au obligatii familiale si la fel ca toti ceilalti, si ei tin la serviciul lor, au temeri, sau poate pur si simplu nu vor sa se alature nici uneia dintre tabere.
    sa recunoastem ca ura fata de semeni i-a cucerit si pe multi dintre cei care au alte convigeri fata de vaccin.
    deci, nicio diferenta intre dictatori si noi astia de tipam in gura mare impotriva lor.
  • Loda 11.10.2021 13:29
    Citiți despre darele morții, despre radiațiile electromagnetice și poate va veți elucida de ce apar aceste simptome de gripa.
  • Mirror 11.10.2021 14:18
    CEVA există, dar NU "virusul" care spun ei !!! Rebotezarea acelui CEVA in "virus" le era necesară ca să poată introduce făcătura de protocol de testare și tratare alopata, care în esență este criminală, este o eutanasiere lentă.
    Deci, CAUZA IMBOLNAVIRILOR NU ESTE VIRUSUL anunțat de ei!
  • Enya 11.10.2021 15:49
    MIRROR,

    In materie de microbi, agenti patogeni etc cu care corpul uman convietuieste dintotdeauna, nu exista nimic, dar NIMIC in plus fata de ce era pana la declansarea pandemiei inexistente, se moare fix de aceleasi boli ca si pana in 2020, nici mai mult, nici mai putin!

    Ce este nou, sunt 2 situatii criminale:

    1. Protocolul / tratamentul aberant aplicat impotriva asa-zisului sars-cov2 (inventat, inexistent, nedemonstrat stiintific nici pana in ziua de azi) si suprapus peste bolile cronice de care sufera pacientii! Iar asta duce la colaps!

    2. Sedarea pacientilor impotriva vointei lor ca sa fie intubati fortat, apoi hiperoxigenati, ceea ce duce de cele mai multe ori la deces. De aceea oamenii mor doar in spitale, la ATI, desi e pandemie si ar trebui sa pice ca mustele pe strada si oriunde! Dar nu pica pt. ca nu iexista :) covid!

    Ce fac oamenii slabi, sectantii covid?

    Pentru ca asa le-a spus propaganda, ca raman fara gust si miros (fix cum i-a programat esca, scoasa prima la inaintare, care ne povestea ca atunci cand era barbatu-sau la ATI, pe moarte, LOL, ea si-a facut niste cartofi prajiti cu usturoi si n-a mai simtit mirosul "la" mujdei), atunci cand se anunta niste simptome (unele reale, altele din ipohondrie sau pur si simplu create de mintea umana proasta in urma dictarii subliminale a propagandei varsate pe toate gardurile), adica, tusesti, ai putina febra (organismul de fapt se curata singur de agentii patogeni, iar imunitatea lupta sa-i anihileze), te doare degetul mic, te gadila urechea dreapta, gata, ai covid!

    Iar tu, pandemistul mic si prost, sectantul covid indoctrinat deja de 20 luni, faci ce face un idiot spalat pe creier: te testezi cu un test care nu poate depista un virus care nu exista, dar care te scoate automat pozitiv, ca doar a inceput dictatura NWO-ului final, apoi, infricosat de moarte (si de prostia din capul tau, care si-a anulat singur neuronii si asculta cu gura cascata la ce zic otrepele vandute din politica si medicina), te duci singurel la spital sau chemi salvarea, iar de acolo te preiau ei, "eroii"! Care au tare bine grija de tine pentru ca iti dau un protocol pentru un virus inexistent!

    Si de-acolo stii ce te asteapta: in functie de stilul de viata, alimentatie, de cat de mult ti-ai batut joc de sanatatea ta sau nu, de viciile pe care le ai, de sportul pe care il faci sau nu etc, dar mai ales in functie de bolile cronice pe care le ai, ori vei rezista tratamentului dat, ori te vei degrada rapid si vei deceda la ATI, intubat, sedat, legat, indopat ca o gasca cu niste pastile si un tratament care n-au nici o legatura cu ce NU ai tu, dar care te pun pe butuci. Si de acolo, mort, eroii te stampileaza cu covidul inexistent, apoi te dezbraca la propriu si la figurat de orice urma de demnitate de care ai dreptul chiar si in moarte, NU TE AUTOPSIAZA, pentru ca altfel ar iesi la iveala marea frauda si escrocherie medicala a umanitatii (ca NU exista sars-cov2), apoi te sigileaza ca pe un gunoi ce esti si gata, atat ai fost, atat ai reprezentat tu pentru sistem!
  • Enya 11.10.2021 15:57
    MV,

    Bravo! O cerinta completa! Care ar demola imediat "pandemia" inexistenta a acestor criminali satanisti!

    LODA,

    Sufletul meu si inima mea cumplit de stresate ca stiu ca NU EXISTA NICI O PANDEMIE SI NICI UN VIRUS si ca totusi oile nu vad si ele ADEVARUL, ci dimpotriva, au cazut in capcana propagandei si recita ca papagalii ce li s-a spus 20 luni, nu pot pricepe de ce pana acum nici un avocat din tara asta nu a deschis un astfel de proces!
  • Loda 11.10.2021 21:23
    Simt furie,neputinta,stupoare vazand ca multora le-a disparut ratiunea,spiritul critic.Pana si la animale e prezent spiritul de autoconservare.Doamna cu coasa,nu mai are alura de bau-bau,e imbracat in halat alb.
  • Enya ► Loda 12.10.2021 00:36
    LODA,

    Va cred, asa simt si eu.
  • DANA Q 12.10.2021 17:32
    Contitutia îl lasa rece pe arahat???Eu cred ca altceva îl va lasa rece.
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”