Elena Radu: Stau și mă întreb: ce se dorește în fapt?

De Av. Elena Radu  /  

Foto: rohealthreview.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Stau și mă întreb: ce se dorește în fapt? Se dorește reducerea numărului de cazuri, scăderea presiunii asupra sistemului sanitar (singurul argument invocat din când în când în HG urile cu măsurile adoptate), reducerea numărului de persoane infectate, reducerea numărului persoanelor internate și al persoanelor decedate?

Sau puțin contează numărul de persoane infectate și care se îmbolnăvesc și fac forme grave și decedează, scopul fiind numai introducerea unui certificat (verde, maro, gri , nu contează, QR să aibă) și a presiunii pentru vaccinare?

Avem și guvern format din reprezentanții altor formațiuni politice. 

Vedem noi vreo măsură luată pentru existența în farmacii de antivirale pentru ca cetățenii să se poată trata de la primele simptome ale bolii pentru ca boala să nu avanseze și să nu mai ajungă în spital? Nu. 

Povești au fost, că trebuie medicamente, că e musai. Însă, constatăm că nu îi interesează deloc în mod real acest subiect. Cine are noroc să nu facă o formă gravă: bine. Cine nu,  ghinionul lui, nu are decât să i se agraveze boala, că medicamente nu are la dispoziție. Poate să moară liniștit. 

Azi avem 1.673 de cazuri confirmate la nivel național, persoanele fiind izolate conform legislației în vigoare. 

Media națională a incidenți numărului de cazuri este de 1,51 azi. 

Deci, s-a redus numărul de cazuri. Există interes ca numărul de cazuri să fie redus și să se reducă cât mai mult posibilitatea creșterii acestuia? 

SE PARE CĂ NU. DACĂ NU S-A SPUS CĂ PE 15 IANUARIE APARE VALUL 5, SE PARE CĂ FAC TOT CE POT CA EL SĂ APARĂ. 

Este luna decembrie. 
Numărul persoanelor trec prin punctele de trecere a frontierei la nivelul întregii țări sunt de peste 80 mii ZILNIC: 
- 01 decembrie 2021: 92.700 persoane (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-situatia-la-frontiera-in-ultimele-24-de-ore-26668.html); 
- 02 decembrie 2021: 86.600 persoane (https://www.politiadefrontiera.ro/ro/main/i-situatia-la-frontiera-in-ultimele-24-de-ore-26694.html). 

Vin sărbătorile de iarna și vacanța aferentă. 

Numărul persoanelor care vot intra în țară va fi din ce în ce mai mare (vin de sărbători în țară românii care locuiesc în străinătate). 

Totodată, mulți români vor pleca în vacanța de iarnă în concediu prin diverse țări, după care se vor întoarce. 

Or, toate aceste persoane se vor întoarce și din țări aflate în zona galbenă și din țări aflate în zona roșie ca risc epidemiologic. 

Vedem că în Uniunea Europeană multe țări au un număr de cazuri zilnic foarte mare, manifestându-se un risc epidemiologic de intensitate ridicată. 

Cu toate acestea, multe categorii de cetățeni NU CONTEAZĂ DACĂ SUNT INFECTATE SAU NU LA INTRAREA ÎN ȚARĂ. 

Astfel, în hotărârea CNSU nr. 43/2021 care reglementează măsura carantinei pentru persoanele care intră pe teritoriul României, sunt EXCEPTATE DE LA MĂSURA CARANTINEI URMĂTOARELE CATEGORII DE PERSOANE CARE SE ÎNTORC DIN ȚĂRI AFLATE ÎN ZONA ROȘIE SAU GALBENĂ: 

a) persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare până la intrarea în România;

c) persoanele care au fost confirmate pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile anterioare intrării în țară, pentru care au trecut cel puțin 14 zile de la data confirmării până la data intrării în țară;

d) copiii cu vârsta mai mică sau egală de 12 ani, fără a fi necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2;

f) persoanele aflate în tranzit, dacă părăsesc România în cel mult 24 de ore de la intrarea pe teritoriul tării;

g) lucrătorii transfrontalieri care intră în România din Ungaria (rata de incidenta: 11,8), Bulgaria (rata de incidenta: 5,9), Serbia (rata de incidenta: 7,2), Ucraina (rata de incidenta: 5,8) sau Republica Moldova (rata de incidenta: 3), precum și cetățenii români angajați ai operatorilor economici din țările menționate, care la intrarea în țară fac dovada raporturilor contractuale cu operatorii economici respectivi;

h) elevii/studenții, cetățeni români sau cetățenii cu domiciliul sau reședința în afara României, care frecventează cursurile unor instituții de învățământ din România sau din afara țării, fac naveta zilnic către acestea și prezintă documente doveditoare, sau care au de susținut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care încep studiile în unități/instituții de învățământ de pe teritoriul țării ori se deplasează pentru activități legate de începerea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum și însoțitorii acestora în situația în care sunt minori;

i) persoanele predate autorităților române în baza acordurilor de readmisie, returnate în procedură accelerată.

Or, toate aceste categorii de persoane pot să fie infectate. Însă, nu contează pentru reprezentanții Statului Român. 

Cine este infectat poate să intre în țară și să infecteze și alte persoane pentru că îi spun reprezentanții statului român că nu e problemă, pentru simplul fapt că se află într-o anumită categorie exceptată, virusul nu s-a luat de ei. 

Surprinzător, văd știri că azi în ședința de Guvern, Arafat a propus ca toate persoanele care intră în țară să prezinte un test RT-PCT negativ

Însă, se opun alți reprezentanți ai Guvernului sub pretextul că va fi haos de nedescris. 

Ce haos va fi? 

Nu o țineți voi sus și tare cu certificatul UE? 

Nu pentru asta a fost introdus certificatul ăla? Să fie folosit la granițe? 

Nu prevede el certificatul ăla UE și o alternativă: dovada testării? 

Haos va fi, dacă veți permite ca persoane infectate să intre în țară și să răspândească virusul că le spuneți voi că  nu e nicio problemă. 

Sau scopul vostru este să vă atingeți target-ul cu valul 5 începe pe 15 ianuarie? 

Că doar așa ne-ați anunțat. 

Așa că mă întreb: vă interesează sănătatea populației și stoparea introducerii virusului în țară și combaterea transmiterii lui ?

Sau vă interesează atingerea target -ului prestabilit, cu orice preț, fără să conteze starea de sănătate a populației? 
 
https://www.stiripesurse.ro/scandal-in-sedinta-de-guvern-arafat-vs-rafila-si-grindeanu-eful-dsu-a-cerut-noi-restrictii-surse_2125885.html

VOI PERMITETI INTRODUCEREA SI RASPANDIREA VIRUSULUI IN TARA SI SANCTIONATI CELE 19 MILIOANE DE CETATENI PRIN INTRODUCEREA DE NOI SI NOI RESTRICTII.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

STATUIA LUI AVRAM IANCU MUTATĂ ILEGAL DIN CENTRUL TURZII

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • manu_fx 03.12.2021 17:45
  Ce se doreste in fapt? Nu e ceva legat de vreo pandemie, ci de control, de modificarea genetica a oamenilor, de saracirea populatiei si decimarea ei, toate in fapt o plandemie.
 • manu_fx 03.12.2021 18:11
  Exista un caz in SUA care demonstreaza ca ivermectina este excelenta pentru covid, dupa ce a fost administrata unui bolnav aproape de moarte, care s-a insanatosit: https://www.theepochtimes.com/dying-covid-19-patient-recovers-after-court-orders-hospital-to-administer-ivermectin_4130754.html De ce nu spune nimeni acest lucru? De ce nu suntem lasati sa folosim invermectina pentru uz uman personal?
 • Sweeping 03.12.2021 21:57
  Ce se doreste de fapt? Asta se doreste:


  Studiu: Vaccinurile Covid par să instaleze o „ADRESĂ DE COMPUTER MAC” în interiorul vaxinatilor


  Dr. Luis De Benito împărtășește un avans al raportului său despre fenomenul adresei MAC la indivizii inoculați

  https://tapnewswire.com/2021/11/study-covid-vaccines-appear-to-install-a-mac-computer-address-inside-the-vaxxed/
 • oarecine 03.12.2021 22:39
  O asemenea operațiune nu are cum să fie făcută la întâmplare, ci are un plan bine pus la punct. Dacă ne gândim la declarațiile stăpânilor în fața cărora răspund politicienii și funcționarii noștri aceștia sugerează alte planuri, prin intermediul eufemismelor precum: echitate, sustenabilitate, diversitate, oprirea schimbărilor climatice, șamd... Dacă situația Covid ar fi atât de gravă prioritatea ar fi rezolvarea ei, nu elaborarea de noi planuri, facilitate de aceasta.

  Deci e evident faptul că toată criza Covid e o etapă a altor planuri, începând cu mișcarea tiranică de transfer al controlului dinspre populație către „autorități”, iar a responsabilității către „dușmanii ordinii sociale”, cei care se opun conformării oarbe la deciziile de la vârf.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

00:30

29 septembrie: Sfântul Chiriac Sihastrul

00:05

29 septembrie: Nașterea Părintelui Arsenie Boca. Autobiografia Sfântului Ardealului

23:35

Propunere de canonizare a Cuvioșilor Dionisie Ignat și Petroniu Tănase de la Sfântul Munte Athos

22:36

Spiritism la Casa Albă: Joe Biden a vrut să discute cu Moarta (VIDEO)

21:45

Un medic a găsit structuri geometrice precum „dreptunghiuri și piramide inversate” în vaccinurile ARNm degradate – Disputele oamenilor de știință

20:40

Mihaela Cârlan: Un accident cerebral din senin. Nu treceți pe lângă oamenii care plâng pe stradă, fără să vă ceară nimic, ca pe lângă garduri ori copaci...

19:30

Răzvan Ionescu: CASCADORII PATRIARHULUI

18:35

Pedofilia promovată la nivel guvernamental. Ministrul spaniol al Egalității: copiii „pot iubi sau pot avea relații sexuale cu cine doresc”

17:45

Lăcomia de averi și sărăcia de minte pe deasupra au făcut ca țara întreagă să se sature demult de acești pretinși aleși ai ei - Mihai Eminescu pe 28 septembrie 1882

16:35

Tucker Carlson: A aruncat Joe Biden în aer conductele lui Putin din Marea Baltică?

16:00

„Părăsiți imediat Rusia!”. Ambasada Statelor Unite la Moscova, anunț alarmant pentru cetățenii americani

15:30

Afectat de criza energetică, Nicușor Dan oprește apa caldă la Primărie și stinge toate calculatoarele după program. DECLARAȚIA ZILEI

15:15

Un bebeluș de o lună, din SUA, a murit din cauza unui cheag de sânge, după ce a primit o transfuzie de la un vaccinat. Cercetători români au demonstrat că serul poate fi detectat în sânge la 15 zile după inoculare, în pofida afirmațiilor Crucii Roșii

14:29

Viorel Patrichi: Italia dă jos femeile din pod. Ce-are Giorgia Meloni și n-are Giorgio Simion

14:10

SE ÎNTÂMPLĂ ACUM: La 150 de ani de la moartea lui Avram Iancu, primarul din Turda îi aruncă statuia Eroului Național din centrul orașului în mod complet ilegal. FOTO / VIDEO ACTUALIZARE