Fotografiile și Comentariile Zilei: Novak s-a ridicat și le-a dat o palmă tuturor cetepeilor de pe lumea asta

De Cronicar  /  

Foto: FB/djokovicofficial

Foto: FB/djokovicofficial

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Puțini înțeleg emoțiile exteriorizate prin minute bune de plâns în hohote....atunci când ești blamat, respins, amenințat, când familia îți este denigrată, când lumea nebună este împotriva ta, când colegii care până mai ieri păreau a fi prieteni acum te atacă. E un fapt miraculos să poți lupta la un astfel de nivel și să spulberi orice adversar. Nu a câștigat doar un turneu de tenis, Novak a câștigat o bătălie mult mai mare! Felicitari omului Nole!” - Stel Negru

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0 

„Veninosul Cristian Tudor Popescu, moștenitorul Scânteii, prin ziarul Adevărul, nu s-a uitat la finală pentru că tatăl lui Djokovic s-a fotografiat cu niște ruși.

Cei din generația mea cunosc câte destine au fost distruse numai pentru că părinții lor au fost moșieri, legionari, liberali, țărăniști sau s-au opus colectivizării.

După acest CTP ar trebui să scoteam din biblioteci și cultura universală toți scriitori/poeții, oamenii de știință ruși, mulți laureați ai premiului Nobel, iar cărțile acestora să le ardem în piețe publice.

Această Năpârcă, de fapt, este un stalinist convins!” - Viorel Nițipir

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE) 

„Am o dorință *. Aș vrea să-i vad fața celebrului bălos îmbătrânit în rele, marele analist CTP. Cum o mai scrâșni el din dințișori acum de ciudă că Djokovic a câștigat Australian Open. Novak cel suduit, porcăit, arestat, scuipat și aruncat în stradă fix acum un an în aplauzele cetepeilor de pretutundeni. Novak s-a ridicat și le-a dat o palmă tuturor cetepeilor de pe lumea asta. Ce dramă o fi acum prin studiourile tv. Cum le mai potrivește el Bunuțu pe toate.” - Octavian Pescaru

* Dorință împlinită de ActiveNews

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • Floreas 30.01.2023 06:55
    Urat caracter acest specimen dement de ctp!
    Sa i se acorde acestui individ cu suflet inveninat titlul de doctor in injurii, ura si jigniri; il merita cu prisosinta!
    Un varan dement bolnav de ura!
  • Marian Mari 30.01.2023 10:54
    Durerea lui Djokovic și răbufnirea lui de la final, într-adevăr, doar noi o cunoaștem...cei umiliți, injositi, fugăriți , dați afară de la serviciu, interziși de o societate nebună, bolnavă și sinucigasa. Acest om este un erou, un general al sufletelor prigonite, o rază de speranță care răzbate în întunericul care ne învăluie și pare sa ne înghită .
  • gigelfrone 30.01.2023 13:00
    Poate-mi spune si mie cineva de ce ma tot cenzurati. Multumesc anticipat.
  • Carbid 30.01.2023 14:05
    cetepeul si-a luat banii , a fost platit ca toți ceilalti si cu asta-basta!
    bine ar fi sa-l ignorati! Prea i se da atenți si NU merită!!
  • Corina George 30.01.2023 16:34
    Cind nu crezi în Dumnezeu cind nu realizezi drepturile umane mai cu seama cele de la Nurenberg sau cum se aproba un vaccin "indregostit" de asexuată Van Der Spume ce mai poți Adaugă? Un mare "onanist" politic care aparat de un Iulian Vlad șeful Secu poate chiar unchiul lui sau linsul tălpilor lui Adrian Vlad fiul generalului trădător Iulian Vlad Iarasi nu ai ce sa mai spui. Priviți-l și dacă omul asta va spune ca siguranță ca el este "adevarul, calea și viață" nu mai am ce Adaugă. Un jeg cu pretenții de om el fiind un biet pitecantrop de noaptea minții. Un obsedat un om care cind se pune în fata oglinzii nu ii apare imaginea dat fiind ca o are prinsă în pioneze din blesteme. Jeg și un nenorocit care ar merita scuipat în fiece zi... Djokovici este adus de Dumnezeu pe lumea asta și a învins un sistem mondial demonstrând ce înseamnă sa îl ai pe DUmnezeu lingă tine. Serbia a fost distrusă de cei care știm și care iei bat joc și azi de omenire vinzind fiare și facind averi de pe urma proștilor. Ca orice "onanist" politic este de partea celor care vor sa distrugă biserica sa iti vinde otrava sa fie făcute muzee bisericile și sa ne adresam cu alte apelative în loc de mama și tata. nu spune o vorbuliță de banii dați UE nu l-a auzit pe Andrei Șerban ce vorbește...pe marii doctori și oameni de știință ai lumii. Este surd pentru ca la cei doi neuroni care îl fac și mai murit decit este bine ca nu i s-a dat în viață asta sa recite ceva din Eminescu...ar fi fost jale. Cap mic cu creier lejer îmi miroase a urina de comunist prost. Du-te bă nenorocitule la stins... și lasă-ne!!!
  • Radesalu 31.01.2023 13:48
    Poate unora care-l admirau pe la TV, cum bălea în colțurile gurii cand scrâșnea la adresa unora care au ales să nu se inoculeze, le-o părea rău că acest ctpeu nu mai prestează. Se pare că si televiziunile care-l plăteau gros pentru defăimarea omului normal, precaut si temător de consecințe, l-au flituit și pus sub capacul coșului de gunoi. Sper să nu mai scoată capul din pubelă.
  1. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  2. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  3. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  4. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  9. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

  10. Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

Ultima oră

13:05

Vocea lui Guterres a fost în sfârșit auzită. SUA au spus ”NU” aderării Palestinei la ONU

12:40

A murit Naomi, celebrul cântăreț transsexual. În cinci zile urma să împlinească 47 de ani

12:26

Un avion F-16 condus de inteligență artificială a efectuat primul test de luptă aeriană în fața unui pilot uman. Cine credeți că a câștigat?

12:01

Marinar în stare de inconștiență, pe o navă din Sulina

11:43

Candidatul prezidențial Răzvan Constantinescu, în dialog cu bucureștenii, în parcul Herăstrău, ora 15:30

11:34

Ion Cristoiu: Și dacă tot ce s-a întâmplat cu Cătălin Cîrstoiu în ultima vreme ține de o strategie electorală?

08:00

20 aprilie: Sfântul Ierarh Teotim, episcopul daco-roman al Tomisului; Sfântul Anastasie Sinaitul; Sfântul Apostol Zaheu

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților