Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Britanicul Imran Ahmad Khan, condamnat în mai 2022 pentru pedofilie, este fratele lui Karim Ahmad Khan, procurorul general al Curții Penale Internaționale de la Haga, care l-a inculpat pe Putin.

Curtea Penală Internațională de la Haga a emis pe 1 7 martie 2023 un mandat de arestare pe numele președintelui Rusiei, Vladimir Putin, acuzat de „crime de război”.

Mai exact, Putin este învinuit de către Karim Ahmad Khan, procurorul general al Curții Penale Internaționale de la Haga, că a „deportat” peste 16.000 de copii ucraineni și i-a dus în Rusia.

Moscova susține însă că acești copii fac parte dintre miile de civili evacuați din zonele de război din Donbas, Zaporojie și Herson, deoarece viețile lor se aflau în pericol. În cazul în care ei au fost despărțiți de părinți, ar urma să fie trimiși acasă la solicitarea familiilor.

Dragostea pentru Copii este un lucru important și în familia Khan. Sub denumirea sa penală, de PEDOFILIE, ea l-a băgat după gratii pe fratele procurorului CPI.

În mai 2022, un tribunal regal din Southwark l-a găsit vinovat pe Imran Ahmad Khan, parlamentar al Partidului Conservator, de agresiune sexuală asupra unui minor.

Faptele oribile datează din ianuarie 2008.

La o petrecere care a avut loc în Staffordshire, Khan l-a forțat pe un băiat, care la acea vreme avea 15 ani să bea gin tonic și să se uite împreună la materiale pornografice.

Au urmat o serie de atingeri ale părților intime ale minorului, asupra cărora nu vom insista.

Victima a declarat că s-a simțit„speriată, vulnerabilă, confuză, șocată și surprinsă” și că, după agresiune, a avut „gânduri de sinucidere”

Băiatul agresat a făcut plângere la poliție împotriva lui Khan în 2019, după ce a văzut indignat că fostul său agresor a fost ales parlamentar.

La acea vreme, presa a salutat în persoana lui Khan „alegerea primului parlamentar musulman deschis gay”.

Ulterior, Khan a afirmat că a accesat fondurile speciale pentru candidații LGBT „din greșeală”, însă a refuzat să facă orice comentarii asupra orientării sale sexuale.

După ce victima agresiunii din 2008 a depus plângere, în loc să fie chemat la anchetă, lui Khan i s-a trimis acasă un chestionar la care să răspundă. Poliția a motivat această procedură pe baza„protocoalelor COVID”.

Khan a dezmințit acuzațiile: a recunoscut doar că i-a pus mâna pe genunchi adolescentului, care devenise extrem de tulburat” din cauza sexualității sale incerte.

După cinci ore de deliberări, un juriu din Southwark l-a găsit pe Khan vinovat, iar instanța l-a condamnat la 18 luni de închisoare.

În sprijinul deciziei, judecătorul Baker a afirmat că, în comiterea faptelor, inculpatul a manifestat „un anume grad de brutalitate”, iar la proces„nu a manifestat remușcări”.

Într-adevăr, Imran Khan, în vârstă de 49 de ani, a declarat:

„Singurul regret pe care îl simt este față de mine însumi, pentru că am ajuns în dificila situație de a mă confrunta cu consecința acțiunilor mele din urmă cu 14 ani.”

Presa britanică a scris că Imran Khan nu a manifestat nici o urmă de emoție când a fost condus în celula sa.

Ca urmare a condamnării, Khan a demisionat din Parlament.

El a făcut apel împotriva sentinței, însă apelul a fost respins de două instanțe diferite.

Cu toate acestea, pe 21 februarie 2023, după ce a efectuat doar nouă din cele 18 luni de pedeapsă, Imran Ahmad Khan a fost eliberat.

După mai puțin de o lună, fratele pedofilului, Karim Ahmad Khan, l-a pus sub acuzare pe Vladimir Putin pentru „răpire de copii”.

Marea Britanie este unul dintre statele cele mai implicate în războiul din Ucraina. Londra se află pe locul al II-lea, după Washington, din punctul de vedere al ajutorului militar acordat regimului de la Kiev.

Premierul Boris Johnson a fost cel care, în primăvara anului trecut, ablocat soluționarea pașnică a conflictului, printr-o vizită surpriză la Kiev, în care l-a somat pe Zelenski să nu încheie sub nici o formă pace cu Putin.

După ce a fost demis din funcția de prim-ministru, Boris Johnson și-a asumat rolul de „avocat” al lui Zelenski în Statele Unite, făcând lobby în cercurile americane pentru trimiterea unei cantități cât mai mari de arme în Ucraina.

Imran Ahmad Khan a făcut parte din „tabăra” lui Johnson (foto), sprijinind alegerea acestuia ca premier, în 2019.

Drept mulțumire, Boris Johnson a refuzat să își critice pe tovarășul său de partid, după ce acesta a fost condamnat.

După cum a refuzat să prezinte scuze victimei agresiunii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
VideoNews

Starea de Libertate și ActiveNews vă invită la Cluj, luni, 12 iunie, orele 19.00, la conferința Românii vs Marea Resetare. Vă așteptăm!

ULTIMELE ZILE - FINAL DAYS - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Arafat judecat pentru cei legați de pat - Remember Plandemia. Dr. Geanina Hagimă despre vaccinare și Marea Resetare - Exclusiv ActiveNews

Olivia Steer și Florin Chilian despre ActiveNews și Libertatea Presei:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Orizont 22.03.2023 22:10
  https://twitter.com/EndWokeness/status/1638335303713804289
 • Mars.60 Stefan 7649 22.03.2023 22:56
  https://pbs.twimg.com/media/FryJKpcWwAAI4A2?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/Fr0tFRoXoAIWaCM?format=jpg&name=small
  https://pbs.twimg.com/media/FryMaD6aMAAjahF?format=jpg&name=900x900
  https://pbs.twimg.com/media/FryPBN6XwAgkuIa?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/FryMO_0XwAYYPeS?format=jpg&name=360x360
 • Constantin8 22.03.2023 22:23
  Mi se intoarce stomacul pe dos...
 • Angela Drobota 22.03.2023 22:30
  Cumplitele bestii pedofile și ucigașe de copii își plâng în pumni că li s-au luat mâncarea de sub nas. De aceea sunt atât de turbați.
  În curând lumea se va scutura de voi și vă va arunca la ghena istoriei. Nu o să-și amintească măcar vreun om că ați existat pe pământ.
 • Rusi 23.03.2023 18:51
  Astia sunt animale.
Ultima oră

14:15

Pompiliu Diplan: Starea de Libertate vă invită alături de ActiveNews la Conferința de la Cluj-Napoca de luni, 12 iunie, ora 19, despre Români și Marea Resetare. VIDEO

14:05

Droguri, sex, băuturi, prostituate - Aproape 9.000 de noi fotografii au fost găsite pe laptopul lui Hunter Biden

13:24

Sindicatele din Educație, din nou în stradă. Protest cu 20.000 de persoane și marș în București

12:38

"Cinci milioane de dolari pentru un Biden, cinci milioane de dolari pentru celălalt Biden". Presa din SUA confirmă implicarea președintelui într-o schemă de mită

11:58

Rușii au distrus primul tanc german Leopard 2 (VIDEO)

11:45

Sfidarea continuă! Arhitectul maghiar care a proiectat reabilitarea străzii Kogălniceanu din Cluj NU a ținut cont de solicitarea primăriei ca grupul statuar Școala Ardeleană să fie amplasat pe soclu

10:44

Zoe Dantes: În numele Fiului!

09:41

Alianța Familiilor din România: Solicităm voluntari pentru Luna Identității Creștine

09:29

Iulian Capsali: TREI PROBLEME ȘI CÂTEVA IDEI

09:21

Mihai Tîrnoveanu: Sâmbătă 10 iunie și vineri 16 iunie, pomenirea Părintelui Justin Pârvu la Mănăstirea Petru Vodă!

08:47

Pușcării pentru copii! Au apărut sistemele de recunoaștere facială, la o școală din Capitală

23:30

8 iunie 1967: Trecerea la Domnul a Otiliei Cazimir, poeta care a încântat generații întregi de copii. O furnică duce-n spate Un grăunte jumătate...

22:17

Banca Reglementelor Internaționale va folosi IA pentru a monitoriza tranzacțiile bancare globale - Instaurarea unei societăți fără numerar

21:25

OMS plănuiește „simularea” unei noi pandemii

20:35

Bijuteria românilor bucovineni din Boianul canadian, Biserica Maicii Domnului, distrusă de un incendiu. FOTO / VIDEO și cu Biserica originară din Boianul românesc din nordul Bucovinei pomenit de Eminescu în Doină