Dr. Adrian Cacovean: Potopul și Seceta. Unii se joacă cu clima, cu religia, cu temperatura, cu genele, cu liberul arbitru dat de Dumnezeu...

De Dr. Adrian Cacovean  /  

„Schimbările climatice” fără precedent au provocat creșterea nivelului apelor în Portul Sydney cu aproximativ 0.0 cm în ultimii 140 de ani. Mai jos, una dintre noile reședințe ale fostului președinte al SUA Barack Obama, o portavoce stricată a ideologiei „schimbărilor climatice”, aflată la circa 100 de metri de malul Oceanului Atlanticului. O a doua, din Hawaii, se află chiar pe malul Oceanului Pacific

„Schimbările climatice” fără precedent au provocat creșterea nivelului apelor în Portul Sydney cu aproximativ 0.0 cm în ultimii 140 de ani. Mai jos, una dintre noile reședințe ale fostului președinte al SUA Barack Obama, o portavoce stricată a ideologiei „schimbărilor climatice”, aflată la circa 100 de metri de malul Oceanului Atlanticului. O a doua, din Hawaii, se află chiar pe malul Oceanului Pacific

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suprafața mărilor și oceanelor este aceeași, toată această suprafață fiind prinsă permanent în procesul de evaporare. Pe lângă suprafața aceasta de apă, la care nu am menționat lacurile și râurile, mai există și suprafața acoperită de pământ, care evaporă și ea. Suprafața evaporantă fiind aceiași, cantitatea de vapori din atmosferă ar trebui să fie mai mare conform legilor fizicii atunci când temperatura globală crește.

Probabil că ciclul este așa: crește temperatura globală din anumite motive, crește cantitatea de vapori din atmosferă apoi vine în anii următori reversul cu creșterea cantității de ploaie și inundații, cer acoperit și răcire globală. După secetă vine ploaie și inundații și după ploaie vine soare. Nimic nou sub soare.

În majoritatea timpului au fost distribuții zonale, în unele locuri ploua prea mult, în altele prea puțin. Permanent există aceasta, zone care au ani secetoși și zone care au ani ploioși. Apoi se schimbă, acolo unde a fost secetă vine ploaie în exces.

Dacă prezinți știri mai mult din zonele cu ploaie ai Potop pe Pământ, dacă prezinți știri din zonele cu secetă atunci ai imagine de secetă globală și încălzire globală.

Dacă intervii cu mijloacele actuale, poți provoca ploaie acolo unde deja plouă și ai ce s-a petrecut recent în Australia, Potop local.

Dacă intervii cu mijloacele de inducere a ploii știind unde va ploua, atunci dacă alegi zonele cu nori de deasupra mării și oceanului sau din munți, descarci norul care ar ajunge să descarce ploaie peste Dobrogea direct în mare și norul acela nu mai ajunge peste Dobrogea. Iată că avem seceta din Dobrogea, să nu fie plouați americanii de la Kogălniceanu și transporturile ce trec granița spre nord-est spre slava Uraniei.

Dacă te încăpățânezi și urmărești toate ploile și direcția lor și le descarci înainte de a trece dinspre mare spre sol, atunci provoci secetă în ce zonă vrei și deșertificare. Poți chiar să crești temperatura din punctele de înregistrare meteorologice de pe toată planeta și să dai impresia fundamentată pseudoștiințific cum că a crescut temperatura globală cu un grad. Fapt care ar fi dezmințit de s-ar face stații de înregistrare meteorologice în locurile de dinaintea stațiilor oficiale (înainte în sens de distanță și direcția unde golesc ăștia norul de apă ca să ajungă gol, senin deasupra stației) , adică în locurile unde aceștia descarcă norul și unde a fost potop pe mare nelăsat să fie ploaie cuminte pe pământ.

Ați văzut 2 metode prin care se declară secetă: reportaje mai mult din zonele în care e secetă și secete locale provocate criminal.

Scăderi globale sau creșteri globale ale temperaturii au fost probabil pe parcursul evoluției planetei Pământ, dar nu provocate de om prin mijloace tehnologice actuale sau că ar fi făcut prea multe fripturi oamenii pe vremea aceea ori de cetele de bizoni.

Principalele cataclisme suferite de Pământ au fost provocate de păcatele oamenilor, la Potopul Lui Noe (a fost cam friguț atunci fără soare atâtea zile), apoi la Sodoma și Gomora (a fost cam cald), apoi multe alte evenimente, la Vezuviu, la Hiroshima etc.

Unii se joacă cu clima, cu religia, cu temperatura, cu genele (pe care vor să le corecteze sau nerecunoască spre legitimarea perversiunilor), cu liberul arbitru dat de Dumnezeu, cu Biserica al cărei Cap este însuși Iisus Hristos, cu Creația, care nu le aparține, cu Planeta, pe care nu au făcut-o ei și față de care și-au arătat lipsa de responsabilitate și discernământ.

Seceta actuală nu are nici un suport ștințific; decât unul penal, criminal, care se vrea justificare pentru continuarea pandemiei, digitalizării, târârii omenirii în experimente medicale din ce în ce mai criminale.

Când le-a stat în gât Ceaușescu, au știut cum să-l execute. Chiar și pe Kennedy l-au terminat. Chiar și pe Stalin când nu se mai simțeau în siguranță unii.

Numai unii nu au avut probleme până acum și ca să fie ei bine mersi și să facă orice doresc ei în continuare ca până acum, inventăm aceste probleme ca pandemia, seceta, salvarea planetei.

Dr. Adrian Cacovean

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Carbid 21.07.2022 19:35
    Foarte bine si frumos spus dle doctor!!!
    Suntem in razboi climatic...fara nici un dubiu!!
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  6. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  7. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  8. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste