Gheorghe Piperea: Daunele ascunse ale campaniei de vaccinare

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În România, data fiind concentrarea pe vaccin, ca formă exclusivă de combatere a plandemiei, a fost atacată chiar și speranța la viață, întrucât tratamentele și medicamentele anti-virale eficiente au fost eliminate din spital și, respectiv, din farmacii, în baza unor protocoale medicale care au interzis toate procedurile și medicațiile, cu excepția vaccinului și a brandurilor de medicamente „recomandate” prin protocoale.
 
Tratamentul precoce, prin medicii de familie sau în ambulatoriile clinicilor sau ale spitalelor, a fost dezavuat, în favoarea tratamentului în spitale (ilegal și iresponsabil reorientate către „tratarea” bolii covid-19, în ciuda lipsei de specializare și a personalului dedicate bolilor infecțioase). 

De asemenea, efectul psihologic negativ a fost major. Populația a fost terifiată de ideea că boala este fatală și că nu există medicamente sau proceduri medicale eficace, cu excepția vaccinurilor și a brandurilor de medicamente (evident, extrem de scumpe) „recomandate” de protocoale. 
 
 
De asemenea, populația a văzut permanent în mass-media că spitalele sunt supra-aglomerate, ba chiar sufocate de cazuri grave (situația reală fiind cu totul alta, cu mult mai puțin terifiantă) și că secțiile de terapie intensivă (ATI) iau foc, la propriu, iar asta nu s-ar fi întâmplat din cauza improvizațiilor și a incompetenței, ci pentru că o mare parte a populației „medievale” ar fi refuzat vaccinarea imperativă (adică, pe românește, violul sanitar). Populația, din aceste cauze, a evitat spitalele, medicii de familie și clinicile și, în plus, o mare masă de oameni și-au agravat starea de boală prin împovărarea emoțională suplimentară cu această spaimă artificial creată și întreținută. Toate acestea, pentru promovarea unui ser experimental, a cărei eficiență în combaterea pandemiei s-a dovedit a fi inacceptabil de redusă... Beneficiile acestui ser experimental au fost cu mult mai mici decât pierderile și, mai ales, riscurile pentru sănătatea publică și integritatea genomului uman.    

În altă ordine de idei, România a pre-cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin, dintre care 20 de milioane au fost efectiv recepționate. Recent, un milion de doze au fost date la distrugere ecologică, întrucât au expirat. Încă 5 milioane expiră în martie 2022. Prețul acestor doze inutil cumpărate, cu tot cu costurile logistice (depozitare în facilități criogenice, transport, manipulare și distribuție pe centre de vaccinare), depășește 90 de milioane de euro. Cu acești bani s-ar fi putut construi cel puțin trei spitale regionale noi, care nu ar mai fi avut riscul de infecție nozocomială (cu care pacienții se aleg după internarea în spital, cu consecințe uneori fatale).  

Nimeni, până acum, nu și-a cerut scuze pentru asta - și nu o va face. Dimpotrivă, asistăm acum la operațiunea de camuflaj a adevăraților vinovați și la jocul acestora la offside - țapii ispășitorii vor fi marcați cu punctul roșu al laserului opiniei publice, care se va năpusti asupra lor, ratând sepiile ascunse în spatele pâclei care se creează azi, prin prelungirea inutilă a stării de alertă. Dar, unii dintre noi vor rămâne, totuși vigilenți. În plus, jocul la offside este imprevizibil - nu se știe cine vor fi țapii. Ar putea fi oricine ...
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
  • cristianyxtl 11.02.2022 11:46
    Salutare tuturor, @active news @gheorghe piperea @ Cum se poate initia o propunere de a interzice pe canalele media spoturile cu vaccinarea in special ,pe plan secundar toate reclamele la medicamente
    Dupa 10 ani am pornit televizorul si am fost neplacut surprins ca nu exista nimic altceva la care sa se faca reclama decat medicamentele si vaccinul Inainte mai era un pantof gregrio rizzo un dedeman etc ,acum predomina cele 2 de mai sus
    In plan personal frustrarea este mult mai mare (nu ca nu as sti ca tot ce facem online este monitorizat si apoi folosit pt a ne influenta) Ideea e ca am cumparat de la o anume farmacie un anumit produs care este produs propriu al acelei farmacii Am platit cu cardul pt ca nu aveam banii fizici la mine ,Cand am ajuns acasa si am deschis pc ul respectiv google ,toate reclamele afisate de google erau doar cu respectiva farmacie, produsul cumparat plus alte produse ale lor Mentionez ca timpul intre farmacie si casa a fost de aprox 30 min Dupa ce i am aratat sotie si am discutat pe tema asta reclamele acelea au disparut fiind inlocuite cu altele,generale
    De aici si intentia mea de a face ceva in privinta asta ,Ma gandesc ca trebuie sa existe o cale de a stopa aceste aberatii Si ma gandesc ca cenzura poate merge si in sens invers ,adica sa pot cenzura ce nu vreau sa vad
    Astept sugestii ,idei, Multumesc
  • CoRin 11.02.2022 12:15
    Domnule Cristian. Nu sunteți singurul care s-a saturat de agresiunea canelor media asupra noastră cu reclame la medicamente, suplimente alimentare, vaccinare...Eu am făcut o sesizare la CNA (#12718) pentru sancționarea televiziunilor care au transmis spoturi pro vaccinare corvid fără a se preciza caracterul experimental al acestora. Am făcut și observația ca pana și la suplimentele alimentare se precizează în spoturile publicitare pentru acestea se face indemnul sa se citească prospectul...
  • cristianyxtl ► CoRin 11.02.2022 13:10
    Multumesc pt raspuns ,exista undeva o petitie sau sa putem initia una ?
  • VM 11.02.2022 13:09
    Pt. inceput programe de tip AdBlock, cum ar fi: uBlock Origin.
  • cristianyxtl ► VM 11.02.2022 14:32
    Nu ma refer aici la adblock ,ma refer la stoparea folosirii datelor cu caracter personal in scopul generarii de reclame personalizate, Stiu o cale mai eficienta ar fi sa nu utilizez nimic online dar chiar si asa reclamele tot vin
  • ActiveNewsRo 16.02.2022 23:48
    Noi am reclamat la CNA in baza legii. Dar ei o incalca fara jena.
    Pot fi dati in judecata. Si asa ar trebui.
    https://www.activenews.ro/stiri/Campania-media-abuziva-de-vaccinare-a-fost-reclamata-la-CNA-pentru-a-fi-eliminata-de-pe-posturi.-Practica-tehnici-inselatoare-si-este-ilegala-potrivit-LEGII.-FAKE-NEWS-DE-STAT-RECLAMAT-DE-ACTIVENEWS-164505
  • Orizont 11.02.2022 12:43
    Terorismul psihologic al banditilor de la BNR si agenda satanista a "resetarii" ! Nici un cuvant despre necesitatea URGENTA a nationalizarii sectorului energetic :

    https://www.cotidianul.ro/avertisment-bnr-preturile-vor-exploda-din-aprilie/
  • dejuan 11.02.2022 16:51
    https://twitter.com/disclosetv/status/1491409542109749260
    Health Minister Lauterbach says "in Germany, it's not enough just to get on the nerves of the unvaccinated, you have to do more," in an AFP interview. He urges the swift introduction of compulsory vaccinations in the general population.
    https://www.ksta.de/politik/impfpflicht-lauterbach---reicht-nicht--ungeimpften-nur-auf-die-nerven-zu-gehen--39446696?cb=1644580089583&

    Acest ministru german are gura plina: https://pbs.twimg.com/media/FLKieX6XsAIbRNr?format=jpg&name=small
    "He is working for pharma since years. Simply google the name Lauterbach and the medicine Lipobay"
    His ancestor, Joseh Mengele, said "The more we do to you, the less you seem to believe we are doing it."
    -----------------------------------------------------------------------
    Feb 9 https://twitter.com/disclosetv/status/1491511817729937410
    Angelique Coetzee, the doctor who discovered Omicron in South Africa, was reportedly pressured by European governments not to say the variant causes mostly mild symptoms.
    Atentie, guvernele UE si Israelul au facut presiuni in favoarea narativului "omicron, boala grava", ca sa poata justifica vax mandate.
  • alex888 12.02.2022 16:32
    Dumnezeu vã iubeste d-le avocat G. Piperea!!!!
    Tot timpul aveti adevãrul cu dumneavoastrã!
    Mare întelepciune primiti de la Dumnezeul cel Viu si Adevãrat!!!
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste