Dr. Adrian Cacovean: România înainte de TITANIC VALS. MINTIA, PESTA și asasinii sistemul energetic românesc și ai gospodăriilor românești!

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ar fi bună o sobă pe lemne pentru a face față crizei energetice, numai că nu mai avem păduri, că le-au tăiat traficanții de pădure din România ca să le vândă austriacului căruia i-am dat voie să pună recompense pentru capul de copac tăiat ilegal!

Miliția, procurorii, serviciile, usereul, presa, primarii, șefii de consilii județene, Romsilva, parlamentarii, justiția, președintele, cu toții au tăcut mâlc și au fost de acord cu defrișarea masivă la fel cum nici unul nu a făcut gât pentru marea trădare de țară în plină criză energetică prin vânzarea ilegală, pe ascuns, unor entități obscure a salvării naționale, centrala Mintia.

Sunt foarte supărat pentru aceasta și cataloghez corect această afacere ce nu mai este o afacere, ci Înaltă trădare și act criminal asupra poporului român din poziție de ministru, guvernant, pus de partid, acoperit și coordonat de servii, sau angajați ai serviciilor care trădează țara și își urăsc țara! 

Să vinzi termocentrala Mintia în plină criză energetică este un act criminal identic cu ce ar fi însemnat ca în momentul când Titanicul a lovit icebergul, niște criminali odioși să vândă aceste bărci unor alte linii de transport maritim și astfel de pe Titanic să nu se mai permită să se salveze nimeni! 

 * * *

Reînvierea pestei porcine este un semn că acești criminali nu se opresc. O să vină să ia porcii din cotețele oamenilor, să închidă ferme românești și probabil de data asta și din alte țări, ca să forțeze criza de carne și intrarea în consum de gândaci. Pesta nu se transmite la om, poate omorî porci din ferme (așa se vehiculează). De ce să omori porcii sănătoși, că vine un idiot de veterinar din prostie (dacă nu este pregătit) sau ticăloșie dacă știe ce face și vine cu un test ca PCR pentru covid și dacă iese pozitiv, nu este ca la covid 3 zile la mititica încuiat la UPU și apoi se chinuie să te termine cu tratamente experimentale și oxigenări intempestive, sedări criminale. La porci se termină scurt cu injecția letală dacă le iese testul pozitiv. Niște imbecili omoară porci asimptomatici ca să distrugă gospodăria, ferma, după cum bate ordinul și cum sunt trimiși pe zone. Este bine, cu cât se adună mai multe crime și ei sunt mai fără perdea, Dumnezeu le va strica numărul criminal, nu înainte de a permite ca toți prostovanii care au scurtat capitolul dreptate, adevăr, cinste, informare corectă, hărnicie, omenie, să își primească răsplata cuvenită pentru toată necinstea și prostia lor! Se comportă ca jefuitori, probabil nu fac nici un test, ci vin cu jandarmi, polițiști și în halate albe, intră ca niște criminali în curtea oamenilor și spun că este pestă și trebuie să sacrifice porcii!

Pesta porcină este o conspirație asupra unui mod de hrănire natural, cu carne sănătoasă de la un animal ținut cu bucate sănătoase, sfeclă, cartofi, porumb etc. din propria curte țărănească. Ca să ne bage pe gât gândaci, viermi și alte mizerii necomestibile. În plus singura destinație a bucatelor care nu au acces la piața românească parazitată de produse agricole toxice din alte țări, țăranul nu va mai avea ce să facă cu produsele agricole din gospodăria lui, care nici la porcii din bătătura lui nu vor mai ajunge și iată cu ce se ocupă jigodiile care promovează pesta porcină împreună cu executanții criminali din teritoriu, pentru care numele potrivit este de asasini ai gospodăriilor românești!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Andri 09.09.2022 06:34
    Fratilor, trebuiesc opriti de la a ne taia padurile! E tot ce a ramas din tara aia!!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO