Dr. Adrian Cacovean: Răspunsul la atacul nefondat al Colegiului Medicilor și Discursul de la Parlament încheiat cu o întrebare simplă: Au mințit, manipulat, înșelat și ucis cu sânge rece - CE MERITĂ NEMERNICII AȘTIA?

De Dr. Adrian Cacovean și Redacția  /  

Dr. Adrian Cacovean

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri, 10 februarie 2023, a avut loc la Palatul Parlamentului, în premieră națională o Conferință științifică și civică intitulată „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”. Evenimentul a fost inițiat de societatea civilă românească și a beneficiat de prezența a numeroși medici de mare valoare. Conferință s-a desfășurat în sala Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) pentru că nici o altă formațiune politică nu și-a dat concursul în vederea organizării conferinței și nici nu și-a exprimat dorința de a participa la ea, în ciuda invitațiilor trimise. Reacția sistemului securistic nu a întârziat să apară, un ONG din rețeaua vaccinistă și președintele Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu, deranjându-se duminică, ca la un ordin, pentru a transmite un denunț, respectiv un comunicat plin de amenințări tipice unei societăți bolșevice, nu unei democrații autentice și a unui înalt spirit științific întemeiat pe dezbateri de idei și nu pe opinii dictatoriale. Dr. Adrian Cacovean răspunde în câteva fraze la obiect acuzelor nefondate, ocazie cu care publicăm mai jos și un extras cu prelegerea sa de la Conferința în cauză, pe care dacă doriți o puteți viziona integral AICI. (Redacția AN)

Vedeți și Parlamentarii au participat la un act de Crimă împotriva propriului popor! Puteți oare încerca să reduceți efectele acestui dezastru? - Dr. Damian Baciu la Conferința Extraordinară C-19 de la Parlamentul României: ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA!

Am tăcut prea mult! Ei au mințit, nenorocit oamenii, distrus economia, oprit lumea și au profanat morții din pandemie prin protocoale de înmormântare profanatoare pentru decedați!

Dovezile lor sunt minciunile, secvența de 12 aminoacizi dată de guvernul chinez, testul PCR folosit fraudulos ca să creeze cazuri din pozitivitatea la propriul ADN (orice idiot știe că avem ADN), pozitivitate prezentată ca boală covid 19, ca apoi să instituie tratamente experimentale cu kaletra (medicament experimental mai toxic decât citostaticele), oxigenoterapie excesivă, sedare și în nici un caz tratamentul bolii pentru care te-ai dus la spital.

Au omorât oameni, apoi au venit cu minciuna, că vaccinul ne va salva. Numai că nu era vaccin ci manipulare genetică experimentală criminală și ilegală. Au mințit, manipulat, înșelat și ucis cu sânge rece.

Ce vă mai fac camarazii de experiment medical?

Nimic nou pe frontul imunizării experimentale?

Camarazii de șobolănie experimentală sunt toți ok? Încă nu s-a strâns lațul? Vedeți că au loturi noi de prafuri m-ARN, proaspete, conform contractului care merge înainte indiferent de ce se întâmplă în realitate.
Covidolatria, o meteahnă greu de vindecat.

Mulți nici acum nu s-au lămurit și susțin aceleași convingeri fanatice cum că covidul există, că vaccinurile salvează vieți, că de la vaccinuri nu se poate întâmpla nimic rău, că vaccinurile sunt sigure și ar trebui să le facă toată lumea, chiar experimental și dacă nu vor, să fie forțați, constrânși, obligați, chiar la alternativă cu excluderea din societate, izolarea, darea afară din serviciu, confiscați copiii, casa, conturile, memoria și istoria lor!

Covidolatrii sunt cei mai extremiști și deraiați mintal indivizi, ei continuă să creadă în covid, pandemie, măsuri, experimente medicale chiar și când le pică morți subit și „coincidental” camarazii de experiment!

Este foarte trist să vezi cum idioții care te atacă te sfidează și promovează supradozarea cu m-ARN!

Nu este nici o satisfacție să-i vezi cum o încurcă de la ce promovează.

Și nu au așteptat finalul speech-ului meu în care negam existența virusurilor și teoria virală.

A fost singurul moment în care s-a făcut liniște completă în sală.

Nimeni nu a pomenit în reacțiile de a doua zi despre asta, au pomenit despre oprirea lumii 2 ani și altele.

Oricât de înfuriați sunt pe noi și pe mine, asta că nu există virusuri le-a tăiat glasul și nu au pomenit-o ca acuzație la adresa noastră sau a mea. E prea grea informația asta că nu există virusuri, nemaipomenită și de nepomenit!

Extras VIDEO via Război Informațional:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Leonesse 13.02.2023 09:25
  Bravo! În sfârșit a venit vremea sa se scoată la lumină cercetările lui Beauchamp și sa se demonteze invențiile lui Pasteur ( cel plătit de masoni cu bani mulți, ca să spună că există viruși)! Trebuie luata în calcul epigenetica care se bazează pe cercetările lui Beauchamp. Bravo domnule doctor! Despre aceste aspecte trebuie învățați studenții de la facultatea de medicină, și să se înlăture o dată pentru totdeauna impostura și legile impuse de Rockefeler în facultățile de medicină, medicină fără Dumnezeu. Toți adevărații oameni de știință au recunoscut dincolo de studiile și cercetările lor, atingerea lui Dumnezeu. Orice meserie, inclusiv medicina se face cu Dumnezeu. Doamne Ajută, sa înceapă din România, această revenire a medicinii la Dumnezeu.
 • Sunt român 13.02.2023 09:48
  Istoria se repetă cumva?
  https://m.youtube.com/watch?v=jTafjCtOwls&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.gandul.ro%2F&feature=emb_logo
 • Carbid 13.02.2023 16:56
  Din păcate sonorizarea este execrabilă! Ceea ce au spus toți vorbitorii este extrem de important si o transcriere a tot ce s-a expus ar fi de dorit!
  Dumnezeu să-i aibe în paza pe toți medicii si participanții la această adunare!
 • Rusi 13.02.2023 19:31
  CE MERITĂ NEMERNICII AȘTIA? Astia merita pedeapsa cu moartea pentru genocid.
 • otilia1956 14.02.2023 09:13
  Dr. Cacovean crede ca a lansat bomba secolului. Sunt MUUULTI alti medici care au citit despre inexistenta virusurilor, dar aceasta este o indoiala izvorata din NEPUTINTA DE A SEPARA ACESTE ORGANISME MINUSCULE DE CELELALTE DESEURI CELULARE ELIBERATE DE CELULA BOLNAVA SI NEPUTINTA DE A LE PREZENTA LA MICROSCOPUL ELECTRONIC INTR-O MANIERA NEAFECTATA DE TRATAMENTELE ENZIMATICE. Tehnica GRESITA nu inseamna ca virusurile nu exista. NICI ATOMUL NU A FOST VAZUT LA MICROSCOP, cine stie daca atomul are un nucleu central si niste orbite cu electroni, cine stie daca exista fotoni??? Cine a vazut un boson, dar un quark ? A nega existenta virusurilor doar pentru ca nu le-am izolat si identificat in mod NEECHIVOC este o imbecilitate. Teoria atomica, ca si teoria relativitatii au DOVEZI INDIRECTE. Desigur, fabricarea unor vaccinuri plecand de la niste presupuse virusuri, izolate in mod defectuos, este o frauda. Dar teoria virusurilor este o teorie perfectibila, care, in lipsa de altceva mai bun, explica transmiterea interumana a unor boli identice ca simptomatologie. Sa nu vina Cacoveanu cu explicatia ca epidemiile de polimielita s-au datorat utilizarii de DDT,ca ne apuca rasul !
 • otilia1956 14.02.2023 09:21
  Dr. Cacovean crede ca a rupt gura targului cu discursul despre inexistenta virusurilor. Sunt muuulte alte persoane care au citit despre indoielile legate de acest lucru, pornite din dificultatea de a diferentia aceste fragmente genetice de alte debris-uri celulare si de a la prezenta la microscopul electronic intr-o maniera neafectata de tratamentele enzimatice. tehnica defectuoasa nu inseamna ca virusurile nu exista. Cine a vazut un atom, cine stie cu precizie ca acesta are un nucleu central si orbite periferice cu electroni? Cine a vazut un boson, dar un quark? Teoria ATOMICA, ca si teoria relativitatii, ca si teoria virala au dovezi indirecte. Nu s-a gasit o explicatie mai buna pentru transmiterea interumana a unor boli cu tablou clinic identic. Sa nu ne vina dr. Cacovean cu bazaconia ca epidemia de poliomielita s-a datorat utilizarii de DDT !
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici