Elena Radu: Cum se distruge un stat si un popor? Manipulându-l să nu mai reacționeze la nimic, să nu mai creadă în nimeni și în nimic (nici măcar în el)

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avem partid UNIC  ca ”direcție”.  De fațadă avem mai multe partide politice, mai multe culori, pentru a se mima și opoziția. Însă, dacă le urmăriți activitatea parlamentară, ce se întâmplă în comisiile parlamentare, cum se votează în plen, ce proiecte de legi se depun și ce se întâmplă ulterior cu ele (cum sunt lăsate să moară în sertar) veți înțelege că în realitate nu avem mai multe partide politice. Există un singur partid politic, iar culorile de pe scena politică sunt numai pentru a face românii să se certe între ei, susținând unul sau altul din partidele politice care par a le susține doleanțele și speranțele.

Realitatea este că niciunul dintre aceste partide politice nu este interesat nici de popor, nici de statul român. 

Singurul interes pe care îl au este cum să ajungă la ”borcanul cu miere” (banii publici). 

”Direcția” care li se trasează din afară este aceeași, iar la nivel național fac numai joc de scenă pentru că intern lupta nu este nici pentru România, nici pentru români. Pe plan intern se luptă între ei numai pentru a câștiga mai mulți susținători ca să îi ajute să ajungă la ”borcanul cu miere” și cum să și-l împartă, ”ca să mănânce și gura lor ceva”. 

Din 2020 citesc, analizez, trag semnale de alarmă pe pericolul care ne paște din legile pe care le adoptă. 
Nu susțin niciun partid pentru că toți sunt la fel. 

Așa cum se folosesc ei de noi, m-am folosit și o să mă folosesc de orice parlamentar, indiferent de culoarea politică, care este dispus să preia un punct de vedere cu privire la un proiect de lege care ne face rău, pentru a încerca să îl stopez. Dacă nu există un parlamentar care să preia o opinie contrară, pot să comentez eu de pe margine cât oi vrea. Pârghia legală este formularea de amendamente la proiectele de legi, iar alea să fie adoptate. 

Nu m-a interesat și nu mă interesează asumarea meritelor. M-a interesat mereu finalitatea demersului, indiferent cine susținea punctul de vedere și ce culoare politică avea. 

Nu o mă interesează să vă placă de mine pentru că nu o să candidez niciodată nici la demnitatea de parlamentar și nici la vreo funcție publică. Așa că nu am nevoie nici de susținători și nici de voturi. 

Tot ce mă interesează este cum va arăta viața mea pe viitor și a celor din jur. Față de legile care se votează, viața noastră nu va arăta deloc bine. Vom ajunge sclavii altora pe propriul nostru teritoriu.

De ce mi-am pierdut timpul să scriu? Pentru ca singură nu pot să fac nimic. Am sperat că vor conștientiza și alții pericolul și poate dacă vom fi mai mulți care ne opunem vom putea stopa ceva. 

Pentru a avea o finalitate în sensul ăsta vă spun de 2 ani: faceți toate demersurile legale pe care le avem la îndemână: de la a-i suna, trimite e-mailuri, dus la ei la ușă la birourile din teritoriu cu petiții prin care să le solicitați ce vreți, participat la proteste etc. 

V-am zis să ieșiți la protestele mari (proteste la care am ieșit și eu). 

De ce? 

Pentru că altfel nu iasă nimeni să spună nimic și să ceară nimic. Care este cauza pasivității românilor? Nu am putut să o identific. Tot încerc de vreo 2 ani și nu reușesc. 

Însă, cum o zic demult, putem să îi batem cu propriile arme. 

Se folosesc de cetățenii pe care îi manipulează și reușesc să îi scoată în stradă pentru interesul lor (ca să ajungă la ”borcanul cu miere”)? 

Foarte bine, ne putem folosi și noi de ei. Să ieșim să fim mai mulți, dar să cerem ce vrem noi nu ce ni se ”trasează” că vrem de ”lideri”.

Din păcate nu ați înțeles asta. Ați mers pe mâna ”liderilor” care și-au atins scopul. Au dus și protestul de ieri în derizoriu și i-au făcut și pe cei care au ieșit să nu mai vrea nimic. Pentru că au ieșit și nu au cerut nimic în concret, așteptau să vadă ce le spun liderii că ar vrea. 

Am fost în Piața Victoriei și nu îmi venea să cred: niște unii la microfon care făceau jocul de scenă și o mare masă de oameni care stăteau și se uitau unii la alții buimaci, nu scandau nimic. M-au apucat spumele de nervi, mergeam prin piață și am întrebat câțiva cetățeni ”de ce ați ieșit si nu ziceți nimic? De ce ați venit din tara? Chiar nu vă doare nimic, dacă nu strigați nimic?”

Ce le-a ieșit cu protestul de ieri? 

Mare parte din cei care au ieșit în stradă să nu mai vrea să iasă pentru că este degeaba, că vor fi dezamăgiți mereu.

Totodată, au reușit ca cei care încă mai erau dispuși să iasă în stradă și își manifeste nemulțumirea față de ceea ce se întâmplă să se certe între ei pentru că își susțin ”liderul”, uitând că nu este vorba de lider, ci este vorba în primul rând de persoana lor. 

Chiar dacă așa cum se zvonește parte din oamenii care au venit ar fi fost plătiți, nu cred ca ar fi cineva dispus ca pentru 100-150 lei să meargă sute de kilometri prin țară ca să participe la un protest de bine ce îi e. Sumele alea pe care le-ar primi sunt derizorii, față de efortul pe care îl depun, ceea ce înseamnă că pe lângă banii ăia pe care poate unii i-au primit, oamenii aveau și o speranță, că poate le va fi mai bine în țara asta. 

Însă, toată manipularea asta are ca scop omorârea speranței pentru ca poporul să nu mai vrea și să nu mai creadă în nimic, să se consoleze cu ideea că oricum nu se mai poate schimba nimic, ”jocurile fiind deja făcute”. 

Dacă nu ați observat, în permanență se caută subiectele care mai creează emoție și revoltă în rândul cetățenilor români. Se identifică subiectele, le preiau unii și le ridică la fileu, vorbesc despre ele, nasc speranța că poate cuiva îi pasă, oamenii încep să îi susțină, după care duc subiectul de derizoriu, nimeni nu mai vrea să vorbească și să susțină subiectul respectiv pentru că subiectul devine imaginea lui x sau a lui y și cetățeanul român nu vrea să fie catalogat că este ca x sau y. 

Uite așa se omoară speranța. Pe român îl afectează, îl doare subiectul, însă nu mai zice nimic, nu mai vorbește despre subiect, nu se mai revoltă că nu vrea să fie catalogat ”prost”, ”extremist”, ”conspirationist”, ”putinist” sau cum s-a mediatizat imaginea lui x sau Y care a preluat subiectul. 

Așa românul nu mai vrea nimic, nu mai speră în nimic, nu se mai revoltă pe nimic și acceptă ceea ce i se întâmplă. 

Din păcate, strategia de manipulare este bine pusă la punct și și-au atins scopul. 

Poporul nu mai vrea nimic, nu mai crede în nimic, nu mai speră în nimic, nu mai este dispus să facă nimic. 

De ce să o mai facă când a fost manipulat să creadă că e degeaba și nimic nu se mai poate schimba, că jocurile au fost deja făcute? 

Asta o văd din reacția la ceea ce postez a celor mulți, puțini, câți or citi ce scriu și urmărind ce se întâmplă la nivel național în societatea românească. 

Dacă anul trecut postam despre măsurile cere ni se impuneau în pandemie era reacția mică, că doar cine vorbea împotriva lor era ”conspiraționist”. 

Dacă anul trecut postam despre statul român, poporul român, suveranitate, naționalitate, independență, dreptul de a ne decide singuri soarta și a ne stabili regulile după care să trăim în România reacția era mare, că nu fusese preluat de unii care să își asocieze imaginea cu el. 

Anul ăsta reacția este inversă. 

Dacă vorbesc de măsurile care ni s-au impus, reacția este mare, că nu mai e ”conspirație”, nu mai contează pentru manipulatori. 

Dacă vorbesc despre statul român, poporul român, dreptul de a ne decide singuri soarta, de a nu mai executa numai ce ne impun niște puteri străine, de poporul român, statul român, naționalitate, suveranitate reacția este mică. 

De ce? 

Pentru că subiectele le-au preluat x sau y. Românii identifică termenii cu imaginea lui x sau y (niște circari, mahalagii etc) și au uitat ce înseamnă termenii respectivi și de ce trebuie să conteze pentru ei. . 

Așa că manipularea psihologică și-a atins scopul. 

Poporul român asistă pasiv la dispariția statului român și a poporului român. 

Până și CCR a ieșit cu comunicat de presă și a zis că o să consulte întâi CJUE atunci când ia decizii. Drept urmare, nu mai contează statul român, nici Constituția lui, contează numai ce va vrea Bruxellesul. 

Și toată lumea asistă pasivă, nu are nicio reacție și se face că nu înțelege, că e mai simplu să te conformezi decât să mai speri ceva, să încerci să te opui și să fii dezamăgit.

Uite așa vom dispărea ca stat și popor și vom ajunge sclavii străinilor pe propriul teritoriu, fără să mișcăm un deget. 
Statul Român și poporul român au fost cuceriți și dispar fără nicio luptă. 

(Au reusit să facă românii să se lupte între ei pentru ”lideri” și să uite care este esențialul și ce le face rău cu adevărat). 

Iar asta pentru că românii au fost manipulați să îi susțină și să îi aplaude (fără să își dea seama) pe executanții  străinilor care sunt infiltrați în tot ce înseamnă autorități publice și structuri ale Statului Român, punând umărul la dispariția Statului Român și chiar a lui (a poporului român). 

Iar toate astea pentru că v-ați lăsat manipulați să vă fie omorâtă speranță, să nu mai credeți în nimic și în nimeni. 
 
Nu mai credeți nici măcar în voi.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Mircea Dragan 03.10.2022 16:46
    Doamna Radu sa privim un pic oamenii din politica. Vedeti ce imagine dezastruoasa au? Nu as vota pe nimeni de acolo. Simion este in Parlament cu Partidul AUR. Recunosc ca i-am dat si eu votul. Poate el sa imi prezinte un singur proiect de lege initiat de el si/sau de partid? Unul singur. Chiar si respins.
    Acum organizeaza un miting dar nu si-l asuma desi are aprobare . De fapt cere ce? Sa plece x,y,z si sa vina cine? El este deja in Parlament si as vrea sa stiu cu ce se ocupa . El si Partidul AUR carora le-am incredintat votul.
    Anul trecut pe vremea asta, un vierme din udmr pe nume czeke attila a initiat cu numele a doi parlamentari proiectul ''vaccinarii'' obligatorii. Ei dintr-o pagina a ajuns la 70 de pagini si daca nu pierdea functia de ministru al nesanatatii. proiectul ala era ca promulgat. Numai ca a venit Rafila, ''valul'' a scazut si am scapat de macel.
    Sa initieze si Simion ceva in genul desigur pe alte teme si dupa aia avand un motiv serios sa faca si mitinguri.
  • Carbid 03.10.2022 17:15
    Cineva spunea ca românii vor ieși in stradă să lupte cu adevărat când le va ajunge cuțitul la os!
    Eu mă gândesc că românii, mai degrabă "nu sunt din lumea aceasta..."
    Si legat de asta... cum a spus un Sfant Parinte, "numai o mucenicie ne mai salvează"
    Poate se roagă în case si încearcă să trăiasca după voia lui Dumnezeu! (nu vorbesc de conducatori sau orice politician). Avem mai multe șanse asa!
  • Rapidistul 91 03.10.2022 22:39
    Absolut!m am tot gandit la asta,la cati adevarati binevoitori care stau in genunchi si varsa lacrimi si nu si pun nadejdea in incolonari si vandalisme!fii iubit si binecuvantat!Somn usor
  • BBnovak 03.10.2022 17:26
    Dar ați judecat excelent: lipsa de reacție a poporului este efectul direct al îndoctrinării in masă, practicată prin crearea perpetua și neobosita de subiecte artificiale de presă,
    care sa dezbine oamenii, să le consume și să le dilueze energiile, să le amorțească voința de a se opune tăvălugului. Omul trebuie sa se creadă prea mic pentru o lupta atât de mare. Pe acest principiu este creată și UE. Deși Sfânta Scriptură definește omul ca fiind "cununa creației", "știința" ne învață că omul este nesemnificativ in univers. El este prea mic ca sa conteze.
    P.S. Eu va citesc mereu articolele și va prețuiesc implicarea. Să vă ajute Dumnezeu în tot ce faceți!
  • LauraElla 03.10.2022 17:30
    Foarte adevarat!Problema si nedumerirea mea este ca inca adevaratii romani dorm si nu ma refer la cei platiti sa mearga la proteste pe bani??!!de cateva marionete zis "Lideri sau opozitie"politica din Romania pentru ca aceasta(opozitia) nu exista!da,avem nevoie de lideri ,dar din cei patrioti,iubitori de tara cu coloana vertebrala dar pana gasim acei lideri trebuie sa intelegem ca tara ne apartine noua si urmasilor si avem datoria sa o aparam mai intai de dusmani din interior decat cei din exterior,asa ca trebuie sa ne trezim si sa intelegem un lucru foarte adevarat la ora asta :suntem pe cont propriu si doar uniti putem face ceva iar asta cu protestele este o apa de ploaie,forta este poporul unit
  • Rapidistul 91 03.10.2022 22:43
    Deci,asculta..https://youtu.be/O4hFT4CgRf4
  • LaurStefan 03.10.2022 19:21
    Cutitul la os?! Romanul nu mai are os.
    Ce nu inteleg cei mai multi este ca poporului nu-i dai ce vrea, ii dai ce are nevoie dar nu stie. In rest e populism...desertaciune.
  • Arsene 03.10.2022 21:24
    Articol bun.

    Vin si eu cu niste idei...manipularile politice exista ,sunt ,pot fi ,forte de manipulare ,sa zicem pe plus ,fata de nivelul de echilibru care ar fi Adevarul.
    Reactia la manipulare ,ar fi ca reactiunea ,egala si de sens contrar ,deci pe minus.
    In aceste cazuri ,nici plusul ,nici minusul ,nu ne sunt de folos.Deci e bine ca nu exista nici reactiune(semn ca romanii nu mai cred in minciuni ,minciuna nu mai este o forta ,si nici nu a fost vreodata) .
    Dar daca romanii ,in teritoriu ,merg pe nivelul de echilibru ,de isihie ,deci nu reactioneaza ,ci actioneaza ,adica isi vad de treburile lor curente ,de rugaciune ,de gospodarie ,etc?
    De ce sa te iei dupa scandalagii ?De ce sa nu mergi pe adevar?Pe valorile traditionale?De ce sa nu existe comuniune-comunicare intre oameni ,reala ,fara chestii centralizate si obligatorii?
    Cand se voteaza ceva ,se impune o unica si ingusta cale ...pentru oamenii simpli ,desigur ,nu pentru stabi.
    Acestora li se lasa toate celelalte cai...Este drept?
    Cata vreme solutiile se stiu si sunt multiple intotdeauna ,de ce sa judecam ingust ,limitandu-ne doar la una singura ,si aia atacata de mexicanii care stau la panda ...sa vaneze un curcan.
    Deci invatamant liber ,presa libera ,prietenie reala si fara politichie ,caci este complet ipocrita.
    Si apropierea de pamant ,de lantul trofic direct ,nu de diplome superioare si hartiute fara valoare.

    Adevarul este complex ,variat ,diversitatea si nu unilateralitatea in pregatire ,rezolva problemele ,plus prietenia reala intre oameni .

    Desigur ,nu pledez contra invataturii in sine ,dar pe una sincera si pe adevar ,crestineasca desigur ,ortodoxa ,pentru om si nu contra ,si mai degraba una individuala sau in grupe mici ,cu dreptul inclusiv ca profesorul sa-si selecteze elevii ,nu cu elevi impusi la gramada ,mai ales cum este acum pe teste grila.Este suficient ca unul sa-ti otraveasca ora si toti au de suferit...se practica des ,din pacate ,in diferite forme.


    Doamne ajuta !
  • Floreas 04.10.2022 00:02
    " Și toată lumea asistă pasivă, nu are nicio reacție și se face că nu înțelege, că e mai simplu să te conformezi decât să mai speri ceva, să încerci să te opui și să fii dezamăgit.
    Uite așa vom dispărea ca stat și popor și vom ajunge sclavii străinilor pe propriul teritoriu, fără să mișcăm un deget. "
    Doar la romani se intampla asta?
    Soferii canadieni au blocat sosele si poduri saptamani in sir avand suportul cetatenilor canadieni. Au rezolvat ceva? Si azi o parte din restrictiile impuse de Trudeau n-au fost ridicate! Dar linistea s-a asternut.
    Cu protestul hotarat si masiv al soferilor americani iar s-a aprins speranta. S-au invartit in jurul capitalelor si au plecat cu coada intre picioare!
    A venit randul fermierilor olandezi sa protesteze zgomotos si, din nou, nimic nu s-a schimbat!
    GUZGANII stiu cum sa reactioneze, anticipeaza reactiile multimilor, ii ignora, ii lasa sa fiarba in suc propriu!
    Lumea inca mai are cate un os de ros!
    Nu cred ca disperarea si deznadejdea ii va determina sa puna mana pe furci si pe topoare si sa dea foc la conace , mistuiund totul in cale.
    Pe GUZGANI oricum nu-i va afecta; au unde sa se ascunda!
  • dejuan 04.10.2022 09:15
    "A venit randul fermierilor olandezi sa protesteze zgomotos si, din nou, nimic nu s-a schimbat!"

    Ministrul agriculturii olandez si-a RETRAS PLANUL de expropiere a fermierilor si de reducere a "azotului" si a DEMISIONAT. Planul trebuia implementat pana in septembrie. Gasiti amanunte acum in presa de acum ceva saptamani, posibil la https://t.me/s/covid19vaccinevictims sau https://t.me/s/mrn_death/
  • Arsene 04.10.2022 05:46
    Prostirea omenirii s-a facut cu forta si cu minciuna ,simultan.
    Se castiga cu pedagogia reala ,cu iubirea si cu adevarul.Expunerea nonviolenta si treptata la adevar ,care in forma suprema este Iisus Hristos ,deschide mintile si inimile oamenilor,asa cum lumina soarelui dezinfecteaza obiectele expuse.Banuiesc cu dreapta socotinta ca Dumnezeu lucreaza prin toti oamenii ,apoi sunt sigur ca nu din politica vine solutia ,nici din stiinta actuala care este stiuta dar ascunsa ,din nou fariseic ,mai degraba va veni dintre traitorii crestini si din primirea lui Dumnezeu din Botez in inimile oamenilor.Se vorbeste de trezire ,uneori cam exaltat si ezoteric ,interesant desigur dar periculos.Nici de cataclisme nu e bine sa ne prea temem ,chiar daca ar fi sa mai fie.Pana la urma cred ca va fi cum zicea par.Ilie Cleopa ,unirea adevarata intre oameni ,deci iubirea aia spre care tindem ,nu se obtine la program =politic etc ,ci cand vor fi oamenii efectiv prieteni intre ei si vor vorbi liber pe orice subiect.Deci se prea poate asa ceva ,dar aici cred ca va fi o lucrare tainica si directa de la Dumnezeu.
    In practica insa e mai greu cu programe impuse ,invatamant obligatoriu ,cenzura si atacuri ,etc ,plus orgoliul de turma.Nu Biserica este intoleranta ,in fond nimeni nu te obliga sa fii crestin...
    Practicarea oricarei forme de virtute duce incet dar sigur la sanatate de buna calitate.
    Sanatatea pasiva promisa acum este stupida ,o forma de drogaj si sclavie.
    Brusc nu se rezolva ,trebuie ca unii profi ori preoti mai descuiati la minte ,in forme fine si noninvazive ,sa zica adevarul ,macar atata cat se poate.Si incet incet ,poate se schimba ceva.De altfel cam asa se si procedeaza ,cel putin imi place sa cred asta.
    Cum am spus inainte ,in Dumnezeu ne este nadejdea ,noi trebuie doar sa nu abandonam credinta ...usor de zis ,practic uneori greu de facut.

    Practic si rapid ,faceti sport ori munca in gradina si limitati la maximim emisiunile media de scandal ,indiferent de domeniu.Expunerea treptata la natura si renuntarea tot treptata la virtual ,trezeste bine sufletul.De asemenea mancarea naturala ,invatati sa gatiti ,simplu si traditional.In scurta vreme se vede un bun efect.
    A doua zi repetati ,si asa mai departe.Totul e ritmul constant si moderat ,ritm de mosuc ,cum imi place mie sa zic.
    Cine nu are batrani ,sa-i cumpere...mai degraba sa invete de la ei.
    Plus lecturi mai vechi sau mai noi ,pe teme duhovnicesti ori chiar de stiinte ,axate pe fenomen ,nu pe formule ,carti cu idei legate ,in orice domeniu ,fac bine mintii ,o vindeca de propaganda deluziva actuala.

    Doamne ajuta !
  • dejuan 04.10.2022 07:07
    "Dacă vorbesc despre statul român, poporul român, dreptul de a ne decide singuri soarta, de a nu mai executa numai ce ne impun niște puteri străine, de poporul român, statul român, naționalitate, suveranitate reacția este mică. De ce? Pentru că subiectele le-au preluat x sau y. Românii identifică termenii cu imaginea lui x sau y (niște circari, mahalagii etc) și au uitat ce înseamnă termenii respectivi și de ce trebuie să conteze pentru ei.
    Așa că manipularea psihologică și-a atins scopul."
    1. Asa este, aveti dreptate, dar asta e pt ca oamenii se simt hartuiti daca adopta o pozitie clara. Totusi, cand vremurile vor fi grave, oamenii isi vor sustine punctul de vedere chiar daca l-a avut si x si y. Pentru ca acela este adevarat, si nici un bullying nu va mai conta. Nu uitati ca acum 30 de ani toti traiau disimuland, tranzactionand. Eu il vad doar pe Cris Terhes ca pe un om dintr-o bucata.
    Ion Cristoiu spunea ca sunt 10 000 angajati ai securitatii de acum, ganditi-va ca jumatate sunt troli pe internet, "formatori de opinie". Nu mergem cu ei, oricat ar insista. Avem opinia noastra, alta.
    2. Guvernul evident vine in Parlament cu legile scrise in Ambasade straine, Camere de Comert, Bruxelles. Vreau sa va multumesc pentru ca stiti sa scrieti amendamente la legi si le dati MURA IN GURA parlamentarilor ca sa corecteze marea tradare din legile scrise de guvern. Noi astia fara pregatire juridica n-am sti cum s-o facem.
    3. Curtea Constitutionala, daca a anuntat ca nu va mai iesi din dictatele de la UE (CJUE), inseamna ca noul ei sef este un tradator securist fara caracter, care ar trebui facut sa demisioneze. Presimt ca vor din nou sa introduca vaxx obligatorie, astept 13 Oct. pt sedinta de la OMS, fiti pe faza. Oamenii se vor rascula.
  1. Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

  2. Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

  3. Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

  4. S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

  5. Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

  6. ”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

  7. Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

  8. 139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

  9. Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

  10. Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

Ultima oră

12:02

La 38 de ani de la Cernobîl, Zelenski se dă de gol

12:00

Zece noi studii detaliază riscurile pentru sănătate ale tehnologiei 5G. Radiațiile telefoanelor mobile. Analiză realizată de Dr. Joseph Mercola (ENG/VIDEO/PDF)

11:56

Pr. Viorel Cojocaru: Patriarhia Română si Patriarhia Moscovei: dialoguri diplomatice nefinalizate referitor la teritoriul canonic dintre Prut și Nistru. Odiseea Mitropoliei Basarabiei în anii independenței de stat a Republicii Moldova

11:05

Xi Jinping îi înfige un cuțit în spate lui Putin. 4.000 de drone și sisteme antiaeriene chinezești vor ajunge în dotarea Ucrainei

10:33

REACȚIUNEA: Dorel Vișan, Mare Maestru cu grad 33 și jumătate al Ordinului Masonic Umaniterra din Cluj (FOTO/VIDEO)

10:15

Premierul Australiei, cu nervii la pământ, după ce a cerut interzicerea MEME-lor și a devenit ținta glumelor pe X

09:55

26 aprilie: 38 de ani de la catastrofa nucleară de la Cernobîl. Începutul unui coșmar care a durat ani de zile. FOTO

09:50

Primul oraș canadian care cere cod QR la intrare și ieșire

09:19

Alexander Lukașenko: ”Câteva zeci dintre cele mai moderne arme nucleare se află în Belarus”

09:09

Gabriela Firea, dezvăluiri din ședința de 16 ore a coaliției, la Marius Tucă Show. De ce a renunțat alianța la ideea unui candidat ”independent” - VIDEO

09:02

A murit Laurent Cantet, câștigător al premiului Palme d'Or în 2008. Cineastul avea 63 de ani

08:51

Petre Roman, Gelu-Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și Adrian Sârbu, puși sub acuzare în ”Dosarul Mineriadei”

08:00

26 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Vasilevs, episcopul Amasiei; Sfânta Glafira; Sfinții Mucenici din Dobrogea Chiril, Chindeu și Tasie din Durostor și Axiopolis - CERNAVODĂ DE AZI

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV