ECCE HOMO: Un Manual de Identitate

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În plină epocă a științei și tehnologiei, Omul e pe cale să uite cine este.

În martie 2022, judecătoarea Kentanji Brown Jackson, nominalizată pentru Curtea Supremă a SUA, a fost audiată în Senatul de la Washington.

Între ea și senatoarea Marsha Blackburn a avut loc următorul dialog:

MB: Puteți defini cuvântul „femeie”?

KBJ: Dacă pot da o definiție?... Nu pot.

MB: Nu puteți?!

KBJ: Nu în acest context... Nu sunt biolog.

MB: Înțelesul cuvântului „femeie” este atât de neclar și de controversat încât nu îmi puteți da o definiție?

KBJ: Doamnă senatoare, în munca mea de judecătoare ceea ce fac este să rezolv dispute. Dacă există o dispută în privința unei definiții, oamenii aduc argumente, iar eu mă uit la lege și decid. Așa că...

MB: Faptul că nu îmi puteți da o definiție exactă despre ceva atât de important cum este femeia subliniază pericolele acestui tip de educație progresistă...

În urma audierii, Ketanji Brown Jackson, deși nu a putut răspunde „ce este femeia?”, a fost confirmată ca judecătoare asociată a Curții Supreme de Justiție a SUA.

Câteva luni mai târziu, în iulie 2022, în Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților a fost audiată Fatima Goss Graves, președinta Centrului Național pentru Drepturile Femeilor.

Între ea și reprezentantul Andrew Clyde a avut loc următorul dialog:

AC: Cu puțin timp în urmă, noua noastră judecătoare de la Curtea Supremă, Kentanji Brown Jackson, a fost întrebată ce este o femeie și a avut o problemă cu această definiție. De vreme ce sunteți președinta Centrului Național pentru Drepturile Femeilor sperăm că puteți defini pentru noi, în această comisie de audiere, ce este o femeie.

FGG: Ca președintă a Centrului Național pentru Drepturile Femeilor vă dați seama că rostesc frecvent cuvântul „femeie” în activitatea mea zilnică...

AC: OK, vă cer doar o definiție...

FGG: Eu sunt o femeie, așa mă identific. Mă întreb totuși dacă nu cumva îmi puneți întrebarea această și pentru că încercați să sugerați că persoanele care se identifică ca femei nu pot rămâne însărcinate. Cred într-adevăr că este foarte important să fim clari în această problemă, anume că sunt persoane care se identifică ca non-binare, cred că aproximativ 5% dintre tineri, care pot rămâne însărcinate...

AC: OK, am sperat că îmi veți putea răspunde la o întrebare care se învață la biologia în liceu, care afirmă că cromozomii XX și XY determină un bărbat și o femeie.

 

O judecătoare la Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite și o militantă pentru drepturile femeilor nu pot da o definiție a cuvântului „femeie”.

Să nu ne lăsăm înșelați: ambele sunt femei școlite, au făcut biologie la școală. La fel ca toată armata de activiști progresiști care au luat cu asalt scena publică în ultimii ani, ele ȘTIU ce este o femeie. Dar NU POT spune. Le interzice ideologia.

Acesta este blestemul. Ideologia a încălecat Știința, a pervertit-o și a transformat-o în Dogmă Religioasă.

Noua dogmă servește ca instrument de represiune pentru Poliția Gândirii, care îi marginalizează sau elimină din corpul social pe toți disidenții care se țin de Vechea Știință.

Interesant este că nu TOATĂ știința este pervertită de ideologie. Putreziciunea atacă mai ales – așa cum s-a văzut și în Plandemie - Biologia și Anatomia. Adică științele despre Viață și Om. Mai ales despre Om.

Pentru că Viața și mai cu seamă Omul sunt vârfurile Creației lui Dumnezeu.

Iar furtuna demonică, iscată de câțiva ani și care răvășește lumea, asta urmărește: să pervertească Creația. Și să distrugă Omul.

Asistăm la o luptă brutală. Pe Viață și pe Moarte. La propriu.

Pe acest câmp de luptă sălbatic, singurele arme ale Omului sunt Credința și Adevărul.

Editura Contra Mundumo adevărată fabrică de muniție pentru Rezistență, a scos recent o nouă minune: un Manual de Anatomie din anul 1929. Un manual NORMAL, nepervertit.

Așa cum învățau odinioară, cu bună cuviință, la școală părinții și bunicii noștri. Într-un limbaj simplu, limpede și – mai ales – fără farafastâcuri ideologice.

Un asemenea manual este Apă Vie pentru copii, dar și pentru noi, ăștia mai bătrâni, cuprinși adesea de deznădejdi și neputințe. Ca un marcaj pe un traseu alpin periculos: te asigură că nu te-ai rătăcit, că ești pe drumul cel bun și îți dă puteri să mergi mai departe.

Manualul de Anatomie de la Contra Mundum este în primul rând un Manual de Identitate.

Ne (re)amintește CINE suntem.

PS: Cartea se poate comanda AICI.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • IC XC NI KA 15.03.2024 18:51
    Doamnele viclene care chipurile nu se pot pronunța ce este o femeie au uitat de omul-femeia-mamă care le-a născut. Păcat. Practic își renegă mama, respectiv pe ele însele ..în context.

    Cu voia Domnului, mama le-a făcut om, și femeie, și nu senatoare sau judecătoarea sau ce-o mai fi ajuns ..ca un neajuns de (ne)om.

    Doamne, miluiește.
  • Carbid 16.03.2024 15:15
    Foarte bun articol dle Pătrușcă…Iți dau lacrimile la un moment dat, cand vezi spurcaciunea ideologiei…de orice fel!
    Femei blestemate…asta sunt!
  • crazy bobz 17.03.2024 01:00
    Poate ca erau maimute si nu stiau sa raspunda decit imitind pe Dumnezeu, ca taticul lor satana ?
  • crazy bobz 17.03.2024 01:02
    Pentru activenews : v-au atacat site-ul astazi?
  • Davinci 17.03.2024 11:22
    Poti lamuri un bou de bou adică animalul respectiv ca este vaca? Ca el ar putea naște? Periculizatatea in răspunsurile acefale schizoide ne arată cit precara a ajuns credință. Da , mulți ar face la fel pentru o sinecura. Citi ar spune nu? Cristos nu a răspuns la întrebarea ce este adevarul. Daca întreba insa Pilat cine este adevarul lucrurile stăteau altcumva. Dar am mai spus chiar in comentariile mele despre ușurință cu care mulți credem ca sintem credincioși fără sa înțeleagă cum ajungi credincioși si ce trebuie făcut pentru a merita acest statut anume de credincios. Tradiționalism ordinar. Jocul dublu unde credință joaca un rol secundar doar ca sa fi in siguranță ca la o adică ai fost sau ești credincios aratind tribunalului ceresc cum mergi la biserica cum îți faci cruci cum te rogi Dumnezeului cum ... cum... Forme fără fond. CIt bine facem? Cit de mult sau de puțin cerem bunului Dumnezeu? UNii spun cu bun simt " si nu-mi da mai mult decit pot duce." Este un semn de bun simt de echilibru. Întrebarea da persista in mintea mea si nu. numai cum poți ajunge la așa ceva? Mîine se va ajunge ca doar cei care nu au credință reflecta imaginea lor in vreo oglinda. Cei care se cred credincioși nu vor mai apare in nicio oglinda. Adevarul absolut ar fi ca este relativ nu? PEntru mulți insa "Cine este adevarul " ne da sens pentru ca Isus a spus "eu sint calea , viața si adevarul." Nae Ionescu ne spunea ca daca nu reușim sa ne mințim mai putem face ceva anume prin metafizica sa fim scuzați , iertați dar a nu se uita ca metafizica nu ne va intui. " Aceste defecte ale naturii aceste minți subordonate poziției sociale a banului încearcă sa ne desființeze si urma de umanitatea pe care o mai avem prin credință. Din păcate spunea ca azi mulți așa ziși credincioși au ajuns sa fie diavolii binevoitori înțelegători. EI sint din ce in ce mai mulți cei care sint in jurul turlelor bisericii care ademenesc care se joaca cu falsitatea creștinului de azi. Da , poate HARIRI are dreptate cind spune ca. "timpul liberului arbitru a expirat." ca ar fi timpul rescrierii Bibliei cu ajutorul inteligenței artificiale. Așa daca ar fi avem răspunsul cu acel computer inteligent Hal din filmul lui Stanley Kubrick 2001 Odiseee Spațială... care distruge orice om din acea naveta iar cel care la rindu-i distruge pe Hal se va pierde in spațiu fără vreo șansă de a supraviețui. Acolo vom ajunge . Mă întreb cum acest MUSK a putut ajunge sa pună un chip in creierul unuia. Mare reușită in știință dar pe plan moral de conștiință stim ca va veni si timpul cind AI vor distruge tot ce mișcă in calea lor... Trăim deci timpuri perverse. Dumnezeu este pus la zid este bun de muzeu sau amintiri cu el in povestioare ce țin de Biblie de alte cărți sfinte ce nu mai reprezintă nimic pentru unii mai mult decit o maculatura.
    AVem o singura scăpare... si ea este spusa de evanghelistul MATEI anume " SI AJUTA NECREDINTEI MELE!"
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania