Gheorghe Piperea: Doar ne-vaccinații sunt amenințarea. Și nu oricare. Sunt amenințarea cea mai mare

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spuneam cândva aici că schimbarea valorii gramaticale a cuvântului "ne-vaccinat” din adjectiv în substantiv este riscantă, având aptitudinea (sau menirea) să pună stigmatul pe fruntea unor oameni, să alimenteze segregaționismul tot mai agresiv din societatea noastră și să determine adâncirea în paranoia a ipohondrilor care fac "politica de sănătate” și curentul principal al opiniei publice viciate a lumii cu fundul în sus în care doar unii ne-am trezit (restul comportându-se ca niște somnambuli). 

Voila: 

Întrebare realizator tv, aseară, la oră de maximă audiență: 

"Care este cea mai mare amenințare azi?”

Răspuns invitat, om de presă, mereu prezent la tv pentru "competența” sa: 

"Nevaccinații”. 

Deci, nu persoanele care, din diverse motive, refuză sau ezită să se vaccineze.
 
Deci, nu terorismul reînviat de retragerea rușinoasă a SUA din Afganistan. 

Deci, nu sărăcia și foametea care vor aduce oamenii în stare să își dea în cap în plină stradă, la lumina zilei. Nu infecțiile nosocomiale din spitale, veceul din curtea școlii, nu munții de gunoaie care se ard seara ca să afume bine țânțarii din București, nu pădurile decimate, nu furtul masiv și sistematic din banii publici, nu războaiele inutile și costisitoare în care am fost trași pe premise false. 

Nimic din toate astea. Doar ne-vaccinații sunt amenințarea. Și nu oricare. Sunt amenințarea cea mai mare. 
Când cineva se simte amenințat, mai ales în urmarea unor incitări sau a unor stigmatizări, fuge și urăște "agresorii” sau pune mâna pe par, după regula psihologică de bază - luptă sau fugi. 

A bon entendeur, salut: 

"Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”. 
(art. 369 Cod penal)

***

După ce aseară am auzit live că cea mai mare amenințare a lumii o reprezintă „nevaccinații”, azi aud doctori care spun că, pentru „succesul” campaniei de așa-zisă imunizare, trebuie ca viața „nevaccinaților” să fie făcută cât mai grea și mai complicată. Trăiască jurământul lui Hypocrat.   

Pe de altă parte, după ce Barna spunea în mod direct și cu cinism că „nevaccinații” trebuie închiși cu lacătul în case până se supun, azi aud că Cioloș ar fi pretins ca la congresul USR din septembrie să fie lăsați în sală atât cei vaccinați, cât și cei nevaccinați (nu că nu ar fi ceva normal ceea ce pretinde Cioloș, dar parcă sună a doagă spartă o astfel de pretenție de la liderului unui partid care ne vrea imunizați cu forța). Aveți încredere în politicienii de la putere, că se bazează pe știință de numa-numa. 

PS Mă scuzați că abuzez de ghilimele, dar trăim într-o lume cu fundul în sus, în care cuvintele normale nu mai au sensuri obișnuite, iar valorile sunt inversate.

***


În România, obligativitatea vakseenării nu se impune pe față, prin lege, transparent, ci pe ușa din dos, prin hașgeuri, formulare tipizate inevitabile și șantaj la locul de muncă. De exemplu, părinții nu își vor putea trimite la școală copiii în vârstă de peste 12 ani fără să semneze că sunt de acord ca elevii să fie vakseenați.
 
Deși nicio lege nu obligă la vakkseenare, marea majoritate a părinților vor semna formularul tipizat - de teamă, din neînțelegere, din încredere (nemeritată) în autorități, ca să nu răpească elevilor încă un an de școală etc. Iar copiii vor fi vakseenați, în ciuda uriașului raport riscuri/beneficii.

Parșiv mod de operare, dar eficient. 

Precum se vede, românii nici măcar nu protestează. 

Francezii și italienii ar fi trebuit să vină să ia lecții de perversitate de la "autoritățile” noastre. Nu ar mai fi avut milioane de protestatari în stradă. 

PS Dacă vakseenul Pf/Bionth a fost deplin autorizat, înseamnă că producătorul poate fi tras la răspundere pentru defecte și efecte adverse. Imunitatea de răspundere, negociată mișelește de UE cu producătorii de vakseen, era valabilă doar pe perioada experimentală. Acum vakseenul nu mai e un simplu experiment, e "sigur”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Orizont 24.08.2021 12:20
  Donald trump dezamageste profund , daca tot ne-am lasat amagiti. Cu toate ca nu pare fezabila teoria , unele voci din zona crestina il identifica pe Trump cu antihrist..
 • Catalin1972 26.08.2021 07:44
  Între timp,au identificat un inamic și mai periculos :fals vaccinatii ! Jalnica încercare de a justifica numărul mare de vaccinați anti Covid din spitale ....care numar ,se pare ca a crescut îngrijorător,din moment ce propagandistii Covid au ieșit la atac : https://m.hotnews.ro/stire/24998066
  De remarcat ca cei de la stirilefierbinti,au oprit comentariile
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:14

Adrian Onciu: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?