EXCLUSIV. Dr. Geanina Hagimă: Dovezi ce susțin că boala covid 19 si mai ales vacinurile anticovid sunt arme biologice ce generează printre altele boala prionică. Leacul mai rău decât boala?

De Dr. Geanina Hagimă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt din ce în ce mai multe dovezi că toate variantele vaccinurilor covid utilizate în prezent pot provoca și provoacă boala Creutzfeldt-Jakob (BCJ). La fel, variantele de SARS-CoV-2 începând cu cea originală de la Wuhan până la Delta. În cazul variantei Omicron, regiunea prionică a virusului, cauzatoare de BCJ a dispărut.

Acest lucru a fost relevat de un studiu realizat de Claire Moret-Chalmin, Luc Montagnier și Jean-Claude Perez intitulat „Apariția unei noi forme a bolii neurodegenerative Creutzfeldt-Jakob: Douăzeci și șase de cazuri de BCJ declanșate la câteva zile după un vaccin COVID-19. După informatiile publicate pe un blog (1) acest studiu a fost publicat pe 4 mai 2022 pe site-ul ResearchGate și a rămas acolo până pe 10 iunie 2022. Postarea articolului pe Twitter a adus o interdicție permanentă pe această platforma a celui care a făcut postarea. La fel a pățit și Steve Kirsch (2).  

Twitter a cenzurat  astfel de articole care făceau legătura între boala prionică  și vaccinurile covid care au primit autorizare condiționată chiar și pentru copii de la vârsta de 6 luni.

Unul din motive ar fi fost că mediatizarea unei astfel de reacții adverse la nivelul creierului ar fi scăzut mult  mai mult  dorința oamenilor de a se vaccina decât raportările despre tromboză, probleme cardiace, hepatice, decese și celelalte sute de efecte secundare.

Boala Creutzfeldt-Jakob, o boală prionică rară, dar universal fatală la om, progresează în mod normal în câteva decenii înainte de deces. Bolile prionice sunt rare și se caracterizeaza prin simptome ca: demență cu evoluție rapidă, dificultate la mers și modificări ale mersului, halucinații, rigiditate musculară, confuzie, oboseală, dificultate de a vorbi. Investigatiile diagnostice sunt:  RMN (rezonanță magnetică nucleară), puncție lombară, electroencefalograma, analize de sange, examene neurologice și vizuale pentru a verifica deteriorarea nervilor și pierderea vederii (3).

În lucrarea ce-l are coautor pe profesorul Montaigner (4) se constată prezența unei regiuni prionice în  proteina spike a SARS-CoV-2 original precum și în toate variantele de "vaccinuri" anticovid.Regiunea prionică a proteinei spike a SARS-CoV-2 are o densitate a mutațiilor de opt ori mai mare decât restul proteinei spike și, în mod ciudat, întreaga regiune prionică dispare complet la varianta omicron. În studiu sunt prezentate 26 de cazuri de boală Creuzfeldt-Jacob, toate diagnosticate în 2021. Primele simptome apar în medie la 11,38 zile după administrarea vaccinurilor Pfizer, Moderna sau AstraZeneca. Progresia, etiopatogeneza, acestor cazuri atipice și noi de boala prionică umană par a contura o formă total  nouă de boală Creuzfeldt-Jacob cu dezvoltare rapidă. Din punct de vedere anamnestic  se constată, comparativ cu boala tipică precovid Creuzfeldt-Jacob, dezvoltarea accelerată a simptomelor,  similară în cele 26 de cazuri analizate. La sfârșitul anului 2021, 20 au murit în medie în  4,76 luni de la injectare. Dintre aceste cazuri, 8 au murit subit în 2,5 luni  confirmând progresia rapidă a acestei forme accelerate de boală Creuzfeldt-Jacob. Până în iunie 2022, au decedat încă 5 pacienți, iar la momentul scrierii articolului, doar unul mai era în viață. Datorită unei astfel de evoluții rapide către deces este posibil ca mai multe dintre cazurile de boală prionică apărute postvaccinal să nu fi fost diagnosticate.

Într-un alt studiu (5), folosind algoritmul PLAAC, Tetz a identificat in silico prezența domeniilor prion-like în proteina spike SARS-CoV-2. În comparație cu alți viruși, a fost observată o diferență izbitoare în distribuția domeniilor prion-like în proteina spike, SARS-CoV-2 fiind singurul coronavirus cu un domeniu prion-like al proteinei spike S1 în zona de legare de receptor. Prezența și distribuția unică a domeniilor asemănătoare prionilor în zonele de legare la receptorul SARS-CoV-2 ale proteinei spike, sunt considerate a contribui la afinitatea crescută a proteinei spike pentru receptorul ACE2. Astfel, s-a observat că deși proteinele spike ale SARS-CoV-2 și SARS-CoV au același receptor al celulei gazdă, si anume enzima de conversie a angiotensinei 2 (ACE2), virusul SARS-CoV-2 are o afinitate de 10 până la 20 de ori mai mare pentru ACE2. De asemenea, in acest studiu au fost identificate domenii prion-like în α1-helixul receptorului ACE2 care interacționează cu domeniul de legare al receptorului viral al SARS-CoV-2. In plus, au fost identificate diferențe substanțiale în ce privește domeniul prion-like al regiunii S1 al proteinei spike între variantele emergente. Dintre variantele emergente,Omicron(B.1.1.529) are potențial redus de proteina prionica. Toate aceste constatări indică faptul că domeniile prion-like identificate în zonele de legare ale receptorului SARS-CoV-2 (RBD) și regiunea ACE2 care interacționează cu RBD, joacă roluri funcționale importante în adeziunea și intrarea virusului in celule.

Vaccinul Pfizer COVID-19 a fost evaluat și de către Classen (6) pentru potențialul de a induce boală prionică la cei vaccinați. Secvența ARN a vaccinului, precum și interacțiunea țintită a proteinei spike au fost analizate pentru potențialul de a converti proteinele intracelulare ce leagă ARN-ul si anume proteina de legare a ADN-ului TAR (TDP-43) și Fused in Sarcoma (FUS) în conformațiile lor patologice prionice. Rezultatele indică faptul că ARN-ul vaccinului are secvențe specifice care pot induce plierea TDP-43 și FUS în conformație patologică prionică. Se stie că secvențele de ARN GGUA, secvențele bogate în UG, repetițiile în tandem UG și secvențele G Quadruplex, au afinitate crescută de a lega TDP-43 și/sau FUS și pot determina configurațiile patologice ale TDP- 43 sau FUS în citoplasmă. Autorul a identificat un total de șaisprezece repetări în tandem UG (ΨGΨG) și secvențe suplimentare bogate în UG (ΨG). Au fost găsite două secvențe GGΨA. S-a considerat că secvențele G-Quadruplex sunt pprobabil prezente, dar pentru a le verifica este nevoie de un program de calculator mai sofisticat. În plus, proteina spike, creată prin translația ARN-ului vaccinului, leagă enzima de conversie a angiotensinei 2 (ACE2), o enzimă care conține zinc. Această interacțiune are potențialul de a crește zincul intracelular. S-a demonstrat că ionii de zinc cauzează transformarea TDP-43 în configurația sa prionică patologică. Plierea TDP-43 și FUS în confirmațiile lor prionice patologice provoacă scleroza laterala amiotrofică(SLA) , degenerescenta lobară temporală frontală, boala Alzheimer și alte boli degenerative neurologice. Unii autori (Tetz) au găsit secvențe prionice în proteina spike COVID-19, care nu au fost găsite în coronavirusurile înrudite. Aceste constatări, precum și riscurile potențiale suplimentare, îl fac pe Classen să creadă că aprobarea vaccinurilor ARNm  pentru SARS-CoV-2 a fost prematură și că vaccinul poate provoca mult mai mult rău decât beneficiu. Autorul afirmă că este foarte probabil ca actuala epidemie de COVID-19 să fie de fapt rezultatul unui atac cu arme biologice lansat, în parte, de persoane din guvernul Statelor Unite. O astfel de teorie nu este exagerată, având în vedere că atacul cu antrax din 2001 din SUA a avut originea la Fort Detrick, o unitate de arme biologice a armatei SUA. El consideră că inchiderea investigației FBI pentru antrax este o dovadă că există conspiratori care lucrează în continuare în guvernul SUA. Autorul concluzionează că aprobarea unui vaccin, utilizarea tehnologiei noi ARN fără teste extinse este extrem de periculoasă. Vaccinul ar putea fi o armă biologică și chiar mai periculoasă decât infecția inițială.

Un studiu extensiv (&), avându-i ca autori pe Stephanie Seneff, fosta cercetătoare la MIT, și cunoscutul medic Peter A McCullough aduce și alte dovezi care vin în susținerea faptului că virusul SARS CoV 2 este arma bologică și că vaccinul este mai periculos decât boala. Virusul si vaccinul pot determina boli prionice , dar si alte afectiuni.  

Nucleotidele de guanină, atunci când sunt îmbogățite în secvența de nucleotide, sunt uneori capabile să se configureze într-o structură specială numită „G quadruplex” (G4). A devenit evident că ARNm al proteinei prionice umane conține mai multe motive care formează G4 și s-a emis ipoteza că G4-urile pot juca un rol critic în determinarea proteinei prionice să adopte  conformația greșită. S-a observat că secvența de nucleotide originală din versiunea virală a ARNm-ului proteinei spike are potențialul de a forma doar 4 cvadruplete G4, în timp ce versiunea Pfizer are potențialul de a produce 9, iar versiunea Moderna poate forma 19. Prezența motivelor care formează cvadrupletele G (G4) în ARNm PrP poate reprezenta legătura lipsă în conversia inițială a PrPC la PrPSC.

O informație interesanta este despre potențialul amiloidogenic al proteinei spike, observându-se apariția fibrilelor asemănătoare amiloidului după ce proteina este supusă proteolizei. Aceasta proprietate poate fi o explicatie pentru cheagurile atipice foarte rezistente la terapia anticoagulantă standard (8). Predicțiile teoretice au identificat șapte secvențe potențial amiloidogene în cadrul proteinei spike. În experimentele de laborator în care proteina a fost incubată cu elastaza provenita din celulele neutrofile, au apărut fibrile asemănătoare amiloiduluipe parcursul a 24 de ore de coincubare. Un segment specific, vârful 194-213 (FKNIDGYFKI) a fost foarte abundent după șase ore și s-a suprapus aproape complet cu secvența cea mai amiloidogenă identificată teoretic.

În urma analizei datelor VAERS din anul 2021 s-au identificat cca 200.000 de evenimentele adverse care puteau fi asociate cu inflamația nervului vag și/sau a nervilor la care acesta se conectează. Aceste simptome au inclus anosmie (pierderea mirosului), tinitus, surditate, paralizie facială, vertij, migrenă, disfonie, disfagie, greață, vărsături, dispnee, sincopă și bradicardie. Se presupune că exozomii eliberați de celulele imune din splină ascensionează prin nervul vag pentru a ajunge la nucleii trunchiului cerebral unde livrează încărcătura toxică. Aceștia pot conține nu numai proteina spike, ci și molecule intacte de ARNm care codifică proteina. Microglia din creier, la rândul ei, ar putea prelua proteina spike și/sau ARNm, ceea ce ar duce la o reglare suplimentară a microARN (mi-ARN). miR-146a este un miARN exprimat în mod obișnuit care este implicat în multe stări de boală. El este asociat atât cu infecția virală, cât și cu bolile prionice din creier. miR-146a are ca rezultatinfiltrarea excesivă cu macrofage și neutrofile în țesut, crescând astfel inflamația.

miR-146a este suprareglat ca răspuns la endotoxine. Proteina spike conține o secvență chiar deasupra situsului său de clivaj a furinei, care este un asemănătoare cu un segment de enterotoxină B (SEB) produs de Staphylococcus aureus. În plus, există o cale de semnalizare directă prin care proteina spike poate regla miR-146a în microglia care primește exozomii. Un efect major al vaccinurilor ARNm a fost de a inhiba semnalizarea interferonului de tip I, ceea ce duce la creșterea susceptibilității de activare a virusurilor latente și a cancerului. Supraexprimarea miR-146a ar putea fi un factor ce determină reducerea semnalizării interferonului de tip I.

Un studiu realizat pe 46 de persoane care suferă de „Sechele post-acute ale COVID”(PASC) a constatat că două tipuri specifice de monocite neclasice, (CD14Lo, CD16+) și (CD14+, CD16+) au fost semnificativ crescute la pacienții cu PASC până la 15 luni după infecția acută. S-a descoperit că un număr semnificativ statistic din aceste monocite neclasice conține proteina SARS-CoV-2 S1, până la 15 luni după infecție. Un studiu ce a inclus persoane cu simptome asemănătoare PASC după vaccinare covid a observat că monocitele CD16+ izolate de la șase dintre pacienți conțineau atât secvențele S1, cât și S2, precum și câteva peptide S1 mutante. S-a presupus că eliberarea continuă a fragmentelor de proteină spike din aceste monocite ar putea determina simptomele PASC. Astfel, este foarte probabil că aceste monocite au transcris invers ARN-ul în ADN care ulterior a fost probabil stocat în plasmide. Este demonstrat experimental că celulele umane care exprimă retrotransposonul Long interspersed nuclear element-1 (LINE-1) sunt capabile să transcrie invers ARNm-ul proteinei spike în ADN în șase ore de la expunere prin transfecție.

Aceste informații noi, de cercetare avansată, poate greu de înțeles chiar și de către persoane cu pregătire medicală datorită complexității lor, sunt dovezi că suntem atacați cu arme biologice avansate, elaborate, concepute de-a lungul timpului de minți bolnave. Consider că este util să avem aceste informații pentru a argumenta, pentru a ne explica în măsura în care este posibil, anumite fenomene (problemele neurologice, trombozele extensive), pentru a ști să ne ferim de "soluțiile” impuse ale problemei create, care sunt mai periculoase decât problema însăși.

1.https://www.minds.com/smackenziekerr/blog/researchgate-deletes-study-with-luc-montagnier-on-creutzfeld-1393380344492724236

2. https://stevekirsch.substack.com/p/twitter-made-a-huge-mistake-i-was?s=r

3. https://www.hopkinsmedicine.org/health/conditions-and-diseases/prion-diseases

4. Emergence of a New Creutzfeldt-Jakob Disease: 26 Cases of the Human Version of Mad-Cow Disease, Days After a COVID-19 Injection. Jean Claude Perez, Claire Moret-Chalmin , Luc Montagnier 02 May 2022 https://www.researchgate.net/publication/367167725_Emergence_of_a_New_Creutzfeldt-Jakob_Disease_26_Cases_of_the_Human_Version_of_Mad-Cow_Disease_Days_After_a_COVID-19_Injection 16 ianuarie 2023

5. Prion-like Domains in Spike Protein of SARS-CoV-2 Differ across Its Variants and Enable Changes in Affinity to ACE2. Tetz, G.; Tetz, V. Microorganisms 2022, 10, 280. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8878784/ https://doi.org/10.3390/microorganisms10020280

6 COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease. J. Bart Classen https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf 

7. SARS-CoV-2 Spike Protein in the Pathogenesis of Prion-like Diseases;  Stephanie Seneff, Anthony M Kyriakopoulos, Greg Nigh and Peter A McCullough https://d197for5662m48.cloudfront.net/documents/publicationstatus/88222/preprint_pdf/071e7686c723f1473945c2cc02baaae9.pdf

8. COVID-19 and the Unraveling of Experimental Medicine - Part III, K. E. Thorp1, 30 April 2022,  https://www.thegms.co/neurology/neuro-rw-22083101.pdf

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
 • mihaipopescu 07.02.2023 11:11
  "mai ales vacinurile anticovid sunt arme biologice"

  Vaccinul mRNA a fost inventat de o Unguroaica, o Savanta din Ungaria Catolica.
  Ungaria este o tara cu 80% Catolici.
  - Catolicii s-au remarcat din anul 385 pana azi mai ales in mari inventatori de instrumente sofisticate de tortura:
  - Zdrobitorul de maini.
  - Boul und se coace un om de voi ca la cuptor.
  - Fecioare cu cutite unde asa de bine aru amplasate cutitele ca victima gemea de durere si dupa 3 zile.
  - Roata, pentru a zdrobi toate oasele membrelor pe urma omul era impatit ca si nuielile de cos pe roata si lasat 3 zile acolo.
  - Combinatie intre ruperea oaselor, taiatul organelor genitale si pe urma strangularea si ardere de viu. La femei era inainte tortura si vi--lul obligatoriu.
  - arderea de viu, dupa luni de tortura. la foc mic sau mai mare.

  Toate proicedurile de tortura au fost inventate si aplicate de catolici, Religia oficiala a imperiului Roman de natiune Germana.

  Acum oare ce este mRNA?
  - Un medicament?
  - Ca vaccin nu a fost bun de nimic
  - ca tratament pentru cancer la fel de nimic bun.
  - dar ca instrument de tortura: Super. O injectie mica si pe urma te chinui tot restul vietii cu urmarile lui.
 • Carbid 07.02.2023 15:02
  Dumnezeule Doamne,
  ....incredibil cât de bolnavă poate fi mintea umană!!!
 • Vasile Pdure 07.02.2023 11:27
  Personal cred că acum sunt alte subiecte, mult mai importante. Cine a înțeles că vaxxinul este o armă, nu se va vaxxina. Știu, sunt și cei indeciși. Acum personal, cred că mai important este cum vom face față provocărilor viitoare. N-am auzit nimic despre Ortodoxie,că fiind unica religie adevărată, n-am auzit că spovedania și împărtășania sunt singurele căi de mântuire,că Hristos este FIUL LUI DUMNEZEU. Sper să nu fiu greșit înțeles. Toată stima pentru acțiunile d-voastră. Omul nu este veșnic. Idolatrizăm lumea în care trăim, fără să ne pregătim pentru veșnicie. Iertați!
 • Augusta 07.02.2023 12:51
  @ mr Padure,
  Daca ai fi urmarit ce spune Doamna Doctor si la proteste dar si in alte articole pe ActiveNews, ai fi aflat ca transmite foarte multe mesaje despre ortodoxie, repede va mai grabiti sa o judecati fara sa aveti toate informatiile despre demersurile si mesajele dumneaei.
 • Nick Cohen 08.02.2023 00:25
  Or fi si alte subiecte importante , dar totusi editarea genetica a genomului uman prin injectarea de mARN in corp si scopul clar al depopulararii planetei de oameni , inca nu s-a epuizat si nu se va epuiza cit vom trai noi . Subiectul vaccinarii e mai important si decit razboiul . De glont mai scapi , dar daca te-au vaccinat esti zombie ! In ce priveste religia , poti sa dovedesti ceea ce zici ? Sau ai auzit si tu o poveste asa ? Vezi ca in Tribunal daca depui vreo marturie despre un eveniment la care nu ai participat , in cel mai bun caz nu se in considerare, dar te poate si acuza de marturie mincinoasa ...Cit despre "spovedanie și împărtășanie " , daca crezi ca activitatile astea iti vor dilata capacitatea de constientizare a realitatii , da-i nainte , sa ne spui si noua ce rezultate au dat .
 • ion ion 7995 07.02.2023 12:05
  Doamna doctor, acest ARNm inoculat este de fapt un retrovirus si prelevat dintr-o bacterie . Acesta determina sinteza reverstranscriptazei in organism. In lipsa unui ADN de clonare (probabil continut intr-un vaccin viitor) aceasta determina aparitia bolilor autoimune, de obicei un interval cuprins intre 3 si 5 ani. La sfarsitul lui 2023 deci vom avea inceputul adevaratului afect al acestui asa zis vaccin, iar maximul undeva prin 2024. Pericolul adevarat va fi de fapt vaccinul care va combate , in ghilimele , aceste efecte adverse, cu ADN vector de clonare (unul din vaccinurile de la moderna parca ,contineau ceva de genul , ADN simian SN40)
 • Augusta 07.02.2023 12:06
  Despre riscul de boli prionice am fost avertizati inca din 18 ianuarie 2021, prin studiul mentionat si de Doamna Dr Hagima, studiu al carui link nu se deschide caci este infectat cu un virus de computer https://scivisionpub.com/pdfs/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

  Studiul amintit mai sus l-am gasit in 2021 si l-am salvat, iar acum l-am gasit la adresa
  https://dundasvalley.files.wordpress.com/2021/03/covid19-rna-based-vaccines-and-the-risk-of-prion-disease-1503.pdf

  Articol din 4 iunie 2022 care contine trimitere la studii din mai multe tari
  https://www.theepochtimes.com/studies-link-incurable-prion-disease-with-covid-19-vaccine_4511204.html

  Studiul din Franta, al omului de stiinta Luc Montagnier care a fost sters de ResearchGate, se afla pe pagina "International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research"
  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/66
  iar aici in format PDF
  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/66/182

  Un studiu din America https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i1.23 -
  "Worse Than the Disease? " este la adresa
  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23

  Studiu din Turcia al Turk J Intensive Care,
  DOI: 10.4274/tybd.galenos.2021.91885 - Creutzfeldt-Jakob Disease After the COVID-19
  Vaccination
  https://cms.galenos.com.tr/Uploads/Article_50671/TYBD-0-0.pdf
  https://www.researchgate.net/publication/357442961_Creutzfeldt-Jakob_Disease_After_the_COVID-19_Vaccination


  Articol din 19 mai 2021 care contine trimiterea la studiul amintit mai sus https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i1.23 al International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research
  https://www.naturalnews.com/2021-05-19-covid-vaccines-prion-brain-degeneration-mad-cow.html
 • Benediction 07.02.2023 14:51
  Fraților, ați văzut ce s-a întâmplat aseară la americani la premiile Grammy? E pe față acum! Este un atac concentrat asupra creștinismului, asupra familiei, asupra bunului simț... efectiv au făcut ritual satanic pe scenă și CBS a transmis... se apropie lupta finală. Și Papa se dă de partea LGBTQ, alt lucrător al diavolului! Creștinii vor fi din nou prigoniți, ar trebui să lase creștinii la o parte micile diferențe dintre cultele importante, baptiștii, penticostalii, ortodocșii, să se unească toți, altfel va fi o luptă grea...
 • Carbid 07.02.2023 15:51
  IGNORAȚI TOTAL asemenea manifestari! NU merită luate in discuție!
 • Orizont 07.02.2023 16:43
  Am vazut , insa mi se pare asa un CIRC al absurdului cu "dedicatie" . Testeaza nivelul de orbire /indobitocire al maselor, insa asigura si mecanismul dualist, contrastul de care are nevoie "lupta"/ "cauza" crestinilor si a celor care au constiinta activa - De ceva vreme am ajuns sa interpretez totul ca pe un "scenariu" , un "script" care isi pierde tot mai mult relevanta si incerc sa pasesc cat mai in "exterior" sa raman un observator si nu o victima...
 • Benediction ► Orizont 08.02.2023 05:31
  Te înțeleg, și eu în ultima vreme am abordat această atitudine însă e greu să fi neutru, la un momentdat se vor râsfrânge și asupra noastră măsurile lor abuzive și va trebui să facem ceva...
Ultima oră

22:00

Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

21:35

Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID