Gabriela Firea, „creștina” cu picioare scurte și avortul în suflet. Cornelius Florin: Familia are un ministru care nu prea o reprezintă deloc

De Cornelius Florin Stoica  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriela Firea, ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, NU este de acord interzicerea avortului.

Sunt momente în viață când mai bine taci. Da, chiar sunt aceste momente. Cum? Lași tăcerea să vorbească pentru tine. Adică spui că ești ministru al familiei (bănuiesc că familia aceea mamă+tată+copii), spui că ești creștin ortodox, apoi vii și dai declarații care nu prea sunt în ton cu familia sau cu morala creștină.

Ce mă șochează cel mai mult este afirmația: „femeile trebuie să aibă acces la servicii medicale de calitate, de consiliere, de îndrumare, astfel încât, împreună cu familiile, cu persoanele apropiate, cu duhovnicul să ia cea mai bună decizie în viața lor. Nu voi fi niciodată de acord să interzicem drepturi prin care ne întoarcem în trecut, într-una din cele mai negre perioade pe care le-a trăit acest popor.”

Poftim??? Scuzați-mă dar duhovnicul nu te va sfătui vreodată să faci un avort. NICIODATĂ nu îți va spune duhovnicul „Avortează” iar dacă o va spune, ar trebui să își pună haina în cuier.

De asemenea, același ministru se bucură că orele de educație sanitară sunt aproape de start. „Mă bucur că a fost aprobată în Parlament legea care introduce orele de educație sanitară în școli. Să nu se ascundem după degete, de mult ori copiii știu mai multe decât ne imaginăm noi, părinții. Dar ei trebuie să primească și informații corecte, de la persoane pregătite în acest domeniu. Educația sanitară va fi predată începând din clasa a VIII-a și doar cu acordul scris al părinților sau al reprezentanților legali ai copiilor, prin programe de educație pentru sănătate, în vederea prevenirii contractării bolilor cu transmitere sexuală.”

Atenție de ce materie vorbim. O educație de prevenție este necesară în școli. Dar aceste ore să nu se transforme în ore de FORMARE sexuală astfel încât elevii să învețe poziții sau cum mai scria într-un manual „Normalitatea relațiilor sexuale de același sex”. Adică NU. Asta nu!

Așa că....familia are un ministru care nu prea o reprezintă deloc.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • kostas.ro1608 02.07.2022 16:45
  Duamna si-a dat in petec si si-a aratat adevarata fata de fariseu. Inainte insa de a face acele declaratii a participat la un eveniment destinat copiilor pre-scolari (am un lapsus ref la topicul discutiei) in care a aparut flancata de 2 "zane", una era o domnisoara/doamna intr-o rochita diafana iar in partea opusa, tot intr-o rochita diafana (trasa peste pantaloni 3 sferturi) un barbat la 60-65 de ani, care intruchipa si el o zana de sex masculin. Ingretosator moment. Atunci am realizat ca duamna a schimbat taberele. Si din crestina a devenit neo-marxista. Vai de capul ei!
 • Cotco-emy 02.07.2022 18:26
  Dna Firea,sunteți ministru al familiei,iar familia este compusă din mama,tata si copii.Cica țineți cu femeile si spuneti de drepturile femeii,dar cu bebele nenăscut CINE tine doamna???!!! Cu acel bebeluș mic,nevinovat,înger,cine tine si cu el??? Cine îi apără DREPTURILE,cine îl salvează din fata clestilor,forcepsului,aspiratorului ginecologic care in numele ,,drepturilor,, femeii îi sparge capul in 2 sau 3 bucati,îi aspiră creierii,îi rupe piciorusele,manutele,gâtul si i le scoate bucăți???? Cine salveaza acest BEBELUS???? Se pare ca nimeni...toti vor sa fie uciși bebelușii in pantecele mamei,acolo unde ar trebui să fie cel mai protejați,cel mai iubiți,pt ca acolo coboară Cerul si Hristos sa dea suflare de viata,sa puna suflet,în materie,în tarana din care am fost creați.
 • INJECTIA FINALA 02.07.2022 21:05
  Cosmar totalitar

  Cosmar totalitar, comunist
  Ingerii pazitori lacrimeaza trist
  Oamenii gresit'au cumplit
  Iarta'ne, Doamne, am pacatuit

  Copii avortati, copii blestemati
  Condamnati de mame si tati
  Lumea inecata in sange
  Copilul Vesniciei plange

  O absoluta tragedie planetara
  Pruncii ucisi s'au agatat de scara
  Si dureros, intre Cer si pamant
  Asteapta hotararea Divinului Cuvant !
 • INJECTIA FINALA 02.07.2022 21:24
  Macelareasa Firea

  Ce te'asteapta'n iad, cucoana ?
  Dracii te'or prinde de coama
  Cu forcepsul si cu clesti
  Te'or munci ca in povesti

  Cu'un aspirator fierbinte
  Ti'or goli teasta de minte
  Chiar putina, cat ar fi
  Ca nu stii decât dracii

  Generatii vor urla
  C'ai vrut a le masacra
  Tu si copiii'ti blestemati
  Veti plange pe veci turbati !
 • Carbid 03.07.2022 14:25
  Femeie!
  Cuvintele pe care le meriti NU încap aici pentru ca s-ar îngrozi moderatorii si cititorii!
  Rupe-ți din sufletul demonizat si intră in biserica, spovedeste-te, împărtășeste-te caci iata...secerișul este aproape!!!
 • Nick Cohen 04.07.2022 02:14
  Se pare ca politrucii astia sunt selectionati pe criterii de prostie ! Vaccinata de 3 ori ! Ce pretentii sa ai ! Citez din pressa de anul trecut : "Gabriela Firea a anunțat... că este vaccinată... și cu a treia doză a vaccinului anti-coronavirus - „Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (...) În fața bolii toți suntem egali”, a spus Firea " ....Pai cum sa fim egali ! Parca era vorba ca vaccinatii vor fi protejati ca intr-o vesta antiglont ! Vaccinarea asta a fost in test de IQ ! :)))
Ultima oră

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu

13:23

Biden o Muerte: Democrații nu au un Plan B

12:26

Parada militară organizată la București cu prilejul Zilei Naționale a României, 2023, la 105 ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918 - VIDEO și FOTO cu Nori Gri deasupra României