Elena Radu: Apel către cetățeni: Raportați efectele adverse ale vaccinurilor!

De Av. Elena Radu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazurile grave de C19 și decesele ni se prezintă zilnic de către autorități. Se fac filmulețe, ni se spune zilnic cat de rău poate sa facă virusul. 

În schimb, numărul persoanelor care prezintă efecte adverse grave  după vacc sau deceselor intervenite după vacc ne sunt prezentate de către autorități ca simple numere, statistici.

Prea puține cazuri de efecte adverse au fost prezentate la tv. În particular, știm toți ca acelea nu sunt singulare.
Nu se face o informare corecta a cetățenilor și în aceasta privința.

Știu ca prezentarea publica a  unei situații personale nu este ușoară. Nu este ușor sa ieși public și sa iti prezinți problemele apărute în viata ta.

Insa, este necesar ca cetățenii sa fie informați și cu privire la aceste efecte adverse pentru a putea sa decida în cunostinta de cauză ce decizie vor lua: se vacc sau nu.

Mai mult, politicienii care decid asupra vieții noastre prin normele pe care le instituie zilnic este posibil sa nu cunoască realitatea.

Din aceste motive fac un apel către cetateni:

În cazul în care v-ați vacc și aveți efecte adverse sau un membru al familiei dvs are efecte adverse ulterior vacc sau a decedat, va rog sa transmiteți "povestea" dvs de viata pe adresa de e-mail: asociatiaCASD@gmail.com.

Este cazul ca atât cetățenii, cât și politicienii sa  afle și cealaltă fata a adevărului.

Dacă nu vreți ca și alți cetățeni sa ajungă în situația dvs., fara sa cunoască ca exista un asemenea risc de efect advers, va rog sa faceți cunoscut cazul dvs.

Nu aveți de ce sa va fie rușine. Dvs. sunteți o victima.

*Nota Redacției: Mulțumim autoarei și repetăm și noi rugămintea - Cei ce pot da mărturie directă despre victime ale vaccinurilor să ne contacteze la contact @ activenews.ro.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • ioansperling 21.09.2021 10:08
    Nu-i vorba de rusine, dar de ce sa nu moară si capra vecinului?
  • fspar fspar 21.09.2021 10:55
    Foarte interesantă statistica Public Health of England în săptămânile 33-36 , unde veți vedea numărul deceselor covid, unde, surpriză , decese pers vaccinate schemă completă 2094, respectiv decese pers nevaccinate 726 !! Sursa aici :https://linksharing.samsungcloud.com/dORgjDnBxOoW .In Rom toate decesele marea majoritate sunt raportate pers nevaccinate, foarte curios. Poate o plângere penala pt răspândirea de informații false ar trebui făcută.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO