EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La invitația ActiveNews, care s-a gândit să îi ofere tânărului „dușman al poporului” Vlad Țăranu ceea ce nimeni din presa națională nu a făcut - dreptul de a-și exprima liber opinia față de nedreptatea la care a fost supus - elevul băimărean prigonit pentru Dumnezeu, Neam și Țară a acceptat să vină în studioul ActiveNews - Starea de Libertate, unde a participat la o emisiune moderată de Marian Dumitru, care l-a avut ca invitat și pe Mihai Tîrnoveanu, de la Asociația Calea Neamului.

Urmăriți alături de noi un izvor viu de credință și românism care ne dă speranțe că tot ce-i românesc nu piere - VIDEO MAI SUS REDIFUZAT DUPĂ UN INCIDENT FB. De asemenea, VIDEO Rumble mai jos:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

CEL MAI CONTROVERSAT FILM AL ZILEI - 21 DE RUBINI. VIDEO AICI:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Cronicar Ortodox 11.04.2024 23:50
    Bravo Active News.

    Chapeau.
  • Thermidor 12.04.2024 03:13
    Niciun roman demn de acest nume nu poate avea liniste pana cand acest tanar nu va primi scuze oficiale - nu doar de la netrebnicii care au comis abuzurile impotriva sa si a familiei sale, ci si de la ministrul Educatiei. Lucrurile nu vor ramane asa!
  • Legea stramoseasca 12.04.2024 16:45
    Felicitări Vlad! Pentru sprijinul lui ar trebui făcută o listă cu susținători și trimisa ministerului.
  • Cronicar Ortodox 12.04.2024 19:54
    Subscriu. Fac eu un google doc in care sa isi scrie fiecare, individual numele?
  • Bizar 12.04.2024 19:13
    Nationalismul este interzis , iar Zionismul este permis (de parca nu-i tot aceasi treaba doar ambalat in alt cuvant ) si culmea ca toate astea prin niste legi intortochiate precum mintea lor bolseviko-comunista............. .
    Si uite cum apar iar laturile tradatore,slugarnice proletare aducatoare de dictatura,numa ca astia-s proletari cu scoala ,de unde si vorva ; "Cu prostul care n-are școală te lupți puțin și-ai câștigat .iara cu prostul care are școală duci o luptă colosală !"
    Vorba aia : "N-aveti voi atatea topoare cate cozi avem noi ."
  • Bizar 12.04.2024 19:20
    Tudorel cu "Basarabie pe cruce '' ,cel care ma dezgustat in Plandemie prin atitudinea lui darasta este alta problema ce n-are a face cu arta dansului .
    https://youtu.be/utbP_4qySdAhttps://youtu.be/utbP_4qySdA
  • Adrian Soiman 13.04.2024 15:09
    Unde mai găsim acest video care a dispărut?
  • miron liviu 15.04.2024 20:48
    Nu ne mai păcăliți ca statul e de vina cu legea!
    Legea este rău interpretata în Ardeal.
    De ce nu recunoașteți d le Tarnoveanu ca este o problemă între regiuni?
    Asta e doar un caz care a răsuflat. In restul tarii nu are nimic statul cu Basarabia!!
Ultima oră

00:00

Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

23:35

Provocările turcilor nu mai contenesc: Erdogan a inaugurat oficial o moschee în străvechea Biserică a Mântuitorului din Chora, aflată în patrimoniul mondial

23:00

Rețeta kovesistă a filmului "21 de Rubini" și Marele absent

22:33

Pr. Mihai-Andrei Aldea: 21 de rubini. O viziune, mai multe viziuni

22:26

Text INEDIT de Valeriu Gafencu despre sărbătoarea Învierii: “De Paști în sat” - “Îți dai seama de sănătatea țăranului român, îți dai seama că rădăcina noastră e tare și că poporul nostru nu va pieri niciodată fiindcă-i clădit pe temelii sufletești”

21:57

Air Europa a activat recunoașterea facială în aeroporturi

21:40

Piața mașinilor electrice, în cădere liberă: jumătate dintre proprietari regretă achiziția

21:10

IPS Teodosie, trimis de DNA în judecată pentru făcătura securistică Recorder-Bănescu chiar în Săptămâna Luminată. Avocata Irina Stanciu: ”Susțin în mod cert nevinovăția clientului meu, Arhiepiscopul Tomisului“

20:30

Kovesi, pe axa București-Moscova-Bruxelles și retur? Bogdan Tiberiu Iacob: ”21 de rubini” – un film complet deturnat. De către cine și de ce?

20:11

Influencerița TikTok Madison Baloy, cu peste 450.000 de urmăritori, a murit de cancer de colon la doar 26 de ani – cancerul a fost depistat în 2022 - VIDEO

19:41

Fostul jucător de baschet NBA Darius Morris a încetat din viață la doar 33 de ani – cauza morții, necunoscută

18:16

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie după ce sistemul de porți biometrice “e-Gates” a colapsat la nivel național - pasagerii blocați au așteptat ore întregi “fără mâncare și apă”

17:15

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic, internat cu septicemie: s-a activat o celulă de criză. Transferat la Institutul "Matei Balș" din Capitală - infectat cu un stafilococ

15:41

Datoria publică a României a depășit jumătate din valoarea PIB-ului. Revista Presei

14:45

Reacțiunea: 21 de rubini - un film smintitor