Exercițiu de imaginație: Dacă Războiul din Ucraina este opera tandemului SUA-Rusia? O opinie de citit la cafea

De Cătălin Vușcan  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă toată copilăria ta ai crezut că Tom și Jerry sunt dușmani, s-ar putea să ai dificultăți în a înțelege Războiul din Ucraina.

Îmi amintesc că în majoritatea episodelor din Tom și Jerry pe care le vizionam când eram copil, cele două personaje păreau să se înțeleagă de minune. Tom își vedea de laptele lui, respectiv Jerry de bucata lui de cașcaval. Apoi, brusc și, de cele mai multe ori fără explicații, cei doi se ciondăneau. Târziu, însă, mi-am dat seama că  o făceau intenționat: ca Tom să nu fie dat afară din casă, trebuia să se prefacă că-l urăște pe Jerry și să-i demonstreze stăpânului că e un motan capabil care poate să-și facă datoria. De fapt, Tom îl proteja în tot acest timp pe Jerry, ei fiind cei mai buni prieteni. Astfel, cei doi își împărțeau casa și trăiau în armonie.
 
 
Poate părea pueril ce încerc să explic, dar dacă SUA și Rusia sunt de fapt cei mai buni prieteni, iar Războiul din Ucraina este o regie (din păcate foarte costisitoare din punct de vedere al vieților pierdute), care are același scop ca în desenele amintite: cele două state să își împartă ”casa” și să poată trăi în armonie?

Putem vorbi de un parteneriat SUA-Rusia (Uniunea Sovietică) în clipa în care vechiul parteneriat a căzut, adică Germania-Uniunea Sovietică. 

Pentru cine nu știe, Pactul Ribbentrop Molotov a fost o înțelegere a celor două țări pentru împărțirea Europei ÎN DOUĂ. Hitler, însă, a ajuns la concluzia că poate elimina partenerul și poate rămâne de unul singur și a atacat Uniunea Sovietică, aliatul său.

Pentru că Germania a ieșit din joc, la 3 aprilie 1944 se instaurează o nouă putere bipolară, SUA-Uniunea Sovietică. Astfel, la data amintită, Departamentul de Stat American bate palma cu prezidiul Sovietului Suprem. Statele Unite își revendică o emisferă, Uniunea Sovietică cealaltă.

”Războiul Rece”

În 1946, pe fondul procesului de la Nuremberg, s-a declanșat diversiunea numită ”Războiul Rece”, la adăpostul căreia rușii și americanii au trecut la adjudecarea fostelor colonii europene.

Istoric, termenul de ”Război Rece” nu înseamnă nicidecum ce am învățat în școală, ci descrie starea de facto între lumea creștină și lumea musulmană, termenul aplicându-se încă din secolul al XIII-lea, în contextul invaziei maure din Spania.

”Cortina de Fier”

”Pe măsură ce tancurile noastre se retrag din Răsărit, o cortină de fier va împărți Europa în două la adăpostul căreia sute de milioane de ființe umane vor fi lichidate”, spunea Joseph Goebbels, la 25 februarie 1945, în Revista Das Reich. Termenul, la fel ca ”Războiul Rece” a fost preluat de Churchill și lansat la Conferința de la Fulton din 1946.

 
 
Atât ”războiul rece”, cât și ”cortina de fier” au avut un singur scop: Să păstreze bipolaritatea!
 
Asupra celor din Occident tronau americanii, asupra celor din răsărit tronau rușii. În momentul în care cineva încerca să se ridice și să pretindă dreptul de a cugeta asupra democrației, era speriat - cu pericolul roșu în Vest, iar în răsărit cu ”imperialismul anglo-american”, aceeași situație pe care o întâlnim astăzi în contextul Războiului din Ucraina. Dacă te pronunți împotriva SUA și a NATO, ești speriat cu pericolul roșu - că țara ta va rămâne descoperită în fața agresorului rus, dacă te pronunți împotriva Moscovei, ești speriat că vei ajunge marioneta americanilor. Așadar, ”cortina de fier” funcționează chiar mai bine ca în a doua jumătate a secolului al XX-lea.

Dacă încă credeți că Statele Unite și Rusia sunt dușmani, amintiți-vă că serviciile secrete americane știau exact data la care va începe ”operațiunea specială” în Ucraina și ne informau zilnic prin intermediul oficinelor de tip Washington Post sau Politico cu privire la data începerii. De unde știau? Păi de la serviciile rusești, pentru că lucrau împreună. În final, ”meciul” a fost mutat de pe 16 februarie pe 24 februarie, o marjă de eroare de 8 zile.
 
 
De atunci au apărut ciondănelile, amenințări cu arme nucleare, într-o zi iasă Putin în fața națiunii, într-o zi Biden, un teatru pentru a păstra aparențele. În tot acest timp, cele două state își adjudecă teritoriile, iar în cele din urmă se va ajunge la o înțelegere finală, cel mai probabil în timpul mandatului lui Trump, pentru a împărți Ucraina în două. Un război NATO-Rusia nu va exista niciodată, pentru că nu-i va folosi nimănui.

Din păcate, această împărțire între cei doi aliați a costat până acum viețile a sute de mii de tineri nevinovați.

Dacă totuși încă aveți îndoieli că ”Tom” și ”Jerry” joacă teatru, cum explicați că un simplu cititor poate afla dintr-un ziar care sunt planurile militare ale armatelor: în ce direcții vor ataca fiecare, în ce dată, câți soldați vor fi mobilizați în operațiunea respectivă etc. Cum de ajung aceste date în presă? Cetățeanul de rând știe mai nou unde va ataca Rusia săptămâna viitoare.

Sunt foarte multe semne care vorbesc despre o prietenie SUA-Rusia. Printre cele mai recente, poate chiar declarația lui Putin despre Joe Biden. Liderul de la Kremlin a afirmat că ar prefera să lucreze cu Biden decât cu Trump, adică cu cel care l-a făcut criminal, ticălos și nenorocit de atâtea ori. Ba chiar i-a luat apărarea: 

”M-am întâlnit cu (președintele american Joe) Biden în Elveția, deși asta a fost acum câțiva ani, trei ani. Ei bine, au spus despre el că era incapabil, dar nu am văzut nimic de genul acesta, nu am văzut așa ceva. Da, se uita la notițele lui, sincer să fiu mă uitam și eu la ale mele, nu e mare lucru. Și chestia cu el lovindu-se la cap când ieșea dintr-un elicopter, cine nu și-a lovit capul cândva, undeva?”

O altă declarație despre prietenia SUA-Rusia, extrasă din interviul recent al lui Tucker Carlson

Vladimir Putin:

„Am propus ca Statele Unite, Rusia și Europa să creeze împreună sistemul de apărare antirachetă pe care noi am crezut că, dacă este creat unilateral, amenință unilateral securitatea noastră. În ciuda faptului că Statele Unite au spus oficial că acesta este creat împotriva amenințărilor cu rachete din partea Iranului. Acesta a fost motivul pentru desfășurarea sistemului de apărare antirachetă. Am sugerat să lucrăm împreună: Rusia, Statele Unite și Europa. Ei au spus că este foarte interesant. M-au întrebat: "Sunteți serios?" Am spus: "Absolut".”

„Când am fost în SUA, la invitația lui Bush senior. Este chiar mai ușor să aflați de la cineva despre ce vă voi spune. Mi s-a spus că este foarte interesant. Am spus: "Imaginați-vă doar dacă am putea rezolva împreună o astfel de provocare globală de securitate strategică. Lumea se va schimba. Probabil vom avea dispute, probabil economice și chiar politice. Dar am putea schimba drastic situația în lume. " El spune "Da, și întreabă:" Sunteți serios? Am spus: "Desigur." "Trebuie să ne gândim la asta." Am spus: "Continuați, vă rog". Apoi secretarul Apărării Gates, fostul director al CIA și secretarul de stat Rice au venit aici, la această masă. Ei au stat la această masă. Eu, ministrul de externe și ministrul rus al apărării în partea cealaltă. Mi-au spus mie: da, ne-am gândit la asta. Suntem de acord. Am spus: "Mulțumesc lui Dumnezeu, minunat". "Dar cu unele excepții."
 
 
Putin îl laudă pe Elon Musk, viitorul consilier politic al lui Trump:

„Cred că nu-l poți opri pe Elon Musk. Va face cum consideră el. Cu toate acestea, va trebui să găsești un teren comun cu el. Caută modalități de a-l convinge. Cred că este o persoană inteligentă. Cu adevărat cred asta. Deci, va trebui să ajungi la un acord cu el, deoarece acest proces trebuie să fie formalizat și supus anumitor reguli.”

Biden lasă Ucraina în mâna Rusiei

Se pare că anul acesta la Summitul de Pace din Elveția va fi o absență mare: Joe Biden! Fără președintele american, summitul va fi doar un bâlci, pentru că nu se vor lua decizii majore.

Poate veți spune că Biden are alte probleme mai importante pe cap. Nicidecum! Democratul va participa în acele zile la o strîngere de fonduri în California, alături de câteva vedete de la Hollywood, printre care Julia Roberts sau George Clooney.

Australia a înțeles și ea semnalul și a ales să fie reprezentată la Summitul din Elveția de ministrul Asigurărilor de Invaliditate, o insultă pentru regimul de la Kiev.

Semnalul pe care serviciile secrete îl transmit prin absența lui Biden poate fi cel mai probabil ”Încă NU!”

Convorbiri Biden-Putin

De la începutul războiului, cei doi lideri au avut mai multe convorbiri telefonice. Tot ce știe presa despre ele este că Biden ori l-a numit nenorocit pe Putin, ori l-a avertizat și vice-versa. Doar că un lucru nu se potrivește: Discuțiile erau mereu de câte 50- 60 de minute...Oare chiar s-au amenințat și înjurat o oră întreagă? Mie îmi par mai mult niște discuții între amici. Totuși, în ultimul timp, cei doi au preferat să nu mai vorbească prin telefon, ci au ales semnalele. Da, poate părea o aberație, dar amintiți-vă că Putin și-a dat jos ceasul de la mână în timpul interviului cu Tucker Carlson. Una dintre explicații o puteți găsi aici.
  
 
Ce am vrut să subliniez prin aceste exemple este faptul că serviciile secrete de ambele părți fac totul de comun acord. Nimic nu se întâmplă fără voia celuilalt.

Războiul din Ucraina este o chestiune strict între SUA și Rusia, o confirmă chiar Xi Jinping când spune: ”Nu mânjiți China în problema ucraineană”. Cu alte cuvinte, ”lăsați-i să-și rezolve problemele.”

Macron a înțeles și el cum stă treaba, iar în ultimul timp și-a temperat declarațiile cu privire la trimiterea de trupe NATO în Ucraina.

Putin - globalist, la fel ca Biden

Pentru că știm deja din pandemie că globaliștilor nu le pasă de viețile oamenilor, nu e nicio mirare că Rusia și-a trimis la măcelărie sute de mii de soldați, la fel cum SUA au împins la moarte zeci de mii sau poate chiar sute de mii de ucraineni.

Poate veți spune totuși că Putin e patriot. Doar că prezențele sale la Forumul Economic Mondial, vaccinarea obligatorie în timpul pandemiei în marile orașe rusești, sau implementarea rublei digitale - spun altceva despre intențiile liderului de la Kremlin.
 
 
Foto: Putin și profesorul lui de la Forumul Economic Mondial, Klaus Schwab

Dacă într-adevăr va exista un pericol de război nuclear, acela nu va veni din Ucraina, ci dintr-o insuliță mică numită Taiwan. Încă din 2016 jurnalistul american John Pilger avertiza în documentarul său The coming war on China că SUA se pregătesc temeinic și pe ascuns de ani de zile pentru un război cu China. 

Faptul că Biden s-a exprimat clar că nu va trimite soldați în Ucraina, ar trebui să ne dea de gândit că acțiunea principală se va desfășura în altă parte.

Între timp, de ochii lumii, SUA și Rusia vor continua să se ciondănească, astfel că Războiul din Ucraina le va permite ținerea pe loc a pretendenților la ciolanul puterii mondiale.  
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • Bizar 04.06.2024 10:00
    THIS is why America has a problem. They take an oath and don’t have any idea what it’s about.

    https://x.com/i/status/1797618278741033015

    Si asta nu doar la ei ci peste tot , legile suynt facute pentru behaititi iar ei sunt doar un grup mare infractional (Mafie ) care exploateaza ferma .
  • Mars.60 Stefan 04.06.2024 12:10
    Juramantul este adresat mafiei.
  • Bizar 04.06.2024 10:07
    Parlamentar englez : " England has started WW3 with Russia."

    https://x.com/i/status/1796897279158141306
  • Nick Cohen 04.06.2024 10:21
    100% este ! Totul este un teatru !
  • eu-noi 04.06.2024 10:22
    Articol (autor) curajos.... Pioni albi/ negri, avand aceiasi papusari in spate; iar papusarii, la randul lor, pe maestrul zeu al banilor & puterii. Dorinta ultima: robirea NU a oamenilor, ci a sufletelor oamenilor. Ii cunoastem dupa roade si dupa faptul ca mint. Tatal miciunii e dezvaluit in Sfintele Scripturi... P.S. interesant: ambii presedinti se insemneaza cu semnul Sfintei Cruci, periodic... Unul o face rasturnata.
  • Bizar 04.06.2024 10:29
    Parlamentar englez : " England has started WW3 with Russia."

    https://x.com/i/status/1796897279158141306
  • antitirani 04.06.2024 11:13
    Un pic mai aproape de adevar.
  • Tic 04.06.2024 12:02
    În filmele cu Tom și Jerry mai era un personaj ,dulăul din curte ,care îl proteja pe șoricel ,bineînțeles primind o friptură banană .Eu cred ca este China!Concluzie - toți sunt in ghiveciului globalist,fara exceptie.A mai fost doar un om ,președintele Tanzaniei,Magafuli -Dumnezeu să-l ierte-care s-a opus.Explicația este simplă.Li s-a arătat clar (inclusiv lui Xi),ca e mai profitabil să facă parte din conducerea la vârf a corporațiilor financiare cu nume de țări,decât să fie pălmași sau șomeri ai acelorași firme,in condițiile în care Văduva neagră a sistemului financiar are pânzele țesute la modul global interdependent! De altfel China a fost cooptată mult inainte,de pe vremea"reformatorului" Deng Siao Ping ,in anii '70.
    Singura forță oponentă suntem noi,cei mici,care erodăm baza monolitului,cu fisuri mici,dar continui.SUA si Rusia conlucrează pe baza planului făcut in sfere mai înalte decât Biden,Putin,Xi&co.
  • Orizont 04.06.2024 13:44
    Primele "banuieli", despre odiosul SIMULACRU dintre Rusia si America, le-am avut din perioada interventiei in Siria - Concluzia finala a venit dupa primul an din dramoleta Ucraina ..
  • Mars.60 Stefan 04.06.2024 15:56
    Citind articolul, nu stiu de ce am impresia unui deja-vu... Cu alte cuvinte... "alo, alo, tovarasi, stati linistiti la locurilii voastre..." totul nu e decat o piesa de teatru, pe care o veti juca si voi atunci cand va vine randul (vrand-nevrand), voi cei care priviti (deocamdata) la ea. Scenariul e scris, piesa e in derulare, nu exista alb-negru, totul e gri, n-aveti pt. ce lupta, sunteti prea mici, prea neinsemnati, soarta de actori va e pecetluita! Asa este, sau gresesc?! Sa fie Rusia ortodoxa a davosianului Putin tot la fel de manjita, tot la fel de gri ca America zionistului Trump, incat sa se supuna sa execute (doar de ochii lumii !) acest spectacol grotesc numit "operatiune speciala", in realitate un carnagiu si o suferinta incomensurabila... analizate la o cafea? Sau, daca ma frec la ochi sa vad mai bine, dand la o parte aburii cafelei, vad ultima insula de crestinism ortodox inconjurata din toate partile de intunericul Sodomei vrand sa o inunde... Zic si eu, dar poate gresesc, altii stiu mai bine...
  • INJECTIA FINALA 04.06.2024 15:59
    Excelentisim, frate Cătălin!

    Subscriu
  • Brick 04.06.2024 16:50
    Felicitari domnule Vuscan.
  • t.theo 04.06.2024 18:09
    Exact .
    Cand am vazut ca la Moscova se cere " certificat de vaxxin.are " pentru a cobora in Metro-ul indispensabil... când am vazut controlului populatiei rusesti in PlanDemonie, fratia cu OMS-ul
    ....când am vazut preocuparea intensa pentru rubla digitala ruseasca, precursoare a eliminarii banilor lichizi ... si in Rusia, atunci
    ... am inteles ca Occidentul Collectiv, Elvetia Davosiana si Rusia merg... cot la cot. Inspirandu-se din Creditul Social avansat chinezesc. Déci: Controlului nemilos Al populatiilor prin A.i. Tiranii Antihristice mascate.
  • Brick 04.06.2024 19:45
    Moskova crede in stiinta, face vaxx-uri sigure si eficiente in caz ca boala x tulbura paradisul proletar.

    https://mihailandrei.wordpress.com/2024/01/31/fauci-al-rusilor-sustine-ca-arsenalul-de-vaccinuri-genetice-va-proteja-norodul-de-boala-x/

    Tovarasi, traisca lupta pentru pace!
  • Briel 04.06.2024 18:19
    Foarte dificil exercițiu de imaginație !

    Aglomerarea de minciuni sfruntate care ne copleșește zilnic din toate părțile ne face supra-bănuitori și nu cred că este sănătos, nici nu cred că ne dezvăluie

    adevărul. Luați în calcul eterna poftă de primat în putere și dominație, ambiția, mândria fără margini ....

    Părerea mea este că la nivel uman tartorii nu sunt în frăție, însă la nivel demonic în realitatea invizibilă, planul de distrugere al omenirii este convergent. Poate din

    cauza asta aveți senzația că toată lumea este într-un acord mascat.
  • Mars.60 Stefan 04.06.2024 22:04
    Excelent!
  • Mircea Dragan 04.06.2024 18:24
    Bineinteles ca este regizat totul. Acum si o parte si cealalta asteapta sa-si primeasca dreptul adica cateva miliarde de dolari de la cel care-i stapanul ucrainei adica de la cel care a cumparat datoria ucrainei.
    Pana acum s-a scapat de tehnica militara invechita. Mai era un pic si vedeam cum trag ucrainienii cu tunuri de la Verdun. Pacat ca mor oameni.
  • Radu Comsuta 04.06.2024 22:06
    Uitați de profețiile sfinților părinți athoniți, printre care și Paisie Aghioritul, care prin harul Duhului Sfânt a văzut cum în viitor așa zișii parteneri, mai pe față sau pe la spate, vor sări la gâtul unul altuia, și se vor nimicii reciproc. Nu, nu este un joc de desene animate, de fațadă. E pe bune.
  • DanielS 05.06.2024 11:13
    E pe rele! Din ce in ce mai rele! Si eu cred ca nu este un joc. Dar mai consider ca Putin nu este, nici pe departe, un apartor al valorilor crestin-ortodoxe. Ca se foloseste de acestea, da, dar nu are nimic comun cu ele. Poate doar cu apararea mamei Rusia sa aiba ceva in comun, dar putintel. Restul e mandria, nebunia dictatorului. Si da, se vor sfasia unii pe altii, cum vor mirosi putin sange sau slabiciune, indiferent daca este inamic sau ''partener''. Intre demoni nu exista comuniune, de nicio natura.
  • Mars.60 Stefan ► DanielS 05.06.2024 13:47
    Foarte buna observatie, Putin e tinut in lesa de thalmudisti.
    Dar numai voia Domnului se va face, indiferent de ce vor dori unii sau altii.
    Cam asa stau lucrurile, sunt exact de aceeasi parere cu dvs.!
  • Vlad.Tepes 05.06.2024 17:20
    ''Pentru cine nu știe, Pactul Ribbentrop Molotov a fost o înțelegere a celor două țări pentru împărțirea Europei ÎN DOUĂ. Hitler, însă, a ajuns la concluzia că poate elimina partenerul și poate rămâne de unul singur și a atacat Uniunea Sovietică, aliatul său.''
    Nu Hitler a ajuns la ''concluzia'' ci cei care au finantat Germania si razboiul si care nu urmareau decit stergerea de pe harta a URSS.
    Planul Barbarossa i-a fost poruncit lui Hitler care cam uitase ca el exista pe Pamant ca sa distruga URSS si bombarda de zor Londra.
    Poate ''zugravul'' era prost, desi nu era, dar generalii nemti stiau ca o tara ca URSS nu se invadeaza in apropierea toamnei si iernii RUSESTI !
    Asta o stia si Napoleon si altii !!!
    Deci NU Hitler a ajuns la ''concluzia'' ci marea finanta americana !
  • DanielaBMED 05.06.2024 19:53
    Interesant ! Plauzibil !
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"

11:35

Carmen Iohannis, ținută de 5.000 de euro, la Paris - FOTO