Dr. Geanina Hagimă: Despre noi și noi reacții adverse ale produselor experimentale „anti-covid” și răspunsul iresponsabil al autorităților

De Dr. Geanina Hagimă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Domnul John Campbell, asistent medical și realizator a numeroase filme informative, bine documentate despre covid și produsele experimentale "anti-covid” a postat în data de 29-05-2023, pe canalul youtube https://www.youtube.com/watch?v=I9S2jooTxkQși pe pagina sa de substack https://johninengland.substack.com/p/covid-vaccines-and-multiple-sclerosis informații despre un nou efect advers grav al acestor produse – scleroza multiplă.

Scleroza multiplă (SM) este o boală potențial invalidantă a creierului și a măduvei spinării (sistemul nervos central) în care sistemul imunitar atacă învelișul protector (mielina) care acoperă fibrele nervoase și provoacă probleme de comunicare între creier și restul corpului; în cele din urmă, boala poate provoca leziuni permanente sau deteriorarea fibrelor nervoase https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/multiple-sclerosis/symptoms-causes/syc-20350269.

Recunoașterea oficială acestei reacții adverse rezultă din postarea pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății https://pesquisa.bvsalud.org/global-literature-on-novel-coronavirus-2019-ncov/resource/pt/covidwho-2138820?lang=ena unui studiu cu titlul „Vaccinarea cu Covid-19 poate induce scleroză multiplă prin intermediul celulelor T CD4+ cross-reactive care recunosc atât proteina spike a SARS-CoV-2 cât și peptidele mielinei” („Covid-19 vaccination can induce multiple sclerosis via cross-reactive CD4+ T cells recognizing SARS-CoV-2 spike protein and myelin peptides”), studiu ce poate fi citit din revista Multiple Sclerosis Journal, Volume 28, având numărul EP0942 https://journals.sagepub.com/doi/epub/10.1177/13524585221123682. Mielina este un material bogat în lipide care înconjoară axonii celulelor nervoase („firele” sistemului nervos) pentru a-i izola și pentru a crește viteza cu care impulsurile electrice (numite potențiale de acțiune ) sunt transmise de-a lungul axonului.  În concluzia studiului se afirmă: „studiul detaliat al celulelor T CD4+ derivate atât din sângele periferic, cât și din LCR arată că debutul sclerozei multiple în cele două cazuri este foarte probabil cauzat de clonele de celule T CD4+ care recunosc încrucișat atât peptidele derivate din proteina S a SARS-CoV-2 cât și peptidele derivate din proteinele mielinei”.


Avem deci, încă o dovadă a problemelor pe care le-a creat această injectare în masă, promovată de politicieni și pusă în practică prin sistemul medical obedient și dezinformat. Oare această informație disponibila încă din octombrie 2022 va ajunge și la Ministerul Sănătății? Oare ea va fi expusă în conferințele de informare periodică a personalului medical organizate de către Agenția Națională a Medicamentului (ANMDMR) sau de Colegiul Medicilor din România(CMR)?

Din păcate instituțiile noastre (ANMDMR, MS, CMR, Comisia de Sănătate din Senat, Casa Națională de sănătate) nu au cunoștință nici de nici cele 1290 de reacții adverse posibile  care au fost expuse în documentul desecretizat Pfizer https://phmpt.org/.../11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf  postat încă din data de 17 noiembrie 2021 și apoi pe 1 aprilie 2022 pe site-ul https://phmpt.org/pfizers-documents/.  Atașez răspunsurile autorităților române la petiția/ scrisoarea prealabilă pe care am publicat-o într-un articol anterior https://www.activenews.ro/opinii/Dr.-Geanina-Hagima-sesizare-catre-ANMDMR-MS-CMR-CNAS-si-Comisia-de-Sanatate-din-Senat-privind-reactiile-adverse-post-vaccinare-COVID-Cate-dintre-reactiile-adverse-raportate-in-Romania-au-fost-recunoscute-de-evaluatori-181181. Acestea fie nu au răspuns după ce mi-au dat număr de înregistrare (CMR) , fie au redirecționat petiția ca în cazul Comisiei de Sănătate din Senat (răspuns semnat de ...profesorul Cercel), fie au afirmat că nu au cunoștință de acest document??? (Ministerul Sănătății), fie au evitat răspunsul (CNAS) după ce inițial l-au amânat pentru ...a se informa ( Agenția Națională a Medicamentului).

Raspunsurile CNAS și ANMDMR 

 

În plus , menționez o informație care îmi scăpase: în 16-09-2022 produsele „sigure și eficiente” Comirnaty și Spikevax care au avut până atunci aprobare condiționată, au primit de la EMA aprobare standard , nemaifiind necesară reînnoirea anuală a autorizării lor https://www.ema.europa.eu/en/news/ema-recommends-standard-marketing-authorisations-comirnaty-spikevax-covid-19-vaccines. Cu toate acestea, suntem asigurați de EMA că produsele "Comirnaty și Spikevax continuă să fie monitorizate îndeaproape.”

Oare ce va mai urma? Este clar că planul lor continuă! De aceea Asociația Stop Discriminării Cetățenilor din care fac și eu parte a acționat în justiție aceste instituții. Sper ca tot mai mulți cetățeni, asociații  să facă astfel de acțiuni.

Nu avem voie să abandonăm lupta pentru sănătatea, integritatea noastră și a copiilor noștri! Doamne ajută!

Raspunsurile CNAS și ANMDMR 

 


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  5. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste