Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

De Bogdan Tiberiu Iacob  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul senator PD Valer Marian, fost procuror în comunism, face o dezvăluire amuzantă într-un material publicat în Cotidianul, despre primarul Clujului, Emil Boc, și despre fostul ministru pesedist Ioan Rus, eroi într-un episod petrecut la Cluj în comunism.

”S-a petrecut la Cluj Napoca, cu ocazia unei vizite efectuate de Nicu Ceaușescu pentru inaugurarea Casei Tineretului (actualmente complexul Univers T). După inaugurare și masa tovărășească de la obiectiv, ziua s-a încheiat cu un chef la restaurantul hotelului Continental, cel mai luxos din urbe, în care era cazată odrasla dictatorială în apartamentul prezidențial. La chef au participat, aleși cu grijă, principalii șefi ai tineretului comunist clujean.

După miezul nopții, fiind cherchelit, Nicu Ceaușescu i-a anunțat pe comeseni că merge la culcare, iar acești au sărit în sus că-l însoțesc până la apartament pentru a-l ști în siguranță. Nicu le-a spus că nu e cazul pentru că este însoțit și păzit de o armată de securiști, dar tovarășii clujeni au insistat în continuare, astfel că, mai în glumă mai în serios, le-a spus că acceptă să-l însoțească dacă se pun în genunchi și-l urmează în patru labe strigând ham-ham, precum căinii.

Tovarășii s-au conformat, au luat poziția în patru labe și l-au urmat din restaurant, pe holul hotelului și pe scări, până la apartamentul prezidențial, strigând ham-ham din toți rărunchii.

Potrivit unuia din șefii de atunci ai hotelului și unui colonel de securitate aflat în misiune, în fruntea cățelușilor juniorului Ceaușescu s-au aflat Ioan Rus și Emil Boc, iar cel mai tare a urlat ham-ham actualul primar liberal și popular-european al Clujului” relatează Valer Marian, cel care, la Revoluție, l-a anchetat pe fostul ministru de Interne, Tudor Postelnicu. (B.T.I.)
 
InPOLITICS
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Just Talented 16.04.2024 12:05
    2 lacheti din Partidul Comasat Roman....2 rable
  • Patriot Roman 16.04.2024 14:39
    In dec. 89 in Marea Adunare Nationala, parlamentul comunist, nomenklatura erau și 3 uteciști și anume _numele lor: Victor Ponta, Emil Boc ȘI Mihai Razvan Ungureanu!
  • Tic 16.04.2024 16:27
    Tot jigodii( adica boala aceea gravă a cainilor,de multe ori fatală si cu multe sechele) au rămas.Câinele te urmează pe lăbuțele sale din dragoste,omul din jigodism Dar cum ,Doamne iartă -mă, prostesc atâția oameni încă?
  • Mircea Dragan 16.04.2024 16:19
    Astia sunt ''barbatii'' care ne-au condus si ne conduc! Jenant. Cred ca daca le propunea si un oral numai sa-l insoteasca pana in camere acesti acceptau.
  • georg xanthu 16.04.2024 22:30
    aceste javre,hoti si oameni de nimic,jefuiesc tara..cu securitatea aia formatä din analfabeti..
Ultima oră

18:19

VIDEO LIVE: Conferință ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului asupra vieții biologice, psihologice și duhovnicești a omului contemporan”

18:04

Mihai Tîrnoveanu: Cum au ajuns în Covasna și Harghita, pentru Identitatea Națională, 1500 de icoane - “Am simțit bătăile inimilor de români care au trecut Carpații, așa cum odată treceau batalioanele”

17:07

George Simion critică dur decizia CSAT: “România nu are de ce să intre în războaiele altora” - VIDEO

16:00

Culmea ”României educate”: Un turnător al Securității ajuns vicepreședinte al Academiei deschide o conferință organizată de un plagiator. Mircea Dumitru alias ”Negulescu II” la braț cu ”Rectorul-plagiator” II de la Universitatea Ovidius din Constanța

15:38

BANII sau LIBERTATEA. De ce le-a spus Elon Musk publicitarilor care au părăsit X ”Go F*ck Yourself”

13:48

Literatura pentru Copii și Fuga de Suferință

13:40

Consiliul Județean Covasna, obligat de Curtea de Apel Brașov să înlăture tăblițele bilingve cu denumirea localității Valea Mare

13:32

Doliu la Jandarmeria Suceava! Un subofițer aflat încă în activitate a murit subit la 55 de ani

12:27

The Telegraph: Declarația bizară a lui Tony Blair privind drepturile transsexualilor rezumă nebunia vremurilor noastre

12:10

Premieră în SUA! ”Cele zece porunci” vor fi afișate în sălile de clasă din școlile publice din Louisiana

11:38

David Popovici își păstrează titlul european la 100 metri liber, după ce a obținut al treilea cel mai bun timp din istorie

11:23

Alis Popa: ROMÂNIA A ÎNVINS UCRAlNA! La fotbal, desigur

10:52

Starea de Libertate, Alianța Părinților și Asociația Juriștilor, scrisoare către CSAT: ”Retrageți imediat proiectul de OUG care echivalează cu intrarea României în războiul ruso-ucrainean!”

10:47

Sorin Roșca Stănescu: Coldea, Coldea și iar Coldea

10:32

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra(XVI): Cea mai tare nuntă de pe vremea comuniștilor, din repertoriul lăutarilor și despre pomenile de vii