Gheorghe Piperea: Arahat batjocorește penal memoria decedaților arși la Constanța - FOTO. Când ne scapă procurorii de el?

De Av. Gheorghe Piperea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ultima găselniță a lui Arafat & enoriașii săi covidùli este povestea horror că persoanele ne-vakseenate ajung "să se trezească arși” la ATI și, ulterior, decedați (după buna explicație a lu’ mme Năluca Curcan). 

Pe pagina de feisbuc a lui Arahat e un filmuleț cu un pacient scos ars din incendiul de la spitalul de infecțioase din Constanța, cu narativul cinic mai sus enunțat. Sunt imagini explicite. Horror. Cinic. Plin de răutate și de plăcerea de a face rău altora. Schadenfreude (captură foto mai jos).

Evident, feisbuc nu cenzurează cu nimic această nemernicie. Dimpotrivă, o împrăștie exploziv în rețea. 

Dar alte două lucruri sunt mult mai grave. 

Cu un cinism caracteristic naziștilor, Arahat batjocorește memoria decedaților în acel incendiu (de care este vinovat chiar el, hegemonul tuturor structurilor destinate prevenției situațiilor de urgență). E o profanare care suplimentează cu shadenfreude, cu răutate gratuită, durerea acelor familii. 

În al doilea rând, e comunicare de informații false, fapt penal, întrucât persoanele ne-vaksermate nici nu mor automat de molima ultimilor 20 de mii de ani (mortalitatea este de sub 0,01%) și, cu atât mai mult, nu mor arși la ATI pentru că NU s-au vakseenat, ci pentru că de situații de urgență se ocupă prosto și cleptocrații de teapa lui Arahat. Ce fac acești indivizi uitați de Dumnezeu în aceste funcții seamănă cu uciderea cu pietre a femeilor musulmane, vinovate că i-au stârnit pe bărbații musulmani să le violeze. 

În plus, seamănă al dracu’ de bine cu o amenințare a persoanelor ne-vakseenate cu o moarte cruntă.  
Câte nenorociri ca la Piatra Neamț, spitalul Balș și, recent, Constanța mai sunt în așteptare, pentru a întări și mai mult puterea acestui salvator de mucava care a smurdificat țara? 

Când ne scapă procurorii de el?
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • LibertateavinedeSus 04.10.2021 11:10
  Semn bun: Dedeman și-a terminat stocurile de topoare, furci și coase. Românii se pregătesc de seceriș? Coincidenta, la guvernul lui Klaus, au intrat în ruptura de stoc la hârtie igienică. Se cam îngrămădesc blestemele pe capetele lor. Se tem,că sunt superstitiosi. Să se teama, bine fac. Să le fie motiv de trezire la Adevăr.
 • OMAGA 04.10.2021 18:23
  Intrebare simpla: toti acesti medici "eroi", care vad cum mor oamenii la ei in spitale, din cauza conditiilor precare de tratament, vin ei vreodata la TV sa se planga de starea jalnica a spitalelor?
 • Sic02 04.10.2021 23:00
  Pai i-i mai doare capu de starea spitalului, când plandemia asta a fost mana cereasca pentru majoritatea dintre ei, mai ales ăștia de la ati, nu generalizam pt ca printre ei mai sunt și oameni care chiar vor sa facă bine, cunosc care și-au luat case și apartamente pe la Brașov pe la mare și dacă ar mai tine un an plandemia asta ar fi cei mai fericiți, ar reuși chiar sa le achite fără probleme.
 • Sic02 04.10.2021 22:56
  Fraților voi știți de ce la mai toate apelurile de urgenta vine primul smurd ul, și nu ambulanță de stat? Sa vedeți facturi ce taie smurd ul lui arahat către stat fata de ce încasează ambulanță de stat de la casa de asigurări, diferențe minore, de câteva sute de lei...
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO