Dr. Geanina Hagima: Români, vaccinați sau nevaccinați, NU vă mai lăsați divizați, manipulați și asmuțiți unii contra altora. SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ SPUNEM NU! Pe 2 octombrie, în Piața Victoriei, pentru sănătatea copiilor noștri!

De Dr. Geanina Hagimă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi Români, OAMENI, vaccinați sau nevaccinați!

NU vă mai lăsați divizați, nu vă mai lăsați manipulați și asmuțiți unii contra altora în acest război "altfel”, cu o importantă componentă psihologică. În perioada covidului, despre care s-a afirmat că este o problema medicală, în loc sa ne unim forțele și să încercam să ieșim din aceasta situație, ne-am trezit sărind dintr-o oarecare democrație în dictatura, ne-am trezit cu familii separate, cu prietenii distruse, cu depresie, cu panica, cu falimentarea societății românești. Puțini știu ce spunea in 15 mai 2020 Klauss Schwab, fondatorul Forumului Monetar Internațional, si anume că boala COVID-19 oferă o OPORTUNITATE de „resetare și remodelare” a lumii. În ianuarie 2021 la Davos s-a discutat despre modul în care inteligența artificială (AI) va „schimba în mod fundamental lumea”.

Observând cu atenție tot tabloul de la începutul plandemiei, am înțeles ca aceasta a fost creată pentru a realiza contextul în care anumite personaje "zdruncinate” să schimbe lumea.  De la început s-a generat panica, s-a indus ideea că este un virus care nu se poate trata și că singura soluție este un vaccin. S-a exagerat numărul de decese, au fost interzise autopsiile, au fost declarate cazuri de covid persoane asimptomatice, deși covid înseamnă boală, adica semne si simptome, nu doar teste pozitive. S-au luat măsuri de mascare, distanțare, de întrerupere a activităților întregii populației, in ciuda alternativei propuse in Marea Declarație de la Barrington de a proteja doar persoanele cu risc, cele tinere, sănătoase urmând sa-si continue activitățile lor obișnuite. Cu timpul, s-ar fi realizat imunizarea de turma și ar fi fost evitat impactul atât de grav asupra educației, economiei, îngrijirilor de sănătate pentru alte afecțiuni decât covid.   

Prin aglomerarea spitalelor cu cazuri ce nu necesitau internare si prin anumite ordine, a fost restricționat accesul altor patologii în spitale, creând senzația ca singura boala rămasă pe pământ este covidul. Deși au fost medici ca doctorita Grosan si doctorul  McCullough, care au pus la punct scheme de tratament precoce, eficiente în tratamentul acestei boli, scheme adaptate vârstei si comorbidităților care asociaza suplimente nutritive ca vit C, D, Zn cu hidroxiclorochina, azitromicina sau ivermectina, azitromicina si corticoid inhalator, aceste protocoale nu au fost adoptate si recomandate de catre autorităti. S-a accentuat astfel panica, a crescut adresabilitatea către camerele de urgență favorizând diseminarea bolii si agravarea situației unor pacienți care, din dorința de a nu ajunge la spital au rămas acasa fără tratament, condiția lor inrăutățindu-se până la situații critice.

S-a indus ideea că singura soluție este vaccinul. S-a făcut reclamă nerușinată în media, chiar de către medici pentru aceste serururi experimentale cu numeroase reactii adverse, majoritatea neraportate, a căror utilizare contravine Codului de la Nurenberg si Conventiei de la Oviedo. Studiile se termină in 2023 si totuși oamenii politici au decis la intrunirea G7 ca toata populatia planetei sa se vaccineze pana in 2022. Se fac studii ale vaccinului, inclusiv pentru varsta de 0-6 luni, deși la copii nu exista nici un motiv de administrare a serurilor  experimentale. Sunt contractate 120 milioane de doze, ceea ce inseamna cam 7 doze pe cap de muritor, doze ce se doreste a fi administrate la intervale de 6 luni. Cum s-a calculat necesitatea acestor 7 doze? Pentru ce sunt ele recomandate dacă inclusiv in autorizarea de urgenta EMA si FDA se afirmă că nu s-a dovedit că previn covidul sever, că previn transmisibilitatea, că nu se stie impactul asupra noilor variante de virus, nu se știe utilitatea folosirii lor la cei care au trecut prin boală. De ce se fac presiuni pentru administrarea lor daca sunt peste 15 studii care arată că imunitatea naturala este de lunga durata si acopera variantele de virus. Care este scopul acestor vaccinuri?

La intrebarile adresate MAPN și redirecționate către MS dacă au fost făcute teste toxicologice (căci numai prin imprăștierea unor produse toxice se pot explica valurile programate si reinfecțiile la cei ce au trecut prin boală) si cum se explica fenomenul de magnetism postinjectare de ser experimental – nu mi s-a oferit răspuns.
Cum este posibil ca in acel certificat verde sa se admită drept criterii de reluare a vieții normale vaccinarea cu un ser experimental, testarea cu un test ce are multe rezultate fals pozitive sau dovada trecerii prin boala reprezentată nu de dovedirea anticorpilor sau a imunitații celulare, ci tot de un test PCR in ultimile 180 de zile. Cum este posibil sa se condiționeze dreptul la învățătură, la munca la ingrijri de sănătate de aceasta aberație de certificat?
In momentul în care imunitatea naturală nu a mai fost recunoscută s-a trecut in mod clar, evident pentru toata lumea, de la o problemă medicala la dictatură politică. Personalul medical ar fi trebuit sa reacționeze rapid si ferm la aceasta anomalie. Cu durere afirm ca, medic fiind, reacția colegilor a fost din păcate anemică,  iar tăcerea lor înseamna acceptare.

Noi românii, avem avantajul ca nu am avut niciodata încredere in autorități și de aceea avem un procent atat de mic de vaccinare.  

Prin urmare, oameni buni, dacă înțelegem că am fost manipulați și trădați, nu este prea târziu sa ne trezim, să fim uniți si să spunem NU acestor măsuri abuzive, prin proteste pașnice, dar bine reprezentate numeric, în 2 octombrie și ori de cate ori va fi nevoie, pâna vom transforma oportunitatea lor de a reseta lumea în oportunitatea noastră de a curăța lumea de corupție, infractori și de a crea un viitor sănătos copiilor noștri.

Eu nu accept și nu voi accepta lumea pe care acești psihopați vor să o construiască constând în controlul ființei umane, inclusiv al constiinței. Așa că sunt hotarâtă sa lupt pâna la capăt!

Doamne ajută!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • Orizont 01.10.2021 18:08
    Dacă nu ar fi fost Apocalipsa, să spună că fără acest semn nu vei putea să cumperi/vinzi, am avea o scuză
    Parintele Antonie :
    https://youtu.be/pT1B23XCm-Y
  • hannah 01.10.2021 19:15
    Este foarte interesant faptul ca sustinatorii ideologiei sataniste, cei ce conduc lumea (au doar impresia ca o conduc, Dumnezeu e deasupra lor), au avut o bresa in planul lor malefic in ceea ce priveste Romania. Perindand guverne dupa guverne, care de care mai corupte si mai mizerabile, in ideea ca vor distruge tara (din pacate au reusit in mare parte), nu au tinut cont de faptul ca romanul are antrenament inca din perioada comunista in a nu se increde in guvern si autoritati si a pune mereu sub semnul intrebarii "binele" fortat pe care ni-l vrea slehta din fruntea tarii. Guvernele care au urmat celui comunist n-au facut decat sa scada si mai mult credibilitatea si romanii sa devina si mai reticenti la ceea ce le este servit de catre stat. Si uite asa se adevereste spusa "tot raul spre bine" (in parte bineinteles), romanii au refuzat in majoritate sa se vaccineze, fapt ce este clar spre salvarea lor si sa inghita minciunile si nu numai, dar romanul e dibaci in a dibui "smecheria" chiar daca este prezentata pe ton grav atat de presedinte, cat si de guvern si marea cloaca mincinoasa media.
  • OMAGA 01.10.2021 20:48
    Apocalipsa se apropie cu pasi repezi, ceea ce vedem zilele acestea este doar inceputul.
    Necredinta oamenilor in Dumnezeu este cea care a creat monstrii atei care acum conduc lumea.
Ultima oră

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)

11:52

Presa nu mai ține pasul cu victoriie lui Trump

10:48

Gelu Voican Voiculescu și Petre Roman, la Parchetul General în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat acasă

10:41

Politico: SUA au trimis în secret ATACMS cu rază lungă în Ucraina – iar Kievul le-a folosit

09:34

Inepția Zilei. Beatrice Mahler: Masca nu ne ajută la praful saharian. ”Este foarte fin”. Dar în cazul COVID, un virus invizibil, ne-a ajutat, nu?

09:01

”Războiul” antenelor 5G continuă în Brașov. Problema a ajuns în plenul Consiliului Local

08:48

Expoziție de lenjerie intimă, deschisă într-o biserică catolică din Veneția

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC