Gheorghe Piperea: Câtă nebunie și iresponsabilitate trebuie să ai în căpuț ca să faci robi din o treime din populația țării și iobagi din două treimi? Și asta în văzul lumii, prin legi „dezbătute” în Parlament?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sclavie, conform DEX – stare de (totală) subordonare a voinței, a atitudinii unei persoane, în fața unei pasiuni, a unui viciu, a unei dogme. Stare de aservire economică, socială, politică etc. în care se află o țară, o clasă socială, un individ. 

Sclav, conform DEX – persoană satisface servil, din supunere oarbă, voința altuia. Persoana care își subordonează integral voința sau acțiunile unei pasiuni, unei dogme, unii viciu. Persoana lipsită de orice drepturi, aflată în proprietatea deplină a unui stăpân pentru care muncește.  

Ai, pe de o parte, oameni care trebuie să poarte peste tot codul și să îl alimenteze cu doze suplimentare de supunere, pentru a primi de la stăpân „libertăți” și dreptul de a munci. Deocamdată, e despre motivații sanitare – nu respecți abonamentul la cele minim 7 doze (peceți), se blochează codul și stai în colivie, în „siguranță”. Curând va fi despre motivații financiare – nu plătești amenda pentru că ai fluierat pe feisbuc, 2 puncte de penalizare, nu plătești factura la telefonul „smart”, 10 puncte, nu plătești factura la utilități, 25 de puncte, nu plătești rata la bancă, 50 de puncta, nu plătești doza a opta și costurile spitalizării pentru efectele adverse (care sunt pe riscul tău, iar nu pe riscul producătorului medicamentului, spitalului, doctorului sau al statului), 75 de puncte. Un pic mai tîrziu, dar tot curând, va fi despre motivații ideologice, religioase sau politice – nu te îmbraci cu rochie și nu porți tocuri și nu flirtezi cu o femeie trans, nu te închini sfitei Greta, ci îndrăznești se te închini, ca prosul lui Dumnezeu, nu îl ridici în slăvi pe Arafat sau pe Iohannis, 125 de puncte. La 75 de puncte nu mai pupi la mall. La 100 de puncte nu te mai urci în avion. La 150 de puncte copilul tău nu mai merge la școala sau la universitatea ochei, ci se descurcă prin ghetou sau prin self – education. La 200 de puncte ești batjocorit public, pe stadion, și apoi aruncat la marginea societății, ca un scârbavnic ce te afli. 

Ai, pe de altă parte, cca 2/3 din populație, oameni care nu au codul, fie pentru că nu sunt de acord cu o procedură medicală invazivă, fără efect preventiv real și fără oprirea transmiterii agentului patogen, fie pentru că nu pot să-și inoculeze magicul ser, că riscă să dea ortul popii, fie pentru că au omis doza a treia – a șaptea. Acești oameni nu au drepturi și nici libertăți. Ei nu sunt cetățeni, pentru că nu au codul. Ei nu mai pot nici vinde, nici cumpăra, pentru că nu poartă semnul. Ei nu mai pot nici munci, nici vota, nici ieși din localitățile de baștină. Sunt legați de glie. Sunt, oarecum, mai liberi un pic decât posesorii de cod, pentru că, măcar, nu mai stau cu presiunea zilnică a acumulării punctelor de credit de cetățean pe cap. Dar tot libertăți și drepturi luate de suzeranii feudali în proprietate „au” și ei.   

Mă întreb, totuși, câtă nebunie și iresponsabilitate trebuie să ai în căpuț ca să faci robi din o treime din populația țării și iobabi din două treimi? Și asta în văzul lumii, prin legi „dezbătute” în Parlament?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • 000033 11.11.2021 18:05
    Cita dreptate aveți ! Felicitări pentru articol ! La oamenii normali le dă de gândit, la satane de înrobit. Vai de noi, dacă nu facem toți front comun ne termină, pas cu pas !
  • manu_fx 11.11.2021 19:07
    "Conducatorii iubiti" implementeaza neo-nazismul sub forma unei urgente medicale. Toate metodele impuse acum sunt identice cu cele din al 3-lea Reich. La asa "libertati", urmeaza rezistenta, posibil chiar armata. De-aia restrictii de noapte, de-aia echipamente cumparate in graba la SRI, anti-revolta, anti-terorism. Ei stiu foarte bine la ce trebuie sa se astepte si se pregatesc. Mamaliga o sa explodeze inevitabil. Partea proasta ca tehnologia a evoluat foarte mult; acum exista hacking, drone, remote control, etc. Inventivitatea oamenilor care nu mai au nimic de pierdut este enorma si surpizele or sa apara pe masura.
  • T,âfnosul 07.12.2021 02:23
    Domnule avocat Gheorghe Piperea, cu ce putem noi, cei normali sa va ajutam si sa va sustinem ca impreuna sa stam in picioare in fata anormalului? Mobilizare pentru semnaturi, proteste, nesupunere civica? Astept raspuns si va multumesc ca va implicati in societate.
  • So.Su. 07.12.2021 14:36
    cred ca e mult mai simplu. e de iesit in strada, facut ceva asemanator unui flash-mob* hutui ca nu stiu care e varianta romaneasca...si stat 100-10.000 de persoane nemiscate cate 5-10 minute...nimic organizat. doar intamplat. de Craciun ar fi chiar fain. trebuie lansat semnalul. nu sa ne bazam pe avocati(ii apreciez si le multumesc) ci pe NOI.si daca mai ne si apucam de o colinda...ar fi mirific. asa cred si asta am sa incerc. ca o paranteza, introducerea carantinei pentru toti care se intorc in tara e semnul cel mai clar ca le e teama de cei care nu mai au teama
  • Stefan Mares 10.12.2021 00:51
    In cauza sunt interese financiare majore. Iar ceilalti sunt adusi in stare de irelevanta. De 2000 de ani nu am fost in stare macar sa condamnam public si sa ne delimitam de cei care L-au pus pe cruce, sub aparenta legalitatii, cu incalcarea legilor chiar de ei facute. Printre altele, pentru ca Le-a dat cu biciul tarabagiilor si Le-a rasturnat tarabele tarabagiilor din templu. Diferenta intre atunci si acum este dimensiunea tarabei. Ca nu putem compara ce era atunci cu ce este acum. Taraba locala cu taraba globala.
Ultima oră

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X