Gheorghe Piperea: Iohannis a devenit regina de cupă din Alice in Wonderland: DEMISIA! Se vorbește pe șleau și despre demiterea lui Arafat

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Am ascultat "discursul” lui herr prezident. 

Pur și simplu, omul a devenit regina de cupă din Alice in Wonderland.

A dictat că, de luni: 

- copiii intră în vacanță forțată, 2 săptămăni; 
- masca devine obligatorie peste tot;
- persoanele ne-vaccinate vor avea o "sumedenie de restricții”. 

Evident, nimeni nu i-a spus că nu are aceste competențe. Nu are cum să dicteze așa ceva.
 
Și că nu există un guvern care să ia aceste măsuri, în mod legal și constituțional. Fix din cauza sa. 

Și că nu era cazul să își ia o nouă pauză de golf/ski, până luni. 

Și că Oiropa nu refuză green pass-ul celor imunizați prin boală sau care au teste negative. 

Și că persoanele care s-au injectat cu două doze nu au schema completă, deci nu sunt "imunizați”. Deci vor fi și ei supuși "sumedeniei de restricții. 

Și că posesorii de green pass ies în comunitate chiar dacă sunt pozitivi, devenind super-spreaderi. 

Și că economia se va putea duce în cap dacă 70% din populație va fi supusă "sumedeniei de reatricții”. Mă rog, cât mai e din economie, că a facut-o chisăliță deja Cîțu. 

Dar omul nu observă că lumea de dincolo de prompter e alta. 
 
 
Demisia.

*


 
Se vorbește pe șleau despre demiterea lui Arafat.
 
Dincolo de ceea ce cred Iohannis și serviciile secrete despre el, Arafat nu este un simplu țap ispășitor. Este vinovatul principal, creatorul dezastrului umanitar în care ne-a afundat. 

Să sperăm că vremea răspunderii sale judiciare nu va întârzia prea mult. 

PS Iohannis a andosat întreaga "luptă” contra plandemiei, girând personal guvernele "sale”, parlamentul "său”, primarul "său” general și, evident, ISU-ul, CNSU-ul și toate instituțiile avându-l ca șef pe Arafat, tot "al său” și el. De aceea, are aceeași vină și trebuie și el demis. De popor.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • ioansperling 21.10.2021 08:22
  Il visez doar cu cușma in cap cu dintii rânjiti lânga un zid in Târgoviste!
 • Orizont 21.10.2021 12:42
  Asa am spus si eu cu ceva vreme in urma intr-un articol in care chiar era fotografiat cu un zid de caramida pe fundal , insa moderarea mi-a facut HALT la opinie. Sper ca aici modereaza d-nul Piperea .
 • Tic 21.10.2021 09:53
  Subscriu d-le Ioansperling. Iar celor din spatele lor, pana la cei mai de sus, le urez sa aibe parte cu dobândă, împreună cu urmașii lor pana în veci de veci, de tot ce ne doresc și ne fac noua. Doamne asculta-mi ruga și Dă-le după sufletul și inima lor!
 • Orizont 21.10.2021 17:31
  Javrele presstitute care flancheaza acum guvernul anunta ca certificatul satanic va fi OBLIGATORIU SI LA PRIVAT …Testarea are valabalitate de 48 ore si oricum majoritatea nu-si permit sa o faca. Ce facem acum ?? Daca romanii vor merge in masa la taiere , cu siguranta vor baga MARCA si in magazine. Romanii au aratat pana acum ca NU se mobilizeaza in numar mare sa vina la proteste – Vrem sa stim IMEDIAT ce are de gand Biserica Ortodoxa Romana si daca va sta alaturi de popor impotriva criminalilor dela Guvern ! BOR este singura forta organizata cu o retea solida de comunicare si care poate opri ofensiva demonica! – BOR trebui sa mobilizeze romanii si sa intervina public impotriva pasaportului/certificat satanic prin care o procedura medicala riscanta este fortata pe popor prin VICIEREA CONSIMTAMANTULUI, SANTAJ si SEGREGARE !
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO