Dr. Adrian Cacovean: Unde este zidul la care ne veți împușca?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Foto: FB/ Muzeul Comunismului

Foto: FB/ Muzeul Comunismului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când ați fost prigoniți în Ucraina v-am primit în țara noastră cu brațele deschise să vă oferim casă, masă, educație, sănătate, ajutoare sociale în bani?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când Transnistria era ocupată de ruși, voi ați ajutat-o?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că în timp ce noi vă oferim găzduire și învățământ în ucraineană, voi ne închideți toate școlile în limba română?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ați luat români din Ucraina și i-ați trimis la moarte primii în războiul de acum?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat Insula Șerpilor?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat sudul și nordul Basarabiei, nordul Bucovinei și Ținutul Herța?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru atrocitățile comise de regimurile ucrainene asupra românilor prinși în teritoriile românești ocupate ilegal de către Ucraina?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene alogene, ilegitime de după 2014, impuse prin intervenție externă, au masacrat orice era de altă etnie?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene post 2014 au început marea lor greșeală de a se lua chiar de rușii care trăiesc în Ucraina și de toate etniile din Ucraina?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că nu punem botul la propaganda voastră mincinoasă cu tot felul de atrocități comise de voi în Ucraina pe care încercați să le puneți în cârca dușmanului?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că preoți ortodocși din Ucraina sunt măcelăriți în biserică de trupe nelegiuite, criminale?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimul Zelenski a târât toată lume în război, foamete, sărăcie, moarte, comuna primitivă, pentru interesele personale ale lui Zelenski, Biden și fiul său, Oculta, homosexualii și pedofili lumii și toți psihopații?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că noi vedem toți stricăciunea voastră, cine sunteți și ce spurcăciune vreți să instalați pe pământ în locul Domniei Lui Dumnezeu aici și peste tot în lume!

Indiferent ce faceți, cu Dumnezeu, Treimea Sfântă și Fiul Omului nu există trocuri!

Desigur, oamenii au nevoie de întâmplări în viața asta ca să afle ce vor și ce i-ar împlini.

Au mai existat Potopuri, Sodome, Gomore, cataclisme!

Ce suntem noi în fața lor?

Noi alegem, carne de tun sau mucenici!

Ce-i aici este nimic, o frântură de clipă în fața eternității!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Mircea Dragan 24.01.2023 22:18
  Cine crede ca ucrainienii sunt niste mielusei se inseala. Am fost la ei si nu am vazut om treaz la serviciu sau pe strada. De asemeni femeile le alegeai de pe strada si erau ieftine.
  Mai sunt si violenti. Am avut parte de asa ceva in Turcia in Marmaris. A iesit o bataie pe cinste. Nu, nu am luat-o pe coaja ci i-am cocosat pe betivani , am chemat si politia si au primit si amenda. Ceilalti turisti din hotel ne-au multumit ca pot sa se odihneasca deoarece gunoaiele astea beau si urlau toata noapte ( doar 2 nopti din fericire). Aveau cu ei 10 litri de vodca si plus de asta beau si de la hotel ca era All.
 • Vasile Pdure 25.01.2023 00:57
  Asta ar fi trebuit să scrie Patriarhul și ajungea în sinaxar. Tăcerea este încuviințare.Tacerea este trădare de neam și lepădare
  de credință.
 • claudiu mincu 25.01.2023 12:57
  Nu stiu ce zid este in poza. Cumva zidul langa care au cazut Ceausestii ?
  Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna acest neam este: Unde este zidul unde ar trebui impuscati tradatorii ?
  Lista este atat de lunga incat nu o sa dau decat cateva nume, de la inceputurile democratiei originale romanesti pana azi.
  Ion Iliescu, Petre Roman.......Adrian Nastase..... Traiana Basescu....... Klaus Johanis.
 • Mircea Dragan 26.01.2023 00:00
  Este exact acel zid.
 • Rusi 27.01.2023 18:06
  Ucraina nu merita ajutata.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 7. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal