Dr. Adrian Cacovean: Primari și ambasadori antiromâni

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe la început de decembrie am crezut că este vorba doar de o împodobire asincronă a Bucureștiului de Crăciun!

Sectorul 3 unde am cabinetul s-a îmbrăcat de sărbătoarea Crăciunului printre primele (foto)! A urmat Sectorul 4, deja cunoscut ca cel mai strălucitor de Crăciun. În rest, beznă. La Capitală, Nicușor Dan zici că a întins pe străzi ce i-a mai rămas din sufrageria lui...

În ultimele zile dinaintea sărbătorii Nașterii Domnului un taximetrist mi-a vândut pontul, că sectoarele cu primari USR nu vor avea parte de respect față de Crăciun. Nimic din partea acestor primari ce nu par să respecte tradițiile, nici pe Dumnezeu și deci nu vor instala decorații de Crăciun. Clotilde Armand a anunțat că pe teritoriul Sectorului 1 nu vor fi nici luminițe de Crăciun, nici târguri de Crăciun, nici concerte de colinde de Crăciun. La Sectorul 2, cam la fel. În plus, îl mai atacă și pe Mircea Vulcănescu! La Sectorul 6 au pus-o de o afacere Untold în Parcul Moghioroș și cam atât.

Ce vină au copiii din aceste sectoare ca să fie astfel pedepsiți? Măcar de-ar ține minte părinții lor...

În seara asta când am revenit la București am constatat o Piață a Unirii pedepsită și sectoare pedepsite de primari certați cu tradițiile românești, cu Dumnezeu, cu alegătorii!

Acești primari nu diferă de cancelarul austriac care nu permite accesul României în Schengen la fel cum ei nu permit accesul la Crăciun a alegătorilor lor.

Presa nu a spus nimic, nimeni nu a protestat împotriva blocării accesului la Crăciun a sectoarelor cu primari anticreștini, anti-BOR, antiromâni!

* * *

Vi-l mai amintiți pe Emil Hurezeanu de la Radio Europa Liberă?

La 33 de ani de la Revoluție, în calitate de ambasador al României la Viena, fost și la Berlin, el nu dă nici o socoteală pentru eșecul lui de acum, cu Schengenul.

Dimpotrivă, el găsește potrivit acum, când el este ambasador acolo, să vorbească tot despre Ceaușescu de rău, nu despre ce a făcut el ca ambasador al României la Viena și care era responsabilitatea lui ca ambasador acolo.

Pe vremea lui Ceaușescu vorbea în calitate de angajat la postul american care se dădea lovit în aripa lui falsă de român pentru ce se întâmplă în România trădată de americani și băgată în gheara bolșevică stalinistă! Radio Europa Liberă a fost înființată în 1950 de americani și finanțată de ei pentru că Rusia a intrat peste teritorii pe care sperau americanii (oculta) că le vor stăpâni și exploata ei.

După cum comentează Emil Hurezeanu și în zilele noastre, tot împotriva lui Ceaușescu, să ne spună clar pe ce stat de plată se află, în afară de statul român care-l ține ambasador acolo degeaba. E cumva agent triplu sau cvadruplu: american, german, austriac și român?

Nu am auzit nimic din gura lui ce a făcut el pentru România, în afară de faptul că pe vremea lui Ceaușescu el ținea cu echipa adversă a României la meciurile noastre de fotbal și executa fișa postului de denigrare a lui Ceaușescu, lucru care continuă și acum.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • George 28.12.2022 06:42
  Să se spele pe cap cu primarii lor. lol... Au ce merită! Să-i mai voteze, eu nu mă supăr. Le place întunericul, să-l aibă din plin! hahaha. Niște ratați, și primarii și alegătorii lor. Oricum sectorul 1 e cunoscut ca sectorul gunoaielor și al șobolanilor. Mai mult nu poc*... poc*... Se sparg în figuri... de stil.
 • Augusta 28.12.2022 08:37
  Emil Hurezeanu cu zâmbetul carismatic al "diplomatului desăvârșit" este portretul perfect al fățarnicilor evocați in Sfânta Evanghelie!
 • mariusmioc 28.12.2022 09:32
  Emil Hurezeanu este acum un ambasador neperformant. Dar înainte de 1989 nu l-a denigrat pe Ceaușescu ci l-a prezentat în mod corect.
 • UrsuRei 28.12.2022 09:33
  Nu am citit toate articolele Activnews, dar marea majoritate.
  Este prima data cand citesc adevarata istorie... asta ar trebui scris in topul manualelor de Istorie:
  "România trădată de americani și băgată în gheara bolșevică stalinistă! ....Rusia a intrat peste teritorii pe care sperau americanii (oculta) că le vor stăpâni și exploata ei."

  Eu as adauga : a intrat cu acceptul FM (ocultei asa zise "americane") pe teritoriile estice ale Europei facand prapadul de care ei se hlizeau si pe care l-au experimentat, iar acum l'au introdus (Prapadul) peste tot in LUME. Ce a mai ramas fara ei poate doar Coreea de Nord.
  Oculta, adica aia FrancM"zidari" cu sortulete , manusele si cu VOIE BUNA, care invart ei pamantul de ceva sute de ani si acum au dat lovitura finala (cred ei) cu plandemia, ecologia, transumanismul.
  Multumim Domnule Doctor Adrian CACOVEAN. Domnul nostru IISUS HRISTOS sa va aiba in paza lui!
 • Bunicus 28.12.2022 10:53
  `...toti gusatii si umflatii..`
 • Poenaru2016 28.12.2022 12:04
  Daca vorbim adevarul, pe Hurezeanu multa lume il asculta la EL inainte de 1989 chiar si dupa. Ca acum foarte multi nu recunosc acest fapt este alta mancare de peste. Din cate stiu Hurezeanu are trei cetatenii. Pe cine reprezinta el acum ca ambasador nu stiu. Daca vorbim de ambasadori ai Romaniei care sunt niste antiromani feroci atunci trebuie mentionati doi dintre ei: ambasadorul zis al Romaniei il Washington pe nume Dan-Andrei Muraru si ambasadorul zis al Romaniei la Tel Aviv pe nume Radu Ioanid (si asta are trei cetatenii din cate stiu asa ca nu stiu pe cine reprezinta). Acesti doi ambasadori sunt doua haimanale care au o ura atavica fata de Romania si fata de romani. Dar sa nu uitam, cel mai mare antiroman este chiar locatarul de la Cotroceni care in cei doi ani de mandat pe care ii mai are si-a pus in plan sa distruga total aceasta tara !
 • Rusi 28.12.2022 17:21
  Aceste subspecii au fost votati de unii care sunt la fel ca ei.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici