Gheorghe Piperea: Hai să vedeți de ce Putin - dictatorul, nebunul, iresponsabilul, criminalul, face parte din joc. Jocul de-a dușmanul și salvatorul, mai precis

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biden a cerut, în G7, ca Rusia să fie exclusă din sistemul global de plăți SWIFT, adică să fi exclusă din comerțul global și din circuitul financiar internațional.
 
Germania s-a opus și a declarat că UE va face la fel. Germania are nevoie de petrolul și gazul Rusiei. 

Asta demonstrează că Putin și-a negociat foarte exact și detaliat condițiile în care invadează Ucraina. Probabil că din tărăgănarea negocierilor a rezultat și "întârzierea” cu o săptămână a invaziei. 

Acum, Putin este dușmanul absolut, iar corifeii plandemiei - Biden, Trudeau, Johnson, Macron, von der Leyen - pot poza în salvatori, revolta și furia oamenilor față de infracțiunile și greșelile lor din plandemie și față de distrugerea economică, socială și psihologică antrenată de (pre)plandemie, precum și temerile față de "marea resetare” care își urmează neabătut calea, putând fi înghețate sau uitate. Războiul, mai ales cel planificat, este camuflajul perfect. Totalitarismul are acum calea asfaltată. 

PS Încă o dată, lorzii războiului și idioții lor utili trebuie să fie țintuiți în pozele sumbre ale istoriei, care vor reaminti cândva urmașilor noștri că războiul înseamnă moarte și suferință, banii și privilegiile câștigate de pe urma războiului fiind nimic altceva decât aurul blestemat al diavolului.
 
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană și text care spune „The Intel Crab Retweeted zerohedge @zerohedge German chancellor Olaf Scholz warned Boris Johnson that Germany would not support kicking Russia out ofSWIFT, and neither would the EU: FT 5:56 PM Feb 24, 2022 TweetDeck 1,105 Retweets 700 Quote Tweets 3,169 Likes L Tweet your reply 新軟 Reply Nice @JulianS14223751 2h Replying to @zerohedge and @IntelCrab Bruh. Your could almost call Germany a Russian ally. Authoritarian fprime.attacking-damocacy. Germanys reactiont Cool. But we need gas and oil 29 13 430 Estefan Collyer @TacAirlifter 2h Replying to @zerohedge Imagine being #Merkel and not holding the Russians accountable for this:”
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • hannah 25.02.2022 12:12
  Stiti care-i baiul? Occidentul chiar ii va vedea pe criminalii schwabisti ca pe niste eroi! De fapt, deja sunt in extaz cand vorbesc despre ei si li se umple gura! E adevarat ca sunt si oameni cu capul pe umeri, care chiar isi folosesc creierul ce le-a fost dat si acestia vad clar ce se intampla si sunt indignati, revolati si contrariati, dar din pacate, putini din ei au curajul de a iesi in strada si a-si striga nemultumirile. De ce? Pentru ca fie se tem sa nu-si piarda statutul, averile (care chiar sunt averi!), locul de munca etc. sau se tem sa nu fie linsati pur si simplu. Credeti ca stie cineva aici de doctorul Andeas Noack, cel care sustinea o discutie online vis a vis de virusul nenorocit cu diversi oameni de stiinta? Nimeni din jur haba n-are! Nimeni nu stie daca mai traieste, chiar dinte cunoscuti ai lui, nimeni nu stie nimic despre nimeni! Stiti de ce? Pentru ca nu-i intereseaza si pentru ca "oficialii" se ocupa sa-ti stearga absolut toate urmele, ca si cum n-ai fi existat niciodata. Cei in vrasta, care au dus un trai imbelsugat toata viata lor si care nu stiu ce inseamna lipsurile de orice fel, sunt sustinatori infocati ai actualilor conducatori si se ploconesc sufleteste in fata lor! Ei nu pot concepe ca guvernul si conducatorii statului in general sa le vrea raul! De fapt nu vor!
  Deci, bruxellisti si schwabistii si care or mai fi p-acolo vor trece cu siguranta drept eliberatorii noi lumii, atat de dorita, mai ales de tineri. Nimeni nu vede crima ce s-a savarsit, pentru ca nimeni nu vrea sa afle! Comoditatea deja genetica si grija pentru averi le tine ocupate atat sufletul cat si mintea, fapt pentru care nu mai este loc de gandire, emotii, simtaminte si compasiune.
 • alex888 25.02.2022 12:21
  o superbã analizã si foarte corectã analitic, vã îndrãgesc d-le Avocat Piperea, sunteti un om dotat cu o întelepciune aparte.
 • Patriot Roman 25.02.2022 13:45
  Aici sint de acord cu dnu.Piperea.De altfel Putin cel din primii ani avea alta fizionomie, si era sportiv practicant de judo.Cel de acum nu e sportiv si privind fizionomia comaparata cu a celuilat Putin se vad clar deosebirile de pometi,nas,ochi,cam multe trasaturi care difera ,asta aratind ca-s doua pers.diferite. Banca ,,Nationala" a Rusiei e tot atat de nationala ca si cea a Romaniei si ambele sint proprietatea fam.Rotschild. Tot ce face Rusia acum e in plan/grafic- grand reset! Cei patru cavaleri ai apocalipsei sint: Molima care e venita de vreo 2 ani, Razboiul care a venit deja,urmeaza Foametea la nivel mondial ,posibil cauzata de razboi
 • Andri 25.02.2022 16:31
  Da. Eram in anticamera groazei pana anul trecut. Acum avem bilete first rows la spectacolul groazei, unde spectatorii devin actori. Urmeaza distrugerea, foametea apoi, si, in paralel, experimentele genetice isi vor arata roadele + niscai distrugeri la nivel de natura. Nu zic de la mine astea, cuviosii zilelor noastre ne aduc aminte. Si zice-se ca a dat Dumnezeu glas naturii, caci omul a tacut, iar acum pietrele vor marturisi despre Dumnezeu (a se intelege cataclisme groaznice)
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?