Gheorghe Piperea: Este pentru binele cel mare

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


It’s for the greater good…

(este pentru binele cel mare) 

Es ist für ihre Sicherheit …

(este pentru siguranța ta)

De departe, cel mai grav lucru care ni s-a întâmplat în și după plandemie a fost că omul a putut să își fabrice o realitate pe care și-a impus-o celorlalți. 

Bărbatul biologic care se identifică azi drept femeie, mâine pisică și poimâine cerb lopătar s-a impus, în special, pentru că omul de (pseudo)știință l-a justificat consensual. Presa, filmele, programele „educaționale” etc. au trecut la utilizarea de transcuvinte și de transconcepte (pseudo)științifice. 

Tehnocratul intrigant și corupt, cu suportul prostocratului sau al impostorului de la putere, și-a impus postulatele ne-științifice prin dogmatizate, prin cenzură, prin sancționarea delictului de opinie și prin minimalizarea cercetărilor „independenților” sau a dubiilor oamenilor de bun simț. Odată ce „știința” capătă ștampila autorității, teoria – vedetă nu mai poate fi contestată. Nu mai este falsificabilă (în sensul pe care Karl Popper îl dă termenului), deci devine dogmă. Or, dogma nu mai poate fi contrazisă. 

Dacă tehnocratul intrigant și corupt este pe o poziție globală, dogma sa devine o „realitate” care se impune TUTUROR celorlalți. 

De ce?  Pentru că „este pentru cel mai mare bine”. 

Ai stat claustrat în casă luni de zile, ai purtat inutile măști care desfigurează fizic și psihic, te-ai prostit muncind și „învățând” online, ai pierdut prin faliment mica ta afacere care îți permitea să îți achiți ratele și costurile educației copiilor, te-ai înțepat inutil și nociv de 4-5 ori pentru a te „imuniza”, ai stat în frig și nespălat pentru a-l înfrânge pe rus, ai așteptat cu anii să ajungi la spitalul care era închis pentru că trebuia să se concentreze pe „tratamentul” asimptomaticilor, ai acceptat scrâșnind din dinți să te separi de copii sau bunici ca să îi salvezi pe centenarii de la Davos, ai privit neputincios de după gardul de sârmă de la Kaufland la cei care erau „imunizați” și se ghiftuiau cu hamburger din plastic, ai suferit pentru că nu ai putut sărbători cum se cuvine Crăciunul și Paștele? 
Liniștește-te – este pentru siguranța ta. 

Iar acum, un exemplu concret de minciună - medicament.

Doi parlamentari americani cu atribuții în controlul și supravegherea serviciilor secrete au făcut publice declarațiile unui „șoptitor” (whistleblower) din CIA din care rezultă că mai mulți lucrători de rang înalt ai acestui serviciu secret american au fost mituiți cu sume considerabile de bani pentru a-și schimba declarațiile originare din care ar fi rezultat că virusul plandemiei provenea din biolaboratorul (semi)secret din Wuhan, China. 

Așadar, nu numai că minciuna a fost utilizată ca medicament, fiind considerată „nobilă” și demnă de a fi sanctificată, dar pentru a i se prezerva sacralitatea s-au plătit sume de bani considerabile cu titlu de mită. Cui? Spionilor de rang înalt din cadrul CIA.      

Venind de la un „șoptitor” anonim (dar despre care cei doi parlamentari americani spun că este foarte credibil, având chiar grade înalte în ierarhia CIA), este posibil ca această dezvăluire să conțină un mare grad de exagerare sau chiar să fie un fals. 

Numai că autoritățile americane și, mai ales, serviciile secrete, nu cunosc nici acum originea virusului plandemiei. 
 
După aproape doi ani în care varianta „științifică” mainstream care s-a impus a fost originea naturală (virusul ar fi fost contactat de oameni de la animalele sălbatice vândute într-o piață din orașul Wuhan din China, „vinovatul” fiind când un liliac, când un pangolin), autoritățile și serviciile secrete americane au schimbat narativul, susținând că nu este exclusă originea artificială a virsului, mai precis, o scurgere (ne)intenționată din biolaboratorul din Wuhan. 

Narațiunea a fost imediat însușită de rețelele de socializare și de presa mainstream. Sarcastic - inițial era satanizată și aruncată extra muros orice persoană sau instituție care îndrăznea să exprime dubii cu privire la originea naturală a virusului…

Această variantă alternativă comportă, însă, mari riscuri și imense probleme etice și geopolitice. 

În primul rând, pentru că validează retroactiv „teoriile conspirației” care susțin că în biolaboratoarele lumii „civilizate” se fabrică agenți patogeni utilizabili ca arme biologice, în ciuda faptului că tratatele internaționale le interzic. 

În al doilea rînd, pentru că devoalează faptul uluitor că laboratorul din Wuhan era finanțat în secret și contrar interdicției impuse de DARPA de Institutul American de Sănătate Publică, minunat condus de dr. Antony Fauci, (anti)eroul plandemiei, și că funcționa cu oamenii de știință francezi și chinezi. 

În al treilea rând, dacă virusului a scăpat din laboratorul de la Wuhan, cu sau fără intenție, China ar putea fi considerată vinovată de întregul cortegiu de nenorociri generate de plandemie. Cine ar fi apt, în această lume deja tripolarizată și dependentă economic de China, să sancționeze China din punct de vedere economic, judiciar și militar?    

Cum a reacționat lumea „civilizată”, bazată pe reguli și valori, la această minciună planetară? 

Voila: 

Virusul plandemic scapă dintr-un laborator chinez, unde era fabricat cu finanțare americană și personal științific francez și chinez. Statul american, atât cel vizibil, cât și cel adânc, determină tehnocrații și agenții secreți să țină secretul și colaborează strâns cu China și cu alte state „civilizate” implicate (inclusiv Rusia) într-o adevărată conspirație a tăcerii, mass media mainstream cenzurează adevărul, iar cei care spun acest adevăr sunt ștampilați drept „teoreticieni ai conspirației”. 

Cam asta se întâmplă când o minciună „nobilă” este sanctificată. 

In ciuda (sau de dragul) științei, trebuie să ne re-obișnuim să vedem lucrurile pentru ceea ce sunt, iar nu pentru ce par a fi. Să ne ferim de simulanți și, mai ales, de oamenii „bine intenționați” care fac din minciună un titlu de noblețe.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Tic 13.09.2023 16:16
  Multumim!
 • Brick 13.09.2023 17:55
  De la tovarasa Ursula von der Lenyn - mamica noroadelor evropene

  https://mihailandrei.wordpress.com/2023/09/13/ue-devine-tot-mai-opresiva/

  Mulți dintre dumneavoastră sunt familiarizați cu certificatul digital covid-19. UE l-a dezvoltat pentru sine. Modelul e atât de funcțional și de fiabil încât 51 de țări de pe 4 continente l-au adoptat. În prezent, OMS îl folosește ca standard global pentru a facilita mobilitatea în caz de riscuri sanitare.

  In pas de defilare spre marea resetare!
 • Wolf Edmond 13.09.2023 18:49
  Dacă în primul video despre plandemie pe care l-am vizionat tot aici în paginile Active News, un agent aparținând serviciilor secrete cofesa în interviu că acest așazis virus este de fapt o armă binară, acest lucru exclude nu doar originea naturală a virusului ci inclusiv faptul că ar fi un virus. Este o armă iar armele nu cresc în natură. Faptul că produce simptomele pe care le știm cu toții nu înseamnă că e un virus. Poate fi orice de la radiație electromagnetică, la 5G, etc. Dacă se produc procesoare cu tehnologie 4 nano, este posibil să facă multe altele, și mai greu de dus, având în vedere că aceste procesoare au destinație civilă. Pentru scopuri militare probabil se află la valoarea 0,01 nano sau și mai jos. Eu personal când aud de DARPA exclud orice altă țară în afara SUA.
 • Quo vadis 13.09.2023 22:45
  Eu cand zic ca lumea e condusa in iad de o banda de psihopati scapati de la balamuc...
Ultima oră

21:50

SolidNews: Lavrov a citat din Ferma Animalelor la ONU

21:47

Convenția Republicanilor dă de pămînt cu mișcarea LGBTQ: ”Vom pune capăt nebuniei de gen de stânga”

21:33

Comunicat al Patriarhiei Române: Răspuns la reacția institutului “Elie Wiesel” privind canonizările recente ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

19:37

10 ciudățenii majore în tentativa de asasinare a lui Donald Trump. Analizate de Dr. Peter McCullough și John Leake - VIDEO

19:36

Tucker Carlson a intrat în Colimatorul evreiesc: Vor să-l izoleze de Donald Trump

18:30

Constantin Barbu: Plagiatorul Cărtărescu, urmașul proletcultiștilor Ovid S. Crohmălniceanu și Paul Cornea, un ipochimen incult peste limitele admise (I)

17:46

Doi eurodeputați români, de stânga și extremă stânga, aleși vicepreședinți ai Parlamentului European

17:08

O româncă jurnalistă în SUA, martoră la tentativa de asasinat asupra lui Trump: Ce a spus despre acele momentele teribile

15:17

Ion Cristoiu: Împotriva lui Donald Trump vor fi folosite toate mijloacele, inclusiv cele criminale

14:49

Iranul respinge acuzațiile ”malițioase” de implicare în tentativa de asasinare a lui Trump

13:53

Patriarhia Română face apel la rugăciune pentru încetarea secetei

13:34

Caz halucinant în justiția din Mehedinți: a ucis un om și a fost lăsat în arest la domiciliu!

13:18

Von der Leyen a pierdut procesul privind secretizarea contractelor de achiziție a vaccinurilor COVID

13:11

Iată cât de aproape a trecut glonțul de capul lui Trump (VIDEO)

12:27

Politicile de angajare în Serviciile Secrete bazate pe diversitate sunt acuzate pentru eșecurile din timpul atentatului asupra lui Trump