Dr. Adrian Cacovean: Reacțiile adverse și decesele după vaccin nu au fost raportate de medici de frica de a nu li se ridica dreptul de a profesa, conform amenințărilor Colegiului Medicilor. Dr. Vasile Astărăstoae arată că decesele sunt mult mai numeroase

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Toate reclamele la medicamente conțin avertismentul că dacă apar senzații neplăcute să ne adresăm medicului sau farmacistului.

Când a fost vorba de experimente medicale, toate reclamele la seruri „necesare” ca să ieșim din pandemie conțineau în loc de avertismentul că experimentele medicale pot ieși prost pentru cobai promovarea că sunt „sigure și eficiente”.

Deși realitatea a arătat că experimentele medicale nu se termină bine pentru animalele de experiență, deși mulți au avut senzații mai mult decât neplăcute după injecția prezentată mincinos ca sigură și concidențele au fost devastatoare la lotul oilor față de lotul conspiraționist, unii care făceau reclama la superbul, neprețiosul, necesarul, salvatorul, obligatorul în loc să aibă mustrări de conștiință pentru participarea la frauda pandemică, ei continuă să mușamalizeze evidențele, dovezile și să prezinte halucinațiile lor drept dovezi că trebuie totuși să renunțăm la conspiraționism, să devenim cobai și musai să suflecăm cămașa, altfel ne ia gaia!

Numărul celor 41,486 de efecte adverse raportate este extrem de mic față de ce s-a petrecut în realitate și încă se mai petrece în ce privește efectele secundare. Asta pentru că raportul nu include decesele cauzate de vaccin, fie prin morți subite provocate de atacuri de cord, fie ca urmare a unor cancere fulminante. Adevărul este că doar o mică parte din efectele adverse au fost raportate, pe de o parte pentru că românii, fie nu au știut că au posibilitatea să le raporteze, fie nu au știut cum să urmeze procedura foarte complicată a raportării efectelor secundare.

Numărul relativ mic al reacțiilor adverse, raportat la numărul de vaccinați și agresivitatea vaccinurilor experimentale, a rezultat și din presiunile la care au fost supuși medicii vaccinatori în a închide ochii și a ignora efectele adverse. Astfel, încă din aprilie 2021 Colegiul Medicilor a avut următoarea poziție în ceea ce îi privește pe medicii din România:

„În cazul acelor medici care nu respectă normele medicale larg acceptate de comunitatea științifică medicală și afectează, prin declarațiile lor, sănătatea publică, prin instigare la încălcarea lor, vor fi identificați și cercetați în cadrul comisiilor de disciplină ale CMR, putîndu-se ajunge până la ridicarea dreptului de a profesa”.

Cu alte cuvinte, din punct de vedere al autorităților, a face publice efectele secundare ale vaccinării experimentale împotriva Covid-19, poate afecta sănătatea publică. Astfel, medicii care ar fi trebuit să raporteze reacțiile adverse, se gândeau de două ori înainte de a o face, consecința putând fi ridicare dreptului de a profesa. Ca dovadă Colegiul Medicilor a trecut și la fapte, declanșând anchete disciplinare împotriva unor medici ca Răzvan Constantinescu și Geanina Hagimă. Tot în acest sens trebuie spus că raportarea efectelor adverse după vaccinare ar însemna recunoașterea unei vinovății proprii pentru medicii vaccinatori, care s-ar raporta pe sine. Din această cauză nu au avut nici un motiv să raporteze numărul real de efecte adverse.

Prof. Vasile Astărăstoae analizează și el acest aspect într-un articol citat de ActiveNews:

...în intervalul 27.12.2020 – 31.12.2021, au fost raportate peste 40.000 de reacții adverse imediate la peste 19.000 de persoane și 5 decese postvaccin dintre care la 4 s-a infirmat legătura de cauzalitate cu vaccinul și unul este și acum în analiză. Acest număr este doar vârful icebergului. El trebuie multiplicat de 5 până la 9 ori așa cum cum ne arată numeroase cercetări (e drept nu în România).

Deși CNCAV se laudă în raport cu implementarea unei platforme on-line de raportare a reacțiilor adverse suspectate pe teritoriul României, destinată vaccinurilor COVID-19 și disponibilă pe site-ul oficial http://www.anm.ro, înca din 28 decembrie 2020 aceasta nu a fost popularizată și de aceea nu a fost cunoscut aproape de loc de public. În toate aparițiile publice, efectele adverse au fost bagatelizate,iar medicii au fost, prin diferite metode, descurajați să le raporteze. Mai mult, nu a existat o monitorizare a persoanelor vaccinate pentru a se depista reacțiile adverse și complicațiile post-vaccinale. Dar și dacă luăm de bune doar cifrele raportate, trebuie să constatăm că a existat o iatrogenie: peste 19.000 de persoane sănătoase s-au îmbolnăvit din cauza unui act medical – vaccinarea. Statistic e puțin, faptic e îngrijorător.

Anul 2022 nu este deloc pomenit. Este și normal, pentru că ar fi trebuit să se vorbească despre consecințele pe termen mediu și lung, despre tromboze, despre creșterea morbidității prin boli autoimmune, despre excesul de mortalitate, despre „epidemia” de moarte subită preponderent la persoane vaccinate și ar fi trebuit să se emită o explicație. Chiar dacă acceptăm că ele nu sunt urmare a vaccinari, ci a infecției cu SARS-CoV-2 (așa numitul long-covid) atunci sintagma că vaccinul este sigur și eficent  pe care s-a construit campania publicitara se dovedește a fi falsă.”

După cum semnalează mai mulți avertizori publici, cei care doresc să raporteze efecte adverse ale celor patru vaccinuri experimentale împotriva Covid-19, o pot încă face accesând formularul pus la dispoziție pe website-ul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. Cea mai mare parte a românilor, nici până azi nu știu că acest website există. Dacă cunoașteți persoane vaccinate care au avut probleme de sănătate după vaccinare, încurajați-le să raporteze aceste probleme accesând link-ul de aici:

https://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/farmacovigilenta/raportarea-reactiilor-adverse-suspectate-vaccin-covid-19/

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
  • Orizont 15.01.2023 14:25
    UNDE AU DISPARUT OAMENII ?

    https://rumble.com/v25l5um-breaking-news-special-report-where-have-all-the-people-gone-.html

    https://youtu.be/A34uHeTKh_I
  • Mircea Dragan 15.01.2023 17:34
    ''Eroii'' in halate albe sunt platiti regeste cu peste 5000 euro/luna. Nicaieri in Europa nu primesc atatia bani ptr baut cafele timp de maxim 8 ore zi. In vestul Europei garzile au 36 de ore continuu iar scaune nu exista in camerele de garda. In Romania au chiar si paturi cu asternut iar garda o face asistentul daca nu se culca si el.
  • Arche ► Mircea Dragan 16.01.2023 02:45
    In spitalele mari, in spitalele de urgenta, se munceste la greu, garzile sunt maratoane de multe ori. .In spitale mici, ne-judetene, de provincie, probabil e mai lejer, nu cunosc situatia.
  • Orizont 15.01.2023 14:58
    Morgile nu fac fata deceselor in Marea Britanie :

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/temporary-morgues-are-being-opened-across-uk-to-deal-with-surge-in-deaths
  • Orizont 15.01.2023 15:18
    Redactia , Atentie la acest mesaj :

    https://odysee.com/@TimTruth:b/ng191-kate-shemirani:9

    NG191 Death Protocol: Upcoming UK Depopulation Cull, Whistleblower Nurse Kate Shemirani Sounds Alarm
  • Tic 15.01.2023 18:00
    Mulțumim.
  • iwillneverlookback20 15.01.2023 16:36
    Statul roman a demonstrat fara echivoc in orice ocazie ca ma uraste ca cetateam si dereanjez ca exist. Acum vrea sa ma oblige sa ma vaccienz pentru binele meu.
    Cand in istoria umanitatii au mai fost obligati, constransi oamenii sa faca ceva ce le era bun?
  • Mars.60 Stefan 7649 15.01.2023 17:36
    Războiul din Ucraina este doar o diversiune.
    Știm ce se întâmplă cu adevărat aici, nu-i așa?
    NG191 Protocolul morții: Viitoarea campanie de depopulare din Marea Britanie, asistenta Kate Shemirani, denunțătoare, dă alarma.
    1.642 de pacienți vârstnici TREBUIE să fie eutanasiați pe zi, pentru ca spitalele să primească/păstreze finanțarea guvernamentală. Dacă scad sub acest număr de decese pe zi, își pierd finanțarea. Dacă depășesc acest număr, primesc mai mulți bani.

    https://odysee.com/@TimTruth:b/ng191-kate-shemirani:9
  • Orizont 15.01.2023 18:16
    Ati observat ca atacurile Rusiei in Ucraina sunt sincronizate cu momentele in care apare o focalizare prea mare pe problema Deceselor de la VaXX ? V-ati pus problema ca acest "razboi" ciudat are rolul de a distrage atentia de la Marea Eutanasiere Planetara ? - Eventual de a fi extins exact in momentul in care numarul mortilor ar exploda ? Banditul de Putin cu securistii lui pro-VaXX, cu Rubla digitala si supravegherea AI !
    De ce Otrok Veaceslav a profetit ca Rusia va fi TOT in NOUA ORDINE MONDIALA ?? - iar cei care nu se vor supune vor fi trimisi in SIBERIA in TREI VALURI !
    TOTUL esete un SCRIPT , o falsa dihotomie EST vs VEST coordonata de aceeasi "inteligenta" diabolica !
  • Benediction ► Orizont 15.01.2023 18:34
    Ai dreptate, și mă bucur că nu sunt singurul care gândește așa! Liderii, Putin, Biden și restul își joacă doar rolurile...
  • Tic ► Benediction 15.01.2023 19:03
    Subscriu!
  • Orizont ► Benediction 15.01.2023 20:25
    @ BENEDICTION / TIC
    Pentru o perioada am crezut ca e un razboi impotriva Noii Ordini Mondiale , insa liniile administratiei interne din Rusia se potrivesc atat de bine cu directia in care merge atat Occidentul cat si China , incat incepe sa bata la ochi si la urechi.. Bineinteles ca au pastrat ceva contrast pe partea cu apararea valorilor Familiei , insa asta conteaza mai putin in schema macro..
    Acesta este un razboi PENTRU NOUA ORDINE GLOBALISTA folosit ca principal motiv de impunere a masurilor draconice de pe Agenda Noii Ordini Mondiale , intrata deja in faza accelerata.. Scopul principal este inducerea unui COLAPS MONETAR CONTROLAT si introducerea CBDC-urilor si Portofelului Digital - aka marca satanei 666 (Apocalipsa 13)!!
    Partea cea mai sinistra este ca acest sistem nu este un proiect exclusiv UMAN , ci unul EXO-politic. Datorita subiectului controversat , nu voi intra in detalii. Cautati singuri ce inseamna termenul - "exopolitics" ..
  • Mars.60 Stefan 7649 ► Orizont 15.01.2023 19:19
    Exact! Sunt 3 poli de forta (CAINII RAZBOIULUI sau FIARA): China, Rusia, UK-USA, Si o singura cabala care trage sforile (sinagoga satanei) infiltrata in toate guvernele lumii. Toti au acelasi gand si sunt insufletiti de acelasi duh demonic.
  • Mars.60 Stefan 7649 ► Orizont 15.01.2023 19:42
    SOUTH AUSTRALIAN SENATOR ALEX ANTIC DESCRIBES HOW WE HAVE BEEN INFILTRATED
    SENATORUL SUD-AUSTRALIAN ALEX ANTIC DESCRIE MODUL ÎN CARE AM FOST INFILTRAȚI
    https://www.bitchute.com/video/EQvRZsVRQoWG/
  • Mircea Dragan 15.01.2023 17:43
    COSMIN20 de ce injuri oamenii? Probleme neuro de la dozele de Pfizer?
  • Orizont 15.01.2023 21:53
    Cititi cu atentie :

    https://www.zerohedge.com/medical/they-promised-safe-and-effective-we-got-sudden-and-unexpected

    https://bombthrower.com/they-promised-safe-and-effective-we-got-sudden-and-unexpected/
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  5. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  6. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  7. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  8. Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  9. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi