Dr. Adrian Cacovean: Ultimul comunicat al autorităților - De mâine se poate circula doar într-un picior, între orele 08:13 și 18:36, cu 3 măști pe față, una pe urechi și scutire de la părinți

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ultimul comunicat al autorităților:

De mâine se poate circula doar într-un picior, între orele 08:13 și 18:36, cu 3 măști pe față, una pe urechi și scutire de la părinți.

În plus, circulația este liberă doar între 44°29'07.6"N 26°10'02.7"E și 44°29'07.6"N 26°10'02.7"E, asta doar în cazul în care temperatura nu depașește 22 de grade Celsius, în zilele de miercuri și sâmbătă.

În toate spațiile publice este necesară o declarație pe proprie răspundere în care se spune că ești Ok cu orice ar zice oricine oricând.

* * *

În drum spre casă, în jurul orelor 21.00.

În București, automobilele private au cedat locul mașinilor de Miliție, Jăndari și Ambulanțelor SMURD! Majoritatea cu girofar, câteva cu sirenele pornite!

Ei ne arată pulanul, noi le arătăm efectul măsurilor lor, ei ne amenință, noi nu mai producem, ei ne închid, noi plecăm în alte țări, ei continuă mitocănia, sursa lor de buget se termină și vin peste ei alte nații.

Noi nu mai suntem, alte nații îi vor reduce la număr, tăcere, respect față de nația cotropitoare și se va alege praful de ei!

Continuați!

Îngenuncheați poporul care vă dă de mâncare și slujiți pe ăia care vin aici să vedeți cum e sub ăia de care ascultați acum și le spuneți să trăiți!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Orizont 27.03.2021 23:24
  Arafat si scamatorii de la Guvern nu sunt de capul lor - Au protectie. Oare generalii securisti care dau ordine si implementeaza aceste directive au impresia ca vor face parte din vre-o clasa privilegiata in viitorul sistem ?? Oare chiar pe toti i-au imbrobodit in lojele masonice ? Bun, am inteles , conturi grase asigurate si imbrobodeli despre minunatul sistem care trebuie implementat. Oare promisiunile globalistilor au vreo valoare ? Sunt acesti tradatori siguri ca pot controla societatea , ca totul va merge conform planului ?
  MARE va fi caderea lor.
 • Alin_ 28.03.2021 00:05
  De la JUG -> la COTETz


  Chestiunea e simpla... : pentru "ei" suntem vite
  Cu ajutorul „MEDICILOR” (care s-au dedulcit la EURO patati cu SANGE de OM), musulmanul ARAFAT si „sefii lui” (din marea moarta) ne-au redus libertatea de la JUG -> la COTETz ; cu mici derogari -> pentru NUTRETz.

  Da „MEDICILOR”, prin COMPLICITATEA VOASTRA, DE OAMENI DE STIINTA, s-au putut face toate acestea !

  Pana unde veti merge ?... pana la IAD ?

  OPRITI-VA si denuntati MIZERIA SI MINCIUNA PRIN CARE ARAFAT OMOARA ROMANII !!!

  Doar atunci, veti fi cu adevarat EROI !!!
 • ioansperling 28.03.2021 06:04
  Am râs cu lacrimi...de tristețe și de furie!
 • __ 28.03.2021 14:01
  În management greșeala se numește micromanagement
  exemplu in ROmânește:
  "
  E foarte greu să scapi de obiceiul de a face micromanagement (stil de management caracterizat de controlul excesiv pe care-l exercită un manager asupra activității oamenilor din echipa lui și de atenția exagerată pe care o acordă detaliilor, mai ales detaliilor minore, n.tr.). S-ar putea să minimalizezi faptul că ești predispus spre control excesiv, pretinzând că vrei doar să monitorizezi, cât mai îndeaproape, ceea ce fac oamenii din echipa ta, dar asta este o scuză jalnică pentru faptul că te amesteci excesiv în treburile lor.
  [...]
  "
  https://revistacariere.ro/inspiratie/actual/cum-sa-scapi-de-prostul-obicei-de-a-face-micromanagement-cu-echipa-ta/
 • tefan Bodrog 28.03.2021 17:35
  Bravo, doctore! Ai pus punctul pe i. În curând vor face și secții psihopupu suplimentare pentru cei contaminați iremediabil cu virusul libertății, normalității. Se tem tiriplicii. Asta e un semn bun, totuși!
 • tefan Bodrog 28.03.2021 17:37
  Bravo, doctore! Ai pus punctul pe i. În curând vor face și secții psihopupu suplimentare pentru cei contaminați iremediabil cu virusul libertății, normalității. Se tem tiriplicii. Asta e un semn bun, totuși!
 • Andrei-NicolaeMihai 28.03.2021 20:14
  Ce cuvânt! Puternic și amar! Stimă domnului Doctor Adrian Cacovean!
Ultima oră

13:30

Claudia Marcu: Roboții pun stăpânire pe Europa. Dictatura inteligenței artificiale - Control absolut al populației

13:20

Cornel Nistorescu: Cine-i Nicu Ștefănuță și de ce?

12:30

Elena Solunca: Când credința devine lucrătoare prin iubire. Gând de Duminică – Vindecarea slugii sutașului

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență