Dr. Adrian Cacovean: Primari și ambasadori antiromâni

De Dr. Adrian Cacovean  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe la început de decembrie am crezut că este vorba doar de o împodobire asincronă a Bucureștiului de Crăciun!

Sectorul 3 unde am cabinetul s-a îmbrăcat de sărbătoarea Crăciunului printre primele (foto)! A urmat Sectorul 4, deja cunoscut ca cel mai strălucitor de Crăciun. În rest, beznă. La Capitală, Nicușor Dan zici că a întins pe străzi ce i-a mai rămas din sufrageria lui...

În ultimele zile dinaintea sărbătorii Nașterii Domnului un taximetrist mi-a vândut pontul, că sectoarele cu primari USR nu vor avea parte de respect față de Crăciun. Nimic din partea acestor primari ce nu par să respecte tradițiile, nici pe Dumnezeu și deci nu vor instala decorații de Crăciun. Clotilde Armand a anunțat că pe teritoriul Sectorului 1 nu vor fi nici luminițe de Crăciun, nici târguri de Crăciun, nici concerte de colinde de Crăciun. La Sectorul 2, cam la fel. În plus, îl mai atacă și pe Mircea Vulcănescu! La Sectorul 6 au pus-o de o afacere Untold în Parcul Moghioroș și cam atât.

Ce vină au copiii din aceste sectoare ca să fie astfel pedepsiți? Măcar de-ar ține minte părinții lor...

În seara asta când am revenit la București am constatat o Piață a Unirii pedepsită și sectoare pedepsite de primari certați cu tradițiile românești, cu Dumnezeu, cu alegătorii!

Acești primari nu diferă de cancelarul austriac care nu permite accesul României în Schengen la fel cum ei nu permit accesul la Crăciun a alegătorilor lor.

Presa nu a spus nimic, nimeni nu a protestat împotriva blocării accesului la Crăciun a sectoarelor cu primari anticreștini, anti-BOR, antiromâni!

* * *

Vi-l mai amintiți pe Emil Hurezeanu de la Radio Europa Liberă?

La 33 de ani de la Revoluție, în calitate de ambasador al României la Viena, fost și la Berlin, el nu dă nici o socoteală pentru eșecul lui de acum, cu Schengenul.

Dimpotrivă, el găsește potrivit acum, când el este ambasador acolo, să vorbească tot despre Ceaușescu de rău, nu despre ce a făcut el ca ambasador al României la Viena și care era responsabilitatea lui ca ambasador acolo.

Pe vremea lui Ceaușescu vorbea în calitate de angajat la postul american care se dădea lovit în aripa lui falsă de român pentru ce se întâmplă în România trădată de americani și băgată în gheara bolșevică stalinistă! Radio Europa Liberă a fost înființată în 1950 de americani și finanțată de ei pentru că Rusia a intrat peste teritorii pe care sperau americanii (oculta) că le vor stăpâni și exploata ei.

După cum comentează Emil Hurezeanu și în zilele noastre, tot împotriva lui Ceaușescu, să ne spună clar pe ce stat de plată se află, în afară de statul român care-l ține ambasador acolo degeaba. E cumva agent triplu sau cvadruplu: american, german, austriac și român?

Nu am auzit nimic din gura lui ce a făcut el pentru România, în afară de faptul că pe vremea lui Ceaușescu el ținea cu echipa adversă a României la meciurile noastre de fotbal și executa fișa postului de denigrare a lui Ceaușescu, lucru care continuă și acum.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • George 28.12.2022 06:42
  Să se spele pe cap cu primarii lor. lol... Au ce merită! Să-i mai voteze, eu nu mă supăr. Le place întunericul, să-l aibă din plin! hahaha. Niște ratați, și primarii și alegătorii lor. Oricum sectorul 1 e cunoscut ca sectorul gunoaielor și al șobolanilor. Mai mult nu poc*... poc*... Se sparg în figuri... de stil.
 • mariusmioc 28.12.2022 09:32
  Emil Hurezeanu este acum un ambasador neperformant. Dar înainte de 1989 nu l-a denigrat pe Ceaușescu ci l-a prezentat în mod corect.
 • UrsuRei 28.12.2022 09:33
  Nu am citit toate articolele Activnews, dar marea majoritate.
  Este prima data cand citesc adevarata istorie... asta ar trebui scris in topul manualelor de Istorie:
  "România trădată de americani și băgată în gheara bolșevică stalinistă! ....Rusia a intrat peste teritorii pe care sperau americanii (oculta) că le vor stăpâni și exploata ei."

  Eu as adauga : a intrat cu acceptul FM (ocultei asa zise "americane") pe teritoriile estice ale Europei facand prapadul de care ei se hlizeau si pe care l-au experimentat, iar acum l'au introdus (Prapadul) peste tot in LUME. Ce a mai ramas fara ei poate doar Coreea de Nord.
  Oculta, adica aia FrancM"zidari" cu sortulete , manusele si cu VOIE BUNA, care invart ei pamantul de ceva sute de ani si acum au dat lovitura finala (cred ei) cu plandemia, ecologia, transumanismul.
  Multumim Domnule Doctor Adrian CACOVEAN. Domnul nostru IISUS HRISTOS sa va aiba in paza lui!
 • Poenaru2016 28.12.2022 12:04
  Daca vorbim adevarul, pe Hurezeanu multa lume il asculta la EL inainte de 1989 chiar si dupa. Ca acum foarte multi nu recunosc acest fapt este alta mancare de peste. Din cate stiu Hurezeanu are trei cetatenii. Pe cine reprezinta el acum ca ambasador nu stiu. Daca vorbim de ambasadori ai Romaniei care sunt niste antiromani feroci atunci trebuie mentionati doi dintre ei: ambasadorul zis al Romaniei il Washington pe nume Dan-Andrei Muraru si ambasadorul zis al Romaniei la Tel Aviv pe nume Radu Ioanid (si asta are trei cetatenii din cate stiu asa ca nu stiu pe cine reprezinta). Acesti doi ambasadori sunt doua haimanale care au o ura atavica fata de Romania si fata de romani. Dar sa nu uitam, cel mai mare antiroman este chiar locatarul de la Cotroceni care in cei doi ani de mandat pe care ii mai are si-a pus in plan sa distruga total aceasta tara !
 • Rusi 28.12.2022 17:21
  Aceste subspecii au fost votati de unii care sunt la fel ca ei.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal