Dr. Damian Baciu către ANM și MS: Este posibilă formarea unei echipe independente pentru testarea produselor ARNm privind influențarea genomului uman (genotoxicitatea) și cancerogenitatea acestora?

De Dr. Damian Baciu  /  

Foto: romanortodox.info

Foto: romanortodox.info

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prof. Christian Perronne califică această „pandemie” ca fiind „uniunea sacră a incompetenței...” din partea medicală a problemei. Este lesne de înțeles că pentru rezolvarea unei afaceri politico-financiare cu tentă (sau majoritar) criminală, ai nevoie, pe latura medicală, doar de incompetenți, ciurucuri și doctori „ad labam”. Retoric, Prof. C. Perronne se întreabă dacă mai există vreo eroare necomisă (politețe franțuzească). Din partea mea, întrebarea adecvată istoriei pe care o trăim de 27 de luni de zile, este mai degrabă: mai este vreo potlogărie nefăcută?

Imediat după lansarea pe piață, atât producătorii, cât și propagandiștii salvării universale de amenințarea „virusului ucigaș”, au asigurat de lipsa oricărei afectări a genomului uman de către noul produs. Și au mai susținut că NU există niciun studiu care să demonstreze atât genotoxicitatea cât si cancerogenitatea acestuia (rețineți această afirmație).

Prof. Dr. Tomislav Domazet-Loso de la Ruder Boskovic Institute, specializat în „Biology of Retroposition” ne aduce noi detalii privind  conținutul flacoanelor golite prin cele ~10 miliarde de injectări. Prin tehnologia utilizată a fost creată o moleculă sintetică ARNm, modificată genetic, care NU este identică celei naturale. Aceasta are proprietăți unice:
 • imită arhitectura moleculelor ARNm native;
 • bazele nucleotidice de uracil au fost înlocuite cu unele de pseudouracil metil care au menirea de a face nedetectabil ARNm, injectat, de către captatorii autohtoni responsabili de reperarea și anihilarea moleculelor străine, spre a nu pătrunde în genomul uman;
 • prin procedee tehnologice s-a mărit substanțial durata de remanență și circulație în organism a celor 50 miliarde de nanoparticule injectate la o administrare. Așa se explică prezența în circulație a produsului injectat și la o distanță de luni de zile de la momentul inoculării. 

Acest cumul de detalii par a favoriza intruziunea unui mesager viral acolo unde în mod natural NU ar fi trebuit să ajungă NICIODATĂ !

Se pune, firesc, întrebarea: aceste modificări au fost făcute CU știință sau sunt pur „întâmplătoare”? Este cumva vorba despre o bioarmă ?

Dozele administrate, concentrația lor, biodispersia, importanța diviziunii celulare (femei însărcinate, copii nenăscuți sau cei născuți, tinerii) sunt, la prima vedere, elemente favorizante ale unei acțiuni genetice care NU ar fi trebuit să se întâmple NICIODATĂ!

Este de la sine înțeles că dacă modificările se petrec în celulele germinale, acestea se transmit genetic la generațiile următoare; dacă modificările au loc în celulele somatice, afectarea stării de sănătate, prin modificarea fiziologiei naturale, poate interesa orice organ sau sistem, în orice procent de gravitate.

DA, STUDIILE REFERITOARE LA ACȚIUNEA PRODUSELOR ARNm, ASUPRA ORGANISMULUI, PRIVIND GENOTOXICITATEA ȘI CANCEROGENITATEA NU INDICĂ EFECTE NEGATIVE PENTRU CĂ
                  NU AU FOST EFECTUATE NICIODATĂ!

Un adevăr spus pe jumătate devine o MINCIUNĂ SFRUNTATĂ!

În august 2021 Departamentul de Bioștiință moleculară de la Inst. Wenner-Gren Suedia, anunța prezența proteinei S în nucleul celulei umane cu perturbarea refacerii moleculei proprii de ADN.

În 26 februarie 2022, Dr. Marcus Alden de la Univ. Lund-Malmo, comunică integrarea ARNm viral, prin procesul de retranscriere, în genomul celulei hepatice umane. Acest experiment a fost efectuat „in vitro” și s-a desfășurat la 6 ore de la injectare.

Reamintesc că în ianuarie 2021, Prof. Christian Velot atenționa că noile produse ARNm comportă un risc de mutații genetice și de integrare în cromozomii umani; Prof. Luc Montagnier avertiza în aceeași perioadă asupra modificărilor organismelor injectate ce pot surveni în următorii 5-6 ani și la generațiile viitoare.

Din cele expuse se nasc următoarele întrebări, pe care le-am adresat astăzi Agenției Naționale a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale și Ministerului Sănătății, prin mijlocirea Senatului României:

1.Este posibilă formarea unei echipe independente pentru testarea produselor ARNm privind influențarea genomului uman (genotoxicitatea) și cancerogenitatea acestora?

2.De ce acest studiu nu s-a efectuat până acum?

3.Cine va fi responsabil dacă suspiciunea că ARNm viral se integrează în genomul uman SE CONFIRMĂ ?

4.De ce populația - adulți și copii - a fost, sub diferite forme, îndemnată și/sau obligată să primească un PRODUS NETESTAT, în condiții reale de nejustificare medicală ?
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 8. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan