Gheorghe Piperea: Europa și România boicotează Plandemia

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este în plină desfășurare cel mai punitiv și cel mai direct tip de democrație directă - boicotul masiv la adresa „elitelor” auto-mandatate care s-au „luptat”, fără să ne ceară acordul, pentru „siguranța noastră” cu cele mai medievale metode, adică:

- izolarea, carantina, cârpa inutilă pe figură, detenția medicală a persoanelor sănătoase, „asimptomatice”, distanțarea socială și deconectarea cvasi-totală de la tot ceea ce înseamnă viață socială normală.

Este un boicot mai dur decât refuzul celor cca 70% dintre alegători de a participa la mascarada de alegeri parlamentare din 6 decembrie 2020.

Este un adevărat referendum de demitere a tuturor autorităților plandemice, de la statuile din sondaje, la tehnocrații - influenceri ai Big Pharma, la birocrații puși să se ocupe de „siguranța noastră”, dar selectați dintre chelneri, antreprenori de pompe funebre și specialiști în spiritualitate afumată sau prăfuită, până la politicienii prostrocrați.

Pentru efectul de turmă al imunizării artificiale ar trebui ca minim 70% din populație să fie deja înțepată, de minim 2 ori - cel puțin așa susțin specialițtii vieții. Asta înseamnă un minim de cca 14 milioane de oameni. Până în prezent, au trecut prin procedura de injectare cu serurile magice în jur de 2,73 milioane de persoane, adică în jur de 13% din populație - exact ca în Germania. Pe platformele electronice sau pe listele fizice de așteptare mai sunt cca 200 de mii de doritori. În trei - patru zile, această listă se va fi epuizat. Și gata. Asta va fi fost tot.

Din aceste cifre rezultă că 87% din populație refuză să se mai încreadă în bulshit - ul plandemic. Lipsă la apel - peste 11 milioane de oameni.

Să zicem că 15% din populație era, oricum, exclusă de la „imunizarea” artificială prin înțeparea cu serul magic al Big Pharma - copiii sunt 16 ani sunt scutiți (încă) de la acest act medical invaziv. Tot mai râmân cca 70% din populație, oameni adulți, care nu pot fi considerați chiar toți atât de naivi încât să se lase convinși de cei 3-4 „teoreticieni ai conspirației” (sau de „negaționiști”, „terosiști”, „huligani”, „needucați” etc., după epitetele aruncate pe piață de deștepții din usereplus și penele ori de arafatieni).

Nu, acești oameni au fost de la început neîncrezători, iar metodele cu tentă fascistă utilizate de autoritățile plandemice pentru a-i convinge că e bine să se lase înțepați ca un șeptel de vite au sfârșit prin a-i convinge că trebuie să decidă tocmai invers. Sancțiunile contravenționale concepute ca scop în sine, segregarea socială pe criterii de (ne)înțepare, discriminarea la locul de muncă, șantajul permanent, apăsarea până la refuz pe pedala fricii populare (nu mai sunt paturi, nu mai sunt locuri, nu mai sunt medici, nu mai sut medicamente, nu mai e oxigen, vom fi nevoiți săa alegem cine să moară și cine să trăiască, murim toți în câteva zile etc.) s-au întors împotriva scenariștilor.

Nu e o chestiune tipic românească - în întreaga Uniune Europeană, procentele de refuz al înțepării sunt dincolo de 60%. Realitatea a depășit cu mult sondajele care se făceau și se prezentau cu tremur în glas și voce gâtuită de emoție pe la tv, de unde rezultau cam 50-60% indeciși și 40-50% ferm deciși să se injecteze.

Acest referendum prin boicot arată clar eșecul acestei plandemii, faptul că oamenii au înțeles până la urmă că nu e vorba de o chestiune de sănătate publică, ci o chestiune de geopolitică și de rapt, de piraterie economică.

Produsele cumpărate cu miliarde de euro, din banii noștri, de birocrații europeni, or să se strice pe câmp.

Curând, probabil la campionatul european de fotbal din iunie, plandemia se va fi fâsâit.

Așa că_Cîțu, cel care ieri arunca disperat afirmația „noi trebuie să eliminăm vocile critice care încă se mai opun imunizării”, ar face bine să se pregătească nu numai de demitere, ci și de vremuri grele, de petrecut după gratii. Cândva, individul își punea un tricou cu care ieșea în stradă, la protestele hahtagrezist, pe care scria #nuluămprizonieri. Este timpul să vadă pe propria piele cam ce ar putea însemna, literalmente, acest mesaj.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • JoeB 22.04.2021 15:52
  https://campaigns.healthimpactnews.com
 • Doru Dascalu 22.04.2021 21:28
  Articolul ăsta trebuie citit prin piețe și locuri aglomerate.
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie