Dr. Adrian Cacovean: Potopul și Seceta. Unii se joacă cu clima, cu religia, cu temperatura, cu genele, cu liberul arbitru dat de Dumnezeu...

De Dr. Adrian Cacovean  /  

„Schimbările climatice” fără precedent au provocat creșterea nivelului apelor în Portul Sydney cu aproximativ 0.0 cm în ultimii 140 de ani. Mai jos, una dintre noile reședințe ale fostului președinte al SUA Barack Obama, o portavoce stricată a ideologiei „schimbărilor climatice”, aflată la circa 100 de metri de malul Oceanului Atlanticului. O a doua, din Hawaii, se află chiar pe malul Oceanului Pacific

„Schimbările climatice” fără precedent au provocat creșterea nivelului apelor în Portul Sydney cu aproximativ 0.0 cm în ultimii 140 de ani. Mai jos, una dintre noile reședințe ale fostului președinte al SUA Barack Obama, o portavoce stricată a ideologiei „schimbărilor climatice”, aflată la circa 100 de metri de malul Oceanului Atlanticului. O a doua, din Hawaii, se află chiar pe malul Oceanului Pacific

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Suprafața mărilor și oceanelor este aceeași, toată această suprafață fiind prinsă permanent în procesul de evaporare. Pe lângă suprafața aceasta de apă, la care nu am menționat lacurile și râurile, mai există și suprafața acoperită de pământ, care evaporă și ea. Suprafața evaporantă fiind aceiași, cantitatea de vapori din atmosferă ar trebui să fie mai mare conform legilor fizicii atunci când temperatura globală crește.

Probabil că ciclul este așa: crește temperatura globală din anumite motive, crește cantitatea de vapori din atmosferă apoi vine în anii următori reversul cu creșterea cantității de ploaie și inundații, cer acoperit și răcire globală. După secetă vine ploaie și inundații și după ploaie vine soare. Nimic nou sub soare.

În majoritatea timpului au fost distribuții zonale, în unele locuri ploua prea mult, în altele prea puțin. Permanent există aceasta, zone care au ani secetoși și zone care au ani ploioși. Apoi se schimbă, acolo unde a fost secetă vine ploaie în exces.

Dacă prezinți știri mai mult din zonele cu ploaie ai Potop pe Pământ, dacă prezinți știri din zonele cu secetă atunci ai imagine de secetă globală și încălzire globală.

Dacă intervii cu mijloacele actuale, poți provoca ploaie acolo unde deja plouă și ai ce s-a petrecut recent în Australia, Potop local.

Dacă intervii cu mijloacele de inducere a ploii știind unde va ploua, atunci dacă alegi zonele cu nori de deasupra mării și oceanului sau din munți, descarci norul care ar ajunge să descarce ploaie peste Dobrogea direct în mare și norul acela nu mai ajunge peste Dobrogea. Iată că avem seceta din Dobrogea, să nu fie plouați americanii de la Kogălniceanu și transporturile ce trec granița spre nord-est spre slava Uraniei.

Dacă te încăpățânezi și urmărești toate ploile și direcția lor și le descarci înainte de a trece dinspre mare spre sol, atunci provoci secetă în ce zonă vrei și deșertificare. Poți chiar să crești temperatura din punctele de înregistrare meteorologice de pe toată planeta și să dai impresia fundamentată pseudoștiințific cum că a crescut temperatura globală cu un grad. Fapt care ar fi dezmințit de s-ar face stații de înregistrare meteorologice în locurile de dinaintea stațiilor oficiale (înainte în sens de distanță și direcția unde golesc ăștia norul de apă ca să ajungă gol, senin deasupra stației) , adică în locurile unde aceștia descarcă norul și unde a fost potop pe mare nelăsat să fie ploaie cuminte pe pământ.

Ați văzut 2 metode prin care se declară secetă: reportaje mai mult din zonele în care e secetă și secete locale provocate criminal.

Scăderi globale sau creșteri globale ale temperaturii au fost probabil pe parcursul evoluției planetei Pământ, dar nu provocate de om prin mijloace tehnologice actuale sau că ar fi făcut prea multe fripturi oamenii pe vremea aceea ori de cetele de bizoni.

Principalele cataclisme suferite de Pământ au fost provocate de păcatele oamenilor, la Potopul Lui Noe (a fost cam friguț atunci fără soare atâtea zile), apoi la Sodoma și Gomora (a fost cam cald), apoi multe alte evenimente, la Vezuviu, la Hiroshima etc.

Unii se joacă cu clima, cu religia, cu temperatura, cu genele (pe care vor să le corecteze sau nerecunoască spre legitimarea perversiunilor), cu liberul arbitru dat de Dumnezeu, cu Biserica al cărei Cap este însuși Iisus Hristos, cu Creația, care nu le aparține, cu Planeta, pe care nu au făcut-o ei și față de care și-au arătat lipsa de responsabilitate și discernământ.

Seceta actuală nu are nici un suport ștințific; decât unul penal, criminal, care se vrea justificare pentru continuarea pandemiei, digitalizării, târârii omenirii în experimente medicale din ce în ce mai criminale.

Când le-a stat în gât Ceaușescu, au știut cum să-l execute. Chiar și pe Kennedy l-au terminat. Chiar și pe Stalin când nu se mai simțeau în siguranță unii.

Numai unii nu au avut probleme până acum și ca să fie ei bine mersi și să facă orice doresc ei în continuare ca până acum, inventăm aceste probleme ca pandemia, seceta, salvarea planetei.

Dr. Adrian Cacovean

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Carbid 21.07.2022 19:35
    Foarte bine si frumos spus dle doctor!!!
    Suntem in razboi climatic...fara nici un dubiu!!
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO