Elena Radu: Trebuie să stopăm legiferarea certificatului verde și a vaccinării obligatorii. SEMNAȚI PETIȚIA. Dacă nu, vor susține în continuare că suntem de acord

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Stimati colegi avocati, 
Multi m-ati contactat in ultimele zile pentru ca ati inteles, in final, ca este groasa. 

Ma intrebati ce e de facut si cu ce puteti ajuta. 

INAINTE DE TOATE, TREBUIE SA STOPAM LEGIFERAREA CERTIFICATULUI VERDE SI A VACC OBLIGATORII. 

Ca sa va pun la curent cu ce e ”pe flux” avem asa: 

1.  proiectul de lege al vacc obligatorii . 
Il pusesera anul trecut, pe 09 martie 2020, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor (camera decizionala). L-au retrimis la comisie ca sa faca raport suplimentar. 

Din ce bat campii public, raportul ala va fi nasol rau. 

Pot pune proiectul amendat pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor spre adoptare finala oricand. 

Gasiti fisa lui aici http://cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2... 

2. proiectul de lege privind introducerea certificatului verde la nivel național.
Fără să aibă legătura cu scopul OUG nr. 68/2021, Comisiile  Senatului au băgat amendamente in proiectul de lege privind aprobare OUG 68/2021 si au completat legea nr. 55/2020. (nr inregistrare la senat L278/2021).
Cititi art 4 ind 1 alin 3 si va ingroziti . 

Senatul a aprobat legea pe 22 septembrie 2021 si este trimisă la Camera Deputatilor, camera decizionala. (nu am gasit inca nr de inregistrare la Camera Deputatilor). 

Gasiti fisa de la Senat aici: https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L278&an_cls=2021 

3. Proiectul de lege privind aprobarea OG nr. 19/2021 (tichete de masa si loterie vaccinare).
Si in asta simt ca vor sa bage ceva, față de cum a stat treaba prin comisii. 

Nu a fost inca postat raportul comisiilor si nu a fost supus votului senatului (prima camera) . 

Gasiti fisa aici: https://senat.ro/legis/lista.aspx?nr_cls=L335&an_cls=2021

Cam astea sunt proiectele de lege cu care ”se joaca”. 

DACĂ VRETI SA AJUTATI, CE AVETI DE FACUT?

FACETI OPINII JURIDICE: DE CE NU VACC OBLIGATORII SI NU CERTIFICATULUI VERDE?

POSTATI-LE PE PAGINILE VOASTRE. 

Trimiteti-le catre CAMERA DEPUTATILOR, tuturor deputatilor. 

DEPUTATII PE CARE II CUNOASTETI, INDIFERENT DIN CE PARTID SUNT, CONTACTATI-I SI EXPLICATI-LE DE CE NU TREBUIE SA VOTEZE VACC OBLIGATORIE SI CERIFICATUL VERDE. 

(puteti sa atacati in instanta sau sa pregatiti actiuni pe care sa le depun pe asociatie impotriva tuturor actelor normative care contin norme prin care se restrang drepturile si libertatile fundamentale conditionat de dovada testare/vacc/ trecere prin boala: HG 932/2021 + 2 HG uri care o modifica, Hotarari Senat Universitati, Decizii spitale, cabinete medicale, decizii scoli, Ordine MS + MEC referitor scoala si copii, etc). 

PENTRU CEI CARE NU SUNT AVOCATI:
 
- cautati-va DEPUTATUL din circumscriptia voastra. Gasiti aici : http://cdep.ro/pls/parlam/structura2015.ce?idl=1
- Solicitati-i in scris sa nu voteze vacc oblig sau certificatul verde (nicio lege care contine asemenea norme). – faceti o scrisoare
- scrisoarea va duceti si i-o depuneti: acasa, la sediul lui, la sediul partidului de unde aveti domiciliu, o trimiteti  pe e-mail , posta la sediu. (TOATE ACESTE MODALITATI). 
- daca aveti si nr de telefon al deputatului din circumscriptia voastra electorala, il sunati si ii cereti sa nu voteze. 
- daca stiti și persoane care il cunosc, la fel: le spuneti sa ii transmita sa nu voteze. 
Acelasi lucru puteti sa ii faceti si cu senatorul din circumscriptia voastra electorala si cu conducerea partidelor. 
Va duceti la sediul partidelor si inregisrati cererile sa nu voteze in Parlament. 

DACA NU VETI FACE ASTA, VOR SUSTINE IN CONTINUARE CA SUNTEM DE ACORD.

 

*


Avand in vedere campania acerba pentru introducerea certificatului verde in toate domeniile si conditionarea drepturilor de detinerea unui asemenea certificat de testare/va.../trecere prin boala este necesar sa luam atitudine. 

Pana acum nu a fost emis niciun act normativ cu putere de lege. 

Insa, toate declaratiile publice ale tuturor partidelor, inclusiv declaratia avocatului poporului dau de inteles ca se va introduce prin lege data de Parlament obligativitatea certificatului verde si nu va ataca nimeni legea (parlamentari sau avocatul poporului). 

Va rog sa ne oferiti sprijinul in demersurile pentru stoparea legiferarii Certificatului verde in Romania. 
Am pornit o petitie: stopati segregația!

Ea vizeaza toate domeniile de activitate. 

Este necesar sa strangem cat mai multe semnaturi pe aceasta petitie, pentru  a arata ca cetatenii romani nu sunt de acord nici cu Certificatul verde si nici cu va... obligatorie. 

Va rog, semnati petitia: https://casd.ro/stopati-segregarea/

PS: Chiar nu suntem minim 100.000 persoane să vedem mesajul si sa semnam petitia? 
Trimiteti si pe whatsapp, telegram, Instagram si ce o mai fi (Copy/paste).
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (13)
  • Enya 25.09.2021 22:56
    Se merge pe efectele actiunilor unor criminali in loc sa se actioneze pe cauza care sta, chipurile, la baza pandemiei (inexistente): "virusul" sars-cov2.

    1. Proces impotriva criminalilor de la putere si a Mengelilor2.0, sa demonstreze in instanta, stiintific, existenta inexistentului sars-cov2.

    2. Anularea interzicerii autopsiilor si reluarea acestora, singurele care demonstreaza ca NU exista sars-cov2 si ca marcatii cu covid au murit de boli cronice, ucisi prin sedare/intubare fortata/hiperoxigenare/protocoale aberante pt. un virus inexistent si alte motive.
  • A.C. 26.09.2021 02:32
    Bravo, imi place!
    In plus, daca "virusul" nu mai are gazda, el moare, deci, de unde testatii pozitiv dupa deces????
    Ati vazut, probabil in Alberta, Canada acel barbat care a fost amendat pentru ca nu purta masca. A mers in instanta si a cerut dovada existentei virusului de la Sanatatea publica. Nu au avut nicio dovada, nu a platit amenda si Alberta a scos restrictiile in august. Caci virusul este NEIZOLAT nicaieri in stare pura. Asa numita "secventiere" genetica pe care au facut-o astia este o speculatie, nu o dovada. E jenant cat de multi prosti exista...Oricum, ce e bine, e faptul ca aflam multe despre starea omenirii in aceste timpuri.
    Enya, jos palaria, bravo!
    https://www.bitchute.com/video/f8oBqMamvcPN/
  • ArmanoDelacruz 26.09.2021 10:41
    Am semnat petitia dar sunt oarecum surprins de linkurile care te trimit pe..... facebook. Mai nou legile se dezbat pe facebook? Iar legea aia de pe portalul camerei deputatilor se refera la vaccinarea copiilor.Parintii copiilor unde sunt? Cam 7 milioane?
  • Enya 25.09.2021 22:57
    Cum sars-cov2 NU exista (nu a fost niciodata izolat fizic si chimic in laborator), rezulta ca testele impostoare PCR sustin o pandemie inexistenta, iar

    VAXXAREA = GENOCID MASCAT
  • ArmanoDelacruz 26.09.2021 10:45
    ENYA nu-s sustinator al autoritatilor dar varul meu a murit in Martie 2020 la Bologna de o boala de plamani (raceala puternica) iar aia au spus ca era COVID 19. Acum autoritatile spun ca sectiile ATI sunt pline de bolnavi de Cov 19. Ceva este totusi.
  • Zero5 25.09.2021 23:14
    Cata vreme ei calca legi de baza in picioare si nu se intampla nimic, petitiile sunt egale cu zero. Singura metoda prin care pot fi redusi la tacere este evitarea vaccinului. Cu cat cedeaza mai multi si se inteapa, cu atat ne apropiem de haos. Haos planificat dealtfel.
    Rezistam marului otravit si asa ii vom tine in frau. In paralel mitinguri cu multi oameni, cat mai multi oameni - sa simta groaza in oase!
  • Tina Turner 25.09.2021 23:24
    Semnat plus distribuit !
  • Enya 26.09.2021 06:05
    Ca tot imi reprosa cineva acum cateva zile ca nu ies la proteste. Celor organizate de opozitia controlata, sa urlu la ziduri goale prin week-end-uri, sa ascult slagare si discursuri la microfon si multumiri batausilor pentru cooperare, eu nu le mai fac jocul. Sa ma indemne "patrioata" shosho ce sa fac, ori sa ma reprezinte o videochatista, ori una cu portavoce, ori un "ziarist independent", sau sa stau langa alte aratari vandute care se baga in fata si fura totul, nu, multumesc. Eu vreau romani adevarati langa mine, curati si cinstiti. Am iesit la muuulte proteste pana am realizat ca fusesera contaminate sau furate sau create la un moment dat direct de sistem, deci nu dau doar din taste, insa va intreb, domnule care m-ati apostrofat pe nedrept la articolul cu primarul din Moldova:

    Eu ies, dar ma aparati? Voi, barbatii romani, ma aparati cand vor tabari pe mine?

    Chiar, unde sunteti? Ce-ar spune eroii istoriei noastre care dadeau totul pentru patrie, pamant, familie? Si care ar rade de voi ca v-au facut niste impostori doar din cuvinte si amenintari, doar atat!?!!!!!

    P.S. Nu minimalizez sau anulez importanta protestului, dar a aluia care trebuie! Si pentru ca romanii ies in strada cam la 40 ani, deci inca nu s-a implinit sorocul, macar 1) sa boicoteze totul (banci, supermarketuri care impun botnite si scanare anticonstitutionale, pcr, seruri experimentale pentru care guvernul si medicii nu-si asuma nici cea mai mica raspundere etc), 2) sa se uneasca in procese colective sa-i forteze sa demonstreze existenta inexistentului "virus", 3) sa nu se mai uite la stirile criminale nici macar o secunda si 4) sa-si traiasca viata normal, ca pana la declansarea celei mai mari minciuni ale umanitatii. Viata pe Terra decurge normal, nu s-a schimbat nimic, pandemia inexistenta este doar la tv si in statisticile mincinoase ale tradatorile de tara si popor, pline de cifre inventate, cu decedati de fapt de boli cronice, nu de un "virus" creat pe computer prin CGI, ultracolorat si impanat in batjocura cu urechile personajului de desene animate, Shrek.

    Petitiile sunt o gluma.
  • Enya 26.09.2021 06:06
    A.C.,

    Da, am vazut stirea, a pus-o Dromihete!
  • Io Mama 27.09.2021 16:53
    Buna ziua,
    Suntem probabil mai mult de 100000 pentru petitie, doar ca nu merge semnarea, Am apasat butonul de mai bine de 30 minute si nu am primit nici un mesaj cum ca e gata. Nici email de confirmare, nimic. Verificati va rog.
    Posibil ca mine sa mai fie si altii.
  • RomandinRomania 27.09.2021 19:37
    Eroare 403
  • RomandinRomania 27.09.2021 19:38
    Asta apare cand incerc acum se semnez petitia:
    Forbidden

    You don't have permission to access this resource.

    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
  • Letta 28.09.2021 17:32
    In acest moment, linkul de conectare pentru semnarea petitiei este blocat.
Ultima oră

18:38

Certificatul de naștere pe hârtie va fi eliminat în Republica Moldova - se va întocmi doar în format electronic. Noi acte de identitate după model european, cu date biometrice

18:34

Războiul Nebunilor: O bandă de scăpați de la Săpoca încearcă să distrugă Lumea

18:00

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

17:55

NewsMoldova: Constructorii drumurilor Bucovinei mai au o speranță legitimă după ultimul termen din procesul cu Gheorghe Flutur: aceea că Înalta Curte va sancționa graba Curții de Apel Târgu Mureș

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”