Dr. Damian Baciu: Statistica NU IARTĂ și nu poate fi ascunsă. O ADRESĂ către cei care vor fi primii trași la răspundere: toții doctorii și asistenții medicali care injectează în Centrele de Vaccinare

De Dr. Damian Baciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Statistica NU IARTĂ și nu poate fi ascunsă, indiferent de tertipurile utilizate. Pe măsură ce trece timpul datele vor arăta tragedia în care o mână de psihopați a împins întreaga omenire. Și cea mai oribilă acțiune este atacul asupra copiilor! 

Cei care vor fi trași la răspundere, în primă instanță, vor fi cu siguranță cei care injectează: doctori, asistenți medicali...O idee foarte bună este de a le trimite prin e-mail, poștă cu confirmare de primire, sau personal, o scrisoare de asumare a responsabilității, pentru a conștientiza gravitatea actului pe care-l comit. Procedurile juridice, până la urmă, vor începe. Am redactat această adresă, completată de Dr. Geanina Hagima, pentru a fi adresată, preventiv, tuturor celor care subscriu campaniei. Aveți modelul aici:

Aceasta este adresa pe care orice pacient o poate trimite prin e-mail, sau poștă, cu confirmare de primire, tuturor celor implicați în această campanie !

Către toate Centrele de Vaccinare

Către toți medicii și personalul medical care gestionează administrarea "vaccinurilor" anti SARS Cov 2.

Stimate Domn/Doamnă

Mă refer la orice serviciu de imunizare Covid19 pe care îl oferiți direct sau indirect. Jurământul pe care l-ați depus este cel de PRIMUM NON NOCERE.

Aveți obligația legală față de pacienți să-i informați asupra tuturor consecințelor negative posibile postinjectare:

- produsul de injectat conține două ingrediente care nu au mai fost utilizate pentru uz uman: ALC-0159 și ALC-0315.

- produsul de injectat este o terapie genica cu efecte pe termen mediu și lung necunoscute - nu au fost efectuate studii de genotoxicitate si de carcinogenicitate.

- produsul se află în stadiu experimental până în anul 2023/2026 (studiile clinice se finalizează în anul 2023 și unele studii privind reacțiile adverse se finalizează in 2026).

- o serie de loturi au provocat complicații grave - neurologice, cardio-vasculare și decese.

- injectarea nu previne infectarea, nu previne îmbolnăvirea și în studiile cu dovezi de nivel înalt (prospective, randomizate, dublu-orb) nu previne forma gravă și nici decesul (vezi studiul Pfizer- evaluare la 6 luni).

Vă rog să vă asigurați că aceste informații sunt comunicate pacienților spre a fi în cunoștință de cauză când vor semna Consimțământul Informat.

Informați MS, CNSCBT și CNCAV, că programul de "vaccinare" trebuie anulat, ținând cont de motivele medicale expuse concis mai sus precum și datorită faptului că efectele negative ale injectării sunt sub ancheta Poliției și în Instanță, în mai multe țări.

Deoarece acțiunea de informare asupra acestor produse nu este corectă și completă, consimțământul fiind astfel viciat, oricine suferă daune poate declanșa o procedură penală.

Data...........

Cu stima.............

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • hannah 06.02.2022 21:25
    Ferice de oamenii sanatosi ce nu au nevoie de medici!!! Am ajuns sa pretuiesc lipsa durerii si a suferintei fizice mai mult ca niciodata. De ce? Pentru ca in acesti doi ani plini de crime incurajate si intretinute de sistemul sanitar am vazut care sunt cei care ne vor pe cat mai multi plecati din lumea asta. Da, sunt medicii. Nu ii pun la socoteala pe cei care dirijeaza tot, cei ce au orchestrat genocidul, pentru ca uneltele lor, medicii sunt cei care le indeplinesc ordinele, ei sunt cei care suprima vieti in schimbul argintilor. Daca medicii s-ar fi opus dintru inceput si ar fi dat in vileag ceea ce stiau si au vazut in spitale, tot ce s.a intamplat in tot acest timp nu ar fi avut loc. Nu-mi spuneti ca au familii si ca trebuia sa le puna painea pe masa! Nu tine povestea asta! Exista si medici care au riscat tot pentru a spune adevarul! sunt medici care au indurat nedreptatile in numele dreptatii! Deci partea cu n-au avut incotro nu tine! Acesti criminali si-au vandut sufletul pentru bani si situatie materiala in general. Au incasat gramezi de bani in timp ce semnau condamnarea la moarte a zeci sau sute de pacienti.
    Imi amintesc cu ceva vreme in urma cand aveam medic de familie, cum imi spunea de la care farmacie anume sa imi cumpar medicamentele! Asta ce insemna? Ca era platit de FARMACIE! Ca avea contract indirect cu Big Pharma! Si asta se intampla in asa zisele vremuri normale. Acum, cand au avut mana libera au tras cele mai mari tunuri din viata lor! In timp ce pacientii deveneau material de umplutura pentru sacii negrii de plastic, ei isi aranjau cecurile incasate de la criminalii mondiali.
    Asa ca, desi nu sunt un om sanatos si am mai mereu nevoie de ajutor medical, voi refuza categoric ajutorul medicilor. Aleg sa plec la Cel ce m-a creeat fara a mai fi umilita si chinuita de cei vanduti celui cazut. De ceva vreme (cca. 10 ani) studiez medicina alternativa (homeopatie, gemoterapie, fitoterapie, etc.), desi nu sunt medic si ma tratez singura!!! Am trecut si eu si sotul prin acest val de gripa "dirijata si controlata" fara a apela la produse farmaceutice, medici si spitale. A fost o forma foarte urata, dar pe care am dovedit-o numai cu produse naturiste si homeopate. Acum avem nivel de anticorpi maxim, iar sistemul imunitar si-a facut singur treaba, asa cum a fost programat de Dumnezeu.
    Am renuntat la tot ce tine de farmacie si de medici. Nu mai vreau sa dau spagi pentru ceva ce nu ma ajuta, nu mai vreau sa fiu umilita cand incerc sa strecor plicul in buzunarul halatului alb, nu mai vreau sa intreb alti pacienti cat se da la medicul cutare, nu mai am incredere in nici-un om in alb care ma trateaza ca o sursa de bani si nu ca pe un om care are nevoie de ajutor.
    Ma rog bunului Dumnezeu sa ne tina pe toti sanatosi si sa nu mai avem nevoie de mesagerii mortii imbracati in halate albe! Din nou, mentionez ca exista si medici minunati si daruiti pe care ii voi stima in continuare iar lor le cer iertare de i-am lezat cu randurile mele.
  • INJECTIA FINALA 06.02.2022 22:32
    Hannah, poate il stii pe Thierry Casasnovas, cel mai cunoscut in spatiul francofon. Tinta a persecutiilor big pharma.
    Un terapeut de imensa valoare, peste 120 de milioane de vizionari, in special pe odysee.
    Saitul lui: regenere.org
    Gratis

    Alt terapeut celebru
    micheldogna.fr
  • hannah ► INJECTIA FINALA 06.02.2022 22:41
    Multumesc mult!!!
    Orice informatie este pretioasa si orice om ce iti vrea cu adevarat binele e si mai pretios!
    Voi studia si ce mi-ai trimis aici!
    Cel mai mult am studiat site-uri si documentatie germana (doar Germania e "mama si tatal" homeopatiei) si americana (care este foarte bogata si pe intelesul tuturor). voi contiuna sa studiez atat cat voi putea de mult. Totul pentru a sta cat mai departe de farmacie. Big Pharma m-a pierdut de musteriu de ceva vreme si Doamne ajuta asa sa ramana!
  • Stranger 07.02.2022 00:33
    Total de acord!TOTAL.Doamne ajută!
  • INJECTIA FINALA 06.02.2022 22:32
    EI vor sa ne ucida !
    Suntem in legitima aparare !

    Stapanii lumii si'au soptit in barba:
    Schimba'vom rostul lumii si'a ei soarta
    Viermii nerozi distrug si polueaza
    Le'om aplica o lectie de groaza

    Sunt mult prea multi, ne murdaresc planeta
    Chiar daca s'ar plimba cu trotineta
    Afirma, sus si tare, ca Dumnezeul lor
    L'a'ncoronat pe om rege'al fapturilor

    Nici vorba ! E inutil tot omul
    Mai valoros este chiar pomul
    Sta supus in pamant, da roade
    Omul naste copii, consuma, roade

    Oroare ni'i Copilul, absurda aratare
    Prin vaxx si prin testare
    Vom stinge viata lumii
    Fi'vom mai cruzi ca hunii

    Innegurand vazduhul, tepusele letale
    Vor gauri toti viermii care ne stau in cale
    Vom nimici un maxim, iar restul s'o sapune
    Deveniti animale de jug pe pasune

    Elita sa traiasca, ca ea nu polueaza
    Doar lasa peste tot draceasca cacareaza
    Dar intr'o zi, toti robii ajunsi la disperare
    Dreptate isi vor face.Legitima aparare !
  • INJECTIA FINALA 07.02.2022 01:19
    >Hannah

    Cu drag. Thierry Casasnovas a trecut si prin scolile americane etc
    A facut un stagiu si la Dr Robert Morse a carui carte fundamentala a fost tradusa si in Româna cu titlul " Sa traim sanatos fara toxine" (se gaseste in pdf gratuit).
    Ai perfecta dreptate, casta medicilor este absolut vinovata si responsabila de tragediile actuale (cu exceptiile de rigoare).
    Impreuna cu preotii.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste