Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Britanicul Imran Ahmad Khan, condamnat în mai 2022 pentru pedofilie, este fratele lui Karim Ahmad Khan, procurorul general al Curții Penale Internaționale de la Haga, care l-a inculpat pe Putin.

Curtea Penală Internațională de la Haga a emis pe 1 7 martie 2023 un mandat de arestare pe numele președintelui Rusiei, Vladimir Putin, acuzat de „crime de război”.

Mai exact, Putin este învinuit de către Karim Ahmad Khan, procurorul general al Curții Penale Internaționale de la Haga, că a „deportat” peste 16.000 de copii ucraineni și i-a dus în Rusia.

Moscova susține însă că acești copii fac parte dintre miile de civili evacuați din zonele de război din Donbas, Zaporojie și Herson, deoarece viețile lor se aflau în pericol. În cazul în care ei au fost despărțiți de părinți, ar urma să fie trimiși acasă la solicitarea familiilor.

Dragostea pentru Copii este un lucru important și în familia Khan. Sub denumirea sa penală, de PEDOFILIE, ea l-a băgat după gratii pe fratele procurorului CPI.

În mai 2022, un tribunal regal din Southwark l-a găsit vinovat pe Imran Ahmad Khan, parlamentar al Partidului Conservator, de agresiune sexuală asupra unui minor.

Faptele oribile datează din ianuarie 2008.

La o petrecere care a avut loc în Staffordshire, Khan l-a forțat pe un băiat, care la acea vreme avea 15 ani să bea gin tonic și să se uite împreună la materiale pornografice.

Au urmat o serie de atingeri ale părților intime ale minorului, asupra cărora nu vom insista.

Victima a declarat că s-a simțit„speriată, vulnerabilă, confuză, șocată și surprinsă” și că, după agresiune, a avut „gânduri de sinucidere”

Băiatul agresat a făcut plângere la poliție împotriva lui Khan în 2019, după ce a văzut indignat că fostul său agresor a fost ales parlamentar.

La acea vreme, presa a salutat în persoana lui Khan „alegerea primului parlamentar musulman deschis gay”.

Ulterior, Khan a afirmat că a accesat fondurile speciale pentru candidații LGBT „din greșeală”, însă a refuzat să facă orice comentarii asupra orientării sale sexuale.

După ce victima agresiunii din 2008 a depus plângere, în loc să fie chemat la anchetă, lui Khan i s-a trimis acasă un chestionar la care să răspundă. Poliția a motivat această procedură pe baza„protocoalelor COVID”.

Khan a dezmințit acuzațiile: a recunoscut doar că i-a pus mâna pe genunchi adolescentului, care devenise extrem de tulburat” din cauza sexualității sale incerte.

După cinci ore de deliberări, un juriu din Southwark l-a găsit pe Khan vinovat, iar instanța l-a condamnat la 18 luni de închisoare.

În sprijinul deciziei, judecătorul Baker a afirmat că, în comiterea faptelor, inculpatul a manifestat „un anume grad de brutalitate”, iar la proces„nu a manifestat remușcări”.

Într-adevăr, Imran Khan, în vârstă de 49 de ani, a declarat:

„Singurul regret pe care îl simt este față de mine însumi, pentru că am ajuns în dificila situație de a mă confrunta cu consecința acțiunilor mele din urmă cu 14 ani.”

Presa britanică a scris că Imran Khan nu a manifestat nici o urmă de emoție când a fost condus în celula sa.

Ca urmare a condamnării, Khan a demisionat din Parlament.

El a făcut apel împotriva sentinței, însă apelul a fost respins de două instanțe diferite.

Cu toate acestea, pe 21 februarie 2023, după ce a efectuat doar nouă din cele 18 luni de pedeapsă, Imran Ahmad Khan a fost eliberat.

După mai puțin de o lună, fratele pedofilului, Karim Ahmad Khan, l-a pus sub acuzare pe Vladimir Putin pentru „răpire de copii”.

Marea Britanie este unul dintre statele cele mai implicate în războiul din Ucraina. Londra se află pe locul al II-lea, după Washington, din punctul de vedere al ajutorului militar acordat regimului de la Kiev.

Premierul Boris Johnson a fost cel care, în primăvara anului trecut, ablocat soluționarea pașnică a conflictului, printr-o vizită surpriză la Kiev, în care l-a somat pe Zelenski să nu încheie sub nici o formă pace cu Putin.

După ce a fost demis din funcția de prim-ministru, Boris Johnson și-a asumat rolul de „avocat” al lui Zelenski în Statele Unite, făcând lobby în cercurile americane pentru trimiterea unei cantități cât mai mari de arme în Ucraina.

Imran Ahmad Khan a făcut parte din „tabăra” lui Johnson (foto), sprijinind alegerea acestuia ca premier, în 2019.

Drept mulțumire, Boris Johnson a refuzat să își critice pe tovarășul său de partid, după ce acesta a fost condamnat.

După cum a refuzat să prezinte scuze victimei agresiunii.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Orizont 22.03.2023 22:10
  https://twitter.com/EndWokeness/status/1638335303713804289
 • Mars.60 Stefan 7649 22.03.2023 22:56
  https://pbs.twimg.com/media/FryJKpcWwAAI4A2?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/Fr0tFRoXoAIWaCM?format=jpg&name=small
  https://pbs.twimg.com/media/FryMaD6aMAAjahF?format=jpg&name=900x900
  https://pbs.twimg.com/media/FryPBN6XwAgkuIa?format=jpg&name=large
  https://pbs.twimg.com/media/FryMO_0XwAYYPeS?format=jpg&name=360x360
 • Angela Drobota 22.03.2023 22:30
  Cumplitele bestii pedofile și ucigașe de copii își plâng în pumni că li s-au luat mâncarea de sub nas. De aceea sunt atât de turbați.
  În curând lumea se va scutura de voi și vă va arunca la ghena istoriei. Nu o să-și amintească măcar vreun om că ați existat pe pământ.
 • Rusi 23.03.2023 18:51
  Astia sunt animale.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal