Elena Radu, semnal de alarmă: 4 Februarie 2022, începând cu orele 15.00 Oriunde ai fi, oricine ai fi, orice ai avea: Ieși în strada și exprima-ti public dezacordul fata de ceea ce te afectează și ceea ce nu mai ești dispus sa accepți în Romania!

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mai vrem ca deciziile sa se ia de alții, din afara țării!

Suveranitatea este a poporului roman și vrem sa ne-o exercitam!

Nu mai acceptăm implementarea niciunei decizii luate în afara statului roman!
 
Deciziile să se ia în România, în urma consultărilor și dezbaterilor publice!

Nu mai vrem stare de alertă!

(Guvernul să abroge HG ul adoptat pe 03 februarie 2022)

Nu mai vrem niciun certificat!

(Guvernul sa abroge OUG adoptat la 03 februarie 2022  de modificare a OUG nr 68/2021 sau Parlamentul in Procedura de urgenta sa respinga legea de aprobare a acestui OUG - în 48 ore, termen in care a aprobat legea nr 55/2020).

Continuați lista cu ce va doare și exprimați-va public dezacordul!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Tic 04.02.2022 12:20
  Dosare penale tuturor celor implicați în crima :medici, politicieni, DSP-iști, jandarmi, polițiști, influenceri gen vasi radulescu, sau purtător cuvânt patriarhi, criminali frustrați și lași! Iar tu guvern din România ești o cloaca de loaze, de curve morale și nu numai, o adunătură de mitomani criminali și poltroni. Ah nici nu mai am putere sa pun toate epitetele pe care le merita putregaiurile astea. Dar pedeapsă, da. Cu asta facem curățenie. Noi ii plătim, sint angajații noștrii! Ce faci cu un angajat trădător, care da din firma, îți fura din casa, tine contabilitate frauduloasa, face contracte păguboase, te duce la ruina? Îl dai afara, ii intentezi proces, ai grija ca din banii furați sa nu corupă judecătorii! Și ii confisti totul! Doar asa stârpim dăunătorii!
 • T,âfnosul 04.02.2022 15:43
  Maine sunt la Victoriei, cu scaunelul, mancare si apa si fara masca. Ajunge cu dictatura asta.
 • A.C. 04.02.2022 18:13
  Constitutia Romaniei, art. 115:
  " (5) Ordonanta de urgenta intra in vigoare numai dupa depunerea sa spre dezbatere in procedura de urgenta la Camera competenta sa fie sesizata si dupa publicarea ei in Monitorul Oficial al Romaniei. Camerele, daca nu se afla in sesiune, se convoaca in mod obligatoriu in 5 zile de la depunere sau, dupa caz, de la trimitere. Daca in termen de cel mult 30 de zile de la depunere, Camera sesizata nu se pronunta asupra ordonantei, aceasta este considerata adoptata si se trimite celeilalte Camere care decide de asemenea in procedura de urgenta."
  si:
  " (6) Ordonantele de urgenta nu pot fi adoptate in domeniul legilor constitutionale, nu pot afecta regimul institutiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertatile si indatoririle prevazute de Constitutie (...).
Ultima oră

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?

22:00

Modernizată la 5 stele, DANUBIUS, fosta navă a lui Ceaușescu, este scoasă la vânzare

21:25

Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

20:30

Minuni și mărturii ale sfințeniei Părintelui Justin. Familia Ortodoxă: Părintele Justin Pârvu, grabnic ajutătorul († 16 iunie 2013)

19:30

Inventatorul și antrepenorul român stabilit în Franța Andrei Rochian propune Forțelor Navale Române drone marine de mare putere și viteză, de concepție proprie, nedetectabile radar - VIDEO

18:30

Irina Nastasiu: Dacă Eminescu ar fi azi printre noi, condeiul lui acid nu i-ar ierta pe cei care lovesc în Biserică, în neam și în familia creștină

17:25

”Părintele Justin și-a proorocit anul morții”. Mărturia Doamnei Aspazia Oțel Petrescu într-un INTERVIU memorabil publicat de ActiveNews: ”Or ști acolo că eu în continuare mă nevoiesc pentru ei?”

16:25

Moartea subită a unui șef de tren. ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul...”

16:05

Luminița Arhire: UN INDEPENDENT CU COCOAȘĂ

15:30

ROMÂNII AU DAT CU FLIT PE COLDPLAY - VIDEO. Revista Presei 10 – 14 iunie 2024

14:35

Klaus dispărut în ceață. S-a supărat ca văcarul pe satul planetar

14:20

Petru Romoșan: Alegerile anticipate din Franța

13:55

Dialoguri de Duminică. Pr. Dan Bădulescu la Calea spre Mântuire: LIBERTATEA OMULUI ȘI LUCRAREA DUHULUI SFÂNT ÎN CREAȚIE. Politică, alegeri, război… Credință când? - VIDEO

12:59

Mitul Eternității pe Internet a murit – Trecutul este în pericol!

12:00

Rugăciunea lui Iisus. Duminica a șaptea după Înviere, a Sfinților Părinți de la Niceea. ÎPS Bartolomeu Anania: Diavolul lucrează - după persecuția din exterior a început persecuția din interior și s-au ivit ereziile, adică abaterile de la dreapta credință