Dr. Geanina Hagimă: ”Pericolele din aer și legătura cu pandemia”. Prezentare de la Summitul International Covid

De Dr. Geanina Hagimă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


INTERNATIONAL CRISIS SUMMIT IV , 18-19 NOIEMBRIE 2023 – BUCUREȘTI 

1. Mă simt onorată să particip la această reuniune cu oameni deciși să descopere adevărul.

De la început afirm că nu sunt afiliată politic. Sunt medic și activist civic preocupat de viitorul omenirii, inclusiv de cel al copiilor mei.

2. În această perioadă am observat cu toții că s-a acționat similar în majoritatea țărilor și că politicul s-a implicat exagerat în problema medicală. Frauda medicala grosolană a fost greu de tolerat de către cei obișnuiți să  gândească. Acestea reprezintă  dovezi că a existat un plan global și că s-au urmărit alte obiective decât sănătatea oamenilor.

3. In 2021, la summitul G7, politicienii au decis ca toată populația planetei să fie  injectată cu așa-zisele "vaccinuri” până la finalul anului 2022, deși aceste produse erau experimentale,  studiile lor  clinice urmând a fi finalizate în 2023-2024.

4. În această imagine, expusă pe pagina web organizației GISAID (The Global Initiative on Sharing All Influenza Data), putem observa existența  unui număr enorm, în creștere, de variante de SARS CoV 2 , ceea ce este sugestiv pentru o pandemie permanentă, în ciuda vaccinării a 70% din populația globului. O pandemie perpetuă reprezintă, așa cum afirma cu cinism Klaus Schwab, o "oportunitate" pentru punerea in practica a Marii Resetări.

https://nextstrain.org/ncov/gisaid/global/6m

https://gisaid.org/phylodynamics/china/

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

5,6,7. Există mai multe opinii privitoare la factorul cauzal al bolii COVID, unii considerând că aceasta nu ar fi determinată de un virus ci de substanțe toxice, nanotehnologie dispersate în aer, apa, radiații electromagnetice sau o combinație a tuturor acestora. Dar chiar și daca acceptăm varianta oficială, că boala ar fi declanșata de un virus, avem acum multe dovezi că autoritățile au acționat eronat, ba chiar premeditat eronat. Astfel, încă din 2014 se știa că virusurile corona sunt virusuri neurotrope și că terminațiile nervilor olfactivi pot reprezenta o cale de intrare a acestora în creier. Cu toate acestea, s-a recomandat prelevarea de probe pentru testul PCR profund, din nazofaringe, o zonă apropiată de aceste terminații nervoase olfactive.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25281913/

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/guidelines-clinical-specimens.html

8. Aceste acțiuni, foarte probabil premeditate, au rolul de a facilita atingerea obiectivelor celei de a Patra Revoluții Industriale. Printre acestea se numără crearea interfeței creier-computer, modificări în genomului uman și crearea de transumani.

https://www.youtube.com/watch?v=SCGV1tNBoeU&t=60s

9. Planul este cunoscut și implementat cu participarea autorităților, inclusiv a celor române. Drept dovadă, într-un interviu din 2021, ministrul român al sănătății, domnul Alexandru Rafila, profesor de microbiologie,  discuta despre drepturile neurologice. Din nefericire, cetățeniii nu au fost întrebați dacă sunt de acord cu obiectivele celei de a patra revoluții industriale și cu Marea Resetare.

https://www.youtube.com/watch?v=DpkKiluZbD0

10. Pe site-uri ale Uniunii Europene cum este Grafen Flagship se prezintă cu mândrie „omul viitorului” cu interfață creier-computer și nanosenzori în corp, pe bază de grafen. Deși aceste lucruri sunt expuse oficial, discuțiile pe aceste teme sunt considerate conspirații.

https://graphene-flagship.eu/

https://graphene.azurewebsites.net/Graphene-Magazine-2020-2/#page=14

11. Observând simultaneitatea, similitudinea, lipsa de logică si agresivitatea  aplicării măsurilor pandemice în diferite țări, precum și instalarea tehnologiei 5g fără a informa oamenii, trecând peste opoziția oamenilor de știința si a activiștilor civici, m-au  făcut mai atentă la ce se întâmplă în jur. Existenta unei părți a mediei încă libere, obișnuința mea de a citi articole medicale și non medicale, apariția unor noi căi de comunicare (telegram) dar și participarea la proteste, m-au ajutat să mă informez și să-mi confirm o mare parte din presupunerile mele.

12. Una din observațiile mele a fost că sedimentul din apa de ploaie este 100% magnetizabil, fenomen puțin probabil de  a fi unul natural. Cunoscând în linii mari tabloul de ansamblu, intenția de a lansa un număr enorm de sateliți în jurul pământului, de a crea orașe de 15 minute bazate pe internetul corpurilor și al lucrurilor, observând realitatea adreselor MAC emise de persoanelor vaccinate și cantitatea enormă de  informații despre nanotehnologie, smart dust, am presupus că această constatare a mea merită a fi investigată.

13, 14. Dintr-un document ONU am aflat că numărul sateliților lansați în jurul pământului a crescut și va crește exponențial. Dacă în 2018 erau lansați circa 500 de sateliți,  în 2022 circa 2500 sateliți, se estimează că in 2029 vor fi circa 1,8 milioane de sateliți in jurul pământului. Cine si când ne-a  cerut acordul pentru instalarea acestor sateliți?

https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/our-common-agenda-policy-brief-outer-space-en.pdf

15. În 2017, un document al UNICEF avertiza asupra pericolului reprezentat de magnetita conținută în particulele mai mici de 2,5 microni din aer. Aceste particule pot pătrunde în creierul copiilor prin doua căi: pe calea nervilor olfactivi determinând inflamație în hipocamp și în lobul prefrontal,  precum și pe cale sanghină de unde, prin traversarea barierei hemato-encefalice,  ajung în trunchiul cerebral . Documentul atenționează asupra bolilor neurologice degenerative ce pot fi declanșate de  aceste particule.

https://www.unicef.org/sites/default/files/press-releases/glo-media-Danger_in_the_Air.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5017593/

16. În 2019, Agenția Europeană de Mediu avertiza asupra implicării particulelor de sub 2,5 microni în generarea bolilor neurologice, inflamatorii,  pulmonare , cardiovasculare, reproductive,  a cancerelor, dar și a inflamației ochilor, nasului și gâtului.

https://www.eea.europa.eu/themes/air/health-impacts-of-air-pollution

17. De asemenea, această agenție a menționat studii despre contaminarea particulelor de 2,5 microni cu virusul SARS-Cov2 și posibilul rol al acestor particule în diseminarea virusului. Dacă a fost făcută o astfel de constatare, de ce nu s-a luat în calcul și posibilitatea dispersării intenționate a unor astfel de particule contaminate? De ce autoritățile nu au făcut investigații în această problemă ce ține de siguranța națională?

https://www.eea.europa.eu/post-corona-planet/explore 

18. In plus, deși se știa demult că magnetita din particulele aeriene micronice  poate interacționa cu radiațiile electromagnetice ale tehnologiei 5 G,  autoritățile au aprobat fără nicio ezitare implementarea acestei tehnologii.

19. Articole ca acesta, publicat încă din 2016, atenționează asupra efectul nociv al magnetitei pătrunse în creier pe calea nervilor olfactivi. Ea determină boli neurodegenerative prin generarea de specii reactive de oxigen sau prin interacțiunea cu câmpuri magnetice. Cu toate acestea "specialiștii" au impus  testele PCR cu recoltare nazofaringiana, traumatizante pentru mucoasa nazala, care favorizează pătrunderea în creier a virusurilor si a particulelor micrometrice. In plus, instalarea concomitentă a tehnologiei 5G, a fost o "coincidență" mult prea evidentă ca să fie ignorată.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5047173/pdf/pnas.201605941.pdf

20. Nici indemnul la precauție  al specialiștilor români în ce privește posibile efectele  nocive asupra creierului ale   interacțiunii radiației electromagnetice de 3,5 GHz cu magnetita nu a împiedicat autoritățile române să  sa legifereze această tehnologie. Acest articol este relevant in acest sens.

https://etasr.com/index.php/ETASR/article/view/4466/2601

21 Este cunoscut că lobul prefrontal este o zonă cheie implicată în memorie, comportament și funcții executive ca luarea deciziilor, judecata, rezolvarea problemelor, planificarea.  În ultimii trei ani cred că am observat cu toții modificări în comportamentul oamenilor, ce sugerează afectarea acestei zone corticale.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7841809/

22. În aceasta perioadă eu  am adresat o serie de întrebări  președintelui României, șef al Consiliului Suprem de Apărare a Țării. Printre acestea menționez următoarele:

- au fost făcute teste pentru substanțe chimice care pot determina simptome similare cu cele ale bolii covid?

- virusul SARS Cov2 a fost izolat în vreunul din laboratoarele românești?

 Răspunsul nu a venit imediat, ci după câteva luni, după retrimiterea petiției, în care se preciza că informațiile cerute nu țin de activitatea președintelui.

De asemenea, am solicitat câtorva autorități realizarea determinărilor de grafen și de metale în praf, observând că acesta este magnetic, însă acestea nu au dorit să colaboreze.

23. Deoarece instituțiile publice nu au fost interesate să facă aceste investigații, eu am găsit cu greu un laborator dispus să facă analiza semi cantitativă a apei de ploaie  filtrate. Am constatat prezența unor cantități semnificative de aluminiu, fier, cupru, zinc, bariu, stronțiu, titan, nichel, calciu precum și mici cantități de litiu, arsenic, plumb, beriliu, vanadiu crom, mangan, bismut, indiu, tungsten, neptuniu , cobalt și cerium.

24-27. https://www.currentscience.ac.in/Volumes/108/12/2173.pdf

28. În continuare am  analizat sedimentului din apa de ploaie,  prin examinare la microscopul electronic folosind tehnicile  de microscopie electronică: scanning transmission electron microscopy and energy-dispersive X-ray spectroscopy (EDS) analysis. A fost dificil să obțină această investigație însă, cu ajutorul unor oameni buni, îngrijorați și ei de viitorul distopic ce se prefigurează, am reușit. Putem face multe dacă suntem uniți!  Astfel, am constatat că sedimentul nu este alcătuit doar din particule amorfe ci și din numeroase fibre micrometrice care conțin carbon, siliciu și mici cantități de aluminiu și fier.

29. In aceste imagini de microscopie electronică se poate observa predominanța  filamentelor alături de câteva particule.

30. La analiza EDX, se poate constata prezența  carbonului, oxigenului,  siliciului dar și a aluminiului,  fierului, magneziului, calciului.

31-33, Aici sunt alte imagini de microscopie electronică EDX ce indică această compoziție.

34. Având în vedere compoziția atomică, am dedus că pot fi filamente și particule de carbură de silicon care, funcționalizate cu metale, pot deveni magnetizabile. Sunt studii care arată că siliconul și carbura de silicon sunt utilizate pentru obținerea de semiconductori, senzori, smart dust și că se pot autoasambla.

https://ntrs.nasa.gov/api/citations/20050214770/downloads/20050214770.pdf

https://archive.epa.gov/ncer/publications/web/pdf/sailor2003_epa_sailor.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC196851/#!po=1.13636

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0925963517303710 

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0038109813001208   

https://www.arrow.com/en/research-and-events/articles/silicon-carbide-the-future-of-power 

35. Rezultatele mele au fost confirmate și în alte zone ale lumii. Prin amabilitatea doamnei doctor Ana Mihalcea, rezultatele mele au fost trimise domnului Cliford Carnicom de la Institutul Carnicom. Acesta a observat prezența acelorași metale în apa de ploaie în SUA , încă din 1998 și a afirmat: ”Zonele urbane vor avea o anumită poluare așteptată, dar nu se justifică prezența acestor metale, cum ar fi aluminiu, fier, calciu, siliciu (metaloid), magneziu etc. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste determinării nu reprezintă o surpriză pentru mine. Le-am constatat în propria mea activitate cu ani în urmă."

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/the-danger-in-the-air-rainwater-analysis?publication_id=956088&post_id=136253947&isFreemail=true

36. De asemenea, domnul Carnicom a remarcat încă din 2015 prezența filamentelor în  sedimentul din apa de ploaie. Ținând cont de toate aceste informații, eu am ajuns la trista concluzie că liberul arbitru al oamenilor a fost încălcat de mult timp. Noi nu ne-am dat consimțământul pentru împrăștierea acestor particule. Dacă în cazul așa-numitelor vaccinuri a fost obținut un consimțământ viciat, cu siguranța  nimeni nu a spus DA pentru ca aceste particule să ajungă in aer.

https://carnicominstitute.org/secondary-rainwater-analysis-organics-inorganics/

37. Prezența acestor particule și filamente în apa de ploaie nu este un fenomen natural. Lipsa constantă de interes a autorităților de a face investigații în această problemă este foarte suspectă, dar este explicabilă dacă înțelegem că toate fac parte dintr-un plan. Cu toate acestea, nu înțeleg lipsa de interes a cercetătorilor români și străini care ar fi trebuit să se implice mai mult în investigarea acestei probleme importante, deoarece toți trăim în același mediu viciat.

https://monographs.iarc.who.int/wp-content/uploads/2018/06/mono111-03.pdf

38. Faptul că ce se întâmplă în prezent este programat de mult timp este susținut și de acest document în NASA din 2001, intitulat "Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025]", în care se menționează folosirea smart dust-ului,  a nanosenzorilor, a prafului mecanizat de mărime micronică aerosolizat care, odată inhalat în plămâni, poate determina diverse patologii.  Tot aici se afirmă că aceste arme noi , nefiind reglementate, sunt considerate legale.

https://archive.org/details/FutureStrategicIssuesFutureWarfareCirca2025/page/n111/mode/2up 

39. Ca o concluzie a acestor date și informații, Dr. Ana Mihalcea a declarat: . "Geoingineria este o crimă împotriva umanității și a biosferei noastre. [...] Trebuie să se depună un efort global pentru a interzice toate operațiunile de geoinginerie.". Pentru cei care nu știu, Dr. Ana Mihalcea este un medic de origine română care lucrează în Statele Unite ale Americii, un medic hotărât să descopere adevărul, indiferent cât de incomod ar fi acesta. Ea este unul dintre medicii care au evidențiat prezența nanotehnologiei în vaccinuri.

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/the-danger-in-the-air-rainwater-analysis?publication_id=956088&post_id=136253947&isFreemail=true

40. La final, voi transmite mesajul peste timp al părintelui Iustin Pârvu , considerat a fi duhovnicul neamului românesc. "Stăpânii lumii, masoneria, se vor împiedica de virtuțile creștine și vor pierde. Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețea și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul, dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forță materială care să doboare credința creștinilor.”

https://www.atitudini.com/2013/02/a-aparut-revista-atitudini-nr-27-inchinata-sf-ilie-lacatusu/

 

 (*)

Prezentare în limba engleză

 

THE DANGERS IN THE AIR AND THE CONNECTION TO THE PANDEMIC

Dr. Geanina Hagimă (Prezentarea Power Point)

INTERNATIONAL CRISIS SUMMIT IV , 18-19 NOVEMBER 2023 – BUCHAREST

 

1.I feel honored to participate in this meeting with people so dedicated to discovering the truth.

From the outset I state that I am not politically affiliated. I am a physician and civic activist concerned about the future of humanity, including that of my children.

2. During this period we have all noticed that similar actions have been taken in most countries and that politicians have become overly involved in the medical issue. Gross medical fraud has been hard to tolerate by those accustomed to thinking.  These are evidence that there was a global plan and that other objectives than people's health were pursued.

3. In 2021, at the G7 summit, politicians decided that, by the end of 2022, the entire population of the planet would be injected with so-called "vaccines", although these products were experimental, with clinical trials to be completed in 2023-2024.

4.  In this image, posted on the GISAID (The Global Initiative on Sharing All Influenza Data) website, we can see an enormous, growing number of SARS CoV 2 variants, which is suggestive of a continuing pandemic, despite the vaccination of 70% of the world's population. A perpetual pandemic represents, as Klaus Schwab cynically states, an "opportunity" for the implementation of the Great Reset.

https://nextstrain.org/ncov/gisaid/global/6m

https://gisaid.org/phylodynamics/china/

https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

5, 6, 7.  There are many opinions about the causative factor of COVID, with some believing that it is not determined by a virus but by toxic substances, nanotechnology dispersed in air, water, electromagnetic radiation or a combination of all of these. Even if we accept the official version, that the disease was triggered by a virus, we now have plenty of evidence that the authorities acted wrongly, even premeditated wrongly. Thus, as early as 2014 it was known that coronaviruses are neurotropic viruses and that olfactory nerve endings can be a route of entry into the brain. However, it has been recommended to sample for PCR test deeply from the nasopharynx, an area close to these olfactory nerve endings.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25281913/

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/guidelines-clinical-specimens.html

8.  These actions, most likely premeditated, are intended to facilitate the achievement of the goals of the Fourth Industrial Revolution. These include the creation of the brain-computer interface, changes in the human genome and the creation of transhumans.

https://www.youtube.com/watch?v=SCGV1tNBoeU&t=60s

9. The plan is known and implemented with the participation of the authorities, including the Romanian authorities. As proof, in an interview in 2021, the Romanian Minister of Health, Mr Alexandru Rafila, professor of microbiology, discussed neurological rights. Unfortunately, citizens were not asked if they agree with the objectives of the Fourth Industrial Revolution and the Great Reset.

https://www.youtube.com/watch?v=DpkKiluZbD0

10. European Union websites such as Grafen Flagship proudly present „the man of the future „ with brain-computer interface and graphene-based nanosensors in his body. Although these things are officially exposed, discussions on these topics are considered conspiracies.

https://graphene-flagship.eu/

https://graphene.azurewebsites.net/Graphene-Magazine-2020-2/#page=14

 

11. Noticing the simultaneity, similarity, lack of logic and aggressiveness of the implementation of pandemic measures in different countries, as well as the installation of 5g technology without informing people , overriding the opposition of scientists and civic activists, made me pay more attention to what was going on around me. The existence of a part of the media still free, my habit of reading medical and non-medical articles, the emergence of new communication channels like telegram but also my participation in protests, helped me to inform myself and confirm a lot of my assumptions.

12. One of my observations was that the sediment in rainwater is 100% magnetizable, which was unlikely to be a natural phenomenon. Knowing the big picture, the intention to launch an enormous number of satellites around the earth, to create 15 minute cities based on the internet of bodies and things, observing the reality of vaccinated people's MAC addresses and the enormous amount of information about nanotechnology, smart dust, I assumed this finding of mine was worth investigating.

13, 14.  From a UN document I learned that the number of satellites launched has grown and will grow exponentially. If in 2018 about 500 satellites were launched and in 2022 about 2500 satellites, it is estimated that in 2029 there will be about 1.8 million satellites around the Earth. Who and when asked us for permission to install these satellites?

https://www.un.org/sites/un2.un.org/files/our-common-agenda-policy-brief-outer-space-en.pdf

15.  In 2017, a UNICEF paper warned of the danger of magnetite contained in particles smaller than 2.5 microns in the air. These particles can enter children's brains via two pathways: via the olfactory nerve pathway causing inflammation in the hippocampus and prefrontal lobe, and via the bloodstream pathway from where, by crossing the blood-brain barrier, they reach the brainstem . The paper warns of degenerative neurological diseases that can be triggered by these particles.

https://www.unicef.org/sites/default/files/press-releases/glo-media-Danger_in_the_Air.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5017593/

 

16.  In 2019, the European Environment Agency warned of the involvement of particles below 2.5 microns in the generation of neurological, inflammatory, pulmonary, cardiovascular, reproductive diseases, cancers and inflammation of the eyes, nose and throat.

https://www.eea.europa.eu/themes/air/health-impacts-of-air-pollution

17.  The agency also mentioned studies on the contamination of 2.5 micron particles with SARS-Cov2 and the possible role of these particles in the spread of the virus. If such a finding was made, why was the possibility of intentional dispersal of such contaminated particles not considered? Why did the authorities not investigate this matter of national security?

18.  In addition, although it has long been known that magnetite in micron airborne particles can interact with the electromagnetic radiation of 5G technology, the authorities have readily approved the implementation of this technology.

19.  Articles like this one, published as far back as 2016, warn of the harmful effect of magnetite entering the brain via the olfactory nerves. It causes neurodegenerative diseases by generating reactive oxygen species or by interacting with magnetic fields. However, "specialists" have imposed PCR tests with nasopharyngeal sampling, which are traumatic for the nasal mucosa and favour the penetration of viruses and micrometric particles into the brain. In addition, the concurrent installation of 5G technology, was a "coincidence" too obvious to ignore.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5047173/pdf/pnas.201605941.pdf

20. Not even the Romanian specialists' warning about the possible harmful effects on the brain of the interaction of 3.5 GHz electromagnetic radiation with magnetite prevented the Romanian authorities from legislating this technology. This article is relevant in this regard.

https://etasr.com/index.php/ETASR/article/view/4466/2601

21. The prefrontal lobe is known to be a key area involved in memory, behaviour and executive functions such as decision-making, judgement, problem-solving, planning.  In the last three years I think we have all noticed changes in people's behaviour that suggest damage to this cortical area.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7841809/

22. During this period I have addressed a series of questions to the President of Romania, head of the Supreme Council of National Defence. Among them I mention the following:

- Have tests been carried out for chemicals that may cause symptoms similar to those of Covid's disease?

- Has the SARS Cov2 virus been isolated in any Romanian laboratories?

 His reply did not come immediately, but several months later, after the petition had been resubmitted, stating that the information requested was not related to the President's work.

I also asked several authorities to carry out graphene and metal determinations in the dust, noting that it is magnetic, but they did not want to cooperate.

23. Since public institutions were not interested in doing these investigations, I managed to find a laboratory willing to do semi-quantitative analysis of filtered rainwater. Significant amounts of aluminium, iron, copper, zinc, barium, strontium, titanium, nickel, calcium and small amounts of lithium, arsenic, lead, beryllium, vanadium, chromium, manganese, bismuth, indium, tungsten, neptunium, cobalt and cerium were found.

24-27. https://www.currentscience.ac.in/Volumes/108/12/2173.pdf

28. Next I decided to analyze the sediment in the rainwater by electron microscopy using: scanning transmission electron microscopy and energy-dispersive X-ray spectroscopy (EDS). It was difficult to get this investigation but, with the help of some good people, also worried about the dystopian future that is looming, I succeeded. We can do a lot if we stick together!

Thus, I found that the sediment is not only made up of amorphous particles but also of numerous micrometric fibres containing carbon, silicon and small amounts of aluminium and iron.

29. Here, the electron microscope shows the predominance of filaments along with a few particles.

30. EDX analysis shows the presence of carbon, oxygen, silicon, aluminium, iron, magnesium,  calcium.

31-33. Here are other EDX electron microscopy images showing this composition.

34. Given the atomic composition, I deduced that there may be silicon carbide filaments and particles which, functionalised with metals, can become magnetisable. There are studies showing that silicon carbide and silicon are used to make semiconductors, sensors, smart dust and that they can self-assemble.

https://ntrs.nasa.gov/api/citations/20050214770/downloads/20050214770.pdf

https://archive.epa.gov/ncer/publications/web/pdf/sailor2003_epa_sailor.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC196851/#!po=1.13636

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0925963517303710 

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0038109813001208   

https://www.arrow.com/en/research-and-events/articles/silicon-carbide-the-future-of-power 

35. My results have been confirmed in other parts of the world. Thanks to Dr Ana Mihalcea, they were sent to Mr Cliford Carnicom of the Carnicom Institute. He has observed the presence of the same metals in rainwater in the USA since 1998 and said: "Urban areas will have some expected pollution, but never anything justified with these metals, such as aluminum, iron, calcium, silicon (metalloid), magnesium, etc. However, none of these findings are any surprise to me. I have found them in my own work years ago.”

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/the-danger-in-the-air-rainwater-analysis?publication_id=956088&post_id=136253947&isFreemail=true

36. Mr. Carnicom also noted as early as 2015 the presence of filaments in the rainwater sediment. Taking all this information into account, I have come to the sad conclusion that people's free will has long been violated. We have not given our consent to the dispersal of these particles. If in the case of the so-called vaccines a vitiated consent was obtained, surely no one said YES for these particles to get into the air.

37. The presence of these particles and filaments in rainwater is not a natural phenomenon. The authorities' constant lack of interest in investigating this problem is highly suspicious, but it is explainable if we understand that it is all part of a plan. However, I do not understand the lack of interest of Romanian and foreign researchers who should have been more involved in investigating this important problem, because we all live in the same vitiated environment.

https://monographs.iarc.who.int/wp-content/uploads/2018/06/mono111-03.pdf

38. The fact that what is happening now has been programmed for a long time is also supported by this NASA document from 2001, entitled "Future Strategic Issues/Future Warfare [Circa 2025]", which mentions the use of smart dust, nanosensors, aerosolized micron-sized mechanized dust which, once inhaled into the lungs, can cause various pathologies.  It also states that these new weapons are considered legal because they are not regulated.

https://archive.org/details/FutureStrategicIssuesFutureWarfareCirca2025/page/n111/mode/2up 

39. As a conclusion to this data, Dr. Ana Mihalcea commented: "Geoengineering is a crime against humanity and our biosphere. […] A global effort must come underway to ban all geoengineering operations.” For those who don't know, Dr. Ana Mihalcea is a Romanian-born doctor working in the United States, a doctor determined to uncover the truth, no matter how uncomfortable it is. She is one of the doctors who have highlighted the presence of nanotechnology in vaccines.

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/the-danger-in-the-air-rainwater-analysis?publication_id=956088&post_id=136253947&isFreemail=true

40. At the end, I will transmit the message of Father Justin Pârvu, considered to be the confessor of the romanian nation. "The masters of the world, Freemasonry, will stumble over Christian virtues and lose. The satanic power of the world's rulers will be overcome by the meekness and lowliness of Christians. Their technology will vanish like smoke, but Christian moral principles can never be destroyed. There is no material force that can overthrow the faith of Christians.”

https://www.atitudini.com/2013/02/a-aparut-revista-atitudini-nr-27-inchinata-sf-ilie-lacatusu/

 

*Prezentarea în format PDF poate fi consultată AICI

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (9)
 • Tic 19.11.2023 17:20
  Fiti binecuvântată doamnă doctor si impreuna cu dvs toti cei ce ajută oamenii sa se trezească!
  Voi trimite articolele acestea tuturor cunoscuților ,cerând--le sa faca acelasi lucru.
  Doamne ajută!
  Mă tot întreb dacă dementii isi dau totusi seama ca sunt si ei înșiși afectați de facaturile lor,ca nu sunt la adăpost,ca oricand un programator,un informatician,unul aflat in slujba lor va " defecta" ucigandu-i cu "surasul" pe buze?Oare nu tot aerul asta il inspiră,oricât l-ar curăța ,tot rămâne ceva?
  Plantele pe care le mănâncă nu sunt oare compromise ?
  Miluieste-i Doamne cu înțelepciune si smerenie!
 • Wolf Edmond 19.11.2023 20:03
  Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ocrotească, domnă doctor!
  Din toate materialele informative asupra temelor ce țin de Agenda 2030 îmi rezultă clar că printre cei implicați se numără guvernele, parlamentele, instituțiile de forță și represive, practic tot ce ține de sistemul numit stat.
  Întrebarea care îmi vine în minte este „Unde trăiesc cei care ordonă și cei care execută aceste acte criminale împotriva umanității?”
  Undeva unde nu ajung aceste particule? Sub pământ, pe fundul oceanelor, pe altă planetă?
  Ori sunt imuni la aceste particule periculoase ca rezultat al unor tehnici de care habar n-avem, ori deja nu mai sunt oameni, ori niciodată n-au fost.
  Refuz să cred că o ființă umană normală ar vrea să fie altceva decât ceea ce este, respectiv să se transforme într-un amestec de om și mașină, amestec controlat de la distanță de o entitate informatică chiar dacă acea entitate este la rândul ei controlată de o ființă umană care n-a ajuns să fie contaminată niciodată cu otrăvurile pomenite în articol.
  Cineva are mintea înșurubată și foarte otrăvită.
 • Radu Comsuta 19.11.2023 20:14
  Deci ne luăm mai nou dozele de metale grele direct din aer, din solul in care cade apa de ploaie sau panzele freatice. Și atunci scapă cine poate? Nădejdea e doar la Dumnezeu și certitudinea că Sfânta Împărtășanie anulează și elimină otrăvurile din ape, din sol și din aer. Și recomandările adevăraților medici specialiști, a soluților pe care ei le oferă.
 • INJECTIA FINALA 19.11.2023 20:44
  Felicitari, Dna Doctor !
 • coategoale 19.11.2023 23:44
  Bine este sa stim de nano particule cazute aiurea din cer de la droane, pentru ca acestea nu apar in lista cu ingrediente a produselor alimentare precum sunt E-urile
  Daca societatea civila ar fi luat o pozitie ferma impotriva E-urilor atunci corporatiile nu ar fi avut indrazneala sa dea cu prafuri nano peste noi din cer
  Deci vina tot a noastra este, prin incuvintarea amestecului voit al biotehnologiei si a chimiei in painea cea sfanta destinata jertfei cele fara de sange de pe altar, fapt ce ar putea fi fatal Ortodoxiei
  Imi aduc aminte de gustul painii si de textura acesteia cand o cumparam pe cartela stand la cozi cu orele
  Pana si Ceausescu a fost pe fata impotriva oricaror manipulari genetice a hranei
  Aceste otravuri moderne nu merita sa se numeasca paini
  Cand pacatul este pus intentionat in paine si pe deasupra este si incuviintat, cum va mai putea deci Sfantul Duh sa se coboare in acestea, fie ele si puse pe un altar
  Caci Pacatul si Duhul Sfant nu pot fi nici tovarasi nici megiesi nicicand
 • Mielu' 20.11.2023 00:17
  Dr. Hagima, fiti binecuvantata impreuna cu toti cei care au avut curajul, altruismul fata de semeni si tenacitatea de a se implica in aceste dezvaluiri, scopul fiind de a ne trezi si face tot ce se mai poate pt stoparea actiunilor criminale globale fara precedent.

  Asa cum mentioneaza autoarea acestui raport, logica ne duce la concluzia ca actiunile/programele concertate, coordonate global ale autoritatilor de state si diverselor organizatii si organisme internationale au in fruntea lor persoane care par sa fie deja "transumane", dirijate cumva la unison, fara constiinta, compasiune, remuscari fata de consecintele actiunilor aplicate umanitatii globale. Si, cum remarca un comentator, par a fi imune la ceea ce afecteaza restul populatiei.

  Pt cei interesati, puteti subscrie gratis pe Substack (si cei care aveti posibilitati sa sustineti financiar cu orice puteti) la Newslwtter-ul Dnei Dr. Ana Maria Mihalcea (medic de origine romana) in State, cu care Dr. Hagima colaboreaza international. Veti fi la curent cu ce se mai descopera in acest domeniu de interes pt noi toti. De ex., printre ultimele stiri, aflam ca nano-sensori au fost detectati peste tot, in mediu si in interiorul corpurilor vii, in solutiile anestetice dentare si nu numai, in foarte multe preparate farmaceutice la liber, incarcate cu micro roboti care se autoasambleaza si se replicheaza (corect?); de asemenea, monitorizarea spatiala a persoanelor se face via sateliti care tintesc varful capului, multe persoane putand sa perceapa cu mana pulsatiile de microunde. In acest video vedeti chiar cum cineva masoara frecventa undelor.
  https://targetedjustice.substack.com/p/everyone-is-being-tracked-by-satellites#media-8277394e-db79-4ad3-b1b4-6acf030825eb

  Va spun, nu trebuie sa ne infricosam (chiar daca aceste dezvaluiri sunt infricosatoare si revoltatoare), ci sa ne unim in jurul celor care lupta pt adevar si pt a ne apara si a Bisericii. Pe de alta parte, sa rezistam prin credinta fiindca toate acestea sunt ingaduite de Sus pt. o vreme. Cu o moarte trupeasca toti suntem datori, dar sufleteste suntem nemuritori. Si sufletul avem acum de aparat sa ajunga nealterat unde a fost zidit sa ajunga dupa despartirea de tarana.
  Doamne, ajuta!
 • Christinne Radu 20.11.2023 10:27
  https://news.starknakedbrief.co.uk/p/meet-the-medically-kidnapped-teenager-793
 • Melania elena 21.11.2023 12:00
  Domnul sa va apere si sa va dea putere pentru a tine Calea pana la capat!
 • Reee 22.11.2023 15:38
  Atata timp cat tanti doctor sustine existenta virusurilor(virusilor), din punctul meu de vedere si 'mneaei e subordonata cartelului Pharma. I'am citit toate iesirile'n presa si'sm tot sperat c'o s'o dea pĂ bune, dar nu, o tine Langa, prin modul pervers in care frazeaza, sa ne amplifice inocularea ideii ca virusii exista. NU EXISTA! Dac'ar fi existat presupusii virusi, ar fi trebuit sa iasa pe toate canalele media Dumnezeul virusologilor, A
  toate ȘtIItorul si A toate Cunoscatorul intr'ale virusilor, cu poze(fotografii), filme facute in gura, gat, faringe, laringe, stomac, intestin subtire, colon , cu diferitii virusi etc, din cele enumerate putintel mai sus. Lumea traieste Drama Necunoasterii. Ca sa stii, trebuie sa intelegi, ca sa intelegi, ca sa intelegi, trebuie sa inveti, ca sa inveti, trebuie sa ai profesori de excelență, ca sa'ti predea la nivelul ala, DE EXCELENȚĂ! Mii de scuze daca am deranjat prin VIRUlență.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal