Gheorghe Piperea: Ironia neagră este că a treia doză nu doar că a devenit „necesară”, dar a și fost canalizată exclusiv pe vaccinul cu manipulare genetică. Nu-i așa că seamănă cu un plan?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marea majoritate a oamenilor obișnuiți au zis că nu e cazul să își amărască viața cu prostiile autorităților plandemice, că n-are cum să se ajungă la obligativitatea vakseenării, la segregarea pe criterii sanitare sau la doza 3-4-5 etc. Că nu are cum să se întâmple să fie trimiși acasă 50 de mii de lucrători sanitari și 150 de mii de profesori pe motiv că sunt nevakseenați și nu are cum să fie opriți studenții nevakseenați de la a locui în căminele studențești sau de a veni la cursuri în amfiteatre și săli de seminar sau de lucrări de laborator. 
Iată că acest "n-are cum” a avut cum. 

Toate astea sunt acum crunta realitate. 

Ironia neagră este ca doza a treia nu doar că a devenit "necesară”, readucând persoanele vakseenate, posesoare de pașaport sanitar și cod QR de cetățean corespunzător, în rândul nostru, al normalilor, la stadiul de persoană nevakseenată și de sub-cetățean al "noii normalități”, dar zisa doză a treia a și fost canalizată exclusiv pe vakseenul cu manipulare genetică. Nu-i așa că nu seamănă cu un plan? Mai precis, cu un plandemonium? Și nu e ultima - mai urmează câteva, pentru "consolidare”. Se întâmplă deja în Israel, deci nu spuneți că nu are cum, pentru că are cum. 

P.S În timp ce disperarea și agitația guvernamentală pentru consumul celor 120 de milioane de doze pre-cumpărate pentru varianta alpha a agentului patogen (și inutilă contra variantelor delta, epsilon, mu, celr specifice valurilor 4-5), frigul se instalează afară, în case, în școli și spitale, facturile se triplează, iar falimentele devin acel tsunami de care vorbea în aprilie mme Christine Lagarde, șefa BCE. Urmează foametea și sărăcia crunte. Nu vă panicați, însă - e pentru siguranța voastră…

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Doamna Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca:

Întreaga emisiune cu cercetătorii CNSAS Florin Duțu, Florian Bichir și Victor Roncea:

Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

PFIZER: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Cc Cc 23.09.2021 10:07
  Toate acestea nu ar fi fost posibile fără colaborarea largă a românilor. Oare când ne vom deștepta odată? Dacă nu, atunci să schimbăm și imnul național.
  Deci:
  1. Pocăință și umplerea bisericilor în Duminici și sărbători.
  2. Neefectuarea niciunui test Covid 19, pt niciun motiv.
  3. Ignorarea cu desăvârșire a oricărui ser experimental anticovid.
  4. Restul problemelor se vor rezolva de la sine, ca prin minune.
 • Adalyss 23.09.2021 14:25
  Toate regimurile dictatoriale au avut, cel putin in prima faza, sprijin popular. Fascismul a fost invins pentru ca au pierdut razboiul, comunismul a rezistat generatii si doar subminarea accentuata la sfarsitul anilor 80 de catre occident i-a pus capat. Cine se astepta ca masele sa rastoarne un regim, sa viseze in continuare. Orice schimbare de regim se face de sus in jos, nu invers. Or fi poate si exceptii prin istorie, dar asta nu mai e relevant acum. Nu va lasati amagiti de mitingurile de zeci de mii de persoane din alte tari. Acele tari au o populatie mult mai mare decat a noastra, deci proportional cam se ajunge la cat ies la noi pe strada, cateva sute, cateva mii. Oamenii sunt pur si simplu partasi la ceea se intampla. Asta e, ne meritam soarta.
 • Cc Cc ► Adalyss 23.09.2021 15:34
  Unde vezi tu că recomand ieșirea în stradă la miting, precum se vede în diferite țări? Dimpotrivă, e nevoie de intrarea în biserici, la Sf Liturghie.
  Apoi da, ai dreptate, toate regimurile se schimbă de sus în jos, dar tb ca să fim convinși, că de Sus de tot: de la Cel ce a făcut cerul și pământul. Niciun regim omenesc nu există fără voința Sa! Și cade tot la voința Sa!!! Fără excepție în istorie. Cât timp crezi că s-ar mai menține regimul nostru nenatural sau împotriva naturii= toți neaveniții și ciudații de la Președinție, din Guvern, din Parlament- putere și opoziție deopotrivă, dacă majoritatea românilor am urma celor 3 puncte de mai sus?
 • Spring 23.09.2021 10:33
  Toni Neacșu: Nu ți se recunosc drepturile și libertățile fundamentale dacă nu ai certificat verde! – Q Magazine
  https://www.qmagazine.ro/toni-neacsu-nu-ti-se-recunosc-drepturile-si-libertatile-fundamentale-daca-nu-ai-certificat-verde/
 • ArmanoDelacruz 23.09.2021 12:07
  #stay safe, stay home!
 • Sweeping 23.09.2021 12:44
  Numai o națiune de nebuni lași patetici ar permite o soartă atât de abominabilă lor, dar mai ales propriilor lor descendenți fără apărare. Acest tip de comportament indică o lipsă totală de intelect și o ignoranță în masă a realității. Trăim intr-o societate bolnavă și imorală. Pentru că nu ne luptăm cu toții, merităm tot ce au pregătit satanizații. Ei au văzut deja că oamenii nu luptă. Asta așteptau. De acum planul curge la vale fără opreliști. Popor de fătălăi. Ce popor, populime!
 • DanielaBMED 23.09.2021 14:10
  Unii vor sa fie orbi ! Se intampla toate aceste rele, pe rand, el sunt evidente insa nu vor sa vada ! Si cand vom avea mancare pe cartela, cu certificat sau cu cip sub piele, sau vom infometa de ambitia de a nu ne vaccina, si atunci vor fi cei vaccinati care vor spune ca ...asa ne trebuie...daca nu vrem sa pricepem TRENDUL PROGRESIST si necesitatea de ordin sanitar. Cand mintea o ia razna, degeaba ai fi sanatos trupeste, macar de ai fi ! - dar vaccinarea nu opreste nici pandemia, si nici pe termen scurt nu foloseste omenirea de-a nu mai face covid. Da, PLANdemie ! De la virusul ca arma biologica pana la vaccin si scoaterea omului din societate ; sau de ce nu inchisoare...?
 • neacsue 23.09.2021 15:00
  O veni vremea cand si vakseen istii nu vor mai vrea sa se intepe si nu vor mai fi de acord cu masurile de "protectie", dar ce sa vezi, va fi prea tarziu pentru ca deja vor fi sprijinit implementarea lor.
 • neacsue 23.09.2021 15:20
  O veni vremea cand si vakseen istii nu vor mai vrea sa se intepe si nu vor mai fi de acord cu masurile de "protectie", dar ce sa vezi, va fi prea tarziu pentru ca deja vor fi sprijinit implementarea lor.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 6. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Tandemul Poturaev - Bănescu și Hristosul de Plastic

 10. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

Ultima oră

20:30

Antonio Guterres, despre pregătirea pentru “următoarea pandemie” - ONU îndeamnă guvernele și platformele să-i urmeze instrucțiunile pentru cenzurarea “dezinformării” și “discursurilor instigatoare la ură”

20:00

Profesoara Emilia Corbei din Gorj și Oana Mocanu din Roman au murit subit la 48 și 44 de ani. Ambele lasă în urmă câte un soț și un copil mic

19:15

Ce mai aduce preotul-influencer Vasile Ioana

18:35

† Daniel Arhiereul: Până la canonizare, răstignirea Părintelui Arsenie Boca continuă!

17:37

Mărturia sfintei închisorilor comuniste, Aspazia Oțel Petrescu, despre Sfântul Ardealului, Părintele Arsenie Boca - VIDEO

16:30

Mihai Tîrnoveanu: Perversitatea regizorilor alogeni și a figuranților lor. Atacul la Sfântul Ardealului, Arsenie Boca

15:45

USR-ista Clotilde Armand a fost prinsă de Poliția Rutieră

15:00

DON'T LOOK UP! Să nu cumva să îndrăzniți! Nu ridicați privirea din pământ! Priviți numai in jos!

14:07

În buricul UE se formează un Nucleu Anti-Război

13:00

1 octombrie: Rugăciune pentru Acoperământul Maicii Domnului

01:00

1 Octombrie 911: Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului - minunea de la ora 4 din Vlaherne. Maica Domnului mereu cu noi

00:10

1 octombrie: Sfinții Cuvioși Iosif și Chiriac de la Bisericani. „Rămâneți pe loc, că și aceasta este Grădina Mea” - Minunea de la Bisericani: Grădina Maicii Domnului. Ce a făcut Sfântul Ștefan cel Mare

22:00

Av. Marina-Ioana Alexandru: Filmul "Arsenie. Viața de apoi" este o imensă blasfemie la adresa ortodoxiei, la adresa creștinilor ortodocși români, la adresa Bisericii Ortodoxe Române

21:35

Se-nvârte Vuia în mormânt ca Elicea: Omului Verde trebuie să i se taie Aripile!

21:20

Teodora, rugătoarea noastră din cerurile românești: ”În toate am fost prima, și la moarte voi fi tot prima!”. 4 ANI DE LA PLECAREA TEODOREI STAMATE LA DOMNUL