Gheorghe Piperea: Ironia neagră este că a treia doză nu doar că a devenit „necesară”, dar a și fost canalizată exclusiv pe vaccinul cu manipulare genetică. Nu-i așa că seamănă cu un plan?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marea majoritate a oamenilor obișnuiți au zis că nu e cazul să își amărască viața cu prostiile autorităților plandemice, că n-are cum să se ajungă la obligativitatea vakseenării, la segregarea pe criterii sanitare sau la doza 3-4-5 etc. Că nu are cum să se întâmple să fie trimiși acasă 50 de mii de lucrători sanitari și 150 de mii de profesori pe motiv că sunt nevakseenați și nu are cum să fie opriți studenții nevakseenați de la a locui în căminele studențești sau de a veni la cursuri în amfiteatre și săli de seminar sau de lucrări de laborator. 
Iată că acest "n-are cum” a avut cum. 

Toate astea sunt acum crunta realitate. 

Ironia neagră este ca doza a treia nu doar că a devenit "necesară”, readucând persoanele vakseenate, posesoare de pașaport sanitar și cod QR de cetățean corespunzător, în rândul nostru, al normalilor, la stadiul de persoană nevakseenată și de sub-cetățean al "noii normalități”, dar zisa doză a treia a și fost canalizată exclusiv pe vakseenul cu manipulare genetică. Nu-i așa că nu seamănă cu un plan? Mai precis, cu un plandemonium? Și nu e ultima - mai urmează câteva, pentru "consolidare”. Se întâmplă deja în Israel, deci nu spuneți că nu are cum, pentru că are cum. 

P.S În timp ce disperarea și agitația guvernamentală pentru consumul celor 120 de milioane de doze pre-cumpărate pentru varianta alpha a agentului patogen (și inutilă contra variantelor delta, epsilon, mu, celr specifice valurilor 4-5), frigul se instalează afară, în case, în școli și spitale, facturile se triplează, iar falimentele devin acel tsunami de care vorbea în aprilie mme Christine Lagarde, șefa BCE. Urmează foametea și sărăcia crunte. Nu vă panicați, însă - e pentru siguranța voastră…
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Gheorghe Becali: VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • Cc Cc 23.09.2021 10:07
    Toate acestea nu ar fi fost posibile fără colaborarea largă a românilor. Oare când ne vom deștepta odată? Dacă nu, atunci să schimbăm și imnul național.
    Deci:
    1. Pocăință și umplerea bisericilor în Duminici și sărbători.
    2. Neefectuarea niciunui test Covid 19, pt niciun motiv.
    3. Ignorarea cu desăvârșire a oricărui ser experimental anticovid.
    4. Restul problemelor se vor rezolva de la sine, ca prin minune.
  • Adalyss 23.09.2021 14:25
    Toate regimurile dictatoriale au avut, cel putin in prima faza, sprijin popular. Fascismul a fost invins pentru ca au pierdut razboiul, comunismul a rezistat generatii si doar subminarea accentuata la sfarsitul anilor 80 de catre occident i-a pus capat. Cine se astepta ca masele sa rastoarne un regim, sa viseze in continuare. Orice schimbare de regim se face de sus in jos, nu invers. Or fi poate si exceptii prin istorie, dar asta nu mai e relevant acum. Nu va lasati amagiti de mitingurile de zeci de mii de persoane din alte tari. Acele tari au o populatie mult mai mare decat a noastra, deci proportional cam se ajunge la cat ies la noi pe strada, cateva sute, cateva mii. Oamenii sunt pur si simplu partasi la ceea se intampla. Asta e, ne meritam soarta.
  • Cc Cc ► Adalyss 23.09.2021 15:34
    Unde vezi tu că recomand ieșirea în stradă la miting, precum se vede în diferite țări? Dimpotrivă, e nevoie de intrarea în biserici, la Sf Liturghie.
    Apoi da, ai dreptate, toate regimurile se schimbă de sus în jos, dar tb ca să fim convinși, că de Sus de tot: de la Cel ce a făcut cerul și pământul. Niciun regim omenesc nu există fără voința Sa! Și cade tot la voința Sa!!! Fără excepție în istorie. Cât timp crezi că s-ar mai menține regimul nostru nenatural sau împotriva naturii= toți neaveniții și ciudații de la Președinție, din Guvern, din Parlament- putere și opoziție deopotrivă, dacă majoritatea românilor am urma celor 3 puncte de mai sus?
  • Spring 23.09.2021 10:33
    Toni Neacșu: Nu ți se recunosc drepturile și libertățile fundamentale dacă nu ai certificat verde! – Q Magazine
    https://www.qmagazine.ro/toni-neacsu-nu-ti-se-recunosc-drepturile-si-libertatile-fundamentale-daca-nu-ai-certificat-verde/
  • ArmanoDelacruz 23.09.2021 12:07
    #stay safe, stay home!
  • Sweeping 23.09.2021 12:44
    Numai o națiune de nebuni lași patetici ar permite o soartă atât de abominabilă lor, dar mai ales propriilor lor descendenți fără apărare. Acest tip de comportament indică o lipsă totală de intelect și o ignoranță în masă a realității. Trăim intr-o societate bolnavă și imorală. Pentru că nu ne luptăm cu toții, merităm tot ce au pregătit satanizații. Ei au văzut deja că oamenii nu luptă. Asta așteptau. De acum planul curge la vale fără opreliști. Popor de fătălăi. Ce popor, populime!
  • DanielaBMED 23.09.2021 14:10
    Unii vor sa fie orbi ! Se intampla toate aceste rele, pe rand, el sunt evidente insa nu vor sa vada ! Si cand vom avea mancare pe cartela, cu certificat sau cu cip sub piele, sau vom infometa de ambitia de a nu ne vaccina, si atunci vor fi cei vaccinati care vor spune ca ...asa ne trebuie...daca nu vrem sa pricepem TRENDUL PROGRESIST si necesitatea de ordin sanitar. Cand mintea o ia razna, degeaba ai fi sanatos trupeste, macar de ai fi ! - dar vaccinarea nu opreste nici pandemia, si nici pe termen scurt nu foloseste omenirea de-a nu mai face covid. Da, PLANdemie ! De la virusul ca arma biologica pana la vaccin si scoaterea omului din societate ; sau de ce nu inchisoare...?
  • neacsue 23.09.2021 15:00
    O veni vremea cand si vakseen istii nu vor mai vrea sa se intepe si nu vor mai fi de acord cu masurile de "protectie", dar ce sa vezi, va fi prea tarziu pentru ca deja vor fi sprijinit implementarea lor.
  • neacsue 23.09.2021 15:20
    O veni vremea cand si vakseen istii nu vor mai vrea sa se intepe si nu vor mai fi de acord cu masurile de "protectie", dar ce sa vezi, va fi prea tarziu pentru ca deja vor fi sprijinit implementarea lor.
Ultima oră

18:00

De ziua lui Gigi Becali: ”VACCINUL E LEPĂDARE! Toți cei care au împins la vaccinare trebuie să facă mai mult, pentru a fi iertați.” VIDEO

17:00

Raport al guvernului britanic: Rata de decese este mai mare la tinerii vaccinați Covid cu 4 doze – au un risc cu 318% mai mare să moară decât cei care nu au primit vaccinul. Studii

16:10

ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

16:08

"Găsit mort, fără urme de violență". Moartea subită l-a găsit pe un tânăr de 21 de ani pe o stradă din Orăștie

16:00

Iulian Rusanovschi: Lansarea cărții “Războiul Monumentelor” din Basarabia are loc și la București, miercuri, 24 aprilie, ora 16.00, la Fundația Titulescu. Vă așteptăm!

15:18

Claudia Marcu: Energia verde a leșinat

14:26

Un miliard de dolari pentru primul Studio de film fără influențe woke. Elon Musk a pus banii jos pentru Mel Gibson! Cu ce alți actori și producători a bătut palma CEO-ul Tesla. ACTUALIZARE

14:11

România scrie istorie! Aur la Campionatul Mondial de Robotică din Texas

14:00

TRANSMISIE ÎN DIRECT: Dan Puric la Conferințele Familia Ortodoxă de la Librăria Sophia, despre Identitatea Națională: TREZEȘTE-TE, POPOR ROMÂN!

13:48

Monseniorul Viganò: Legătura dintre Asasinarea lui JFK și Biserica Paralelă

13:34

Întorsătură de situație! De pe lista europarlamentarelor, la Primăria Capitalei - Gabriela Firea este oficial candidatul PSD

13:20

Agentul Rusiei Marchel Mihăiescu: corigent la istorie sau propagandist al Moscovei?

13:09

Filmul “Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de Emanuel Pârvu, a fost selectat în competiția oficială Cannes 2024

13:00

Zoe Dantes: Sfântul Gheorghe plânge. De doi ani!

12:13

Liviu Alexa și Anca Alexandrescu au avut dreptate: Monstruoasa rețea-caracatiță a lui Florian Coldea șantajează oameni de afaceri cu sute de mii de euro și ”rezolvă” dosare în justiție. Înregistrări halucinante