Elena Radu: Peste 40.000 semnături împotriva „hârtiei cu cod”, într-o zi. Hai mai cu talent la semnarea Scrisorii descrise, dacă nu vreți să vă prindă QR -ul din urmă! Luni și marți, haideți în fața Parlamentului!

De Av. Elena Radu  /  

Foto: impact.ro

Foto: impact.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Peste 40.000 semnături împotriva ”hârtiei cu cod”, într-o zi. Luni și marți vor fi dezbateri în comisiile Camerei deputaților pentru introducerea ”Hârtiei cu cod” (certificat de culoarea pe care o vreți dvs.). 

Tot luni și marți proiectul de lege este pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. 

Așa că mai cu talent la semnarea Scrisorii descrise, dacă nu vreți să vă prindă QR -ul din urmă. 

Se-nvârtiră, se suciră și cică se pupară. La „hârtia cu cod” nu vor să renunțe, mai modifică p-ici,-pi colo, să fie bine, ca să nu fie rău, să se facă că nu e nimic discriminatoriu și toată lumea să fie fericită.

Ei, c-aprovizionează cu comisionul de rigoare testele și noi, că ne testăm „gratis” pe banii noștri (că plătim mai târziu când majorează impozitele ca să dea împrumuturile înapoi). 

Partea cu sănătatea nu contează. Cod să fie! 

Așa că este cazul să vă luați două zile de concediu: luni și marți, dacă nu vă place „hârtia cu cod” (mai mult codul contează pentru ei decât hârtia, vă explic zilele următoarea). Nu de alta, dar după ceva timp e posibil să aveți o vacanță perpetuă. 

Luni și marți, în concediu, frumușel încolonați în fața Parlamentului, cu hârtia în mână (aia fără cod, cât ne-or mai lăsa) în care scrieți în ea de ce credeți că nu trebuie să voteze „hârtia cu cod”. 

Vă puneți la coadă pentru a vă înregistra la fiecare grup parlamentar hârtia cu opinia dvs. pe care vreți să le-o transmiteți. 

Dialog permanent și să fie în contact cu cetățenii pentru respectarea principiului transparenței în exercitarea mandatului reprezentativ primit de la cetățeni pentru a și-l exercita în serviciul poporului și în interesul întregii națiuni române (aia zice Legea nr. 96/2006. Dacă nu cred, să o citească!). 

Până una-alta, nu uitați să semnați Scrisoarea (le-am trimis azi e-mailuri ca să nu zică că nu știu de ea.
 
Le-am pus și link): https://www.petitieonline.com/scrisoare_deschisa_catre_deputati_nu_votati_certificatul_verde_-_nu_ajuta_la_combaterea_transmiterii_virusului

Punctul de vedere transmis în care am indicat și link ul unde se strâng semnături îl găsiți aici: https://t.me/asociatiaCASD/57.
 
Citiți și BISERICA ȚINTĂ. Preoții ar putea fi împiedicați să mai intre în biserici dacă se votează sinistrul Certificat de vaccinare. Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept avertizează toate cultele religioase din România. DOCUMENTBISERICA ȚINTĂ. Preoții ar putea fi împiedicați să mai intre în biserici dacă se votează sinistrul Certificat de vaccinare. Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept avertizează toate cultele religioase din România. DOCUMENT
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Sweeping 12.11.2021 17:49
    China confirmă că nu există virus... Cum să faci un test și un vaccin dacă nu există virus? Ne confruntăm cu un eveniment de dispariție, dar omenirea poate fi încă salvată! Squalene – Reducerea Populației Globale! Aceasta este o armă biologică pe care o împușcă în tine!

    https://bestnewshere.com/china-confirms-there-is-no-virus-how-do-you-have-a-test-and-a-vaccine-if-there-is-no-virus-were-facing-an-extinction-event-but-humanity-can-still-be-saved-squalene-global-population-reduction/



    Aceasta este o prezentare completă a discursului captivant al Dr. David Martin Red Pill Expo dezvăluie „ei” – numele și fețele oamenilor care au creat acest „teatru al terorii” Covid și care ucid adulți și copii cu arma lor biologică. .

    Nu numai că îi cheamă pe vinovați și le pune numele pe ecran, dar el divulgă modul în care a fost planificată „injecția obligatorie” în 2015 și dezvăluie corporațiile de sponsorizare ascunse care se află în spatele tuturor.

    El discută, de asemenea, despre modul în care dovezile vor fi eliberate prin intermediul block-chain-ului, astfel încât acești indivizi și instituții vor fi în cele din urmă trase la răspundere pentru crimele lor flagrante împotriva umanității.


    https://bestnewshere.com/explosive-dr-david-martin-who-they-are-the-names-and-faces-of-the-people-who-are-killing-humanity-video/
  • Orizont 12.11.2021 18:14
    https://www.stiripesurse.ro/ascund-autoritatile-adevarul-despre-efectele-vaccinului-ipoteza-lansata-de-vosganian-nu-au-fost-i_2086620.html

    Nici Mariam Bostangian, nici Mihai Furtună nu au fost înregistrați printre persoanele care au decedat la mai puțin de 48 de ore de la administrarea vaccinului.
    Cei de la Salvare au recunoscut că e din cauza vaccinării, dar nimeni nu a avut curajul să scrie asta”, a spus Varujan Vosganian, pe pagina sa de Facebook.
  • LauraElla 12.11.2021 18:57
    ROMANIA,TREZESTE-TE!Ai doua optiuni fie sa fi vanat ,victima,cobai fie sa fi ROMAN,sa te aperi legitim,sa ii aperi pe cei dragi,tara !pentru ca esti pe cont propriu!
  • Enya 12.11.2021 22:23
    1. ...“proiectul de lege neagă drepturile și libertățile cetățenilor și nu conține norme care să restrângă drepturile și libertățile cetățenilor,”

    - cum sa nu restranga cand de fapt anuleaza Constitutia si baga in dictatura totala omul??

    2. “De când a apărut acest virus Sars-Cov-2, la nivel național și nivel mondial au fost mai multe modalități de abordare a combaterii transmiterii lui.”

    - nu exista nici un sars-cov2/covid19!! N-a fost niciodata demonstrat, niciodata purificat/izolat fizic si chimic in laborator!

    3. "vaccinul poate să aibă eficiență, în mod individual, de la caz la caz, în funcție de condițiile medicale ale fiecărei persoane. Dar, este recunoscut inclusiv de către producători că nu are eficiență pentru toate persoanele cărora le este administrat vaccinul. Mai mult decât atât, aceste vaccinuri când au apărut au fost create pentru anumite tulpini ale virusului, iar ulterior au apărut alte tulpini și constatăm că vaccinul nu are aceeași eficiență pe care au prognozat-o inițial producătorii, mai ales pentru aceste tulpini noi.”

    - vaxxul pentru un virus inexistent = GENOCID!!!

    4. “Pentru a se identifica eventuali salariați asimptomatici, la interval de două săptămâni, în aceeași zi, se va face o testare rapidă tuturor angajaților.”

    - ASIMPTOMATICI? Nu exista asa ceva, este una dintre inventiile satanelor, care fac parte din marea frauda medicala a umanitatii, inexistentul covid!

    5. Si acum, partea cea mai urata, oculta chiar:

    “1. Identificarea persoanelor care sunt în mod real infectate cu virusul Sars-Cov-2 pentru ca acestea să poată fi extrase din colectivitate, izolate (până la momentul la care nu mai pot transmite virusul altor cetățeni) și tratate.”

    De fapt, nevaxxatii si opozantii sistemului vor fi scosi cu forta cu armata din casele lor, izolati in lagare, obligati sa inghita protocoalele criminale care deja au demonstrat ca ucid oameni si sa ramana arestati pana cand doreste sistemul, chiar si pana la sfarsitul vietii daca e cazul si opozantii nu cedeaza, nu se cumintesc (ca doar pot inventa tulpini infinite la secunda, tulpini care nu ii dau voie "pacientului" sa se vindece niciodata)!

    Si mai sunt si alte aberatii (“treiere” epidemiologica a salariatilor la intrarea in cladire, ca pe vite, testarea rapida – ce virus inexistent poti sa testezi???, testare permanenta / periodica - sa innebunesti oamenii de tot), absolut toata petitia e o porcarie sinistra cap-coada care de fapt serveste de minune sistemului si minciunii sistemului (ca ar exista covid)! Romanii au cazut din nou in capcana. Majoritatea nici macar n-au citit, au acordat incredere unor chipuri cunoscute doar virtual, multi nici n-au inteles bine ce se afla in petitie. PACAT! Pacat de noi toti!
Ultima oră

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot

18:16

Bomba silențioasă a lui Rafila: OMS anunță azi că ”tocmai a semnat cu România Strategia de Cooperare 2024 - 2030”. REACȚII

17:25

Un fotbalist de primă ligă, de 29 de ani, a anunțat că se retrage: A dat în judecată Pfizer și consideră că vaccinul Covid are legătură cu vătămările sale - “se află într-un calvar medical”

16:45

Procuratura a clasat dosarul penal deschis împotriva lui Mihai Tîrnoveanu. Revista Profesionistă a Presei

15:16

S-a stins Nicolae (Nic) Iliescu, publicist la Ziarul Național

14:31

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată la 3 ani și șase luni cu executare de Tribunalul Cluj

13:35

Noul comunism cu față climatică. Analiză înspăimântătoare a documentelor UE realizată de Prof. dr. av. Gheorghe Piperea și Arina Vasilescu, de la Piperea & Asociații: UNIUNEA EUROPEANĂ, CARBONUL ȘI NOI

12:44

Ce făcea Ceaușescu în ziua în care s-a născut Bănescu, 2.06.'66? Document în atenția CNSAS: PROCES VERBAL

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova