Elena Radu, despre situația din Ucraina: Ai noștri să se hotărască cu mesajele publice pe care le dau. Ori ne simțim, ori nu ne simțim amenințați?

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe de o parte, Președintele zice că România nu va fi atrasă în conflictul militar din Ucraina și să stăm liniștiți. 

Pe de altă parte, Ministrul de Externe cere activarea art 4 din Tratatul NATO ("Părțile se vor consulta ori de câte ori, în opinia vreuneia dintre ele, este amenințată integritatea teritorială, independența politică sau securitatea oricăreia dintre părți."). 

Păi ori ne simțim, ori nu ne simțim amenințați? 

Vai de mama noastră ...

Se treziră ăștia din somn. Un haos desăvârșit!
 

Nota Redacției: Vedeți declarația lui Klaus Iohannis după ședința CSAT AICI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • CoRin 24.02.2022 13:25
    De ce ne miram? Este din același ciclu...Vaccinul e sigur! Oferă imunitate! Din fericire pentru noi nu prezentam interes pentru Rusia. Ce ziceți daca dupa alte câteva lovituri chirurgicale aeriene rusii vor fi primiți cu flori în orașele din Ucraina? Pana atunci ai noștri cu aliații cu toți: bla, bla, bla...Rusii nu își vor permite sa stea mult în aceasta zona pentru ca sunt foarte expuși acum spre China - care este imprevizibila...Cat despre noi, deja am pierdut războiul. dar nu ne dam seama încă...Care război? Acela în care am permis sa ni se terfelească Constituția și în care ne-am pierdut Libertatea! Dar ce contează! Prioritatea guvernanților acum (sper post covid) este noua carte de identitate electronica(!!!!???) Halal sa ne fie! Dumnezeu sa ne ierte!
  • Andrei Daniel 24.02.2022 13:50
    Vorbesti despre doua lucruri complet diferite: Iohanis declara ca Romania nu se implica in conflictul lor inafara de ajutor umanitar si preluare de refugiati iar faptul ca Ciuca a activat articolul 4 a facut-o pentru posibilitatea ca rusia sa doreasca mai mult decat ucraina. Prima e o chestiune ce tine de ofensiva militara iar a doua tine de defensiva.
    La ce elan au rusii te poti astepta de la ei la orice. Cine ar fi zis in toamna sau prin ianuarie ca vor porni o ofensiva atat de puternica impotriva ucrainei? La fel si in ceea ce priveste securitatea romaniei, momentan nu suntem amenintati dar ne confruntam cu imprevizibilul care acum cateva zile zicea ca nu va ataca ucraina iar azi uite unde suntem. Pana la urma nu e vorba de un palc de pamant arabil, e vorba de o linie de demarcatie nato-rusia iar aici si noi suntem implicati.
  • ioansperling 24.02.2022 14:38
    Ce e așa greu de înteles? Suntem gata oricând să ne simtim amenințați...dacă ni se cere!
Ultima oră

17:00

Atacul cibernetic asupra ActiveNews ne-a costat 2500 Euro. Confesiune și Apel

15:48

Zelenski agită din nou apele: Putin va ataca Țările Baltice, Polonia și Germania. Cetățenii Statelor Unite vor lupta în Europa - VIDEO

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO