Elena Radu avertizează: Noua Lege a Învățământului: preluare obligatorie de la 3 ani, Reeducarea Părinților, Politică stabilită de ONG-uri, Amendarea părinților care nu sunt de acord cu termenii contractului sau participarea copilului la diverse acțiuni

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proiectul de lege privind invatamantului preuniversitar inregistrat la Senat sub nr L 282/2023 (a fost la Camera deputatilor inregistrat sub nr. 253/2023):

- la Camera deputatilor, cu toate ca finalizase comisia pentru invatamant dezbaterile demult, au postat, in fisa proiectului, proiectului Raportul abia pe 9 mai, cu 1 zi inainte de votul in plen (din 10 mai);

- la Senat s-a inregistrat proiectul pe 11 mai si au dat termen pentru amendamente pana pe 14 mai (duminica), fiind de fapt pana ieri la ora 14.00 (insa nu era postata public si ora).
Deci, o lege esentiala de 229 pagini care reglementează tot ce inseamna invatamant preuniversitar, putea fi analizata numai in vreo 3 zile ca sa se faca amendamente (IMPOSIBIL).

Parintilor si profesorilor putin le pasa de proiectul asta de lege (ca nu am vazut vreo agitatie pe el).

Impreuna cu vreo 3-4 profesori, am reusit sa analizam in vreo 12 ore numai circa 30 articole (ca sa stam sa si verificam corelarea cu alte articole din lege, sa ne gandim si la impactul normelor si daca sunt deficitare).

Cateva concluzii, numai cu privire la articolele pe care am reusit sa le analizam in detaliu:


1. se introduce ”invatamantul” OBLIGATORIU de la varsta de 3 ani (3-6 ani oricum nu ar fi invatamant, ci educatie timpurie). Asta in conditiile in care in legislatia actuala invatamantul obligatoriu incepe de la clasele primare;

2. se prevede EDUCATIA parentala, nu CONSILIEREA parentala, pentru formarea și dezvoltarea abilităților parentale pentru părinți și reprezentanți legali ai beneficiarilor primari sau viitori părinți. ASA CA SE VOR APUCA SA REEDUCE SI PARINTII.

- DECIZIILE MAJORE in invatamantul preuniversitar se iau cu ”consultarea REPREZENTANTILOR beneficiarilor primari, respectiv a Consiliului Național al ELEVILOR și a altor structuri asociative la nivel național ale elevilor și prin consultarea reprezentanților beneficiarilor secundari (PARINTI) și terțiari (SCOLI), respectiv a STRUCTURI ASOCIATIVE REPREZENTATIVE ale părinților cu activitate relevantă la nivel național, a reprezentanților mediului de afaceri, a autorităților administrației publice locale și a societății civile, precum și a reprezentanților personalului din învățământul preuniversitar”.
Mai pe scurt se prevede că deciziile majore se iau cu consultarea unor ONG -uri si reprezentantilor Elevilor. Asa ca daca vor fi consultati numai cei ”agreati” care sustin orice politica publica, majoritatea o sa va treziti dupa aceea ca trebuie sa va supuneti, iar opiniile sa vi le pastrati pentru voi.

3. ca sa faca elevii voluntariat, se prevede ca vor fi stimulati financiar, ca asa inveti toate generatiile urmatoare: NIMIC NU E GRATIS, iar volunatriat inseamna sa fii stimulat financiar direct sau indirect (ca asa au gandit niste minti crete care au redactat proiectul asta).

4. copii sunt obligati sa se prezinte la CABINETUL MEDICAL (al scolii) nu la orice medic. Trebuie sa astepte sa se deschida cabinetul medical si eventual sa ii imbolnaveasca si pe altii.

5. parintii sunt OBLIGATI sa semneze un contract educational, sub sanctiunea amenzii.
art. 14 alin (4) ”La înscrierea antepreșcolarului, a preșcolarului sau a elevului, într-o unitate de învățământ, directorul unității de învățământ SEMNEAZA contractul educațional cu beneficiarii secundari ai învățământului preuniversitar prevăzuți la art. 105 alin. (2) sau cu elevul major. Contractul prevede drepturile și obligațiile reciproce ale părților, garantând drepturile beneficiarilor primari și secundari, în conformitate cu prevederile contractului educațional-tip, aprobat prin ordin al ministrului educației.”

Art. 148. (1) alin 1 lit a) ”Următoarele fapte constituie contravenții, în măsura în care nu constituie infracțiuni, și se sancționează după cum urmează:
a) nerespectarea dispozițiilor art. 14. alin. (1), din culpa părintelui sau a reprezentantului legal, în sensul interzicerii participării beneficiarului direct la activitățile educaționale, se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 de lei. Prevederea se aplică și în cazul REFUZULUI SEMNARII CONTRACTULUI educațional prevăzut la art. 14 alin. (4).”

Numai ca ce sa vezi?
Cu toate ca in proiect s-au bagat drepturi, obligatii si interdictii (adica prevazute de lege, la art. 106) CONTRACTUL EDUCATIONAL VA AVEA SI ALTE DREPTURI, OBLIGATII SI INTERDICTII care sunt stabilite de NISTE TERTI (Consiliul National al elevilor si alte asociatii ale elevilor, partetenii de dialog ai Ministerului Educatiei - adica ONG urile de mai sus - vezi la decizii majore).

art 105 alin. (4) ”Drepturile și îndatoririle elevilor sunt prevăzute în Statutul Elevului, aprobat prin ordin al ministrului educației, în urma consultării Consiliului Național al Elevilor și a altor asociații reprezentative la nivel național ale elevilor.” -de ELIMINAT;

art 106 alin Drepturile, îndatoririle și interdicțiile aplicate elevilor sunt COMPLETATE și detaliate în Statutul elevului, aprobat prin ordin al ministrului educației, în urma consultării Consiliului Național al Elevilor și a celorlalți parteneri de dialog ai Ministerului Educației. - de ELIMINAT

6. Daca interzici copilului sa participe la ACTIVITATI EDUCATIONALE (nu la cursuri, ci si la orice activitate extrascolara) = amenda de la 1.000 la 5.000 lei.

Ca sa nu mai zic ca in lege fac trimitere la HG -uri (acte administrative), ceea ce inseamna ca cel care a redactat habar nu are de rangul actelor normative, de ce inseamna lege si ca HG urile pun in aplicare legea, asa ca nu poate face legea nicio trimitere la vreun HG.

Nu sunt definiti termeni ”invatamant de masa”, ”stare de bine” si alti nspe.

Astea sunt numai câteva probleme din proiectul acesta de lege care poate va starneste interesul sa va uitati pe el si sa reactionati, asta daca va pasa de copiii vostri, de educatia lor si de ce va prevede legea ca veti fi obligati sa faceti.

Eu nu pot sa stau numai sa analizez proiecte de lege care nu ma afecteaza deloc si sa nu existe nicio reactie din partea celor care sunt cu adevarat afectati.

Daca cativa cetateni isi pierd zilele si noptile si sanatatea ca sa analizeze si sa traga semnale de alarma cu privire la ce scrie in proiectele de legi, iar majoritatii covarsitoare a cetatenilor care sunt cu adevarat afectati de legea respectiva nu le pasa, cei putini chiar faca munca in zadar.

Ar trebui sa fie un numar covarsitor de solicitari ca sa participati la sedinta comisiei pentru invatamant din Senat in care se analizeaza proiectul acesta, inclusiv din partea profesorilor ca va afecteaza si pe tot ce inseamna statut profesor (pentru care faceti proteste degeaba acum, dar de cum va arata noua lege nu va pasa).

In plus, asta nu e un proiect de lege care sa fie analizat in comisii numai prin raportare la amendamentele depuse. Trebuie analizat articol cu articol, plus amendamente, ca sa se estimeze impactul si daca nu cumva a scapat ceva la analiza, cand s-au facut amendamente.

E VORBA DE TOT CE INSEAMNA INVATAMANT PREUNIVERSITAR IN ROMANIA.

DOCUMENTUL - AICI
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Bizar 15.05.2023 18:59
    Legea asta coroborata cu PLX 145 ghiciti unde duce .
  • FlorinN 19.05.2023 09:44
    Exact, bine punctata corelatia intre aceste doua abominatii
  • INJECTIA FINALA 15.05.2023 19:06
    Multumim, Dna Avocat !

    Dumnezeu o să vă răsplătească însutit!
  • INJECTIA FINALA 15.05.2023 19:07
    Klo$$, Guwernanți, Parlamentari

    Hai Klo$$e, vinde o casă
    Să punem ceva pe masă
    Că mor copiii de foame
    Tu halești alese poame

    Guwernanți burtoși, sătui
    V'aș da stricate lămâi
    V'aș îneca cu gutui
    V'aș atârna de un cui

    Parlamentari ticăloșiți
    Votați fărădelegi, mințiți
    În iad veșnic o să rostiți :

    Nu credeam dracii cumpliți

    Furăm groaznic păcăliți
    Pentru arginți năclăiți
    Am trădat, manipulat, ucis,
    Acum urlăm în abis!
  • Mircea Dragan 15.05.2023 19:15
    Perfect de acord cu ceea ce sustineti dar cunosc ''parinti'' care isi chinuie copii si statul nu ia nici o masura. Exemplu?
    O ''mama'' singura bolnava de sida cu doi copii minori. Un baiat in clasa a3-a care are 12 ani si a repetat 2 ani si fata de 14 ani in clasa a 5-a si ea de doua ori repetenta. Cum s-a ajuns aici?
    ''Mama'' se teme sa nu se imbolnaveasca si nu-i lasa sa mearga la scoala pe timp de iarna.
    Statul nu face nimic dar vine acum cu legea asta. Cf legii asteia au sa o amendeze dar copii aia vor ajunge sa aiba 18 ani in clasa a-8-a.
    Si sa nu uit: Si ''mama'' si copii au telefoane de ultima generatie cu abonamentele aferente. Cand adoarme ''mama'' , copii stau pe internet pana dimineata. Casa e goala si pe jos este... ciment.
  • Enya 15.05.2023 19:27
    Corporatia isi trimite agentii de propaganda sa terorizeze, intimideze, sperie poporul cu proiecte de lege care nu inseamna nimic.

    Parintii romani NU sunt obligati de nimeni nici sa-si dea copilul la scoala sistemului luciferian, nici sa accepte un contract cu firma privata “Statul roman reprezentat prin Ministerul finantelor publice” din 15 martie 1991 de cand a devenit Corporatia Romania si si-a pierdut autoritatea de “stat”:

    https://www.dnb.com/business-directory/company-profiles.statul_roman_prin_ministerul_finantelor_publice.70b16ac99599c3573736d3db4962f642.html

    Romania fiind o firma privata, nici constitutia ei nu mai este in vigoare fiind abrogata odata cu acceptarea termenilor si conditiilor CFI-ului satanist luciferian:

    LEGE Nr. 28 din 15 martie 1991 pentru acceptarea de către România a Acordului (Statutului) privind Corporatia Financiară Internationala (C.F.I.)
    Emitent: PARLAMENTUL
    Publicat in Monitorul Oficial nr. 67 din 30 martie 1991

    https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476?fbclid=IwAR0457tmsLTYaPl76SegvCsVE-FEs9howGbiPpdJZ1OVpLVbaSo-h-E0H3E

    Pentru ca o corporatie nu poate promulga legi, tot ceea ce fac actorii aia criminali genocidari in SC Parlamentul SRL si SC Guvernnul SRL este doar o piesa de teatru pentru nestiutori.

    Prin urmare, parintele roman isi inscrie copilul in scoala satanista, adica in Matrixul luciferian, doar DACA DORESTE, nu pentru ca este obligat de o entitate privata care nu are nici cel mai mic drept asupra nimanui!

    Da, in momentul in care decide sa-si bage copilul in sistem, semneaza un contract si accepta termenii contractului si, deci, intra sub incidenta contractului, dar nu a unor legi inexistente date de un stat inexistent si de niste criminali care se joaca de-a politicienii.

    Cine este statul roman?

    Statul mafiot roman este in acest moment o organizatie criminala fals intitulata stat. Un grup infractional organizat ai carui membri au facut GENOCIDUL 2020-2023 si pentru care nu au platit inca prin judecarea, condamnarea la moarte si executarea lor!

    Amenzile cu care speriati cu totii poporul sunt oferte comerciale!

    Daca vrem, platim amenda (acceptam oferta comerciala), daca nu, NU PLATIM!

    Amenzile sunt ilegale si se adreseaza fictiunii comerciale numita PERSOANA, care este sub jurisdictia noastra, fiintele vii in carne si oase.

    Chiar daca am fost pacaliti de sistem si transformati fraudulos in firme la nasterea noastra fara acordul si consimtamantul nostru care trebuia dat prin semnatura proprie si nu prin parinti si ofiterul starii civile, tot noi suntem beneficiarul – judecatorul – executorul PERSOANEI si numai noi hotaram ce contracte (inclusiv amenzi) incheiem intre societatea comerciala Persoana SRL si Corporatia Romania sau societatile comerciale afiliate Corporatiei!

    UNDE ESTE ACTUL DE INFIINTARE AL STATULUI ROMAN?

    Nicaieri, pentru ca NU EXISTA!

    Si-atunci, in calitate ne vorbesc astia, ne ameninta, ne “fac legi”? Corporatia nu are constitutie, este o entitate privata comerciala, deci nu poate emite legi! Corporatia are doar AGA, actionariat, si isi vede de trebusoarele ei comerciale care se rezolva doar prin contracte intre parti. Punct. Suntem sau nu suntem de acord cu oferta comerciala si cu termenii, conditiile, obligatiile contractului. Dar nu suntem obligati de nici o “lege”, nici un “parlament”, nici un ”politician” genocidar! PUNCT!

    Asta pana ne trezim cu totii si demolam sistemul criminal luciferian care ne vrea pe toti in lanturi, in inchisori digitale, cipati cu pecetea lui satan si hibridizati cu genomul demonic al lui Lucifer prin asa-zisele "vaccinuri"!
  • INJECTIA FINALA 15.05.2023 19:30
    Toți deputații cinstiți

    Vor cânta în Paradis
  • hannah 15.05.2023 19:49
    Citesc si ma ingrozesc, dar nu ma mir! Nu ma mir nici de ceea ce le "vomita" mintea "legistilor" romani, dar nici de lipsa de reactie a majoritatii parintilor romani. Se pare ca romanul este intr-o transa fara de sfarsit, in care nu numai ca si-a pierdut vointa si puterea de discernamant, ci si-a pierdut eul razboinic si doritor de dreptate si adevar. A ajuns un NIMENI. Vad in jur atat de multi indivizi ignoranti intr-ale vietii, bunului simt si nu in ultim rand intr-ale vietii, incat nu-mi vine sa mai ies pe strada.
    Prea putini mai sunt constienti ca nimeni nu va lupta pentru ei, nimeni! Daca tu insuti astepti sa-ti pice din cer dreptate si corectitudine, fara sa misti un deget, atunci nu stii pe ce planeta te afli. Vorba "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista" nu a aparut din senin, ci in urma experimantarii a generatii intregi.
    Cand romanasu' se va trezi ca nu-i mai vine copilul acasa si ca i-a fost "saltat" de catre stat direct de la scoala, pe motiv ca a declarat ca-si iubeste mama si tatal sau pe motiv ca a pronuntat "mama" si "tata" si nu s-au conformat nici el si nici parintii la noua terminologie "corecta politic" introdusa chiar de rapitor si ajutat de finantatori (ONG-uri), o sa fie prea tarziu, pentru ca va fi singur si va trebui sa lupte cu un sistem pe care chiar el l-a ajutat sa monopolizeze viata insasi, tocmai prin ignoranta sa de-a lungul timpului.
    Si sa-i mai vedem pe cei ce se dau crestini, cand vor afla ca ai lor copii trebuie, adica sunt obligati, sa participe la filme pornografice ca sa invete sa se masturbeze sau la show-uri cu drag queen cracanadu-se in fata publicului, ce vor avea de zis!
    Dar ce ma mir si ma intreb ca fraiera-n targ? Mai deunazi am cautat intr-o lista de joburi ceva ce mi-ar pica mai bine si s-ar "mula" pe pregatirea mea. Se pare ca nu-i usor deloc sa te desprinzi ani buni de ritmul unui loc si sa revii si sa si reusesti sa te integrezi! Dar sa revin la ceea ce am descoperit si m-a lasat "masca". Mi-a picat un anunt in care se solicita o bona pentru un copilas. Mi-a atras atentia partea cu cerintele respectivilor parinti (presupun ca parintii postasera anuntul): Cereau pe langa certificat eliberat de medicul de familie cum ca respectivul solicitant este sanatos si nu sufera de nimic, inclusiv de boli cronice (parte cu care sa spunem ca as fi de acord) si dovada vacinarii si cu cate doze si nu numai, dar sa dea declaratie despre parerea solicitantului vis a vis de pandemia Covid, iar pe langa acestea sa vina cu declaratie despre ultimul consult medical la doctor (indiferent ce specialitate) si sa specifice motivul pentru care a facut consultul respectiv. Adicatalea tot ce exista NUMAI intre tine si medic si se considera PRIVAT, sa-i pui unui aberant mintal pe tava. Azi am cautat anuntul, pentru a adauga si linkul aici, ca sa sustin ceea ce v-am povestit, dar nu-l mai gasesc. Daca voi da de el, il voi posta.
    Deci? Ce poti sa ceri de la cei ce cred orbeste in sistem si si-au pus icoana stiinta manipulata de statul roman sau de la ignoranti (cei ce stiu cu cine si ce au de-a face, dar nu misca un deget) sau de la cei fara educatie care resping din start explicatiile?
    Eu personal am inteles ca absolut nimeni in lumea asta nu va lupta pentru mine si drepturile mele si daca eu nu iau masuri si nu ma zbat, chiar nimeni n-o va face, iar daca totusi o va face cineva e musai sa-l sustin cu toate puterile mele.
    Se pare ca prea putini au invatat lectia asta.
    Marg pe strada si vad inca copii jucandu-se si este una din putinele bucurii ale sufletului si ochiului, care mi-au mai ramsa sinu pot sa spun decat "Slava Domnului ca inca se mai nasc copii!", dar mai apoi imi dau seama in ce lume sunt aruncati si bucuria se transforma in amaraciune. Copii nu vor mai fi ai parintilor si ai neamului, ci ai statului si ONG-urilor! Parintii singuri isi pun copii pe scut, ca mai apoi sa ajunga sa se jeleasca. Si tot nu vor invata nimic!
  • Wolf Edmond 15.05.2023 20:16
    Asta nu e o lege clocită de parlamentarii noștri. E clocită în afară special pentru românii creștini și îndărătnici care nu vor de bunăvoie să treacă la noua religie leghetebechiuer, la consum de insecte, la vaxxxinare continuă și regulată, etc. Nu ca să învețe copilul geografie, matematică și economie e făcută legea că doar și până acum s-au făcut materiile astea în școli și nu a fost nici o problemă. Alte lucruri urâte cu care părinții sigur nu vor fi de acord vor fi forțați să învețe. .Mă îngrozesc la gândul că peste câțiva ani va fi interzis să fim heterosexuali iar cei care nu renunță la principiile morale ale Bibliei vor fi internați în lagăre și închisori sau condamnați la exterminare prin înfometare. Pentru cei care sunt alipiți trup și suflet Bibliei și practicanți fideli ai creștinismului nu e o problemă ci un prilej de bucurie. Se apropie sfârșitul. Pentru alții va fi culmea dezmățului personal și colectiv într-o lume de nerecunoscut.
  • Cotco-emy 16.05.2023 10:16
    Da,pai,au spus Sfinții Părinți ca in vremurile de pe urma Biblia(care este Cuvântul lui Dumnezeu) va fi interzisă,iar pentru deținerea ei in casa ta,vei fi băgat la pușcărie.
  • Wolf Edmond ► Cotco-emy 16.05.2023 11:00
    „Este* cu neputință să nu vină prilejuri de păcătuire, dar vai de acela prin care vin! Ar fi mai de folos pentru el să i se lege o piatră de moară de gât și să fie aruncat în mare, decât să facă pe unul din acești micuți să păcătuiască.”
    Luca 17: 1-2
  • FlorinN 19.05.2023 11:27
    Foarte bine punctat!
  • INJECTIA FINALA 16.05.2023 00:12
    ENYA

    Adevărat!

  • Enya 16.05.2023 00:47
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"