Dr. Damian Baciu: Populația înțepată începe să dezvolte o nouă formă de sindrom de imunodeficiență achiziționat post administrare de ser magic. Comunitatea științifică se ridică împotriva politicilor sanitare ale autorităților. Se aude și la noi?

De Dr. Damian Baciu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


The Expose din 2 decembrie a.c. ne povestește puțin despre situația constatată de UK Health Security Agency în data de 30 noiembrie a.c. Trist dar adevărat, deoarece numita agenție este cam oficială și dacă datele nu sunt chiar reale, asta este doar prin omisiune, nicidecum prin exagerare.

Și datele sunt cam așa: 61% din noile cazuri sunt la cei injectați; 66% din cazurile spitalizate sunt cu cei înțepați, iar 81% dintre cei la care s-a cântat prohodul, erau și ei injectați. Pentru cei înțepați singurul element care este în declin, referitor la vârstă și durată în timp, este eficacitatea.

Populația înțepată începe să dezvolte o nouă formă de sindrom de imunodeficiență achiziționat post administrare de ser magic.

Dacă acesta este scopul nedeclarat, putem afirma că este un succes.

Tot agenția citată arată, pe baza statisticilor publicate, că injectarea are efecte negative asupra persoanelor cu vârsta mai mare de 30, că cei neînțepați sunt mai puțin afectați de boală și de două ori mai vulnerabili cei injectați, în raport cu cei ne, la vârsta 40-69 ani.

Se mai precizează că injectarea distruge sistemul imunitar, cei intrați în joc au nevoie tot mai des de repetarea administrării pentru a se menține la un nivel acceptabil, care va fi totdeauna mai slab decât la cei "recalcitranți".

UKHSA admite că cei care și-au nenorocit, voit sau nu, sistemul natural de apărare, sunt mult mai puțin capabili să producă anticorpi antinucleocapsidă așa cum se întâmplă la cei normali (N.B. la cap/judecată).

Vedeți și Fully Vaccinated accounted for 4 in every 5 Covid-19 Deaths in England during November despite Booster Jab Campaign

Tot la capitolul constatări medicale bine cenzurate (TheTrueDefender), Pr. Dr. Jim Naismith de la Oxford University, director la Rosalind Franklin Institute, ne spune că masca este ineficientă contra virusurilor. Simplu de tras concluzia: în Anglia a fost eliminată obligativitatea purtării de mască, dar a fost riguros impusă în Scoția. Câteva luni mai târziu s-a constatat că nu exista nicio diferență între cele două regiuni. La un moment dat situația era chiar mai rea în Scoția comparativ cu Anglia. Evoluția variantei delta nu a fost diferită în cele două regiuni.

Le Figaro din 3 decembrie 2021 publică un articol în care autorul precizează că obligativitatea purtării de mască la copii este o impunere politică și nu una științifică.

Vai de Știință când încape pe mâna politicienilor (Pr. Dr. J. Ioannidis) și vai de capul doctorilor care-și vând conștiința și demnitatea profesională !

Comunitatea științifică se ridică împotriva politicilor sanitare ale autorităților

60.000 de oameni de știință susținuți de 870.000 de semnături protestează contra injectării masive de ARNm.

Dr. MARTIN KULLDORF, Profesor de Medicină la Universitatea Harvard, epidemiolog și biostatistician, Dr. SUMETRA GUPTA, Profesor la Universitatea Oxford, epidemiolog specializat în Imunologie și dezvoltarea vaccinurilor și Dr. JAY BHATTACHARYA, Profesor la Universitatea Stanford, epidemiologist și specialist în Boli Infecțioase, au redactat

DECLARAȚIA DE LA GREAT BARRINGTON (USA)

Se subliniază ca injectarea experimentală, masivă cu acest produs de factură exclusiv genetică, îngrijorează de mult timp comunitatea științifică. Sunt îngrijorări majore privind efectele secundare cunoscute, cel puțin până acum. Întreaga politică impusă în această perioadă are efecte dezastruoase asupra sănătății publice, cu repercursiuni în continuare pe termen mediu și lung și va implica un mare exces de mortalitate cu deosebi în anii următori. Vor fi vizați în principal populația tânără, adolescenții si copiii. Consecințele sunt de ordin medical, fizic și psihic, în principal. Este evident că vulnerabilitatea bolii a fost doar la persoanele în vârstă și infirme, nu la celelalte categorii de vârstă. Pentru copii este mult mai puțin periculoasă decât orice altă boală, cuprinzând și gripa. Cu cât crește imunitatea colectivă, cu atât scade riscul, inclusiv pentru cei vulnerabili. Cei care nu sunt vulnerabili trebuie să reintre într-o viață normală. Nicio restricție nu este nici rațională, nici justificată !

N.B. O singură explicație poate fi luată în considerare față de ceea ce se petrece de doi ani, fără încetare, numiți-o dumneavoastră.

P.S. Invit toți medicii pediatri din România, care au tăcut asurzitor până acum, să mi se alăture în semnarea acestei DECLARAȚII, spre a mai spăla din rușinea cu care s-au acoperit de un an întreg.

Se aude și la Societatea Română de Pediatrie?

CINE NU ESTE PARTE A SOLUȚIEI ESTE PARTE A PROBLEMEI!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • mariusmioc 07.12.2021 12:28
    Domnul doctor se adresează Societății Române de Pediatrie, cea care a primit sponsorizări de la Pfizer?
  • Orizont 07.12.2021 16:04
    RaTu' de la Latrina 3 ar fi fost platit cu 2.000.000 EUR pentru a face propaganda injectarii experimentale pe romani ! Sorin Rosca Stanescu dezvaluie mecanismele de finantare :

    "Ziaristul Sorin Roșca Stănescu (SRS) a prezentat cum un ONG condus de realizatorul Radu Tudor, a încasat mai mult de 2 milioane de euro pentru a promova vaccinarea, deși România are una dintre cele mai mici acoperiri vaccinale din Europa.

    ONG-ul condus de Radu Tudor are si un site care îi vânează pe cei care îl critică pe Raed Arafat
    Conform declarațiilor lui SRS, un contract în valoare de 11.671.000 de lei a fost atribuit în decembrie 2020 unui ONG condus de Radu Tudor, despre care s-a afirmat în numeroase rânduri că ar fi și un „acoperit” în presă.

    Asta si pentru ca, ONG-ul condus de Radu Tudor are si un contract de peste 2 milioane de euro cu statul român.

    Un contract care se derulează pe o perioadă de peste 2 ani și care se ocupa de strategia si managementul comunicarii pentru Secretariatul General al Guvernului.

    Potrivit celor prezentate de SRS sunt documentele oficiale care arată că această sumă de bani este destinată elaborării de către ONG-ul Eurocomunicare a strategiei de imagine a Guvernului. ONG-ul EUROCOMUNICARE este condus de jurnalistul Radu Tudor. Si tot acest ONG are si un site care îi vânează pe cei care încearcă să aducă critici la adresa lui Raed Arafat."

    https://evz.ro/mihai-gadea-sare-in-apararea-colegului-radu-tudor-ce-a-starnit-furia-directorului-antena-3.html

    https://www.bugetul.ro/mihai-gadea-face-scut-in-jurul-lui-radu-tudor-dupa-acuzatiile-lui-srs-cine-il-ataca-pe-radu-imi-ataca-familia-e-fratele-meu/

    https://www.bugetul.ro/sorin-rosca-stanescu-raspuns-pentru-mihai-gadea-in-scandalul-radu-tudor-raed-arafat-sa-lectureze-fie-si-pe-diagonala-dosarul-radu-tudor/
  • A.C. 07.12.2021 17:55
    Datele, cand nu mai sunt minciunite in totalitate...
    In orice instanta de judecata, daca li se cere sa probeze periculozitatea, nu au cum sa o faca.
    Nu au virusul izolat, deci, nici variante.
    Nu au nicio dovada ca cei injectati sunt nepericulosi vizavi de cei neinjectati.
    Nu au nicio dovada ca mastile fac bine.
    Nu au nicio dovada de "siguranta" si "eficienta" a injectiilor.
    Nu au nicio dovada ca "masurile" lor totalitare au rezultate benefice.
    Nu reprezinta vointa poporului.
    Nu reprezinta poporul.
  • CD 07.12.2021 23:10
    Pentru mine, doctorii sunt niște criminali în halate albe.
    Și-au pierdut orice demnitate...
    Sponsorizările i-au orbit.
    Văi de capul lor... lighioane nenorocite.
  • Mircea Dragan 07.12.2021 23:35
    Președintele Federației Silva a ajuns în cârje după vaccinarea cu Johnson. Are 45 de ani!
    https://www.national.ro/coronavirus/presedintele-federatiei-silva-a-ajuns-in-carje-dupa-vaccinarea-cu-johnson-are-45-de-ani-745042.html
    Il cunosc personal si este adevarat!
    Mai stiu inca o persoana dar care din pacate a decedat in Martie 2021 de exact aceiasi afectiune tot dupa injectarea cu Johnson. Asta este o noua reactie adversa.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)