Dr. Adrian Cacovean: Unde este zidul la care ne veți împușca?

De Dr. Adrian Cacovean  /  

Foto: FB/ Muzeul Comunismului

Foto: FB/ Muzeul Comunismului

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când ați fost prigoniți în Ucraina v-am primit în țara noastră cu brațele deschise să vă oferim casă, masă, educație, sănătate, ajutoare sociale în bani?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că atunci când Transnistria era ocupată de ruși, voi ați ajutat-o?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că în timp ce noi vă oferim găzduire și învățământ în ucraineană, voi ne închideți toate școlile în limba română?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ați luat români din Ucraina și i-ați trimis la moarte primii în războiul de acum?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat Insula Șerpilor?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că ne-ați luat sudul și nordul Basarabiei, nordul Bucovinei și Ținutul Herța?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru atrocitățile comise de regimurile ucrainene asupra românilor prinși în teritoriile românești ocupate ilegal de către Ucraina?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene alogene, ilegitime de după 2014, impuse prin intervenție externă, au masacrat orice era de altă etnie?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimurile ucrainene post 2014 au început marea lor greșeală de a se lua chiar de rușii care trăiesc în Ucraina și de toate etniile din Ucraina?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că nu punem botul la propaganda voastră mincinoasă cu tot felul de atrocități comise de voi în Ucraina pe care încercați să le puneți în cârca dușmanului?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că preoți ortodocși din Ucraina sunt măcelăriți în biserică de trupe nelegiuite, criminale?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că regimul Zelenski a târât toată lume în război, foamete, sărăcie, moarte, comuna primitivă, pentru interesele personale ale lui Zelenski, Biden și fiul său, Oculta, homosexualii și pedofili lumii și toți psihopații?

- unde este zidul la care ne veți împușca pentru că noi vedem toți stricăciunea voastră, cine sunteți și ce spurcăciune vreți să instalați pe pământ în locul Domniei Lui Dumnezeu aici și peste tot în lume!

Indiferent ce faceți, cu Dumnezeu, Treimea Sfântă și Fiul Omului nu există trocuri!

Desigur, oamenii au nevoie de întâmplări în viața asta ca să afle ce vor și ce i-ar împlini.

Au mai existat Potopuri, Sodome, Gomore, cataclisme!

Ce suntem noi în fața lor?

Noi alegem, carne de tun sau mucenici!

Ce-i aici este nimic, o frântură de clipă în fața eternității!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • Mircea Dragan 24.01.2023 22:18
    Cine crede ca ucrainienii sunt niste mielusei se inseala. Am fost la ei si nu am vazut om treaz la serviciu sau pe strada. De asemeni femeile le alegeai de pe strada si erau ieftine.
    Mai sunt si violenti. Am avut parte de asa ceva in Turcia in Marmaris. A iesit o bataie pe cinste. Nu, nu am luat-o pe coaja ci i-am cocosat pe betivani , am chemat si politia si au primit si amenda. Ceilalti turisti din hotel ne-au multumit ca pot sa se odihneasca deoarece gunoaiele astea beau si urlau toata noapte ( doar 2 nopti din fericire). Aveau cu ei 10 litri de vodca si plus de asta beau si de la hotel ca era All.
  • Vasile Pdure 25.01.2023 00:57
    Asta ar fi trebuit să scrie Patriarhul și ajungea în sinaxar. Tăcerea este încuviințare.Tacerea este trădare de neam și lepădare
    de credință.
  • claudiu mincu 25.01.2023 12:57
    Nu stiu ce zid este in poza. Cumva zidul langa care au cazut Ceausestii ?
    Intrebarea pe care ar trebui sa si-o puna acest neam este: Unde este zidul unde ar trebui impuscati tradatorii ?
    Lista este atat de lunga incat nu o sa dau decat cateva nume, de la inceputurile democratiei originale romanesti pana azi.
    Ion Iliescu, Petre Roman.......Adrian Nastase..... Traiana Basescu....... Klaus Johanis.
  • Mircea Dragan 26.01.2023 00:00
    Este exact acel zid.
  • Rusi 27.01.2023 18:06
    Ucraina nu merita ajutata.
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)