Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

De Eduard Dumitrache  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Ciprian, aseară la Moscova:

„Bună seara! Prezența dumneavoastră, în număr atât de mare, la proiecția filmului nostru mă bucură.

Suntem onorați și, cumva, ne ajută să găsim acele resurse lăuntrice pentru a nu ne strivi atacurile din presa de-acasă.

Am început această zi, citind un titlu în cel mai vizibil ziar din România, care anunța că, venind la acest festival, am călcat pe un covor îmbibat cu sânge. Sigur, azi propaganda nu mai are limite, iar cuvintele, dezbrăcate de Adevăr, nu se rușinează de asemenea abuzuri.

Observ că unii dintre dumneavoastră zâmbiți. Dar noi ne vom întoarce acolo, nefiind de-acord cu ei, după cum nu suntem de-acord nici cu voi.

Ați venit să vizionați un film, dar noi vă aducem înainte o poveste. O poveste despre Țara noastră.

Înainte să pășiți în lumea care vi se va deschide pe pânză, atunci când lumina se va stinge în sală, vă rog să vă scuturați de prejudecăți, de orice gând rău asupra poporului meu. Pentru că acest film este o operație pe cord deschis.

Vă doresc vizionare plăcută!”

Fără cuvinte, nu pot să spun decât că părintele s-a depășit pe sine.

Citiți și ZiuaNews: Părintele și regizorul Ciprian Mega îl contrează dur pe Medvedev chiar la Moscova: ”Românii nu doar că sunt o națiune, dar sunt un popor vechi, teafăr de multă vreme în conștiința europeană”. Ce a zis despre Ciolacu

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Sfânta Lumină a lui Hristos Domnul coborât la Ierusalim la ora 14.14:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • VIC_TOR 24.04.2024 18:32
    Bravo si multumiri parintelui Mega ! Asemenea oameni sunt adevaratii ambasadori de care avem nevoie si ne fac cinste. Frumos, drept, crestinesc si barbatesc !
  • viorel craciun 24.04.2024 19:37
    Parintele Ciprian a fost " ambasadorul real al credintei romanesti si reprezentarii noastre ca popor de mii de ani aici , unde suntem si vom fi si cu bune si cu rele " , adica " Suntem un popor , suntem aici, am fost aici si vom ramane aici , tineti cont de noi " Poate este cea mai buna " declaratie diplomatica " sub varianta culturala-ortodoxa de cand " DIPLOMATIA ROMANA " se exprima " la comanda NATO prin Presedintele Roman " intr-un asa " zis conflict militar zonal " , care dupa " COVID " este cea mai mare afacere politico-militara ZONALA " . Afacere in care noi , suntem " sageti " in limbajul infractional , adica " cei bagati in fata legal/ilegal prin care circula banii in folosul celor " manipulatori " . DAR asta este , la asa politruci ai momentul si al interesului financiar de moment fara scrupul , asemnea " diplomatie fara scrupule ". Felicitari ,prin emisarul " sau " bisericii romane prin promovarea " diplomatiei culturale ortodoxe ", se vede ca inca " BISERICA " reprezinta Statul roman fiind un " STALP ADEVARAT AL SAU " cel putin prin actele sale de acum un " contact diplomatic cultural ortodox " cu asa zisul " HUN DE LA EST "
Ultima oră

19:10

IPS Teofan: ”Pentru a conduce destinul Țării să alegem oameni cu frică de Dumnezeu și cu atașament față de valorile familiei”. IPS Laurențiu: ”Bucuria noastră să nu o lăsăm să fie umbrită de nimic”. PASTORALE

19:06

“Situație disperată” - Turcia rupe relațiile comerciale cu Israelul

18:10

Învierea Domnului este sărbătoarea iubirii smerite și milostive a lui Hristos - Mesajul și Pastorala Patriarhului Daniel de Sfintele Paști 2024. VIDEO

17:05

4 mai: Rapsodia Română se ridică la Ceruri împreună cu marele ei compozitor, românul genial George ENESCU, copilul-minune al muzicii (19 august 1881 - 4 mai 1955)

16:16

Av. Gheorghe Piperea: Cei ce ne-au interzis de două ori Paștele și de trei ori Crăciunul nu ne vor binele, nici libertatea. VIDEO 2020

15:15

CAPCANA

14:00

IUDA

13:00

Coborârea Sfintei Lumini la Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim - VIDEO ÎN DIRECT. Plecați-vă neamuri, Cântând Aleluia! Hristos a înviat din morți! ACTUALIZARE: Lumina a venit de Sfintele Paști ortodox, la ora 14.14

09:00

Sfânta și Marea Sâmbătă. Îngroparea Dumnezeiască și trupească a Mântuitorului Iisus Hristos și coborârea la iad

08:05

4 mai: Sfânta Muceniță Pelaghia; Sfânta Monica, mama Fericitului Augustin

00:00

Pr. Ioan Istrati: Mormântul Dulcelui Iisus și Hienele

17:30

Familia Ortodoxă: De la moarte la viață

17:00

ÎN VINEREA PATIMILOR - un text emoționant scris de Emil Gârleanu cu un secol în urmă

16:43

Irina Bazon: Digitalizarea școlii și alinierea învățământului românesc la agenda tehnocratică și transumanistă

15:56

Biden: Japonia, India, China și Rusia sunt țări „xenofobe” pentru că „nu vor imigranți”