George-Daniel Stoian: Dovediți că vă pasă de copiii și nepoții voștri!

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aveți copii sau nepoți?

Dovediți că îi iubiți mai presus de orice și contribuiți și dvs la apărarea copiilor și nepoților dvs de nociva și distrugătoarea ideologie LGBTQIA+ care ne este ”băgată pe gât”, pas cu pas, de la nivelul Parlamentului European și al Comisiei Europene!

Vreți ca propriii copii și nepoți să fie obligați să folosească termenii Părinte 1 și Părinte 2 în loc de Mama și Tata? Vreți ca propriilor copii și nepoți să li se spună la școală (așa cum se întâmplă deja în mai multe țări ”civilizate”!) că s-ar putea ca fiecare dintre ei să fie un băiețel în corp de fetiță sau o fetiță în corp de băiețel și că au ”dreptul” să își aleagă ce ”gen” vor ei fără ca părinții lor să se mai poată opune legal acestei proceduri mizerabile de inducere a disforiei de gen în mintea copiilor?

Dovediți că îi iubiți mai presus de orice și contribuiți la apărarea copiilor și nepoților dvs de  IRESPONSABILII care, de la nivelul Parlamentului European și al Comisiei Europene, au încercat (și vor mai încerca, dacă vor mai fi votați de noi, muritorii de rând) să ne condiționeze accesul la locul de muncă (practic să ne OBLIGE) sau să condiționeze accesul copiilor la școală de executarea ordinului de a fi cobai umani și a ne injecta cu toții cu tot mai multe vaccinuri ”sigure și eficiente”!

Cei care au reprezentat până acum POPORUL ROMÂN în Parlamentul European au votat (cu foarte puține excepții) toate blestemățiile care vizează inducerea disforiei de gen și distrugerea sănătății psihice a copiilor și nepoților noștri!

Cei care au reprezentat până acum POPORUL ROMÂN în Parlamentul European au votat (cu foarte puține excepții) blestemăția numită ”certificat negru” (așa zisul ”certificat verde”) astfel încât toți cei care am refuzat să ne injectăm cu vaccinurile experimentale ”sigure si eficiente” am fost tratați de către autoritățile politice și medicale ca fiind cetățeni de mâna a doua!

De dragul copiilor și nepoților dvs, NU le mai dați votul dvs celor care, în perioada 2020-2022, ne-au mințit, ne-au constrâns, ne-au terorizat pe toți pentru a-i determina pe cât mai mulți dintre noi să devină cobai umani si să se injecteze cu vaccinurile experimentale ”sigure si eficiente”!

De dragul copiilor și nepoților dvs, NU le mai dați votul dvs celor care s-au dovedit a fi executanți docili ai tuturor ordinelor venite de la ”Înalta Poartă”, indiferent de cât de nocive au fost acele ordine pentru noi, poporul român !

De dragul copiilor și nepoților dvs, DAȚI-LE votul dvs celor care au demonstrat deja că au luptat în Parlamentul European și în Parlamentul României, cu toate forțele, pentru ca (fărăde)legea vaccinării obligatorii să nu fie legiferată, pentru ca blestemăția condiționării accesului la locul de muncă de prezentarea certificatului negru să nu fie votată, pentru ca nociva și distrugătoarea ideologie LGBTQIA+ să nu fie impusă, prin diverse (farăde)legi, copiilor noștri!

De dragul copiilor și nepoților dvs ieșiți din starea de oboseală psihică sau din starea de nepăsare și contribuiți, cu votul dvs, la apărarea vieții și sănătății fizice și psihice a copiilor și nepoților dvs!

Dumnezeu să ne ajute și să ne lumineze tuturor mintea și sufletul!

Stoian George-Daniel / Luptă pentru Viață

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • INJECTIA FINALA 09.06.2024 07:00
  MATURAȚI PE DEGENERATI,
  PE TRADATORI, CORUPȚI, ȘANTAJAȚI
  PE CRIMINALI, CONDAMNAȚI
  LA MOARTE CIVICĂ PE IOHANAȚI SI ARAFAȚI ȘI AI LOR FRAȚI, IN LOJI INFERNALE JURAȚI SĂ NIMICEASCĂ POPORUL ROMÂN, POPORUL LUI DUMNEZEU!

  AMIN!
 • Mihai Cantuniari 09.06.2024 07:03
  Textul acesta priveste spre viitor, si e foarte bine. Dar dovediti ca va pasa si de strabunicii si bunicii vostri si de parinti, fiindca pe jertfa lor de sange si de munca in vremuri de razboi si de pace s-a cladit Tara noastra asa cum este ea acum indurand de peste trei decenii toate atacurile marsave interne si externe, incercand totusi sa ramana cu fruntea sus. Iar cei care au adus-o la starea mizerabila din prezent sunt cei care va indeamna sa ii votati tot pe ei, calaii si groparii Neamului Romanesc. Nu va potriviti lor, fiindca sunt slugi odioase cu suflete de slugi si nu va pot garanta decat sclavie tot mai adanca. Schimbati ceva, pentru Dumnezeu, pentru copii si pentru stramosi. Acum, azi e momentul.
 • INJECTIA FINALA 09.06.2024 07:05
  BINE PUNCTAT, FRATE!
 • INJECTIA FINALA 09.06.2024 07:03
  IN DUMINICA ORBULUI DIN NAȘTERE, DOMNUL SĂ NE CĂLĂUZEASCĂ PAȘII SPRE URNELE ELECTORALE ȘI SA NE DESCHIDĂ OCHII MINȚII ȘI AI SUFLETULUI PENTRU VOTUL FOLOSITOR BISERICII, NEAMULUI SI ȚARII, PENTRU NOI, BINECUVANTATII LUI DUMNEZEU CARE NE'A DĂRUIT VIAȚĂ IN SPATIUL SACRU AL ROMÂNIEI ETERNE SI PENTRU COPIII NOSTRI, NĂSCUȚI ȘI NENĂSCUȚI, CARE VOR DUCE MAI DEPARTE VALORILE SUPREME CRESTINE SI NATIONALE.

  HRISTOS A ÎNVIAT !
 • Marhild Ordo 09.06.2024 13:59
  Sa se mai duca la dracu' cu "ideologia de gen" ! Oamenii au sex, substantivele au gen.
Ultima oră

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89